Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:36

Νοιώθω ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ Περηφάνια, γι αυτή την ομάδα, εκει που πριν λίγους μήνες, την είχαμε ξοφλημενη, τουλάχιστον εγω(όσον αφορά τους αγώνες με β@ζ@λο)
ΑΛΛΑ αυτά τα ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ, μας(μου) έδειξαν, ΠΌΣΟ ΠΑΟΚ είναι και πόσο ΟΜΑΔΑ......


ΜΠΡΑΒΟ σας και τώρα, δείξτε τους(μου), τι μπορείτε να τους κάνετε.....


ΠΆΛΙ ΜΠΡΑΒΟ..... :pano: :nairepaok: :opaokara:

:redcard: :yellowcard: σε εμένα....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
 
Δημοσιεύσεις: 5507
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό george188 » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:37

Ας μη κολλάμε κ ισως κακώς το ανέφερα, αρχηγάρα ειναι
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2691
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό Miles » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:44

Διαβάζω και τα στατιστικά και δεν πιστεύω τι απόδοση έπιασε ο Ράπτης στην υποδοχή, όπου είχε πάνω από τις μισές μόνος του.
Miles
 
Δημοσιεύσεις: 5082
Εγγραφή: Δευτ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό V-olakiotis » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:48

Υποδοχή θα κάνουμε η μόνο στο tapatalk ύμνοι;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
 
Δημοσιεύσεις: 6130
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:58

miburosaito έγραψε:Τα στατιστικα εδω:

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα


Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό miburosaito για τα στατιστικά και τον ενημερώνω από τώρα ότι θα περάσω από Ρουμανία να φέρω το κορίτσι του πίσω, που δεν αντέχει άλλο στα Καρπάθια.

Και τώρα η ανάλυση του μεγάλου τελικού και της μεγάλης στιγμής της ομάδας μας.

Πρώτα απ'όλα θα ξεκινήσω από το φοβερό στατιστικό που δείχνει το πόσο ομάδα είμαστε, και αυτό είναι η επίθεση από άμυνα (η κόντρα μπάλα). Όπως θα παρατηρήσετε είχαμε 50 επιθέσεις από άμυνα και τελειώσαμε το 56% αυτών των επιθέσεων εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που είχε μόλις 33% σε 39 προσπάθειες. Όλοι οι παίκτες μας έπεσαν σε κάθε επίθεση και κάθε άμυνα για να πετύχουν πόντους. Και αυτό λειτούργησε απόλυτα ευεργετικά στην ομάδα. Και το μεγάλο παράδειγμα βρίσκεται στο 1ο σετ που δεν είμασταν καθόλου καλοί στο κομμάτι αυτό και στο 3ο σετ όπου η ομάδα παρά το ότι έχανε με 18-14, έβγαλε άμυνες και πήρε δύσκολες επιθέσεις και ουσιαστικά έσπασε την ψυχολογία του αντιπάλου και ανέβασε τη δική του. Το αποτέλεσμα; Μια μεγάλη ανατροπή.

Το επόμενο κορυφαίο σημείο που έδειξε την ομαδική λειτουργία ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός. Όταν ο Ντε Ντρις ήταν μπλοκαρισμένος για 2.5 σετ, ο Ράπτης, ο Σκρεντάου και ο Βουλκίδης ανέλαβαν δράση και κράτησαν την ομάδα στην επίθεση. Χθες ήταν ο Ντε Ντρις και ο Γιόρνα αντί του Ράπτη. Παρατηρούμε ότι στην κακή μέρα του ενός, ένας άλλος βγαίνει μπροστά.

Στο μπλοκ ανεβήκαμε από το 2ο σετ και μετά και εκτοξευτήκαμε στο 3ο και 4ο σετ. Σταθερά διαβάσαμε τόσο τον Ιντάλγκο, όσο και τον Στερν και όσο περνούσανε τα σετ, η επιθετική τους αποτελεσματικότητα μειώθηκε και είχαμε αρκετά σπασίματα επιθέσεων. Το πράγμα δυσκόλεψε περισσότερο όταν και το σερβίς μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού να είναι όλο και πιο προβλέψιμο.

