Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δε βλέπω το περίεργο. Το "μυστικό" είναι οι έμπειροί σου ποδοσφαιριστές να μην έχουν υψηλούς μισθούς, γιατί είναι πιο ευπαθείς σε τραυματισμούς και όταν επιστρέψουν τι θα δώσουν... Η διοίκηση του ΠΑΟΚ όλους τους άγραφους νόμους τους κάνει ανάποδα. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο το είχε ο Μπερμπάτοφ, μετά ο Βερνμπλουμ και ο Χατσερίντι. Έπειτα ο Βαρέλα (όταν γέρασε), και τα τελευταία 2 χρόνια ο Κούρτιτς. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει διάρκεια όταν αποφασίσει το 1,2εκ να το δίνει στους νεαρούς παικταράδες του, κατά την κρίσιμη ανανέωση συμβολαίου τους, και όχι στα ΚΑΠΗ.
Με τον Καντουρι ανακαλύπτεις μέρη του ανθρώπινου σώματος που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.
Τι ντόμινο είναι αυτό ρε φίλε;
Ειναι προφανές πλέον ότι το καλοκαίρι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν
Αυτη τη στιγμη οτι και να αναλυσουμε δεν εχει νοημα. Ας ελπισουμε οτι ο Λουτσεσκου θα κανει μαγικα και θα καταφερει το μινιμουμ για φετος (2η θέση και κυπελο) και το καλοκαιρι ας δωσουμε μια τελευταια ευκαιρια σε διοικηση ιδιοκτησια μποτο κλπ να μας αποδειξουν οτι οντως εχουν πλανο και στοχευση υψηλη για την ομαδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μίνιμουμ για φέτος είναι η δεύτερη θέση? Με ένα φορ ?
Το κύπελλο είναι στόχος , στο πρωτάθλημα όπου φτάσουμε βαθμολογικά, το θέμα είναι του χρόνου να πατήσουμε στο φετινό αγωνιστικό πρόσωπο από την αρχή του πρωταθλήματος
nunies4 έγραψε:Με τον Καντουρι ανακαλύπτεις μέρη του ανθρώπινου σώματος που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.
Τι ντόμινο είναι αυτό ρε φίλε;
Ειναι προφανές πλέον ότι το καλοκαίρι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν
κεντρικα χαφ, Νταντας, Αουγκουστο, Σβαμπ, Φιλιπε. Για 2 θεσεις μονο αυτοί. Ο Θεός βοηθός. Λειπει ο Τσιγγαρας.
Φορ τα ιδια. Να δουμε τον Τζιμα, αν θα μασησει στα ντερμπι ή θα τους σκοτώσει
Tolaros έγραψε:Μίνιμουμ για φέτος είναι η δεύτερη θέση? Με ένα φορ ?
Το κύπελλο είναι στόχος , στο πρωτάθλημα όπου φτάσουμε βαθμολογικά, το θέμα είναι του χρόνου να πατήσουμε στο φετινό αγωνιστικό πρόσωπο από την αρχή του πρωταθλήματος
Δεν μπορεί να είναι στόχος ένας τίτλος του ενός παιχνιδιού
Ρε σεις δεν ειπα οτι ειναι ο γενικος μινιμουμ στοχος...
Για μένα ειναι ο μινιμουμ ικανοποιητικος στοχος. Συμφωνω πως με εναν φορ δεν γινονται θαυματα, αλλα επιθυμια εκφραζω, δεν απαιτω!
Ας επαναδιατυπωσω...
Μακαρι ο Λουτσεσκου να κανει μαγικα και να παρουμε κυπελο και δευτερη θεση!
Εγω παρανοησα. Μιλησα για τους στοχους που θετουνε οι ομαδες ως αυτοσκοπο. Δηλαδη φετος παμε για το κυπελο. Κατι τετοιο. Κατα τα αλλα και εγω συμφωνω οπως το θετεις αδελφε Gospi.
Κατι αλλο. Αυτος ο Μπραντον γιατι μου αρεσει τοσο και τον θελω στην ομαδα και του χρονου αλλα οχι για σεντεφορ. Νομιζω οτι οι προσδοκιες απο αυτον ως σεντερ αδικουν τον παικτη. Παντως νομιζω οτι εχει θεση στο ροστερ αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εξηγησω γιατι…. Ουφφφ νυχτερινες αναζητησεις
Αστα να πανε...
Λες το καλοκαιρι θα πρέπει να αντικαταστησουμε τον Μπισε τον Βιειρινια τον Καντουρι τον Κουρτιτς κλπ και σφίγγεται το στομαχι σου... με ποιους αραγε θα τους αντικαταστησουμε? Μηπως να τους ανανεωσουμε καλυτερα?