27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Τι μου θυμισες ρε φιλε...Θεωρω τον Σακλφορντ ισως τον καλυτερο ποιοτικα σεντερ που εχω δεν στον ΠΑΟΚ και ενα απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε Ευρωπη.Τετοια ποιοτητα,τετοια ανεση στο να τελειωνει φασεις και με τα δυο χερια.Αν δεν ειχε τα θεματα με τα γοντα δεν νομιζω να ερχοταν Ευρωπη ποτε...
-
-
-
Δεν λείπει καθόλου. Ούτε τα μόνιμα νεύρα του λείπουν. Μέχρι και ο Αγκουστο ηρέμησε χωρίς αυτόν.
- thomas Murg
Τον νοσταλγώ όταν βλέπω τη μπάλα στημένη έξω από την περιοχή ή στο σημείο του πέναλτι. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Στα ντέρμπι θα τον χρειαστούμε. Πέρσι μας κουβάλησε όλη τη σεζόν.
- ΑποστόληςΑ
-
Θα πήγαινες εσυ αν ήσουν στην θέση του;; 1+ εχει συμβόλαιο . Οπως είπε και το παιδί πιο πανω ολοι έχουν ηρεμήσει βλεπε Αγκούστο Ζιβκοβιτς . Αν είναι να μπαίνει να μπαίνει σαν αλλαγή και μμονο και αν γίνεται στην θέση του α(αφαντου)φανα
- ΑποστόληςΑ
Αν επρόκειτο να εξασφαλίσω διετές φυσικά και θα πήγαινα. Ο Γιασμιν είναι ήδη 34 ετών και 13 ημερών και το συμβόλαιό του μ' εμάς τελειώνει 30/6.
- john4serres
-
BlackFriday έγραψε:Δεν λείπει καθόλου. Ούτε τα μόνιμα νεύρα του λείπουν. Μέχρι και ο Αγκουστο ηρέμησε χωρίς αυτόν.
ακριβώς αυτό τονίζω. Σπο το καλοκαίρι κιόλας ,ότι ο κουρτιτς θα μας ήταν αχρείαστος για αυτό που θέλουμε.. εμένα ούτε πέρσι που το έπαιζε σκόρερ μου άρεσε.. αργοκίνητη μαούνα... όλο μπλα μπλα και
- WeWillRockYou
Παρότι θα συμφωνήσω στα σχόλια σχετικά με τα νεύρα του, αν ο παίκτης τελικά δεν αποχωρήσει (το θεωρώ δύσκολο σε αυτή την ηλικία και με ύπουλο τραυματισμό στο γόνατο), μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στα πλέι οφ αν είναι υγιής.
Αν η ομάδα είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου (+Τελικό Κυπέλλου), δεν νομίζω πως ένας παίκτης με τον mentality του Σλοβένου να μην ρίξει τον εγωισμό του, για να βοηθήσει την ομάδα. Το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει τίτλο στην ζωή του, θα του δώσει τεράστιο κίνητρο πιστεύω.
Στα πλέι όφ με συνεχόμενα ντέρμπι, ένας παίκτης όπως ο Κούρτιτς σε ρόλο gamechanger ως αλλαγή, θα μπορούσε να κάνει την διαφορά με τις εκτελέσεις του.
Αν η ομάδα είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου (+Τελικό Κυπέλλου), δεν νομίζω πως ένας παίκτης με τον mentality του Σλοβένου να μην ρίξει τον εγωισμό του, για να βοηθήσει την ομάδα. Το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει τίτλο στην ζωή του, θα του δώσει τεράστιο κίνητρο πιστεύω.
Στα πλέι όφ με συνεχόμενα ντέρμπι, ένας παίκτης όπως ο Κούρτιτς σε ρόλο gamechanger ως αλλαγή, θα μπορούσε να κάνει την διαφορά με τις εκτελέσεις του.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν περισσεύει.WeWillRockYou έγραψε:Παρότι θα συμφωνήσω στα σχόλια σχετικά με τα νεύρα του, αν ο παίκτης τελικά δεν αποχωρήσει (το θεωρώ δύσκολο σε αυτή την ηλικία και με ύπουλο τραυματισμό στο γόνατο), μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στα πλέι οφ αν είναι υγιής.
27. Jasmin Kurtic
Αν δεχεται βεβαιο τον ρολο του ρολιστα, γιατι δεν τον λες και τον πιο ευκολο ανθρωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 23 Ιαν 2023, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζω να μη δούμε με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να γίνεται καλά, και δεν το λέω από άποψη πιθανής αγωνιστικής παρουσίας.
- ΑποστόληςΑ