Καμπαμαρου μεγαλωσε ο Πριγιο και εκτος ανταγωνιστικου πρωταθληματος για πολυ καιρο. Πως θα κανει πχ τις δουλειες που κανει ο Ολιβειρα ή πως θα πιεσει; Δεν νομιζωKabamaru11 έγραψε:Αν 31/1 μεσημεροαπογευμα κ χωρις να εχουμε κλεισει φορ,ο Πριγιο πως θα σας φαινοταν;Προφανως για 2ος πισω απο τον Ολιβειρα.....
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Οκ, μόλις είδα ότι ο παίκτης έρχεται δανεικός για 6 μήνες χωρίς καν οψιόν. Οπότε περισσότερο έρχεται για κάλυψη, παρά για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έτσι βγάζει νόημα, αν και θα προτιμούσα κάποιον για βασικό στα αριστερά.
Για τον Πρίγιοβιτς ασχολίαστο, ας πάρουμε και τον Κλάους.
Για τον Πρίγιοβιτς ασχολίαστο, ας πάρουμε και τον Κλάους.
- Kabamaru11
Θελω να διαπιστωσω απλα,ποσο απελπισμενοι ειμαστε για ΦΟΡ.Για την ωρα,καλα ειμαστε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ας τον βαφτίσουμε αναβάθμιση του Βιειρίνια στην παρούσα φάση.
Ενας παίκτης στο peak του που μπορεί να δώσεις λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο, είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στα στόπερ.
Δεν νομίζω κι ο ίδιος ο Λουτσέσκου να θέλει να αλλάξει μία αμυνα που έχει τόσο καλές επιδόσεις.
Αλλά το να έχουμε τέτοιους παίκτες στον πάγκο, είναι σημαντικό για να παλέψουμε μέχρι τέλους φέτος.
Ενας παίκτης στο peak του που μπορεί να δώσεις λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο, είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στα στόπερ.
Δεν νομίζω κι ο ίδιος ο Λουτσέσκου να θέλει να αλλάξει μία αμυνα που έχει τόσο καλές επιδόσεις.
Αλλά το να έχουμε τέτοιους παίκτες στον πάγκο, είναι σημαντικό για να παλέψουμε μέχρι τέλους φέτος.
Προφανώς έπαιξε ρόλο στην απόκτησή του, και η έλλειψη ενός αξιόπιστου μπακ απ του Ινγκι..
Με έναν παίχτη εχουμε αξιόπιστη κάλυψη σε 3 θέσεις απο τις 4 της άμυνας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με έναν παίχτη εχουμε αξιόπιστη κάλυψη σε 3 θέσεις απο τις 4 της άμυνας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Ρε παιδιά τί πάει να πει ανεξήγητη; Αν ο προπονητής έκρινε ότι θέλει μπακ τελείωσε! Όλα πρέπει να μας τα εξηγούν; Κάλμα λίγο.
Πρώτον, είναι πολύ σωστή η κίνηση να ρθει ακόμα ένα μπακ πόσο μάλλον όταν αυτό μπορεί να καλύψει άνετα και τις 3 θέσεις της άμυνας.
Τσαούσης και Λύρα είναι έξω για αδιευκρίνιστο χρόνο και ο Αντρε πλέον είναι για 20-30 λεπτά μάξιμουμ.
Δεν βγαίνει ο γολγοθάς που ακολουθεί με 2 μόνο μπακ.
Δεύτερον, ο παίχτης είναι καλός και ποιοτικός. Επαναλαμβάνω, δεν παίζεις βασικός επι σειρά ετών σε μια ομάδα σαν τη Ντιναμο αν δεν είσαι καλός παίχτης.
Θεωρω ότι σύντομα θα καπαρώσει θέση βασικού είτε δεξιά με μετατόπιση του Σαστρε αριστερά είτε παίζοντας αριστερά ο ίδιος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τσαούσης και Λύρα είναι έξω για αδιευκρίνιστο χρόνο και ο Αντρε πλέον είναι για 20-30 λεπτά μάξιμουμ.
Δεύτερον, ο παίχτης είναι καλός και ποιοτικός. Επαναλαμβάνω, δεν παίζεις βασικός επι σειρά ετών σε μια ομάδα σαν τη Ντιναμο αν δεν είσαι καλός παίχτης.
Θεωρω ότι σύντομα θα καπαρώσει θέση βασικού είτε δεξιά με μετατόπιση του Σαστρε αριστερά είτε παίζοντας αριστερά ο ίδιος.
- Μπαρκαρούτσος
Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο βάθος πάγκου. Καλά κάνουμε και βουλώνουμε τρύπες στο ρόστερ, πριν βουλώσουμε αυτές των ΠΟΚεμον.
Σταύρος Λαμπριάκος.Мир έγραψε:Κυκλοφόρησε καμιά φήμη για κοτσιδοφόρο επιθετικο;
- paokovios1974
Έρχεται όμως?prist64 έγραψε:εγω παντως δεν εχω θεμα με τους δανεικους
ρε κουφαλα ψηλε
εχεις μαζεψει καμποσο μαρουλι τελευταια
ας ερχοσουν μεχρι το καλοκαιρι και βλεπαμε
οχι οτι θα μεινεις χωρις ομαδα
επιζω να το ξανασκεφτεις
δεν κανα βιντεακι να δεις που θα παιζεις
εχεις μαζεψει καμποσο μαρουλι τελευταια
ας ερχοσουν μεχρι το καλοκαιρι και βλεπαμε
οχι οτι θα μεινεις χωρις ομαδα
επιζω να το ξανασκεφτεις
δεν κανα βιντεακι να δεις που θα παιζεις
Εντάξει δεν νομίζω να πήραμε δεξί μπακ να παίξει αριστερό μπακ. Εκτός φυσικά αν είναι απαραίτητο λόγω απουσιών κτλ.JohnDag έγραψε:Πρώτον, είναι πολύ σωστή η κίνηση να ρθει ακόμα ένα μπακ πόσο μάλλον όταν αυτό μπορεί να καλύψει άνετα και τις 3 θέσεις της άμυνας.
Έχεις κάνεις πραγματική εικόνα αν ο παίκτης μπορεί όντως να θεωρηθεί σοβαρή λύση και όχι μόνο ως μπάλωμα σαν στοπερ και ως αριστερό μπακ;
Για δεξιά δεν το συζητάμε,προφανώς θα δώσει λύσεις βαθους αν και εκεί ο βασικός αυτήν την στιγμή ευτυχώς πετάει