Στο σερβίς είχαμε μεν αρκετά χαμένα, αλλά ουσιαστική πίεση αρχίσαμε να έχουμε από το 2ο σετ και μετά. Γενικά η ομάδα δεν ρίσκαρε στην αρχή, ενώ από το 2ο σετ ο Ράπτης και ο Βουλκίδης ανέλαβαν δράση. Στο 3ο σετ ο Γιόρνα με το τζαμπ φλοτ ήταν καθοριστικός στη μεγάλη ανατροπή από το 18-14, ενώ ο Ντε Ντρις ήταν με εκλαμψεις. Όμως τους κάναμε τη ζημιά στο πιο κρίσιμο σημείο, δηλαδή στο 3ο και 4ο σετ εκεί και όπου πραγματικά δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να σταθεί και μόνο ο Τζιάβρας κρατούσε την υποδοχή.

Στην υποδοχή είχαμε έναν ΠΑΟΚ που δεν ξεκίνησε καλά με τα τζαμπ φλοτ του Ιντάλγκο να κάνουν ζημιά στο 1ο σετ, αλλά από το 2ο σετ ανεβήκαμε δραματικά. Και το αποκορύφωμα ήταν ότι όταν άρχισε ο Ολυμπιακός να πιέζει με πιο επιθετικά σερβίς, όλη η πίσω ζώνη έβγαλε άριστες υποδοχές. Οι Γιόρνα, Κοκκινάκης και Ράπτης ήταν εξαιρετικοί και έκαναν εύκολη τη δουλειά του Ουολς.

Ατομικά είχαμε έναν Ράπτη από άλλο πλανήτη όπου πέρα το τρομακτικό ποσοστό του στην επίθεση, πίεσε από το σερβίς και κράτησε γερά στην υποδοχή όπου έβγαλε 50% θετική και 32% άριστη σε 38 προσπάθειες! Μια εμφάνιση που έδειξε ότι το παιδί αυτό αρχίζει και ωριμάζει.

Ο Γιόρνα μας πίκρανε επιθετικά σήμερα, όμως στην υποδοχή βοήθησε σημαντικά και ειδικά όταν η μπάλα έκαιγε, έβγαλε άμυνες, ενώ από τη γραμμή του σερβίς προκάλεσε θέματα στην αντίπαλη υποδοχή με σημείο αναφοράς το 3ο σετ.

Ο Ντε Ντρις είχε 2 πρόσωπα στην επίθεση. Για 2.5 σετ ήταν πολύ μέτριος και ο Ολυμπιακός τον είχε κλείσει υποδειγματικά, και για το κρίσιμο 1.5 σετ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Βέβαια ένα απίστευτο χαρακτηριστικό αυτού του παιδιού είναι ότι όταν κολλάει στην επίθεση θα προσφέρει σε άλλον τομέα σημαντικά. Και το έκανε με το μπλοκ του παίρνοντας κρίσιμους πόντους και συμβάλλοντας στο μπλοκ-άμυνα. Κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα.

Βουλκίδης και Σκρεντάου ήταν πολύ δυνατοί επιθετικά και στο μπλοκ. Ο πρώτος τελείωσε πολύ καλά αρκετές επιθέσεις, ενώ ήταν εξαιρετικός στο μπλοκ και στο σερβίς. Ο Βουλκίδης έχει αποκτήσει μια πολύ μεγάλη σταθερότητα στο σερβίς του και εξελίσσεται σε μεγάλο όπλο. Ο Σκρεντάου ήταν φοβερός σε αποτελεσματικότητα, ενώ οργάνωσε και αυτός το μπλοκ δείχνοντας το πόσο έχει άλλαξει ο ΠΑΟΚ με την παρουσία του στο φιλέ.

