Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Θα σου πω.Να παίξει δεξια ο Βιεϊρίνια και αριστερα ο σορλέν στο 4-3-3.Στο δε ρόμβο δεν χρειάζεται...

Άλλο το αρχηγηλίκη άλλο η καριέρα...Σαν αρχηγός ο ΤΕΟ δεν συγκρίνεται.Και όσοι λένε πως φώναζε τους συμπαίκτες του ,ναι τους φώναζε αλλά πορωτικά.Ο Σέρτζιο δυσανασχετεί πολύ...αυτό είναι το λάθος...desperando έγραψε:γιατι ρε φιλε μηπως ηταν μεγαλυτερος παιχτης ο Τεο η ειχε μεγαλυτερες παραστασεις στην καριερα του ας βλεπουμε τα πραματα πιο ρεαλιστικαPhotis έγραψε:Το να συγκρίνετε το αρχηγηλίκη του Σέρτζιο με του ΤΕΟ είναι μέρα με τη νύχτα...

ειναι σαφως το μοναδικο ενδεχομενο..αλλα δε θεωρεις οτι χαραμιζεται εκει εξω ο Σορλιν..Η αντιπαθεια σου στον Κονσεισαο ειναι σεβαστη αλλα και υπερβολικη..Δε φταιει για οτι γινεται στον ΠΑΟΚ ο Κονσεισαο..Δηλαδη πιστευεις πως αν αυριο φυγει ο Κονσεισαο ο ΠΑΟΚ θα ανεβει επιπεδο...Εννοειται πως ο Κονσεισαο με τετοιες αντιδρασεις ειναι απαραδεκτος αλλα δεν γινεται να υπαρχει πληρης απαξιωση..Εγω συνεχιζω να επιμενω οτι αγωνιστικα καποια πραγματα δινει..Οσο και αν τα απαξιωνουμε..Photis έγραψε:Θα σου πω.Να παίξει δεξια ο Βιεϊρίνια και αριστερα ο σορλέν στο 4-3-3.Στο δε ρόμβο δεν χρειάζεται...
Επισης ,συμφωνω μαζι σου για τον Βερον αλλα ο ΠΑΟΚ δεν εγινε τοσο καλος ωστε να θεωρειται ο Βερον προβλημα..Οταν παρουμε τον Γκαλετι και τον Ινιεστα τοτε θα ειμαστε ετοιμη να ειμαστε τοσο σκληροι με παικτες..Για μενα η διαφωνια μας δεν ειναι ποδοσφαιρικη..Απλα εγω βλεπω το υπαρχον ροστερ και οχι αυτο που ολοι θελουμε να γινει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τέλος πάντων όσο και να το συνεχίσουμε αυτό δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη γιατί έχουμε διαφορετική άποψη το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να έχουμε παιδιά και αποπαίδια στην ομάδα και πρέπει να πάψουμε να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα σε δυο τρία πρόσωπα πρέπει να ανέβουμε επίπεδο και σαν οπαδοί γιατί η ομάδα ανεβαίνει επίπεδα και εμείς πέφτουμε όποιος πιστεύει ότι εχθές αυτό που είχαμε ήταν κερκίδα τότε τι να πωPhotis έγραψε:Άλλο το αρχηγηλίκη άλλο η καριέρα...Σαν αρχηγός ο ΤΕΟ δεν συγκρίνεται.Και όσοι λένε πως φώναζε τους συμπαίκτες του ,ναι τους φώναζε αλλά πορωτικά.Ο Σέρτζιο δυσανασχετεί πολύ...αυτό είναι το λάθος...desperando έγραψε:γιατι ρε φιλε μηπως ηταν μεγαλυτερος παιχτης ο Τεο η ειχε μεγαλυτερες παραστασεις στην καριερα του ας βλεπουμε τα πραματα πιο ρεαλιστικαPhotis έγραψε:Το να συγκρίνετε το αρχηγηλίκη του Σέρτζιο με του ΤΕΟ είναι μέρα με τη νύχτα...
DAAT αδελφέ μου η αντιπάθεια μου στον Σέρτζιο είναι λόγω του χαρακτήρα του.Δεν είναι δυνατόν 36 χρονών άνθρωπος να είναι τόσο ανώριμος...Εδώ ο Γκαρσία φαίνεται πως αλλάζει.
Πάντως ασχέτος τι λέω για Σέρτζιο για να φύγει από ΠΑΟΚ δε συμφωνώ καθόλου.Θέλω να μείνει αλλά να παίζει 35 λεπτά.Δεν μπορεί 90 αυτό λέω.Για το σχήμα με Σορλέν αριστερά συμφωνώ ότι χαραμίζεται αλλά δεν έχουμε και άλλον.Ίσως φιλομένο τι να πω...
Για Βερόν είμαι κάθετος.Δεν κάνει για ΠΑΟΚ.Είναι για μικρότερες ομάδες να τις βοηθάει να φαίνεται στο γήπεδο.Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί και το βλέπει και ο Σάντος που ξέρει 10000kg μπάλα...
Αλλά μου αρέσει κυρίως να μιλάω παικτικά αδελφέ μου.Και ο Σέρτζιο δε με βοηθάει φέτος να πω κάτι καλό γι'αυτόν.Είναι και η όλη του συμπεριφορά εντός και εκτός...Πάντως να ξέρεις ο Σέρτζιο το είχε σίγουρο πως θα φύγει τώρα το καλοκαίρι,δεν τον ήθελαν Ζήσης και ΤΕΟ αλλά τον ήθελε ο Σάντος.

