27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από joshua »

Τι μου θυμισες ρε φιλε...Θεωρω τον Σακλφορντ ισως τον καλυτερο ποιοτικα σεντερ που εχω δεν στον ΠΑΟΚ και ενα απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε Ευρωπη.Τετοια ποιοτητα,τετοια ανεση στο να τελειωνει φασεις και με τα δυο χερια.Αν δεν ειχε τα θεματα με τα γοντα δεν νομιζω να ερχοταν Ευρωπη ποτε...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

λείπεις...
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Καθόλου όμως
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δεν λείπει καθόλου. Ούτε τα μόνιμα νεύρα του λείπουν. Μέχρι και ο Αγκουστο ηρέμησε χωρίς αυτόν.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τον νοσταλγώ όταν βλέπω τη μπάλα στημένη έξω από την περιοχή ή στο σημείο του πέναλτι. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Στα ντέρμπι θα τον χρειαστούμε. Πέρσι μας κουβάλησε όλη τη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν βλέπω να πηγαίνει αλλού ρε γμτ!
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Θα πήγαινες εσυ αν ήσουν στην θέση του;; 1+ εχει συμβόλαιο . Οπως είπε και το παιδί πιο πανω ολοι έχουν ηρεμήσει βλεπε Αγκούστο Ζιβκοβιτς . Αν είναι να μπαίνει να μπαίνει σαν αλλαγή και μμονο και αν γίνεται στην θέση του α(αφαντου)φανα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν επρόκειτο να εξασφαλίσω διετές φυσικά και θα πήγαινα. Ο Γιασμιν είναι ήδη 34 ετών και 13 ημερών και το συμβόλαιό του μ' εμάς τελειώνει 30/6.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ακόμα να βρει ομάδα αυτός;
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

BlackFriday έγραψε:Δεν λείπει καθόλου. Ούτε τα μόνιμα νεύρα του λείπουν. Μέχρι και ο Αγκουστο ηρέμησε χωρίς αυτόν.

ακριβώς αυτό τονίζω. Σπο το καλοκαίρι κιόλας ,ότι ο κουρτιτς θα μας ήταν αχρείαστος για αυτό που θέλουμε.. εμένα ούτε πέρσι που το έπαιζε σκόρερ μου άρεσε.. αργοκίνητη μαούνα... όλο μπλα μπλα και
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Παρότι θα συμφωνήσω στα σχόλια σχετικά με τα νεύρα του, αν ο παίκτης τελικά δεν αποχωρήσει (το θεωρώ δύσκολο σε αυτή την ηλικία και με ύπουλο τραυματισμό στο γόνατο), μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στα πλέι οφ αν είναι υγιής.

Αν η ομάδα είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου (+Τελικό Κυπέλλου), δεν νομίζω πως ένας παίκτης με τον mentality του Σλοβένου να μην ρίξει τον εγωισμό του, για να βοηθήσει την ομάδα. Το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει τίτλο στην ζωή του, θα του δώσει τεράστιο κίνητρο πιστεύω.
Στα πλέι όφ με συνεχόμενα ντέρμπι, ένας παίκτης όπως ο Κούρτιτς σε ρόλο gamechanger ως αλλαγή, θα μπορούσε να κάνει την διαφορά με τις εκτελέσεις του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

WeWillRockYou έγραψε:Παρότι θα συμφωνήσω στα σχόλια σχετικά με τα νεύρα του, αν ο παίκτης τελικά δεν αποχωρήσει (το θεωρώ δύσκολο σε αυτή την ηλικία και με ύπουλο τραυματισμό στο γόνατο), μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στα πλέι οφ αν είναι υγιής.
Κανείς δεν περισσεύει.
Мир

27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από Мир »

Αν δεχεται βεβαιο τον ρολο του ρολιστα, γιατι δεν τον λες και τον πιο ευκολο ανθρωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 23 Ιαν 2023, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ελπίζω να μη δούμε με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να γίνεται καλά, και δεν το λέω από άποψη πιθανής αγωνιστικής παρουσίας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τι ήθελες και τραυματίστηκες πριν την μεταγραφική περίοδο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”