7.Omar El Kaddouri
- WeWillRockYou
Re: 7.Omar El Kaddouri
Απολαυστικός σήμερα.
Όταν είναι υγιής και αισθάνεται καλά, δεν βλέπει κανέναν.

Όταν είναι υγιής και αισθάνεται καλά, δεν βλέπει κανέναν.
Το μεγαλύτερο what if όλων αυτών των ετών.
Θα μου πεις αμα δεν είχε ευπάθεια θα ερχότανε ποτέ εδώ για οτιδήποτε άλλο πέρα από διακοπές;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μου πεις αμα δεν είχε ευπάθεια θα ερχότανε ποτέ εδώ για οτιδήποτε άλλο πέρα από διακοπές;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενα γκολ επρεπε να το βαλει στην αρχη.
Θελουμε το ευκολο γκολ απο το 10αρι.
Γενικα ειναι ευτυχημα οτι φετος μετα την Λεφσκι δεν εβγαλε σοβαρο τραυματισμο και φορμαριστηκε.
Θελουμε το ευκολο γκολ απο το 10αρι.
Γενικα ειναι ευτυχημα οτι φετος μετα την Λεφσκι δεν εβγαλε σοβαρο τραυματισμο και φορμαριστηκε.
Αμ δεν θα βλέπαμε Νουνιες μου , στην Νάπολη θα ήταν βασικός αν δεν είχε τραυματισμούς. Ευτυχώς να λέμε .
Πέραν της πλάκας ανέβηκε σε κρίσιμο σημείο και μακάρι να βγει έτσι η υπόλοιπη χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πέραν της πλάκας ανέβηκε σε κρίσιμο σημείο και μακάρι να βγει έτσι η υπόλοιπη χρόνια
Ειπαμε φετος που θα εχει και ενα μηνα διακοπη θα ειναι φρεσκαδουρα για την νεα χρονια.
- Montrealiotis
Αυτό είναι μεγάλος μύθος.chri5ti9 έγραψε:Αμ δεν θα βλέπαμε Νουνιες μου , στην Νάπολη θα ήταν βασικός αν δεν είχε τραυματισμούς. Ευτυχώς να λέμε .
Ο καντουρης στην Ιταλία είχε ελάχιστους τραυματισμους
- ΑποστόληςΑ
Χθες ήταν αδιανόητα καλός. Σε δυο τρεις φάσεις που γύρισε και έκανε και τάκλιν κόβοντας την μπάλα, έτριβα τα μάτια μου, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα.
Αν είναι σε αυτό το επίπεδο είναι πολύτιμοςΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για ανανέωση.
(για ένα έτος)
Γυάλινος αλλά παιχταράς. Μεγάλος παιχταράς.
Αφού θα σταματήσουν Μπίσε, Αντρέ, Κούρτιτς, Ντάντας το καλοκαίρι, πραγματικά δε βλέπω το λόγο να μην παραμείνει σα συμπλήρωμα. Έστω και με την ευπάθειά του
Αφού θα σταματήσουν Μπίσε, Αντρέ, Κούρτιτς, Ντάντας το καλοκαίρι, πραγματικά δε βλέπω το λόγο να μην παραμείνει σα συμπλήρωμα. Έστω και με την ευπάθειά του
- ΑποστόληςΑ
Το γράφω γιατί στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα ανανέωσης για ένα ακόμη έτος (30.06.2023 + 1). Νομίζω ότι η ρήτρα ενεργοποιείται από την ΠΑΕ.dragon έγραψε:Αν είναι σε αυτό το επίπεδο είναι πολύτιμοςΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για ανανέωση.
(για ένα έτος)
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με εξαιρεση τον Χαμες δεν υπαρχει τετοιος παικτης στην Ελλαδα. Αυτο το βλεπουμε 5 χρονια τωρα. Αν μπορουσε να μεινει υγιης ο ΠΑΟΚ θα ειχε πετυχει περισσοτερα αυτα τα χρονια.