joshua έγραψε:Πιθανη κινηση για ακραιο εχει λογικη και μαλιστα αρκετη.Ο Βιερινια ειναι μια μεσα,δεκα εξω,ο Λυρατζης χανει μεγαλο χρονικο διαστημα και ο Τσαουσης για μενα δεν ειναι στο επιπεδο που απαιτει η ομαδα.Καπως ετσι εχουμε μεινει με δυο ακραια μπακ,οποτε οι οποιες σκεψεις εχουν να κανουν με τους στοχους.Αν αποφασισαμε οτι στοχευουμε αμεσα ψηλα τοτε θα ειναι λογικη μια κινηση.
Οσον αφορα τωρα τα δυο ονομα που βγηκαν εγω ψηφιζω Λοκαντια.Οκ τα τελευταια 2-3 χρονια δεν πηγαν οπως θα ηθελε αλλα αν πηγαιναν δεν θα σκεφτοταν ποτε να ερθει Ελλαδα.Αν ο Φαν Φεερτ βγηκε πρωτος σκορερ στα 32 περσι,αυτος ανετα μπορει καλυτερα.Ο Ιβοριανος της Σεντ Ετιεν δεν ειχε ποτε νουμερα αξια λογου,πλην ισως φετος στη Β Γαλλιας σε μια κακη ομαδα και δεν ειναι και πιτσιρικας.
δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί, θέλει ή χρειάζεται ξένο Μπακ ... εάν φύγει κάποιος εκ των Σάστρε, Σοαρες ίσως ... αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή ...
Ο ΠΑΟΚ έχει Σελιμάι που είναι πρότζεκτ με παρόν και μέλλον ... έχει δυνατότητα να πάρει πίσω Μπαλογιάννη ο οποίος το τελευταίο καιρό είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος και πιο επιδραστικός παίχτης του ¨ΟΦΗ ... παίζει όλη την πλευρά και ελπίζω σήμερα να μην κάνει καλό παιχνίδι ... από την άλλη μεριά έχει Τασιούρα ο οποίος αθλητικά είναι απίστευτος ... μπορεί και καλύτερος του Λυρατζή ...
νομίζω ότι πλέον πρέπει να μας γίνεται κτήμα ότι εάν σε μία θέση ο ΠΑΟΚ θέλει ξένο αυτός πρέπει να κάνει την διαφορά ... να είναι δηλαδή κάτι ξεχωριστό ... πχ να είναι επίπεδο Μάτος ή Βιερίνια στα καλά τους ... δεν νομίζω ότι έχουμε αυτή την στιγμή την δυνατότητα να πάμε σε τέτοιες λύσεις ... με αυτό το σκεπτικό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε προσθήκες ξένων αφού μας αφαιρούν μπάτζετ και χρόνο χρησιμοποίησης σε παίχτες που μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο ...