Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Re: Σκεψεις γυρω απο αγωνιστικους στοχους ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από GORDON »

...τουλάχιστον είμαστε πάνω από τον ολυμπιακό... :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βρε παπού Μάξιμε και Γκόρντον θέλετε να μας τρελάνετε!!! :) :)
alter4

Δημοσίευση από alter4 »

Το όνομα του θέματος λέγεται:
''σκέψεις γύρω απο τους αγωνιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ''

και όχι:
''Συμπεράσματα και αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας''

Οι απαιτήσεις του κόσμου μετά απο το περσυνό Σέρρες-ΠΑΟΚ 1-1 μικραίνουν όλο και περισσότερο. Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ και να σκουλικιάζετε.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

μαξιμε και γκορντον γραψατε.. :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Πρωτάθλημα:
Θέλω πρωτάθλημα! (ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα που λέει και ο Γκας)
Θα έμενα ευχαρηστημένος... όχι όμως ικανοποιημένος με την 4η θέση.
Αντικειμενικά προβλέπω ....περνάμε δεν περνάμε στα play offs.

Κύπελλο:
Ζαριά!
Ίσως κύπελλο - ίσως όμως και αντίο μετά από το ματς με ΟΦΗ.
Με πιθανότερο κατεμέ το δεύτερο.

Ευρώπη:
Παίζουμε το κρισημότερο ματς της χρονιάς... και βάλε. Με τέτοια κλήρωση... (μας λυπήθηκε ο θεός και μας έδωσε Χέρενφέιν !) ...βασικά εφόσον δεν έχουμε χρήματα, επιβάλετε να περάσουμε.
Οπότε να περάσουμε και από εκεί και πέρα (με εξαίρεση τίποτα πεντάρες και εξάρες...) ότι και να' ρθει δεν με χαλάει.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

paokpool έγραψε:Πρωτάθλημα:
περνάμε δεν περνάμε στα play offs.

Κύπελλο:
Ζαριά!
Ίσως κύπελλο - ίσως όμως και αντίο μετά από το ματς με ΟΦΗ.
Με πιθανότερο κατεμέ το δεύτερο.

πολυ απαισιοδοξια ρε! :)
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

- Πρωτάθλημα
- Κύπελλο
- 16 Ευρώπης

έτσι okay.... ;
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

16 Ευρώπης μόνο αν έπαιζες Champions League. Τώρα στο Europa το λιγότερο στην 8αδα! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ο κύριος στόχος στο μυαλό μου είναι ο, ίσως σημαντικότερος αγώνας των τελευταίων ετών, αυτός της Πέμπτης, και κατ' επέκταση η είσοδος στους ομίλους του UEFA (δε θα το πω ποτέ, μα ποτέ Europa League) για πολλούς λόγους.
1)Η ατελείωτη οπαδική ηδονή που θα μας εξασφαλίσει για τους επόμενους μήνες. Αγωνία ενώπιον της κλήρωσης, κατασκοπεία αντιπάλων, ευρωπαϊκές εκδρομές, συναίσθημα ότι είμαστε εκ νέου μεγάλη και υπολογίσιμη ομάδα.
2)Χρηματικά οφέλη, τόσο μακροπρόθεσμα (έσοδα που συνδράμουν στην εξυγίανση), όσο και άμεσα (απόκτηση ενός ή δύο παικτών, προσθήκες που θεωρώ προσωπικά απαραίτητες)
3)Το χτίσιμο γοήτρου. Προσέλκυση καλύτερων παικτών λόγω αυξημένης ελκυστικότητας της ομάδας, πόντοι στη βαθμολογία της UEFA, καλύτερες κληρώσεις τα προσεχή χρόνια.
4)Φόρα για τη φετινή χρονιά. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξεκινάς τις εγχώριες διοργανώσεις με τον αέρα 2 ευρωπαϊκών προκρίσεων.