Ο Ουολς ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλός. Ξεκίνησε με αρκετά λαθάκια στο 1ο σετ και ειδικά στο μοίρασμα του παιχνιδιού και στην ποιότητα της πάσας. Σκεφτείτε ότι ό Ράπτης πήρε μόνο 1 επίθεση στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ βελτιώθηκε στο δεύτερο κομμάτι, αλλά υπερφόρτωσε αχρείαστα τον Ντε Ντρις, ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το σετ. Στο 3ο και 4ο σετ ήταν απλά άψογος. Μοίρασε υποδειγματικά, πήρε πόντους, ενώ η πάσα-πάσα-εκτέλεση με τον Γιόρνα ήταν ένα από τα ωραία στιγμιότυπα. Άνοδος από τον Καναδό στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς και με διαψεύδει πανηγυρικά όταν το Δεκέμβρη κόντεψα να ζητήσω δημοψήφισμα για την εξορία του.

Ο Κοκκινάκης ήταν απλά ο Κοκκινάκης. Δηλαδή το καλύτερο λίμπερο στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους που στέκονται και στην Ευρώπη. Θέλετε υποδοχή; Κράτησε με το μοναδικό του τρόπο. Θέλετε άμυνες; Σκούπισε τα πάντα. Θέλετε πάσες; Λειτούργησε ως δεύτερος Ουολς. Πραγματικά ένας απίστευτος αθλητής και είναι ευλογία να τον έχουμε και ας ελπίσουμε να μείνει και του χρόνου. Θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Όσο για τον Μιλενκόσκι; Ο προπονητής μας παραδίδει μαθήματα βόλεϊ. Έχω πει πολλές φορές για τη δουλειά του, αλλά σήμερα έδειξε και την τακτική του στο παιχνίδι για άλλη μια φορά. Σωστά τάιμ άουτ όταν η ομάδα κολλούσε. Βρήκε το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού στο φιλέ και με το μπλοκ-άμυνα άρχισε να δημιουργεί προβλήματα, ενώ η έμφασή του στο σερβίς απέφερε το πρόβλημα στην υποδοχή του Ολυμπιακού. Κυρίως η ενέργεια που βγάζει η ομάδα στις άμυνες και κατά τη διάρκεια των σετ, είναι έργο δικό του!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΦΕΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
 
Δημοσιεύσεις: 4100
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό Χωρικός » Κυρ 02 Απρ 2023, 00:59

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αρειανός ο Τακουρίδης;; Όντως;! Γουστάρει ΠΟΛΥ που είναι εδώ, για να είναι αρειανός..

Σιγά μην είναι αρειανός.. Με τον Σαουρίδη τον μπέρδεψε!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
 
Δημοσιεύσεις: 3202
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 01:23

blackened έγραψε:
obanebane έγραψε:Ένα συγγνώμη από εμένα στη φετινή ομάδα, που δεν την πίστεψα και με διαψεύδει πανηγυρικά.
Μπράβο σε όλους, έφτιαξαν ομαδάρα που αποδίδει στα παιχνίδια που δίνουν τίτλους.


Hρθα να γραψω αυτο, μετα τον αποκλεισμο απτην ευρωπη και την 5η ηττα απτον βαζελο δεν πιστευα οτι η ομαδα αυτη μπορει να πετυχει κατι σε μεγαλους αγωνες.

Αυριο 16:30 παμε να στηριξουμε τις γυναικες για να κρατησουμε την 1η θεση στην κανονικη διαρκεια.
trouman έγραψε:Εγώ θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στα παιδιά εδώ μέσα και στα σχετικά τόπικ, που ξέρουν βόλεϊ, μας ανοίγουν τα μάτια και πάντα ξεχωρίζουν και για το επίπεδό τους γενικά.

