Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Sardan »

PAOK_Antarctica έγραψε:Άντε ο Κουαλιατα και ο Ρικάρντο.
Ο Φ. Σοάρες θα κριθεί του χρόνου;
Έχει πάνω από έναν χρόνο εδώ. Και ήρθε από την Πορτογαλία, όχι από τα νησιά του Σολομώντα.

Ο Σοάρες ήρθε πέρυσι το Γενάρη. Τώρα έκλεισε χρόνο. Μόλις άρχισε να παίρνει μπρος ήρθαν απανωτοί τραυματισμοί. Οπότε θεωρώ ότι είναι άτυχος. Εάν του χρόνου δεν έχει σαφή ρόλο στην ομάδα θα είναι αποτυχία.

Προσωπικά τον πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εγώ ξέρω ότι βαζελος και κουλα ανάθεμα και αν έχουν δώσει ποτέ τρία μύρια για αγορά παίκτη. Εμείς αντίθετα είμαστε τόσο λαρτζ που οκ θα παίξει το παιδί σε κάνα δυο χρόνια.

Εντωμεταξύ 3 μύρια είναι το συμβόλαιο του Καντουρι η του Μπισε σε 4 χρόνια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν εδωσε ο βαζελος για Μαντσινι; Δεν εδωσε η χαρτινη για Λιβαι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sardan έγραψε: Ο Σοάρες ήρθε πέρυσι το Γενάρη. Τώρα έκλεισε χρόνο. Μόλις άρχισε να παίρνει μπρος ήρθαν απανωτοί τραυματισμοί. Οπότε θεωρώ ότι είναι άτυχος. Εάν του χρόνου δεν έχει σαφή ρόλο στην ομάδα θα είναι αποτυχία.
Καλά ένα έτος μετά ξεκίνησε να παίρνει μπρος; Τι καίει; Μαζούτ;
Πέρα από αυτό όμως εγώ ακόμη δεν έχω δει τίποτε που να τον κάνει να ξεχωρίζει. Εντάξει δεν έχει παίξει πολύ, αλλά όσο έπαιξε δεν μου έδειξε κάτι. Και δεν είναι μόνο αυτός. Μαζί και ο Ricardo, ο οποίος δεν ξέρω ούτε καν σε τι θέση αγωνίζεται, ο Quagliata, που εξελίσσεται σε μεγάλη αποτυχία, ο Brandon που τον πήραν για φορ ενώ δεν είναι, ενώ δεν βρίσκω το λόγο που αποκτήθηκε ο Nasberg πέραν του ότι έληγε το συμβόλαιό του.
Να φανταστεί κανείς ότι χρειαζόμασταν άμεσα αριστερό στόπερ για τον αγώνα με Lefsky και πήραμε έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο μέχρι 31/7!!
Χρειαζόμασταν άμεσα έναν φορ, για να παίξει με Λέφσκυ, και πήραν έναν παίκτη που (πέραν του ότι δεν είναι φορ) ήταν χωρίς ομάδα και απροπόνητος για καιρό!
Σωρεία ανόητων και παράλογων ενεργειών.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

sn0ufel4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι βαζελος και κουλα ανάθεμα και αν έχουν δώσει ποτέ τρία μύρια για αγορά παίκτη. Εμείς αντίθετα είμαστε τόσο λαρτζ που οκ θα παίξει το παιδί σε κάνα δυο χρόνια.

