Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Όταν παίζουν οι παίχτες που πρέπει , στις θέσεις που πρέπει, και με μεγαλύτερη ελευθερία, γίνονται πραγματακια.
Τζάμπα βαθμοί χάθηκαν, τζάμπα τελείως με επιμονή Ντάγκλας 10 κλπ.
Ότι έγινε έγινε, εφόσον είμαστε ισοβαθμία με γαύρο για μένα είμαστε ισοβαθμοι στην πρώτη θέση. Τους άλλους δεν τους βλέπω καν..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζάμπα βαθμοί χάθηκαν, τζάμπα τελείως με επιμονή Ντάγκλας 10 κλπ.
Ότι έγινε έγινε, εφόσον είμαστε ισοβαθμία με γαύρο για μένα είμαστε ισοβαθμοι στην πρώτη θέση. Τους άλλους δεν τους βλέπω καν..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοίγει τοπικ μεταγραφών στα κοντά, κάπως θα περάσει ο καιρός, χαχαχα.
Εγω εκεί γίνομαι γκρινιάρης, το υπενθυμίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εκεί γίνομαι γκρινιάρης, το υπενθυμίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σ'ευχαριστω για το σχολιο αυτο, απο το μυαλο μου το πηρες. Δεν παλευονται οι φαν του Λουτσεσκου, αδυνατουν να καταλαβουν την εννοια της αυτοκριτικης. Θα ξαναμπουμε εδω μονο οταν χρειαστει να πανηγυρισουμε καποια επιτυχια, ως τοτε δεν αντεχεται.GINOLA έγραψε:Με διαφορά το χειρότερο τοπικ του φόρουμ.
Κάθε προσπάθεια για κανονική κουβεντούλα για τα πεπραγμενα του προπονητή χάνεται στην παράνοια του "ότι κάνει έχει δίκιο επειδή ξέρει και όταν αποδεχθεί ότι είχε άδικο πάλι δίκιο είχε,τα είχε προγραμματίσει ως άλλος professor του casa de papel" και του " ότι και να κάνει άδικο έχει, αν δεν ήταν εδω ,θα ήταν στην τριγλια και θα περνάμε το νταμπλ και αν κερδίζουμε πάλι λάθος κάνει και το νταμπλ να πάρει, άδικο έχει "
Simple as that , το παρόν τοπικ στο μυαλό μου είναι κλειδωμένο
-
Dimg4
Πολυ ανανεωμενη η ομαδα, η σταδιακη ενσωματωση και διαχειριση των νεων παικτων οπως Φελιπε, Ραφα, Κωνσταντελιας, Κουαλιατα κλπ αξιζει συγχαρητηρια.
Οι αλλαγες πολυ σωστες, ο Μπισεσβαρ βοηθησε στο σωστο passing game και στο κρατημα μπαλας και οι υπολοιποι βοηθησαν στο σωστο timing. Με τον γυρισμο Βιερινια και Κουρτιτς η ομαδα θα ανεβει ακομα περισσοτερο.
Οι αλλαγες πολυ σωστες, ο Μπισεσβαρ βοηθησε στο σωστο passing game και στο κρατημα μπαλας και οι υπολοιποι βοηθησαν στο σωστο timing. Με τον γυρισμο Βιερινια και Κουρτιτς η ομαδα θα ανεβει ακομα περισσοτερο.
ακούω τη συνέντευξη τύπου και έχω τρομάξει με τα λάθη και τις παραλήψεις που κάνει ο μεταφραστής του λουτσέσκου
δυστυχώς παρερμηνεύονται πολλά από αυτά που λέει ο προπονητής. και είναι και στα αγγλικά ρε πστ μου... δηλαδή είναι κρίμα
δυστυχώς παρερμηνεύονται πολλά από αυτά που λέει ο προπονητής. και είναι και στα αγγλικά ρε πστ μου... δηλαδή είναι κρίμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Δευ 14 Νοέμ 2022, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μόνο που θέλω από εσένα είναι να βρείτε τρόπο με τους προπονητές φυσικής κατάστασης το πώς η ομάδα θα είναι πλήρως έτοιμη αθλητικά από το πρώτο παιχνίδι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ναι είναι λίγο κάπως, λίγο δύσκολο γιατί η συγκεκριμένη αλλαγή συμβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα... αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο
Ναι είναι λίγο κάπως, λίγο δύσκολο γιατί η συγκεκριμένη αλλαγή συμβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα... αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κόψε σε παρακαλώ την ειρωνεία.Dimg4 έγραψε:Πολυ ανανεωμενη η ομαδα, η σταδιακη ενσωματωση και διαχειριση των νεων παικτων οπως Φελιπε, Ραφα, Κωνσταντελιας, Κουαλιατα κλπ αξιζει συγχαρητηρια.