Αγαπάμε βόλεϊ

Γεμίστε το Παλατάκι ρε παληκάρια...


Η κριτική είναι πάντα στο πρόγραμμα. Και μάλιστα όλοι εδώ στο τόπικ ασκούν σωστή κριτική, όπου παραθετούν το σκεπτικό τους χωρίς αφορισμούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Κανείς δε θα σας πάρει το κεφάλι γιατί είχατε διαφορετική άποψη ή είχατε δει αλλιώς κάτι.

Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι οι αφορισμοί, τα σχόλια όπου χωρίς κάτι ουσιώδες να μιλούν με υβριστικό χαρακτήρα σε παίκτες, ή σχόλια που να εύχονται η ομάδα να χάσει για να το παίξουν προφήτες. Αυτά δεν έχουν θέση στην ομάδα.

Και το σωστό είναι αυτό που λέει ο V-olakiotis. Κριτική θα υπάρχει, αλλά όμως πρέπει να στηρίξουμε και εμείς έμπρακτα το τμήμα. Δε νομίζω ότι αξίζει σε τμήματα του ΠΑΟΚ η αποχή μας.


V-olakiotis έγραψε:Παιδιά, όχι συγνώμες, οπαδοί είμαστε! Έμπρακτα στο γήπεδο στήριξη!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
 
Δημοσιεύσεις: 4100
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό blackened » Κυρ 02 Απρ 2023, 01:29




To highlight για μενα αυτη η φαση στο 4:48
Τελευταία επεξεργασία από blackened και Κυρ 02 Απρ 2023, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Open your eyes, open your mouths, close your hands, and make a fist
Άβαταρ μέλους
blackened
 
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 00:14

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό shogoon » Κυρ 02 Απρ 2023, 06:14

Δεν με ενδιαφέρει τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Σήμερα είδα έναν ΠΑΟΚ από ατσάλι και χόρτασα ΠΑΟΚτσιδικη μαγκιά. Συγχαρητήρια
Άβαταρ μέλους
shogoon
 
Δημοσιεύσεις: 1345
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 08:47

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 06:45

Θέλω να πιστεύω ότι έχουν μεριμνήσει οι υπεύθυνοι της ομάδας να είναι σήμερα τα παιδιά και το κύπελλο στην Τούμπα για να γνωρίσουν την αποθέωση που τους αξίζει
Άβαταρ μέλους
nunies4
 
Δημοσιεύσεις: 11939
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό montekristo » Κυρ 02 Απρ 2023, 09:26

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΩΩΩ!!


Τι ζησαμε παλι χθες βραδυ ρε αδερφια;
Τι ανατροπαρα ηταν αυτη στο 3ο σετ;
Τι ΠΑΟΚΑΡΑ ειδαμε για μια ακομα φορα;
Εκει φυσικα τελειωσαν και οι γαβροι.-
Εκει ειπα: "Τελος! Το σηκωσαμε κι αυτο".-

Οπως και στον ημιτελικο ετσι και χθες
αποδειχθηκε οτι αν οι Ουολς και Ραπτης
πιασουν τρελη αποδοση το σηκωνουμε.-

Θεωρω οτι το 1ο σετ το χασαμε (παλι)
επειδη ο γαβρος ειχε μια συγκεκριμενη
στρατηγικη την οποια ο μαεστρος μας
απ τον παγκο καταφερε να τη διαβασει
και να την αντιμετωπισουμε τελικα εστω
και μετα τα μισα του 3ου με την αλλαγη
του τροπου μοιρασματος του παιχνιδιου
απο τον Ουολς και το "φορτωμα" του απο
αλλον πλανητη χθες Ραπτη αλλα και του
Σκρενταου οταν ειχαμε καλες υποδοχες!

