Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από FreeWatcher »

mbison έγραψε:Δεν θελουμε τον Σεφεροβιτς. Θέλουμε αυτον που σε λιγα χρονια θα γινει Σεφεροβιτς.
Ο Ταισον ειναι εξαιρεση, και ειναι συνεχεια των μεταγραφων Κονσεινσάο κλπ.
Σορυ mbison αλλά καποιοι από εμάς δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλα χρονια, ειμαστε ήδη μια τετραετία χωρις ΦΟΡ!
Φορ προτζεκτ έχουμε το καλύτερο στην Ελλάδα, φτασμενο 30ρη ψαχνουμε νομίζω από αυτά που έχουμε ακουσει εως τωρα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυριο ελπιζω να μαθω περισσότερα.καληνυχτα!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ποιο λογικό ακούγεται όπως γράφει η Forza για τον Locadia ελέυθερο να έρθει στα 29του.

Ο Seferovic καταρχάς έχει μεγάλη διαδικασία και συμβόλαιο αν του δώσουμε άνω του 1,5χαρτιού που χλωμό :idea:
Ο δε της Saint-Étienne που γραφει επίσης η Forza σήμερα για τον Jean-Philippe Krasso που λήγει Καλοκαίρι το συμβόλαιο του ποιο λογική περίπτωση φαίνεται :idea:

Επίσης μην μας είναι και αδιάφορος που δεν αναφέρθηκε ο Michael Olunga 28αρης λήγει το συμβόλαιο Καλοκαίρι από την Al-Duhail SC ο João Pedro επίσης + ο Munir El Haddadi λήγει και αυτουνού το συμβόλαιο απο την Getafe
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να βλέπεις forza και μετά από καιρό να διαβάζεις για ονόματα και μεταγραφές και όχι για τον καιρό η συνταγές για μαγειρευτά...
Κανονικότητα.
Υπό προϋποθέσεις και για ακραίο μπακ αναφέρει.
Εντύπωση θα μου κάνει εκτός και αν δεν συνδυάζεται με τον τραυματισμό του Λύρα αλλά έχουν εντοπίσει κάποιον παίκτη ευκαιρία και για την νέα σεζον
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πιθανη κινηση για ακραιο εχει λογικη και μαλιστα αρκετη.Ο Βιερινια ειναι μια μεσα,δεκα εξω,ο Λυρατζης χανει μεγαλο χρονικο διαστημα και ο Τσαουσης για μενα δεν ειναι στο επιπεδο που απαιτει η ομαδα.Καπως ετσι εχουμε μεινει με δυο ακραια μπακ,οποτε οι οποιες σκεψεις εχουν να κανουν με τους στοχους.Αν αποφασισαμε οτι στοχευουμε αμεσα ψηλα τοτε θα ειναι λογικη μια κινηση.
Οσον αφορα τωρα τα δυο ονομα που βγηκαν εγω ψηφιζω Λοκαντια.Οκ τα τελευταια 2-3 χρονια δεν πηγαν οπως θα ηθελε αλλα αν πηγαιναν δεν θα σκεφτοταν ποτε να ερθει Ελλαδα.Αν ο Φαν Φεερτ βγηκε πρωτος σκορερ στα 32 περσι,αυτος ανετα μπορει καλυτερα.Ο Ιβοριανος της Σεντ Ετιεν δεν ειχε ποτε νουμερα αξια λογου,πλην ισως φετος στη Β Γαλλιας σε μια κακη ομαδα και δεν ειναι και πιτσιρικας.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ακραίο Μπακ.
Μπαλογιαννης,. επιστροφή.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

joshua έγραψε:Πιθανη κινηση για ακραιο εχει λογικη και μαλιστα αρκετη.Ο Βιερινια ειναι μια μεσα,δεκα εξω,ο Λυρατζης χανει μεγαλο χρονικο διαστημα και ο Τσαουσης για μενα δεν ειναι στο επιπεδο που απαιτει η ομαδα.Καπως ετσι εχουμε μεινει με δυο ακραια μπακ,οποτε οι οποιες σκεψεις εχουν να κανουν με τους στοχους.Αν αποφασισαμε οτι στοχευουμε αμεσα ψηλα τοτε θα ειναι λογικη μια κινηση.
Οσον αφορα τωρα τα δυο ονομα που βγηκαν εγω ψηφιζω Λοκαντια.Οκ τα τελευταια 2-3 χρονια δεν πηγαν οπως θα ηθελε αλλα αν πηγαιναν δεν θα σκεφτοταν ποτε να ερθει Ελλαδα.Αν ο Φαν Φεερτ βγηκε πρωτος σκορερ στα 32 περσι,αυτος ανετα μπορει καλυτερα.Ο Ιβοριανος της Σεντ Ετιεν δεν ειχε ποτε νουμερα αξια λογου,πλην ισως φετος στη Β Γαλλιας σε μια κακη ομαδα και δεν ειναι και πιτσιρικας.
δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί, θέλει ή χρειάζεται ξένο Μπακ ... εάν φύγει κάποιος εκ των Σάστρε, Σοαρες ίσως ... αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή ...

Ο ΠΑΟΚ έχει Σελιμάι που είναι πρότζεκτ με παρόν και μέλλον ... έχει δυνατότητα να πάρει πίσω Μπαλογιάννη ο οποίος το τελευταίο καιρό είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος και πιο επιδραστικός παίχτης του ¨ΟΦΗ ... παίζει όλη την πλευρά και ελπίζω σήμερα να μην κάνει καλό παιχνίδι ... από την άλλη μεριά έχει Τασιούρα ο οποίος αθλητικά είναι απίστευτος ... μπορεί και καλύτερος του Λυρατζή ...

νομίζω ότι πλέον πρέπει να μας γίνεται κτήμα ότι εάν σε μία θέση ο ΠΑΟΚ θέλει ξένο αυτός πρέπει να κάνει την διαφορά ... να είναι δηλαδή κάτι ξεχωριστό ... πχ να είναι επίπεδο Μάτος ή Βιερίνια στα καλά τους ... δεν νομίζω ότι έχουμε αυτή την στιγμή την δυνατότητα να πάμε σε τέτοιες λύσεις ... με αυτό το σκεπτικό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε προσθήκες ξένων αφού μας αφαιρούν μπάτζετ και χρόνο χρησιμοποίησης σε παίχτες που μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο μόνος λόγος για να πάρεις back τώρα είναι να έχεις βρει κάτι εξαιρετικό αλλιώς δεν βλέπω το λόγο..
Εκτός και αν βέβαια η ξαπερίπτωση αυτή είναι ο μπαλογιάννης ο οποίος μπορεί να παίξει άνετα και στα χαφ αν χρειαστεί
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σωστό.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Κάτι μου λέει πως απλά τα ''κάψανε'' τα αναφερόμενα στη forza oνόματα... Άι να δούμε.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ιβοριανος σχεδόν 1.90 που δεν είχε πετύχει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τα 24-25 κ βολοδερνε μεταξύ Ligue 1 και Ligue 2. Τι μου θυμίζει??
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ντρογκμπά?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOKevolution έγραψε:Κάτι μου λέει πως απλά τα ''κάψανε'' τα αναφερόμενα στη forza oνόματα... Άι να δούμε.
Αυτό λέει και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ στο insta, ότι άλλος είναι ο πρώτος στόχος

Εντωμεταξυ αν πάρουμε ΚΑΙ δεξί μπακ, από εκεί που λέγαμε για μια κίνηση και αν, τελικά θα γεμίσουμε και το ρόστερ
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το μπακ γενικότερα πολύ ουτοπικό μου ακούγεται να σου πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”