3 μύρια Μαντσίνι ο βάζελος....
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Sardan έγραψε: Ο Σοάρες ήρθε πέρυσι το Γενάρη. Τώρα έκλεισε χρόνο. Μόλις άρχισε να παίρνει μπρος ήρθαν απανωτοί τραυματισμοί. Οπότε θεωρώ ότι είναι άτυχος. Εάν του χρόνου δεν έχει σαφή ρόλο στην ομάδα θα είναι αποτυχία.
Πέρα από αυτό όμως εγώ ακόμη δεν έχω δει τίποτε που να τον κάνει να ξεχωρίζει. Εντάξει δεν έχει παίξει πολύ, αλλά όσο έπαιξε δεν μου έδειξε κάτι. Και δεν είναι μόνο αυτός. Μαζί και ο Ricardo, ο οποίος δεν ξέρω ούτε καν σε τι θέση αγωνίζεται, ο Quagliata, που εξελίσσεται σε μεγάλη αποτυχία, ο Brandon που τον πήραν για φορ ενώ δεν είναι, ενώ δεν βρίσκω το λόγο που αποκτήθηκε ο Nasberg πέραν του ότι έληγε το συμβόλαιό του.
Να φανταστεί κανείς ότι χρειαζόμασταν άμεσα αριστερό στόπερ για τον αγώνα με Lefsky και πήραμε έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο μέχρι 31/7!!
Χρειαζόμασταν άμεσα έναν φορ, για να παίξει με Λέφσκυ, και πήραν έναν παίκτη που (πέραν του ότι δεν είναι φορ) ήταν χωρίς ομάδα και απροπόνητος για καιρό!
Σωρεία ανόητων και παράλογων ενεργειών.
Αποστόλη πόσα χρόνια έκανε να πάρει μπρος ο Ντόουγκλας? ο Βαρέλα? έτσι γιατί ή μερικοί ξεχνάμε ή δεν βλέπουμε μπάλα στο δια ταύτα....Περιμένεις λοιπόν από ένα παιδί 22-23 χρονών που έπαιζε στη Λιβαδιά της Πορτογαλίας να έρθει και να ενσωματωθεί κατευθείαν? Ενώ έχουμε και δείγματα πως χειρίζεται ο Λούτσος τους παίχτες (με μόνη εξαίρεση στα χρονικά Τάισον).
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Sardan έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι βαζελος και κουλα ανάθεμα και αν έχουν δώσει ποτέ τρία μύρια για αγορά παίκτη. Εμείς αντίθετα είμαστε τόσο λαρτζ που οκ θα παίξει το παιδί σε κάνα δυο χρόνια.

3 μύρια Μαντσίνι ο βάζελος....
Καλα αυτό να το συζητήσουμε :D

Όπως και να χει μιλάμε για ένα παίκτη. Σκέψου να τους βγει φόλα τι θα λένε
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Μαντσίνι δεν είναι στοίχημα, αν και το ποσό το θεωρώ τεράστιο γι' αυτόν τον παίκτη.

Αντίθετα ο Κουαλιάτα είναι ο ορισμός του στοιχήματος...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Νταξει καλά τα λες αλλά ας μην βάζουμε τον Φελίπε με τον Ρικάρντο και τον Κουαλιάτα στην ίδια πρόταση.
Κρίμα είναι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπορεί να βρει έχω κράξει για τις μεταγραφές αλλά τουλάχιστον ειδικά ο μόνος τ.δ που έχει κάνει το αυτονόητο...να ανανεώσει εγκαίρως αυτούς που πρέπει με μεγάλα συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρχηγε μου, ξεκινησες το ξεσκαρταρισμα;; Αιντε πασα μου κανε μια ρελανς το καλοκαιρι να βγουμε Γιουροπα και να παρουμε νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο ΠΑΟΚ του 2023 παίζει με βασικό φόρο έναν τυχαίο Μπραντον και αλλαγή του έναν 17χρονο.

Είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για τα απίστευτα που ζούμε φέτος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι του είπε ο Ιβαν παρε 3 μυρια για να φερεις φορ και ο Μποτο ειπε δεν θελω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Πώς τους έχει κοροϊδέψει έτσι 1,5 χρόνο ρε θηρίο...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Gospi έγραψε:Ναι του είπε ο Ιβαν παρε 3 μυρια για να φερεις φορ και ο Μποτο ειπε δεν θελω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
6 μύρια του έδωσε και έφερε Φελίπε και Κουαλιατα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”