Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Τους γαμάει τη μάνα ασταμάτητα.
Τα χαρτιά που ξημερωνοβραδιάζονται εδώ μέσα ξέρω ότι γουστάρουνε να διαβάζουν τα πουστριλίκια τους.
Τους έφτυσε το καλοκαίρι και συνεχίζει να τους κατουράει όπου σταθεί και βρεθεί.
Πουστοχαρτα δε τελειώσαμε μαζί σας φέτος.
Τα χαρτιά που ξημερωνοβραδιάζονται εδώ μέσα ξέρω ότι γουστάρουνε να διαβάζουν τα πουστριλίκια τους.
Τους έφτυσε το καλοκαίρι και συνεχίζει να τους κατουράει όπου σταθεί και βρεθεί.
Ολοι δινουν βαση στα 500 και στα 300 φαουλ αλλα η ουσια ειναι οτι τους λεει οτι και να γινει, μην διαμαρτυρεστε, τα ματια σας μονο στην μπαλα.
- navigator11
Ακριβώς. Η νοοτροπία είναι "Εμείς τη δουλειά μας ". Κάποιες φορές, πχ βλέπε Τρίπολη, ίσως δεν αποδειχθεί αρκετό. Αλλά 8 στις 10 θα μπορέσεις με αυτήν τη νοοτροπία να υπερκεράσεις και το στήσιμο.
Είναι απάντηση και στους αρδ (ειδικά της Αθήνας που το παίζουν λάτρεις του αθλήματος μεχρι ρευτει ο φαταουλ) που νομίζουν ότι ο λουτσεσκου λέει τα ίδια στις κάμερες και στην προπόνηση.
Μια χαρά βίντεο είναι. Δεν κάνει ανάλυση. Ίσα ίσα τους λέει να μην ασχολούνται με το διαιτητή κ να είναι συγκεντρωμένοι, ταυτόχρονα κάνει τους μουλους να αφριζουν κ να χάνουν τον στόχο. Ασχολούνται με τον λουτσο κ μετα του ρίχνει πουτσοTotem_pk έγραψε:Διαφωνω με την δημοσιοποιηση του συγκεκριμενου. Ειναι καποια πραματα που καλως λεγονται αλλα που δεν ειναι προς δημοσιοποιηση. Για διαφορους λογους λοιπον δεν συμφωνω. Στην παε θα επρεπε να προστατευουν την ομαδα απο αυτα που λεει ο Λουτσε στο βιντεακι.
Συντάσσομαι με την ψύχραιμη τοποθέτηση.giapas έγραψε:Τους γαμάει τη μάνα ασταμάτητα.
Θα ήθελα σε ροή αγωνα να παρεμβαίνει πολύ πιο γρήγορα αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό ποτέ. Από εκεί και πέρα χαίρομαι να βλέπω την ομάδα που χτίζεις, πολλά μπράβο γιατί αυτή η ομάδα σε γεμίζει περισσότερο από αυτή του νταμπλ και ας μην έχει την κυνικοτητα της.
Εχει αδικησει τον τελευταιο καιρο λιγο τον Νταντας εχω την εντυπωση που με τον Λεβαδειακο μας ξελασπωσε.Απο εκει περα αυτους εχει,δεν μπορει να κανει πολλα περισσοτερα.Επρεπε σημερα να βαλει νωριτερα τον μικρο αλλα μεχρι εκει.
Razvan Lucescu II
Σημερα το μονο λαθος ηταν οτι δεν εκανε την αλλαγη στο φορ στο 70-75.
Εκανε το ροτεσιον, ειχε τις απουσιες σε καιριες θεσεις και δεν βγηκαν οι παικτες του ροτεσιον (γιατι αυτους εχει).
Αλλα ….. αργησε τραγικά να παρει ρισκο στο ματς.
Πλεον με την διαφορα απο τις πρωτες 2 θεσης ισοπαλια και ήττα ειναι ενα και το αυτο.
Εκανε το ροτεσιον, ειχε τις απουσιες σε καιριες θεσεις και δεν βγηκαν οι παικτες του ροτεσιον (γιατι αυτους εχει).
Αλλα ….. αργησε τραγικά να παρει ρισκο στο ματς.
Πλεον με την διαφορα απο τις πρωτες 2 θεσης ισοπαλια και ήττα ειναι ενα και το αυτο.
- PAOK_Antarctica
Εγώ το βρίσκω λογικό να αργήσει να βάλει τον Τζίμα.
Το να αναγκάζεσαι να βάλεις τον 17χρονο από τις ακαδημίες είναι παραδοχή πως τα πράγματα γίνανε μουνί.
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε σήμερα τον Τζίμα επειδή ήταν στο πλάνο της χρονιάς. Τον έβαλε επειδή ο αυνανισμός πήγε σύννεφο.
Το να αναγκάζεσαι να βάλεις τον 17χρονο από τις ακαδημίες είναι παραδοχή πως τα πράγματα γίνανε μουνί.
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε σήμερα τον Τζίμα επειδή ήταν στο πλάνο της χρονιάς. Τον έβαλε επειδή ο αυνανισμός πήγε σύννεφο.
Αν δεν ήσουν τόσο συντηρητικός σήμερα θα κερδίζαμε.
Πιστεύω είσαι ο τύπος που αν παίξει σκάκι χωρίς ρολόι μπορεί να βγει πρωταθλητής αλλά αν παίξει με χρόνο θα τα κάνει μούσκεμα.
Πρέπει να μάθεις και εσύ να μην αυτό εγκλωβίζεσαι στις ιδέες σου και στα πιστεύω σου
Πιστεύω είσαι ο τύπος που αν παίξει σκάκι χωρίς ρολόι μπορεί να βγει πρωταθλητής αλλά αν παίξει με χρόνο θα τα κάνει μούσκεμα.
Πρέπει να μάθεις και εσύ να μην αυτό εγκλωβίζεσαι στις ιδέες σου και στα πιστεύω σου
Φανταζομαι εννοεις να βγαλει τον Σοαρες ξερω γω απο το 30 και να βαλει Τζιμα ακομα και ως δευτερο φορ απο το ημιχρονο?
Πως σ ήρθε να ξεκινήσεις τον σοαρες ρε λουτσε ;;; Χωρίς σημείο αναφοράς μπροστά δίνεις κ το κέντρο
Εβαλε τον Σοαρες γιατι χωρις Ολιβειρα θα εχανε πολυ υψος και δυναμη με τον Νταντας και ο Σβαμπ δεν νομιζω να αντεχει σερι παιχνιδια.Ειχε λογικη η συμμετοχη του αλλα δυστυχως δεν βγηκε καθολου...