Γκρινια δε θετε, θετικο Ντιμ δε θετε. Ε τι θετε?theo-drama έγραψε:Εντελώς διαφορετικά τα φετινά από τα περσινά πλέι οφ.
Ντιμ αυτό με τη θετική ενέργεια,να το κοιτάξεις......
![]()
Ντιμ όπως τα λες και όπως τα λέω ειναι
Για αρχή τον ρουλη (αφου είναι 1ος αγώνας)
Να κερδισω.....
Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023
-
Dimg4
Re: Πρωτάθλημα Super League 1 2022-2023
Optimizer τρέχουν για να βγάλουν το πρόγραμμα. Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο είναι να μπουν να βάλουν δυο τρία constraints μέσα και να περιορίσουν το solution space για να εξασφαλίσουν ότι δε θα γίνουν κάποια πράγματα πχ να μην παίξει ο γαύρος ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική η να μην παίξει ντέρμπι στις εμβόλιμες.
Είναι δύσκολο να φιξάρουνε το πρόγραμμα αλλά είναι πολύ εύκολο να πουν τι δε θέλουν να συμβεί.
Είναι δύσκολο να φιξάρουνε το πρόγραμμα αλλά είναι πολύ εύκολο να πουν τι δε θέλουν να συμβεί.
Τα οποία όμως μπορούν να αποδειχθούν.
Βέβαια ποιος θα ασχοληθει.
Πάμε να δούμε μια ακόμα πολύ σημαντική παράμετρο του προγράμματος.
Το διάστημα μεταξύ 5ης και 9ης αγωνιστικής είναι το πιο απαιτητικό αφού όλη αυτή η σειρά αγώνων θα γίνει κάθε τρεις μέρες.
Όλως τυχαίως σε αυτήν την 5αδα αγώνων ο γάβρος έχει ακριβώς στην μέση ( 7η αγωνιστική) το παιχνίδι με τον Βόλο...και αυτό στην έδρα του.
Βέβαια ποιος θα ασχοληθει.
Πάμε να δούμε μια ακόμα πολύ σημαντική παράμετρο του προγράμματος.
Το διάστημα μεταξύ 5ης και 9ης αγωνιστικής είναι το πιο απαιτητικό αφού όλη αυτή η σειρά αγώνων θα γίνει κάθε τρεις μέρες.
Όλως τυχαίως σε αυτήν την 5αδα αγώνων ο γάβρος έχει ακριβώς στην μέση ( 7η αγωνιστική) το παιχνίδι με τον Βόλο...και αυτό στην έδρα του.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Γκρινια δε θετε, θετικο Ντιμ δε θετε. Ε τι θετε?[/quoteDimg4 έγραψε:theo-drama έγραψε:Εντελώς διαφορετικά τα φετινά από τα περσινά πλέι οφ.
![]()
Να κερδισω.....
Ρε αν δεν σηκώνεις από μένα την πλάκα, δεν θα σε ξαναενοχλησω
Που να μην έβαζα και φατσουλα. ]
+41926marsantos έγραψε:Φίλε Dimg4 καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.Dimg4 έγραψε:Διαφωνω με την καταργηση. 4οι ειμαστε αλλα αν τους πατησουμε βγαινουμε πρωτοι ή δευτεροι.
Για να πάρουμε πρωτάθλημα, έπρεπε να το κάνουμε μόνο με αήτηττο και χωρίς playoff.
Με τα play off γίνεται αδύνατο. Και εξηγώ το γιατί:
Τα ματς με τον άρη για εμάς είναι αίμα και άμμος. Για τον οσφπ δεν είναι.
Αρχίζει ένα πρωτάθλημα και ο ένας έχει 12 πόντους δεδομένους και εμείς όχι. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάς με -12. Αυτή δεν είναι διαφορά που καλύπτεται εύκολα. Άλλο λοιπόν 2 ματς με τον άρη και άλλο 4. Θα πει κάποιος αν έχεις ομαδάρα τους κερδίζεις και τις 4 φορές. Εγώ θα ρωτήσω πόσες φορές ιστορικά έχουμε κάνει 4 σερί νίκες με τον άρη. Και πόσες διαδοχικές χρονιές μπορούμε να το καταφέρουμε. Υπάρχει και η άλλη παράμετρος. Ακόμα και να πάρουμε τα ματς με τον άρη, η πνευματική και σωματική φθορά που έχουμε είναι πολλή μεγαλύτερη έναντι των άλλων.