Πιστευω οτι το 1ο σετ κι ισως και το μισο
του 3ου ηταν το "τυρακι" του Μιλενκοσκι
στον προπονητη του γαβρου αφου οταν
αλλαξαμε τακτικη δεν πιστευε οτι μπορει
να γινει κατι τετοιο και μεχρι να του φυγει
η αμφιβολια πηραμε το καθοριστικο τριτο
σετ που εστειλε την ψυχολογια μας στα
υψη και των γαβρων σε τρελα ταρταρα
οποτε το ποιος θα παρει το 4ο ηταν θεμα
μονο χρονου ο οποιος ετρεχε υπερ μας!

Θα το ξαναπω: Μεγας μαεστρος ο Γιοσκο.-
Οχι μονο για το χθεσινο και το προχθεσινο!
Καταφερε (και με μια μονο αλλαγη παιχτη)
να μετατρεψει μια μετριοτατη ομαδα σε μια
ανικητη αρμαδα και τους υπο αμφισβητηση
(ως αμφιβολου αξιας) παιχτες της να τους
κανει star πρωτου μεγεθους για τη χωρα.-
Οι οποιοι μαλιστα παιζουν ο καθενας για τους
αλλους και ολοι μαζι για ομαδα και προπονητη!

Πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι αλλα τοσα κι ακομα
περισσοτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Τρομερη τρελα απ τον Αντώναρο το Μαυρεα κι
απ τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που εφτιαξε στην Καλαματα.-
Πραγματικα κατουρησαν γαβρους και βαζελους
σε ενα απ τα νοτιοτερα σημεια της ηπειρωτικης
χωρας δινοντας μεγαλη ωθηση στην ομαδα μας
και ειναι παναξιοι παρα πολλων συγχαρητηριων
που κανανε περηφανους ολους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Παμε τωρα για το νταμπλ με την εκπληκτικη
νοοτροπια και ψυχολογια νικητη που εχουμε.-



ΥΓ. Αυτη η ξινισμενη γιαφκα του Καραμπετσου
πρεπει να ειναι χειροτερη ακομα κι απο την
παραγκα του μπαρμπα Θωμα επι Κοκαλη και
πρεπει να διαλυθει με καθε τροπο απο οσους
ανθρωπους αγαπανε πραγματικα το αθλημα!
Δεν γινεται μισο μετρο αουτ να το δινουν μεσα
η την επαφη του γαβρου στο φιλε για δικη μας
οταν μαλιστα ξερουνε οτι η φαση θα ελεγχθει!
Αυτο μονο υποταγη στο χαλιφη μπορει να δηλωνει
γι αυτο κατι τετοιοι πρεπει να τελειωνουν απο
το αθλημα και μαλιστα με συνοπτικες διαδικασιες.-
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό Athens » Κυρ 02 Απρ 2023, 10:48

Η αλήθεια είναι ότι δεν την πίστεψα την ομάδα...αυτή όμως μας έβαλε γυαλιά και μας έδωσε ένα μάθημα γιατί πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Κατάφερε εκεί που κανείς δεν την υπολόγιζε να πάρει το κύπελλο και να χτυπήσει άνετα το νταμπλ.
Κύριοι τα καταφέρατε...μπράβο στην διοίκηση που τόσα ακούει μπράβο στην ομάδα και τον προπονητη και στον λίγο κόσμο που τους πιστεψε
Άβαταρ μέλους
Athens
 
Δημοσιεύσεις: 4539
Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:25

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 02 Απρ 2023, 10:58

Να έρθουν και στο Παλατάκι στις 16:30 να δουν τις γυναίκες!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46914
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:08

Athens έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν την πίστεψα την ομάδα...αυτή όμως μας έβαλε γυαλιά και μας έδωσε ένα μάθημα γιατί πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Κατάφερε εκεί που κανείς δεν την υπολόγιζε να πάρει το κύπελλο και να χτυπήσει άνετα το νταμπλ.
Κύριοι τα καταφέρατε...μπράβο στην διοίκηση που τόσα ακούει μπράβο στην ομάδα και τον προπονητη και στον λίγο κόσμο που τους πιστεψε

Γενικά κάνεις στον αθλητισμό υπομονή. Δε γίνονται όλα σε μια μέρα ή πατάς ένα κουμπί και σου έρχονται οι επιτυχίες.
Είναι ένα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και σωστής οργάνωσης.