Πάντως ασχέτος τι λέω για Σέρτζιο για να φύγει από ΠΑΟΚ δε συμφωνώ καθόλου.Θέλω να μείνει αλλά να παίζει 35 λεπτά.Δεν μπορεί 90 αυτό λέω.Για το σχήμα με Σορλέν αριστερά συμφωνώ ότι χαραμίζεται αλλά δεν έχουμε και άλλον.Ίσως φιλομένο τι να πω...
Για Βερόν είμαι κάθετος.Δεν κάνει για ΠΑΟΚ.Είναι για μικρότερες ομάδες να τις βοηθάει να φαίνεται στο γήπεδο.Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί και το βλέπει και ο Σάντος που ξέρει 10000kg μπάλα...
Αλλά μου αρέσει κυρίως να μιλάω παικτικά αδελφέ μου.Και ο Σέρτζιο δε με βοηθάει φέτος να πω κάτι καλό γι'αυτόν.Είναι και η όλη του συμπεριφορά εντός και εκτός...Πάντως να ξέρεις ο Σέρτζιο το είχε σίγουρο πως θα φύγει τώρα το καλοκαίρι,δεν τον ήθελαν Ζήσης και ΤΕΟ αλλά τον ήθελε ο Σάντος.

σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα το τελευταιο που λες ειναι λαθος..δεν υπαρχει καταρχην αποφαση που ο Βρυζας να ειναι απεξω
Φυσικά και δεν είναι ποτέ απ'έξω.Απλά σεβάστηκαν την άποψη του προπονητή αλλά και την στενότητα των οικονομικών...