Ταυτόχρονα υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο.
Στα play off συμμετέχουν σίγουρα οι ομάδες του ποκ, εμείς, ο άρης, και μια μικρομεσαία ομάδα που είναι σε όλη τη διαδικασία αδιάφορη. Οι 3 ποκίτες σταα μεταξύ τους δεν έχουν ταξίδι στα εκτός έδρας και όταν κάνουν ταξίδι για τον άρη είναι εκδρομή. Εμείς αντίστοιχα κατεβαίνουμε 3 φορές Αθήνα και παίζουμε αίμα και άμμος ματς στο χαριλάου.
Όπως και να το κάνουμε η κούραση η δική μας είναι πολλή μεγαλύτερη από ότι των αθηναίων. Αυτό είναι κάτι αντικειμενικό.
Αυτό που προσπαθώ να πω λοιπόν είναι ότι με την ύπαρξη των play off δημιουργούνται 2 αντικειμενικές συνθήκες
που ανατρέπουν την ισονομία στην διεξαγωγή.
Αρνούμαι προσωπικά να περιμένω από την ομάδα κάθε χρόνο να δίνει τη μάχη των Θερμοπυλών και μετά να ξεσκίζω προπονητές, διοίκηση και παίκτες. Το κομμάτι διαιτησία δεν αλλάζει οπότε τουλάχιστον ας μειωθούν τα ματς με ομάδες παραρτήματα. Δε θέλω κάθε χρόνο να βλέπω ήρωες. Θέλω να βλέπω μια ποδοσφαιρική ομάδα με αυταπάρνηση και δίψα αλλά να είναι ποδοσφαιρική ομάδα, όχι κασκαντέρ σε ταινία mission impossible.
-
Dimg4
ρε τρελε το θετε για αυτο τ ειπα, για χαβαλεtheo-drama έγραψε:Γκρινια δε θετε, θετικο Ντιμ δε θετε. Ε τι θετε?[/quoteDimg4 έγραψε:theo-drama έγραψε:Εντελώς διαφορετικά τα φετινά από τα περσινά πλέι οφ.
![]()
Να κερδισω.....
Ρε αν δεν σηκώνεις από μένα την πλάκα, δεν θα σε ξαναενοχλησω
Που να μην έβαζα και φατσουλα. ]
Προφανώς κάποιοι στάθηκαν...''τυχεροί'' στην κλήρωση!
Απο κει και πέρα και με βάση αυτό...γμτο δεν θα είμαι στον λευκό πύργο μετά το ματς με τον γαβρο. Θα είμαι στην Κρήτη!!!
Απο κει και πέρα και με βάση αυτό...γμτο δεν θα είμαι στον λευκό πύργο μετά το ματς με τον γαβρο. Θα είμαι στην Κρήτη!!!
Πας Χαριλάου με καργα βασικό κανείς μια διπλαρα και έρχονται οι πελάτες για τα καθιερωμένα σε γεμάτη Τουμπαρα και Τρίτη αγωνιστική πας για Χ2 στο τηγάνι . Έχουν χεστει όλοι πάνω τους .
Καλύτερα κλήρωση ever.
Καλύτερα κλήρωση ever.
Κάντε εικόνα το παρακάτω σενάριο και...κλείνει η χώρα πριν τη 10η αγωνιστική.
1η
ΑΕΚ-ΠΑΟ 1
Αρης-ΠΑΟΚ 1
Βολος-ΟΣΦΠ 2
...ΑΕΚ 62 - ΠΑΟ 61 - ΟΣΦΠ 59 - ΠΑΟΚ 54...
2η
ΟΣΦΠ-Αρης 1
ΠΑΟ-Βολος 1
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1
...ΠΑΟ 64 - ΟΣΦΠ 62 - ΑΕΚ 62 - ΠΑΟΚ 57...
3η
Αρης-ΠΑΟ 2
Βολος-ΑΕΚ 2
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 1
...ΠΑΟ 67 - ΟΣΦΠ 65 - ΑΕΚ 65 - ΠΑΟΚ 57...
4η
ΑΕΚ-Αρης 1
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ Χ
ΠΑΟΚ-Βολος 1
...ΑΕΚ 68 - ΠΑΟ 68- ΟΣΦΠ 66 - ΠΑΟΚ 60...
5η
Βολος-Αρης 2
ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1
...ΟΣΦΠ 69 - ΑΕΚ 68 - ΠΑΟ 68 - ΠΑΟΚ 63...
6η
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Χ
Αρης-ΟΣΦΠ 2
Βολος-ΠΑΟ 2
...ΟΣΦΠ 72 - ΠΑΟ 71 - ΑΕΚ 69 - ΠΑΟΚ 64...
7η
ΟΣΦΠ-Βολος 1
ΠΑΟ-ΑΕΚ Χ
ΠΑΟΚ-Αρης 1
...ΟΣΦΠ 75 - ΠΑΟ 72 - ΑΕΚ 70 - ΠΑΟΚ 67...
8η
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1
Αρης-Βολος 1
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1
...ΟΣΦΠ 75 - ΠΑΟ 75 - ΑΕΚ 73 - ΠΑΟΚ 67...
9η
Αρης-ΑΕΚ 2
Βολος-ΠΑΟΚ 2
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Χ
...ΟΣΦΠ 76 - ΠΑΟ 76 - ΑΕΚ 76 - ΠΑΟΚ 70...
-
BlackFriday
- ΑποστόληςΑ
Off-topic εν μέρει αλλά για να μιλάμε λίγο πιο σωστά Ελληνικά θα αναφέρω ότι οι Τετάρτες που αγωνιζόμαστε δεν είναι εμβόλιμες. Εμβόλιμος είναι αυτός που παρεμβάλλεται σε μία ήδη γνωστή και καθορισμένη σειρά. Στην περίπτωση των p.o. η σειρά διατηρείται απλά για συντόμευση του χρόνου κάποιοι αγώνες γίνονται Τετάρτες.
- ΑποστόληςΑ
Τετάρτη νομίζω.BlackFriday έγραψε:Πότε θα μάθουμε τις ώρες?
- PAOKevolution
Θέλει ψυχραιμία από όλους μας. Να ονειρευόμαστε πατώντας στη γη. Έχουμε πολύ καλές βάσεις για του χρόνου. Φέτος δε μας υπολογίζουν, όχι γιατί δε μας φοβούνται (σκατήλα μύρισε) αλλά, επειδή μπορούν να μας κάνουν άκρη με αθέμιτα μέσα τύπου ΒΑΡ. Έγραψα και χθες, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα με γεμάτη Τούμπα σε ΚΑΘΕ αγώνα. Να αγκαλιάσουμε τα δικά μας παιδιά και τον προπονητή που λέει όσα φοβόμαστε να πούμε σε αλλόθρησκους φίλους μας. Ξεκινάμε με το Σκουλικάου λοιπόν και στο τέλος θα γίνει η σούμα. Μία ερώτηση. Το κύπελλο μας δίνει το εισιτήριο της 2ης ή της 3ης θέσης;
Το κύπελλο δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.
Αν ο κυπελλούχος είναι ομάδα που έχει τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις, τότε το εισιτήριο του κυπέλλου το παίρνει ο τρίτος.
Αν ο κυπελλούχος είναι ομάδα που έχει τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις, τότε το εισιτήριο του κυπέλλου το παίρνει ο τρίτος.
Θα με τρελάνετε όλοι ... και ο ίδιος μου ο εαυτός ...
στην αρχή χαλάστηκα με την κλήρωση γιατί είναι κλασική λαμογίστικη κλήρωση ... ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον ...
αλλά μετά όταν βλέπω τελευταία αγωνιστική ΠΑΟΚ γαύρος στην τούμπα δεν μπορώ να μην ονειρεύομαι ...
δεν θέλω τίποτα άλλο να ζήσω μετά με τον ΠΑΟΚ ... θέλω να παίζετε το πρωτάθλημα εκεί ... και να τους το περνούμε με νίκη ... μπορεί να μου το δώσει αυτό ο Θεούλης ?
στην αρχή χαλάστηκα με την κλήρωση γιατί είναι κλασική λαμογίστικη κλήρωση ... ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον ...
αλλά μετά όταν βλέπω τελευταία αγωνιστική ΠΑΟΚ γαύρος στην τούμπα δεν μπορώ να μην ονειρεύομαι ...
δεν θέλω τίποτα άλλο να ζήσω μετά με τον ΠΑΟΚ ... θέλω να παίζετε το πρωτάθλημα εκεί ... και να τους το περνούμε με νίκη ... μπορεί να μου το δώσει αυτό ο Θεούλης ?