Και από πέρσι η διοίκηση άρχισε να βάζει μυαλό. Για παράδειγμα κράτησε τον Καλμαζίδη να βγάλει τη χρονιά, έφτιαξε ένα ρόστερ και ελαχιστοποίησε τις αλλεπάλληλες αλλαγές. Δε βγήκαν τα επιθυμητά αποτελέσματα; Έφυγε ο προπονητής. Μπορεί να διαφώνησα πάρα πολύ, αλλά όμως το έκαναν με το σωστό τρόπο και εκεί είναι το τι θέλουν.

Φέτος έφεραν τον Μιλενκόσκι και με το μπάτζετ που υπήρχε, έφτιαξαν όλοι μαζί μια ομάδα με τα συν και τα πλην της, αλλά ΟΜΑΔΑ. Και το σημείο που έγινε το κάτι παραπάνω από τη διοίκηση ήταν που πίστεψε τον προπονητή της και δεν άρχισε αλλάγες προπονητών και παικτών, όπως γινόταν παλιότερα.

Τώρα μένει να δείξει άλλα πράγματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ποτέ και τίποτα δεν κρίνεται το Νοέμβριο. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και θα υπάρχουν στιγμές αγωνιστικής κάμψης. Δεν μπορεί ο κόσμος να επιτίθεται με απίστευτη χυδαιότητα απέναντι στα παιδιά αυτά. Και επαναλαμβάνω, άλλο η κριτική που κάνουμε εδώ στο φόρουμ (για παράδειγμα οι διαφωνίες μου με τον Willie ή τον deathmassious που εξέφρασαν την άποψή τους με σωστό τρόπο και με τη δική τους σκοπιά) που διέπεται από αρχές και άλλο να πηγαίνεις σε ένα πληκτρολόγιο να βρίζεις σε κάθε ήττα, να εξαφανίζεσαι στη νίκη και να παρακαλάς να χάσει ο ΠΑΟΚ. Αυτό που γινόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αισχρό.

Επίσης η ιστορία έχει δείξει το ότι η υπομονή είναι μεγάλη υπόθεση γιατί πρέπει η ομάδα να παρουσιάσει το έργο της χωρίς περισπασμούς. Και μεγάλο παράδειγμα το Πρωτάθλημα του 2017, το Κύπελλο του 2018, και φέτος. Όπως επίσης και η υπέρμετρη αλαζονεία που σε "τυφλώνει", βλέπε τον φετινό Παναθηναϊκό που πολυδιαφημίστηκε και τώρα όλοι βρίζουν όλη μέρα ή τον ΠΑΟΚ του 1992-1993 στο μπάσκετ που τα είχαμε όλα σίγουρα και τελικά δεν πήραμε τίποτα.

Και εγώ αρκετές φορές διαφώνησα με την ομάδα φέτος. Είναι υγιής η διαφωνία, αλλιώς μιλάμε για θρησκεία. Το θέμα είναι στο τέλος να αναγνωρίζουμε και να μαθαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
 
Δημοσιεύσεις: 4100
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό DikefalosG4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:10

Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Μπράβο και στον ΑΣ, στους παίκτες που τα δώσαν ΟΛΑ και στον προπονητή μας
Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τους καλύτερους προπονητές στο ποδόσφαιρο και βόλεϋ.

Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορούμε να δούμε όλο το ματς ξανά; Μόνο highlights βρίσκω.
DikefalosG4
 
Δημοσιεύσεις: 255
Εγγραφή: Παρ 03 Σεπ 2021, 19:24

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κύπελλο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες