ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα
Α η φαση του ιγκασον στον Λιβαδι ειναι φαουλ η φαση του 43' στον ολιβειρα τι ειναι?
-
Εννοείται πως υπάρχουν κάμερες. Δεν θυμάστε πως είχαμε βγάλει βίντεο από τα αποδυτήρια τοτε με το κλεμμένο που και καλά τρομοκρατήθηκαν? Περιμένω αντίδραση της ΠΑΕ και να τους ξεφτιλισεις!!!!EugenePAOKI έγραψε:Καλή ερώτηση. Και εδώ έρχομαι να ρωτήσω, κάμερες υπάρχουν στους διαδρόμους; Φαντάζομαι πως ναι... Ε άνετα αν θες τους ξεφτιλίζεις.Asimos έγραψε:Μπορεί κάποιος να μάθει τι έγινε στο ημίχρονο; Έμαθα για αισχρό τραμπούκο στον Διαιτητή και στον Βαρ.
Υ.Γ. Σαν γνωστός περίεργος που είμαι, ένα πράγμα θέλω να βελτιώσουμε μετά το σημερινό παιχνίδι. Τα πλάγια μας. Ήταν όλα κάκιστα, σχεδόν σίγουρη κατοχή για την ΑΕΚ. Άλλοτε πιο δυνατά, άλλοτε αλλού για αλλού, άλλοτε γλιστρούσε η μπάλα.
- falconakis
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάμερες μέσα στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν. Μόνο στους κοινόχρηστους χώρους.
Σημαντική νίκη σήμερα
Σχετικά εύκολη νίκη σήμερα εφόσον η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε
Εντυπωσιακός κωσταντελιας
Εξαιρετικά θετική η πορεία του Σαστρε.
Πέρα από το άμεσο βαθμολογικό κερδος, το εξίσου μεγάλο όφελος είναι πως πλέον ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο ΠΑΟΚ ειναι σε θέση να τους κονταρει ήδη από φέτος ΟΛΟΥΣ στα ίσια. Ξεκάθαρα.
Γελοιοδεστατες οι τσιριδες για εύνοια μας, εκτός τόπου και χρόνου. Ο αμραμπατ περίπου έξι κίτρινες έπρεπε να έχει πάρει. Παρεμπιπτόντως αυτός δεν είναι που επί δύο χρόνια δεν άντεχε να παίζει πάνω από 60 λεπτά;
Μπράβο στο Λουτσεσκου για τις δηλώσεις
Απογοητεύομαι όμως γιατί είχα σημειώσει εδώ και δύο μήνες στο μπλοκακι μου ότι σήμερα θα πατούσαμε κορυφή, αλλά με τα ΔΩΡΑ που κάναμε σε τόσα και τόσα ματς, είμαστε αρκετά πίσω.
Ευελπιστώ να σταθούμε λίγο τυχεροί στα αποτελέσματα των άλλων και να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όντας 3 πόντους πίσω απ' την κορυφή.
Σχετικά εύκολη νίκη σήμερα εφόσον η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε
Εντυπωσιακός κωσταντελιας
Εξαιρετικά θετική η πορεία του Σαστρε.
Πέρα από το άμεσο βαθμολογικό κερδος, το εξίσου μεγάλο όφελος είναι πως πλέον ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο ΠΑΟΚ ειναι σε θέση να τους κονταρει ήδη από φέτος ΟΛΟΥΣ στα ίσια. Ξεκάθαρα.
Γελοιοδεστατες οι τσιριδες για εύνοια μας, εκτός τόπου και χρόνου. Ο αμραμπατ περίπου έξι κίτρινες έπρεπε να έχει πάρει. Παρεμπιπτόντως αυτός δεν είναι που επί δύο χρόνια δεν άντεχε να παίζει πάνω από 60 λεπτά;
Μπράβο στο Λουτσεσκου για τις δηλώσεις
Απογοητεύομαι όμως γιατί είχα σημειώσει εδώ και δύο μήνες στο μπλοκακι μου ότι σήμερα θα πατούσαμε κορυφή, αλλά με τα ΔΩΡΑ που κάναμε σε τόσα και τόσα ματς, είμαστε αρκετά πίσω.
Ευελπιστώ να σταθούμε λίγο τυχεροί στα αποτελέσματα των άλλων και να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όντας 3 πόντους πίσω απ' την κορυφή.
-
Ε ναι. Υποτίθεται πως αυτοί κινήθηκαν προς τον χώρου που βρίσκονται οι διαιτητές. Δεν γίνεται να μην τους έπιασε καμιά κάμερα?
Άσχετο: τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν τα καμάρια μας στην 4 σήμερα όταν σήκωσαν το πανι το κιτρινόμαυρο σήμερα? Δεν μου άρεσε η φάση. Στο γήπεδο θέλω να βλέπω μόνο τα ασπρόμαυρα. Το σήκωσαν με σκοπό να το κάψουν μετά? Δεν κατάλαβα τι γινόταν εκείνη την ώρα
Άσχετο: τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν τα καμάρια μας στην 4 σήμερα όταν σήκωσαν το πανι το κιτρινόμαυρο σήμερα? Δεν μου άρεσε η φάση. Στο γήπεδο θέλω να βλέπω μόνο τα ασπρόμαυρα. Το σήκωσαν με σκοπό να το κάψουν μετά? Δεν κατάλαβα τι γινόταν εκείνη την ώρα
ε ναι... καποιοι για να δειξουν ποσο μεγαλη την εχουν, μολυνουν την 4 με εμετικα χρωματα. Απαραδεκτη εικονα να κρεμεται ενα τεραστιο κιτρινομαυρο πανι στην 4, οποιος κι αν ειναι ο λογος (που στην τελικη ειναι γελοιος).
Μπραβο στην ομαδαρα, παικτες και προπονητη που εδειξαν με τον σωστο τροπο ποσο μεγαλη την εχουν.. Τοση που δεν φτανει η χαρτινη μεζουρα
Μπραβο στην ομαδαρα, παικτες και προπονητη που εδειξαν με τον σωστο τροπο ποσο μεγαλη την εχουν.. Τοση που δεν φτανει η χαρτινη μεζουρα
Το πέναλτι πάνω στον Ολιβέιρα ήταν ... πεναλτάρα.icue έγραψε:Ακριβως αυτο. Αν ηταν φαουλ του Ινγκασον τοτε ηταν πεναλτι και στον Ολιβειρα.
Και απορώ γιατί δεν τονίστηκε αυτή η φάση.
Όχι βαρ και ξεβάρ... δια γυμνού οφθαλμού φάνηκε.
Υπήρχαν αμφισβητήσιμα σφυρίγματα. Αυτό όμως ήταν και το μόνο σοβαρό λάθος του διαιτητή.
O βάζελος διαμαρτύρεται γιατί δεν του έφτασε μια κόκινη και 1 πέναλτυ με το Βόλο. Πραγματικά παρόλου που ξεφτυλίσαμε το βάζελο στα μεταξύ μας παιχνίδια, είναι ακόμη στο πρωτάθλημα και 7 πόντους πάνω μας! 7 πόντοι είναι πολλοί και αν χάσει από το γαύρο, κάνει τον γαύρο σοβαρό ανταγωνιστή (μην τον ξεγράφετε - υπάρχει και ο Κούλης). Φέτος το ΠοΚ οργιάζει πραγματικά. Είναι όλοι τους ενωμένοι, κάποιος να το πάρει, φτάνει να μην είμαστε εμείς. Εμετός!
Αυτό αποδεικνύεται από το μέχρι τώρα σπρώξιμο. Οι 3 ομάδες μέχρι τώρα έπρεπε να έχουν περίπου 5-6 πόντους λιγότερους, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ήδη 4 βαθμούς ξεκάθαρους. Πλαστή τελείως η βαθμολογία. Ειδικά να βλέπεις αυτόν τον βάζελο 7 πόντους μπροστά από εμάς είναι σκάνδαλο.
Αυτό αποδεικνύεται από το μέχρι τώρα σπρώξιμο. Οι 3 ομάδες μέχρι τώρα έπρεπε να έχουν περίπου 5-6 πόντους λιγότερους, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ήδη 4 βαθμούς ξεκάθαρους. Πλαστή τελείως η βαθμολογία. Ειδικά να βλέπεις αυτόν τον βάζελο 7 πόντους μπροστά από εμάς είναι σκάνδαλο.
Μπράβο στην ομάδα. Η χάρτινη είναι καλή ομάδα και ήταν πολύ δύσκολη νίκη. Η ομάδα δεν κατάφερε μόνο να μπλοκάρει τα βασικά ατου της χάρτινης , κατάφερε να μπλοκάρει και αυτούς που ήρθαν από πίσω. Που είναι και το μεγαλύτερο όπλο της χάρτινης. Το βάθος στον πάγκο.
Γελάω με την φάση που θέλουν κόκκινη. Αλλά ΟΚ, από το γενόσημο του γαύρου δεν περιμένεις κατι λιγότερο.
Για τον Ντελια τι να πει κανεις. Εγώ στα 43 μου δεν θυμάμαι άλλον Έλληνα παίχτη με τέτοια τεχνική. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Συνεχίζουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γελάω με την φάση που θέλουν κόκκινη. Αλλά ΟΚ, από το γενόσημο του γαύρου δεν περιμένεις κατι λιγότερο.
Για τον Ντελια τι να πει κανεις. Εγώ στα 43 μου δεν θυμάμαι άλλον Έλληνα παίχτη με τέτοια τεχνική. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Συνεχίζουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- falconakis
Άσχετο αλλά γιατί δεν είπαν τίποτα για την ανατροπή του Ολιβέιρα αλλά και την ακύρωση του γκολ του Ιγκνασον; (έδωσε επικύνδυνο πάιξιμο στον Ολιβέιρα; γιατί την μπαλακτύπησε απλά!)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω εσείς τι βλέπετε, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και από τους 3 άλλους ανταγωνιστές..
Για φέτος βλέπουμε μιας και στα μικρά ματς χάθηκαν - κλάπηκαν, πολλοί και σημαντικοί βαθμοί.
Αλλά αν ήμαστε σοβαροί και πάρουμε τα 3 ματς που μείναν και μπούμε στα πλέι οφ με μικρές διαφορές( οι άλλοι βάση προγράμματος θα έχουν δεδομένα απώλειες), τότε μην ξεγράφετε ακόμα την χρονιά..
Για φέτος βλέπουμε μιας και στα μικρά ματς χάθηκαν - κλάπηκαν, πολλοί και σημαντικοί βαθμοί.
Αλλά αν ήμαστε σοβαροί και πάρουμε τα 3 ματς που μείναν και μπούμε στα πλέι οφ με μικρές διαφορές( οι άλλοι βάση προγράμματος θα έχουν δεδομένα απώλειες), τότε μην ξεγράφετε ακόμα την χρονιά..
ΘΕΝΕΜ
Μπραβο ΠΑΟΚάρα! Ηχηρή απάντηση μέσα στο γήπεδο!
Στα ντέρμπι φέτος δεν μας φοβάμαι, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν φέτος, έχουμε το πείσμα και την ικανότητα να νικάμε και τους διαιτητές! Μόνο συσπείρωση, στήριξη και πίστη στην ομάδα, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα!
Και για του χρόνου:

Μπραβο ΠΑΟΚάρα! Ηχηρή απάντηση μέσα στο γήπεδο!
Στα ντέρμπι φέτος δεν μας φοβάμαι, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν φέτος, έχουμε το πείσμα και την ικανότητα να νικάμε και τους διαιτητές! Μόνο συσπείρωση, στήριξη και πίστη στην ομάδα, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα!
Και για του χρόνου:
Gospi έγραψε:Φετος η αυταρκεια πρεπει να παει περιπατο! Καμια πωληση! Καμια! Ουτε καν του Ζιφκο!
Αν μπολιαστει αυτη η ομαδα με 3 παιχταραδες ακομη, του χρονου δεν θα βλεπουμε κανεναν!
Κοταρσκι παιχταρα!
Οπαδικη κατασταση,παμε παρακατω,αυτα γινονται πολλα χρονια τωρα.Μη περιμενετε απαντησεις σε τετοια θεματα σε δημοσιο φορουμ.BlackFriday έγραψε:Άσχετο: τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν τα καμάρια μας στην 4 σήμερα όταν σήκωσαν το πανι το κιτρινόμαυρο σήμερα? Δεν μου άρεσε η φάση. Στο γήπεδο θέλω να βλέπω μόνο τα ασπρόμαυρα. Το σήκωσαν με σκοπό να το κάψουν μετά? Δεν κατάλαβα τι γινόταν εκείνη την ώρα
Αυτό που θέλω να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ είναι το επιθετικό transition.
Είναι αδιανόητη η αφέλειά και η μ****** που μας δέρνει στην τελική πάσα.
Σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις δεν βγάλαμε καν τελική και αυτό είναι πολύ κακο.
Υγ ο ΠΑΟΚ πλέον έκλεισε τα 4 ντέρμπι για τον δεύτερο γύρο με μηδέν παθητικό.
Πρέπει να γίνεται δουλίτσα εκεί πέρα
Είναι αδιανόητη η αφέλειά και η μ****** που μας δέρνει στην τελική πάσα.
Σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις δεν βγάλαμε καν τελική και αυτό είναι πολύ κακο.
Υγ ο ΠΑΟΚ πλέον έκλεισε τα 4 ντέρμπι για τον δεύτερο γύρο με μηδέν παθητικό.
Πρέπει να γίνεται δουλίτσα εκεί πέρα