εμενα δεν με νοιαζει και δεν τρωω τον παπα οτι αν ο σερτζιο αγκαλιαζε και του εδινε το χερι ο κουτσια θα επαιζε καλυτερα.
με ενοχλει ομως που ο σερτζιο εχθες ηταν αχαριστος απεναντι στον σαντος. γιατι ο σαντος τον κρατησε στην ομαδα.
σημερα παντως ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για τον σαντος για να δειξει στους υπολοιπους παικτες και ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα και μια μεγαλη ευκαιρια να αποδειξει σε αρκετους οπαδους οτι δεν εχει παιδια και αποπαιδια και οτι θα παει στην κερκιδα οποιος κανει χαζα. ειτε ειναι ο μπακα ειτε ο κονσεισαο.
ελπιζω να μην χασει ο κοουτς την ευκαιρια.
κυριακη ο σερτζιο θεσσαλονικη και πεμπτη πισω απο την εστια για ζεσταμα με αμπου και αναστασακο.
με ενοχλει ομως που ο σερτζιο εχθες ηταν αχαριστος απεναντι στον σαντος. γιατι ο σαντος τον κρατησε στην ομαδα.
σημερα παντως ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για τον σαντος για να δειξει στους υπολοιπους παικτες και ποιος ειναι το αφεντικο στην ομαδα και μια μεγαλη ευκαιρια να αποδειξει σε αρκετους οπαδους οτι δεν εχει παιδια και αποπαιδια και οτι θα παει στην κερκιδα οποιος κανει χαζα. ειτε ειναι ο μπακα ειτε ο κονσεισαο.
ελπιζω να μην χασει ο κοουτς την ευκαιρια.
κυριακη ο σερτζιο θεσσαλονικη και πεμπτη πισω απο την εστια για ζεσταμα με αμπου και αναστασακο.
-
κανεις δεν λεει πως αν ο κονσεισαο εδινε το χερι στον μικρο θα επαιζε καλυτερα...οποιος τ λεει αυτο ας μας αναλυσει και την περιπτωση π ο κονσεισαο εσκαγε κ ενα φιλι στον κουτσια...μαλλον θα ελυγε 7+ τ ματς...τ θεμα ειναι οτι εισαι 36 χρονων κ αρχηγος αρα οφειλεις ν δωσεις τ χερι ς...κανεις δεν αμφισβητησε την αξια τ κονσεισαο αλλα δεν θελω παικτες που θα κανουν κωλο τ αποδυτηρια...αρχηγος εισαι οταν κανει μαλακια ενας συμπαικτης κ τν εμψυχωνεις οχι οταν τν βριζεις...αυτη πρεπει ν ειναι η τελευταια χρονια τ κονσεισαο ως ποδοσφιαριστη...αλλα οχι ως βασικου...αλλα ως τον 12ο παικτη π θ μπει γ ν σωσει το ματς...γτ δν μπορει 11αδα... 