3ο παιχνίδι σερί, που τα 8αρια παίζουν στην θέση τους, τα εξτρέμ στην θέση τους, ο επιτελικός χαφ στην θέση του και "ως εκ θαύματος" οι ποδοσφαιριστές παίζουν ποδόσφαιρο και όχι τόμπολα.
Αν θέλεις, μετά την διακοπή ας το γυρίσεις πάλι στην πλακα με τον Βιειρίνια αριστερά, τον Κούρτιτς στο 8, το Ζίφκοβιτς αριστερά, τον Νάρεϊ δεξιά, τον Αουγκούστο στο 10 και τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο μπαλαντέρ.
Ζοσέ, αν έρθει πρόταση για Κούρτιτς, πρώτα πούλα τον και μετα ρώτα τον Λου.
Αν θέλεις, μετά την διακοπή ας το γυρίσεις πάλι στην πλακα με τον Βιειρίνια αριστερά, τον Κούρτιτς στο 8, το Ζίφκοβιτς αριστερά, τον Νάρεϊ δεξιά, τον Αουγκούστο στο 10 και τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο μπαλαντέρ.
Ζοσέ, αν έρθει πρόταση για Κούρτιτς, πρώτα πούλα τον και μετα ρώτα τον Λου.
-
Dimg4
Θα βρει τον τροπο, εχει ενα πολυ καλο τιμ που διαχειριζεται τους παικτες οπως πρεπει
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.
Έχει ολοκληρωθεί μόνο το ένα τρίτο του με τα δύσκολα ( πλέι οφ) να μην έχουν έρθει ακόμα.
Αν στο δεύτερο γύρο καταφέρουμε και πάρουμε 6 βαθμούς περισσότερους από ότι ο βαζελος, τότε θα είμαστε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου στα play off.
Έχει ολοκληρωθεί μόνο το ένα τρίτο του με τα δύσκολα ( πλέι οφ) να μην έχουν έρθει ακόμα.
Αν στο δεύτερο γύρο καταφέρουμε και πάρουμε 6 βαθμούς περισσότερους από ότι ο βαζελος, τότε θα είμαστε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου στα play off.
-
montekristo
Μετα απο 3-4 μερες ξεκουραση και με ενα φιλικο
καθε βδομαδα και τις αντιστοιχες προπονησεις μια
χαρα ευκολο ειναι πιστευω παροτι πρωτογνωρο!
Να διατηρηθουν σε ρυθμο ενος αγωνα ανα βδομαδα
σαν να μην εγινε καθολου διακοπη δηλαδη εννοω.-
καθε βδομαδα και τις αντιστοιχες προπονησεις μια
χαρα ευκολο ειναι πιστευω παροτι πρωτογνωρο!
Να διατηρηθουν σε ρυθμο ενος αγωνα ανα βδομαδα
σαν να μην εγινε καθολου διακοπη δηλαδη εννοω.-
Συμφωνω απολυτα. Το χω ξαναπει, τουλαχιστον 2οι φετος θα βγουμε. Και με βαζελο στα επομενα 3 ματς λεω θα παρουμε τουλαχιστον 7 βαθμους. Συνεχιζουμεrenegade έγραψε:Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.
Έχει να κάνει με πάρα πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες...από την μνήμη του σώματος των ποδοσφαιριστών μέχρι τις διαφορετικές προετοιμασίες καλοκαιριού Και χειμώνα που γίνονται.
Για παράδειγμα άλλη προετοιμασία κάνει η Μπαρτσελόνα που δεν έχει διακοπή πρωταθλήματος και άλλοι η bayern που έχουνε τη χειμερινή διακοπή.
Χρειάζεται τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα
Έχει να κάνει με πάρα πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες...από την μνήμη του σώματος των ποδοσφαιριστών μέχρι τις διαφορετικές προετοιμασίες καλοκαιριού Και χειμώνα που γίνονται.
Για παράδειγμα άλλη προετοιμασία κάνει η Μπαρτσελόνα που δεν έχει διακοπή πρωταθλήματος και άλλοι η bayern που έχουνε τη χειμερινή διακοπή.
Χρειάζεται τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα
- rade paprica
συγχαρητήρια για τη σημερινή εμφάνιση
ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ίδια νοοτροπία
το Μάιο θάμαστε καλά...
ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ίδια νοοτροπία
το Μάιο θάμαστε καλά...