70.Γιώργος Κούτσιας
-
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Προς τους διαχειριστές.Σας παρακαλώ να βάλετε ένα τοπικ που θα γράφει Λογιστές Εκεί ελεύθερα θα μπορούν να γράψουν την γνώμη τους πόσα δώσαμε πόσα πήραμε πόσα θα κερδίζαμε πόσο έπρεπε να πάρουμε.Του Γιάννη Σαββίδη προφανώς του λείπουν η μάλλον δεν τον ενδιαφέρει.Η γνώμη η δική μας που είμαστε έξω από την καθημερινότητα του κλαμπ παίζει να είναι πιο δυνατή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κοίταξε, ποδοσφαιριστές είναι, κάποια αξία έχουν. Άλλοι κοστίζουν πέντε δραχμές και άλλοι εκατομμύρια. Είναι μέσα στη φύση της συζήτησης η αξία τους. Μερικές φορές καταντάει κουραστικό, σε καταλαβαίνω, αλλά απλά προσπέρασε το.
Ισως τελικα να μην υπαρχει κανενα θεμα με τον Γιωργαρο. Τα Σεντερφορ λογω θεσης ωριμαζουν αργα. Οπως και οι σεντερ μπακ. Παιζουν σε θεσεις που ειναι και δυσκολες και θελουν εμπειρια και παιχνιδια πολλα. Σεντερφορια μικρης ηλικιας που να βγαζουν ματια εκτος του ρομποτ της σιτυ δεν ξερω αλλον. Και ο Λεβα και Ιμπρα ηταν καλοι αλλα ωριμαζαν αργα και καποια στιγμη κανανε το μεγαλο τους μπαμ.
Ισως μπερδευομαστε απο τον Κουλε για τα σεντερ μπακ. Ο οποιος θελει και αυτος πολυ δουλεια.
Παιχνιδια και εμπειρια θελουν τα παιδια. Αλλα αυτο ειναι δυσκολο ειδικα στην θεση του σεντερ.
Ισως μπερδευομαστε απο τον Κουλε για τα σεντερ μπακ. Ο οποιος θελει και αυτος πολυ δουλεια.
Παιχνιδια και εμπειρια θελουν τα παιδια. Αλλα αυτο ειναι δυσκολο ειδικα στην θεση του σεντερ.
Ας μη συζητάμε ότι ήταν και έπρεπε το θέμα είναι πως φεύγει παίρνουμε και 2,5εκΕ και ποσοστό μεταπώλησης 15% έχουμε τον Τζήμα που τον πιστεύει η διοίκηση στα 17του και απο την ακαδημία τον Gordeziani.
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και μπράβο που πουλήθηκε αφού δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα ήλπιζα αρκετά απο αυτόν αλλά δεν.. Με το καλό να ανακοινωθεί σήμερα η αυριο που γραφουν και οι αρδ και 'its ok'
Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και μπράβο που πουλήθηκε αφού δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα ήλπιζα αρκετά απο αυτόν αλλά δεν.. Με το καλό να ανακοινωθεί σήμερα η αυριο που γραφουν και οι αρδ και 'its ok'
- Μπαρκαρούτσος
Μη ξεχνάτε ότι με το ποσοστό μεταπώλησης, μπορεί να πάρουμε και περισσότερα λεφτά από όσα θα πάρουμε στη μεταγραφή τώρα.
Με τόσες σελίδες δεν νομίζω να "χαιρετήσαμε" ούτε Vieirinha, ούτε Muslimovic...
Με τόσες σελίδες δεν νομίζω να "χαιρετήσαμε" ούτε Vieirinha, ούτε Muslimovic...
E οταν λες οτι θα καταληξει σε γυραδικο δεν νομιζω οτι ειναι απλα μια διαφορετικη αποψη...PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό που όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με σας τότε τρέφει μίσος για κάποιον, να το κοιτάξετε. Πολύ εύκολα την πετάτε την λέξη και έχει αρχίσει και ξεφεύγει το πράγμα.
- PAOK_Antarctica
Ρε συ για ποδόσφαιρο μιλάμε, αυτές οι εκφράσεις είναι ψωμοτύρι.
Η λέξη "μίσος" είναι πολύ βαριά φορτισμένη και πραγματικά απορώ με αυτούς που την πετάνε στα καλά καθούμενα.
Ότι δηλαδή είναι ο Χ χρήστης εδώ μέσα και ΜΙΣΕΙ τον Κούτσια, θέλει να τον δει να καταστρέφεται, θέλει τον βρει και να τον σπάσει στις μάπες, αηδιάζει όταν κοιτάει την φάτσα του. Ε όχι.
Η λέξη "μίσος" είναι πολύ βαριά φορτισμένη και πραγματικά απορώ με αυτούς που την πετάνε στα καλά καθούμενα.
Ότι δηλαδή είναι ο Χ χρήστης εδώ μέσα και ΜΙΣΕΙ τον Κούτσια, θέλει να τον δει να καταστρέφεται, θέλει τον βρει και να τον σπάσει στις μάπες, αηδιάζει όταν κοιτάει την φάτσα του. Ε όχι.
-
Ας ελπίσουμε να υπάρχει ρήτρα μη επιστροφής στη χώρα ουτε ως δανεικός χωρίς τη συναίνεση μας.
Καλή επιτυχία να έχει το παιδί στην καινούργια σελίδα της καριέρας του. Το αν είναι λίγα ή πολλά τα λεφτά είναι σχετικό. Είπαμε δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω....
Από κει και πέρα είναι κρίμα για τον Χ ποδοσφαιριστή με ταλέντο στα 19 του να έχει φιλοδοξία το MLS ή τα Εμιράτα και τη ΝΑ Ασία....νομίζω δείχνει πολλά για τη νοοτροπία ενός φέρελπι ποδοσφαιριστή και το κλείνω εδώ γιατί σταματάει η προσωπική μου άποψη.
Ως προς τα μίση και τα πάθη για ποδοσφαιριστές τις ομάδες μας να θυμίσω σε κάποιους επιλεκτικά ευαίσθητους ότι κι ο Μπίσεσβαρ είναι παίχτης της ομάδας μας αλλά η απαξίωση έχει πιάσει κόκκινο (άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ)...Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ξεπατώνεις έναν παίχτη και κάποιον άλλο να κράζεις γιατί τον κράζουν για τον Χ, Ψ λόγο....και δεν έχει σημασία αν είναι εξω ή εσω αγωνιστικό. Όποιος φοράει τη φανέλα αξίζει σεβασμό γιατί είναι δικό μας. Μπορούμε να πούμε δεν έπαιξε καλά, δεν απέδωσε, έκανε λάθη αλλά έως εκεί......
Το ως άνω δεν απευθύνεται στον Γιάννη (Σέρρες) αλλά σε προηγούμενες σελίδες.
Από κει και πέρα είναι κρίμα για τον Χ ποδοσφαιριστή με ταλέντο στα 19 του να έχει φιλοδοξία το MLS ή τα Εμιράτα και τη ΝΑ Ασία....νομίζω δείχνει πολλά για τη νοοτροπία ενός φέρελπι ποδοσφαιριστή και το κλείνω εδώ γιατί σταματάει η προσωπική μου άποψη.
Ως προς τα μίση και τα πάθη για ποδοσφαιριστές τις ομάδες μας να θυμίσω σε κάποιους επιλεκτικά ευαίσθητους ότι κι ο Μπίσεσβαρ είναι παίχτης της ομάδας μας αλλά η απαξίωση έχει πιάσει κόκκινο (άσχετα εάν συμφωνώ ή διαφωνώ)...Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ξεπατώνεις έναν παίχτη και κάποιον άλλο να κράζεις γιατί τον κράζουν για τον Χ, Ψ λόγο....και δεν έχει σημασία αν είναι εξω ή εσω αγωνιστικό. Όποιος φοράει τη φανέλα αξίζει σεβασμό γιατί είναι δικό μας. Μπορούμε να πούμε δεν έπαιξε καλά, δεν απέδωσε, έκανε λάθη αλλά έως εκεί......
Το ως άνω δεν απευθύνεται στον Γιάννη (Σέρρες) αλλά σε προηγούμενες σελίδες.
Και το μισος στο παιδι συνεχιζεται απλα επειδη θα φυγει. Γυραδικα, αποχαιρετισμοι γεματοι ειρωνια.. Να χαρω εγω
Καλή συνεχεια Γιώργο, ειλικρινά εύχομαι να βρεις το λιμάνι σου και δουλεύοντας να καταφέρεις να φτάσεις εκει που ονειρεύεσαι
- Μπαρκαρούτσος
Στους Chicago Fire ο Κούτσιας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS!
Αύριο φωνάζω το Λουκά!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS!
Αύριο φωνάζω το Λουκά!
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
ΠΑΟΚ και Σικάγο Φάιαρ ανακοίνωσαν τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Γιώργου Κούτσια.
Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Σικάγο γνωστοποίησε πως το συμβόλαιο του Κούτσια διαρκεί μέχρι το 2026, με τον σύλλογο του MLS να έχει δικαίωμα επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του γνωστοποίησε τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης.
ΠΑΟΚ και Σικάγο Φάιαρ ανακοίνωσαν τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Γιώργου Κούτσια.
Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Σικάγο γνωστοποίησε πως το συμβόλαιο του Κούτσια διαρκεί μέχρι το 2026, με τον σύλλογο του MLS να έχει δικαίωμα επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του γνωστοποίησε τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης.
-
Καλή συνέχεια του εύχομαι. Άλλο ένα παιδί που η καριέρα του θα είναι διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ οπότε εννοείται ότι θέλω να πάει καλά.
Νομίζω στην φάση που είμαστε είναι κερδισμένες και οι δύο πλευρές.
Νομίζω στην φάση που είμαστε είναι κερδισμένες και οι δύο πλευρές.