Πηγαίνοντας στα εγχώρια τώρα,
Πρωτάθλημα : Θα είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος αν η ομάδα βγει εκ νέου στην Ευρώπη, είναι ο υλοποιήσιμος στόχος, ο οποίος αν δεν εκπληρωθεί θα πρόκειται για τεράστια αποτυχία. Προτού βιαστούν ορισμένοι να με κατηγορήσουν για χαμηλό ταβάνι προσδοκιών, να πω τα εξής. Άλλο πρωτάθλημα, άλλο πρωταθλητισμός. Το αρχικό τριετές πλάνο περιελάμβανε μία χρονιά σαν την περσινή, οπότε έχει ήδη επιτευχθεί, είμαστε αγγλιστί over - achievers. Φυσικά, δε βάζω κανένα φρένο στα όνειρα και τα οράματά μου. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το μυαλό μου θα είναι καρφωμένο στην πρώτη θέση. Απλώς, ξεκαθαρίζω με τι θα είμαι ρεαλιστικά ικανοποιημένος. Καλοδεχούμενες φυσικά, και μικρότερες επιμέρους, αλλά πάντα λαχταριστές, απολαύσεις. Σπάσιμο των ντροπιαστικών παραδόσεων με τους απόγονους του στόλου εντός και τον ηρακλή εκτός. Νίκες στα ντέρμπι και όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα. Θεωρώ ότι τα καλύτερα έπονται. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να βαδίσουμε για τα καλύτερα. Χτίζουμε κορμό και αντικαθιστώντας με καλύτερους παίκτες τα συμβόλαια που τελειώνουν το προσεχές καλοκαίρι, πάμε για άλλα. Πρωτάθλημα μέχρι το 2012 με Δον Φερνάντο.
Κύπελλο : Εξυπακούεται πως στόχος πρέπει να είναι ο τελικός, αλλά μου φαίνεται χαζό να κάνει κανείς προβλέψεις. Είναι θέμα κληρώσεων, ειδικά φέτος που και στα προημιτελικά είναι μονά τα παιχνίδια. Προσοχή στο ματς με ΟΦΗ, αν βάβαια περάσει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τις προάλλες που παίζαμε μπάλλα με το γιο μου (2,5 ετών) στο μπαλκόνι, μου είπε:
"Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος"
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν χαλάω το γούρι, ή αν έπρεπε να το κρατήσω κρυφό. Αν στο τέλος φταίω εγώ μπορείτε να με κάψετε παρέα με τον Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Πρωταθλημα: Πιστευω οτι ενας ρεαλιστικος στοχος για φετος ειναι η τριτη θεση. Το αεκακι παραπαιει και πρεπει να την περσασουμε. Πρεπει να εχουμε και κατω απο 10 βαθμους απο τον πρωτο, που μαλλον θα ειναι και παλι ο γαυρος. Υπερβαση θα ειναι για μενα να περασουμε ΚΑΙ τον βαζελο, δηλαδη να βγουμε 2οι. Αν ο ρουλης ειχε φανελα, θα τους θεωρουσα ανταγωνιστες για την 3η θεση (βαση υλικου), εχει τους παικτες αλλα ειναι ρουλης, οποτε...

Κυπελο: Στοχος ειναι παντα η κατακτηση, αλλα εξαρταται απο τις κληρωσεις. Αν αποκλειστεις απο λιμο θα ειναι ντροπιαστικο.

Ευρωπη: Ομιλοι...απλα.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Το κύπελλο από μόνο του δεν μπορεί να καθορίσει την χρονιά...δηλαδή τι να το κάνω να πάρουμε το κύπελλο και να βγουμε 5οι στο πρωτάθλημα;...για μένα (για όλους πιστεύω) θα είναι αποτυχημένη χρονιά...όπως θα είναι πετυχημένη αν βγούμε 2οι κι ας αποκλειστούμε από τον ΟΦΗ ακόμα στο κύπελλο...το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα...

Ο πήχυς μπήκε απ' τον Σάντος στο να μπούμε για δεύτερη απανωτή χρονιά σφήνα στο τρίο μούτζες (κατά την γνώμη μου το κύπελλο θα σώσει την χρονιά μόνο αν καταλήξουμε στην κλασσική 4η θέση)...

Αλλά (γκούχου, γκούχου), αλλά, φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από κοντά 2 δεκαετίες που δικαιούμαστε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πρωτάθλημα...αν βρεθεί κάποιος από γάβρο ή βάζελο σε καλούτσικη κατάσταση, δεν είμαστε σε θέση να τον χτυπήσουμε (μην ξεχνάμε πως για προφανής και μη-προφανής λόγους, προκειμένου να πάρουμε τίτλο στην Ελλάδα δεν αρκεί να είμαστε ισάξιοι αλλά να έχουμε ομάδα μία κλάση πάνω από αυτούς)...αλλά, αν με την κακή αγωνιστική τους παρουσία μας το χαρίσουν, αν βαδίσουν στον δρόμο που χάραξαν τα τελευταία φιλικά, αν με λίγα λόγια και οι δύο εμφανιστούν όπως ο περσινός βάζελος (ή και λίγο καλύτεροι), τότε είμαστε σε θέση να το σηκώσουμε

(δεν το λέμε, αλλά ας μην το αποκλείουμε...δεν είναι ανάγκη για να μην μας πούνε υπερφίαλους να λέμε πως σκοπεύουμε να βγούμε στο ιντερτότο)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Τεράστιε τεράτιε για μια ακόμα φορά συμφωνώ απολύτος μαζί σου!
Ευγε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τα πραγματα δυστυχως ειναι πιο δυσκολα φετος , μας ξερουν ή ετσι νομιζουν ( καθως κποι παικτες αργησαν να ρθουν και οπως λενε σ ενα μηνα θα μπουν ολα συμφωνα με το αρχικο πλανο και θα στρωσει η ομαδα) Ενσχυθηκε η αεκ ο παο, ο οσφπ παντα ειναι οσφπ....Υπαρχει γκρινια στην ομαδα μας απ τα πλει οφ και επειτα....... και τωρα μετα τον αποκλεισμο. Παρολαυτα ελπιζουμε και θα δουμε τι θα βγει, του χρονου θα χουμε περισσοτερα χρηματα...για παικτες ετσι κι αλλιως...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η γκρινια απτον αποκλεισμο θα φυγει μετα απο 2-3 καλες εμφανησεις της ομαδας.....πιστευω πως σε περιπτωση που μπορουμε και κοντραρουμε στα ντερμπι το ποκ,θα μπορουμε να μιλαμε και για πρωταθλημα...ολα αυτα βεβαια αν ειναι και υγειεις οι παικτες μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”