υπαρχει και το εξης θεμα που δεν ειπε κανενας.
εισαι ο κουτσιανικουλης και βλεπεις τον κοσμο να αποθεωνει τον κονσεισαο μολις βγαινει και οταν μπαινεις εσυ ακους μια γιουχα.
ουσιαστικα δηλαδη μπορει ο κουτσιανικουλης να νομισε οτι το γιουχαισμα ηταν για αυτον γιατι απλα δεν εβλεπε πισω του τι γινοταν.
εμενα μου φανηκε οντως περιεργα πεσμενος ο κουτσια και μπορει να παρερμηνευσαι ουσιαστικα το ολο σκηνικο και γιαυτο να κοπηκαν τα ποδια του
εισαι ο κουτσιανικουλης και βλεπεις τον κοσμο να αποθεωνει τον κονσεισαο μολις βγαινει και οταν μπαινεις εσυ ακους μια γιουχα.
ουσιαστικα δηλαδη μπορει ο κουτσιανικουλης να νομισε οτι το γιουχαισμα ηταν για αυτον γιατι απλα δεν εβλεπε πισω του τι γινοταν.
εμενα μου φανηκε οντως περιεργα πεσμενος ο κουτσια και μπορει να παρερμηνευσαι ουσιαστικα το ολο σκηνικο και γιαυτο να κοπηκαν τα ποδια του
- alexpaok4
Α καλά. Χτές ήταν η πρώτη φορά που τον έβγαλε. Αντε να δουμε τι εχει να γίνει την επόμενη φορα..
Εγω πιστεύω πως ο Κονσεϊσαο έμεινε μόνο και μόνο να μαθαίνει μπάλα στον Κούτσια και τον Βιερίνια. Απλά η διοίκηση του είπαν πως και καλα θα είναι βασικός, αρχηγός κλπ.
Το καλοκαίρι επιστρέφει Portugal ο φίλος.
Εγω πιστεύω πως ο Κονσεϊσαο έμεινε μόνο και μόνο να μαθαίνει μπάλα στον Κούτσια και τον Βιερίνια. Απλά η διοίκηση του είπαν πως και καλα θα είναι βασικός, αρχηγός κλπ.
Το καλοκαίρι επιστρέφει Portugal ο φίλος.
Καλησπέρα αδέρφια μετά από καιρό !!
Δυστηχώς γυρίζω μέσα στην γκρίνια μετά από το χθεσινό παιχνίδι.
Τον Σέρτζιο τον στήριξα μέσα μου πολλές φορές και αποδέχτηκα και την επιλογή της διοίκησης να μείνει με χαρά αφού θεωρώ ότι πρόσφερε πολλά και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Το χθεσινό όπως και να έγινε αλλάζει πολλά για εμένα γιατί ακουμπάει θέματα αρχής που για τον νέο ΠΑΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτα.
ΠΑΟΚ πάνω από όλα είναι το σύνθημα που μας έχει ενωμένους και δείχνει ότι μπορεί να μας αναγεννήσει και να μας κάνει ξανά υπερήφανος.
Όταν ο αρχηγός του λόχου κάνει παπαριά και μάλιστα απειθαρχίας η κίνηση είναι μία. Αποκεφαλισμός. Δεν έχει ημίμετρα εκεί !!!
Όταν ο στρατιώτης κάνει παπαριά τιμωρείται και αναλόγως την παπαριά είναι και η τιμωρία. Στον αρχηγό όμως όχι.
Έβαλε τον ευατό του πάνω από την ομάδα. Έφτησε τον Σάντος, έφτυσε τον Ζαγόρ, έφτυσε και τον πιτσιρικά που υποτίθεται είχε κάτω από την προστασία του. Μία είναι η λύση. Τον τελειώνεις !!!!
Ούτε βαριές τιμωρίες ούτε τίποτα !!!
Με οποιαδήποτε άλλη τακτική θα διαφωνήσω κάθετα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αλλά αυτά γνωρίζω από την πιάτσα και από θέματα διοίκησης ομάδας ανθρώπων.
Ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτό πιστεύω ...
Δυστηχώς γυρίζω μέσα στην γκρίνια μετά από το χθεσινό παιχνίδι.
Τον Σέρτζιο τον στήριξα μέσα μου πολλές φορές και αποδέχτηκα και την επιλογή της διοίκησης να μείνει με χαρά αφού θεωρώ ότι πρόσφερε πολλά και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Το χθεσινό όπως και να έγινε αλλάζει πολλά για εμένα γιατί ακουμπάει θέματα αρχής που για τον νέο ΠΑΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτα.
ΠΑΟΚ πάνω από όλα είναι το σύνθημα που μας έχει ενωμένους και δείχνει ότι μπορεί να μας αναγεννήσει και να μας κάνει ξανά υπερήφανος.
Όταν ο αρχηγός του λόχου κάνει παπαριά και μάλιστα απειθαρχίας η κίνηση είναι μία. Αποκεφαλισμός. Δεν έχει ημίμετρα εκεί !!!
Όταν ο στρατιώτης κάνει παπαριά τιμωρείται και αναλόγως την παπαριά είναι και η τιμωρία. Στον αρχηγό όμως όχι.
Έβαλε τον ευατό του πάνω από την ομάδα. Έφτησε τον Σάντος, έφτυσε τον Ζαγόρ, έφτυσε και τον πιτσιρικά που υποτίθεται είχε κάτω από την προστασία του. Μία είναι η λύση. Τον τελειώνεις !!!!
Ούτε βαριές τιμωρίες ούτε τίποτα !!!
Με οποιαδήποτε άλλη τακτική θα διαφωνήσω κάθετα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αλλά αυτά γνωρίζω από την πιάτσα και από θέματα διοίκησης ομάδας ανθρώπων.
Ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτό πιστεύω ...
Παρότι σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου αδερφέ... το σίγουρο είναι πως Ο Λ Ο Ι μας ξέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειτε να συμβεί και όλοι επίσης γνωρίζουμε γιατί δεν πρόκειτε να γίνει....!

Μάλιστα...D.A.A.T. έγραψε:Και οι 2 τελειωσαν για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..αποφαση του Ζηση και του Σαντος..Αρα η κριτικη για τους παικτες που τελειωνουν σε αυτους..Η απειθαρχια του Βερον ειναι παραμυθι.xtbabis έγραψε:Ο Μπακα(πρωτος σκορερ) απειθαρχος τον τελειωσαμε...
Ο Βερον(mvp α΄γυρου) απειθαρχος τον τελειωσαμε...
Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε καμια εξαιρεση και να μην τιμωρουμε οσους δεν σεβονται τον ΠΑΟΚ και την ιστορια του;
ο Μπακαγιόκο έμεινε πέρσι εκτός αποστολής για αγωνηστικούς λόγους και όχι για λόγους πειθαρχιας.
Ο Βερόν μέχρι προχθές εκτός αποστολής ενω η μισή ομάδα είναι τραυματισμένη... για αγωνηστικούς λόγους.
Και εγώ έχω ένα φιλαράκι που έχει τέσσερα @ρχίδια.