6. Χάρης Τσιγγάρας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευση από renegade »

Προσπαθείτε να μετατρέψετε σε άσπρο ή μαύρο πράγματα τα οποία είναι πολύχρωμα.
Και ο λύρα ήταν τραυματίας αλλά αυτός έπαιζε γιατί δεν υπήρχε άξιος αντικαταστάτης κατά τον προπονητή,αν υπήρχε ούτε αυτός θα έπαιζε με κίνδυνο επιβαρύνσης... δεν είναι όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι.
Από κει και πέρα το πρόβλημα με τον χάρη δεν ήταν το αν έπαιζε ή όχι και γιατί. Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι η ΠΑΕ ψεύδεται για να καλύψει τον προπονητή που δεν βάζει τον παίκτη. Και αυτό κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό Και το επικροτούν
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αποστολή χαζός δεν είσαι. Δεν είπα κάποιον τρολ επειδή χρησιμοποίησε την κοινή λογική ή επειδή διαφωνούμε. Αναφέρθηκα στον τον Μαξ μετά από αυτά που έγραψε για μένα. Μην λέμε ότι θέλουμε για να δείξουμε ότι έχουμε δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Η κοινή λογική λέει όταν η ΠΑΕ και οι γιατροί της δηλώνουν έναν τραυματία, είναι τραυματίας.
Όλα τα άλλα είναι προσωπική "λογική" και καθόλου κοινή. Και τέρμα άσχετη με την ιατρική.
Επίσης φυτά είπα εμάς που φάγαμε τον πρόλογο της κακιάς ΠΑΕ, εσείς είστε έξυπνοι είπαμε και δεν πέσατε στην παγίδα
renegade έγραψε: Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι η ΠΑΕ ψεύδεται για να καλύψει τον προπονητή που δεν βάζει τον παίκτη. Και αυτό κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό Και το επικροτούν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαφωνούμε, αλλά ΟΚ. O Γιάννης (gika) τα είπε μια χαρά. Αν τώρα δεν θέλει κάποιος να του δώσει δίκιο γι αυτά που είπε δεν αξίζει περαιτέρω διάλογος.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τι είπε μια χαρά;ότι έλεγε ψέματα η ΠΑΕ. Ενώ φαίνεται κ στην πράξη ότι ο παίκτης είχε όντως θέμα κ απλά ακολουθούσε συντηρητική θεραπεία. Στο κράξιμο κ στην συνομωσία πάντα πρώτοι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:
Odi έγραψε:Κοίτα να δεις κάτι πράγματα ρε παιδί μου, τελικά δεν είχε κόμπλεξ ο Λουτσέσκου, αλλά ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα.
Ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα που απαιτούσε χειρουργείο και ο προπονητής τον έπαιρνε στην αποστολή και μάλιστα τον σήκωσε και για ζέσταμα.
Μηπως να ψαξουμε λιγο τι ειπαν κι οι ιατροί ?Γιατι νομιζω το είδαμε πρόσφατα και σ αλλη περιπτωση (τσαουσης) .Γινεται να μην εδωσε ΟΚ το ιατρικο team κι ο προπονητης ειπε οχι θα παιξει?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά, σιγά μην παραδεχόταν κανεις ότι έγραφε/αναπαρήγαγε παρανοϊκές φήμες και ψέματα ...
Στην "κριτική" πρώτοι, στην ευθύνη τελευταίοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δηλαδή όλο εκείνο το διάστημα ο Τσιγγάρας ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, αλλά λάμβανε κανονικά μέρος στις προπονήσεις και έμπαινε στις αποστολές;
Τι είδους αγωγή ήταν αυτή;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πες μας εσύ Αποστόλη παρέα με τον Gika που απ ότι φαίνεται γνωρίζετε τα πάντα.

Ο παίκτης είχε κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες δεν ήταν αρκετές για να μην υπολογίζεται και του επέτρεπαν να μπει στην αποστολή. Τώρα έφτασε σε σημείο να χρειάζεται χειρουργείο.

Καμία ΠΑΕ δεν έλεγε ψέματα και κανένας προπονητής δεν ήταν εμμονικός μαζί του.

Θα περίμενα τουλάχιστον να παραδεχθείτε την άστοχη παπαρολογία που αναπαρήγατε στο παρελθόν, αλλά από όσο φαίνεται ζητάω πολλά.

Θέλει λίγο θάρρος να παραδέχεται κάποιος το λάθος του.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

dragon έγραψε:Αποστολή χαζός δεν είσαι. Δεν είπα κάποιον τρολ επειδή χρησιμοποίησε την κοινή λογική ή επειδή διαφωνούμε. Αναφέρθηκα στον τον Μαξ μετά από αυτά που έγραψε για μένα. Μην λέμε ότι θέλουμε για να δείξουμε ότι έχουμε δίκιο.
Είπα να μην δώσω συνέχεια.
Δηλαδή με θεωρείς τρολ γιατί αναφέρθηκα στην μόνιμη εμπλοκή σου να συρεσαι και να ειρωνεύεσαι, να χλευαζεις κάθε άποψη που καταγράφεται κυριως για τον προπονητή μας όταν αυτή δεν σου αρέσει?
Όταν δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο ποδοσφαιρικό?
Δικό σου.
Όπως με χαρακτηρισες τρολ εγώ στο γυρίζω πίσω. Γραφείο Τύπου, εκπρόσωπο Τύπου δεν χρειάζεται κανείς.
Εδώ καταγράφουμε τις απόψεις μας. Ενώ εσύ σχόλια σαρκαστικά, πάντα.
Όσο ενοχλούν οι γκρίνιες, οι μόνιμες εικασίες, τα σενάρια για πράγματα που δεν γνωρίζουμε, ο αρνητισμός άλλο τόσο ενοχλεί και η όποια οσφυοκαμπτική συμπεριφορά.
Τουλάχιστον προσωπικά έχω αρκετές τοποθετήσεις και στις δύο εκφάνσεις.
Δεν δικαιολογησα ούτε την μία πλευρά αλλά δεν μένω και αμέτοχος σε συμπεριφορές σαν την δική σου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

george188 έγραψε:Τι είπε μια χαρά;ότι έλεγε ψέματα η ΠΑΕ. Ενώ φαίνεται κ στην πράξη ότι ο παίκτης είχε όντως θέμα κ απλά ακολουθούσε συντηρητική θεραπεία. Στο κράξιμο κ στην συνομωσία πάντα πρώτοι
Αυτό που έγραψα εγώ, είναι ότι αν ο παίκτης είχε πρόβλημα σε βαθμό να μη μπορεί να μπει ούτε για 5 λεπτά στον αγώνα, δεν θα έπρεπε ούτε στην αποστολή να είναι, αλλά ακόμα κι αν ήταν για ψυχολογικούς λόγους δεν θα έπρεπε να σηκωθεί για ζέσταμα.

Επίσης το ότι αποφασίστηκε να φύγει δανεικός, ένας παίκτης στην ηλικία του και με τα προσόντα του, σημαίνει ότι ο Ράζβαν τον θεωρούσε τελευταίο στην ιεραρχία και άρα δεν θα έβρισκε χώρο. Οπότε δεδομένης της εκτίμησης που δεν έχει ο προπονητής για αυτόν τον παίκτη, και το ότι ήταν αρκετά υγιής για να μπει στην αποστολή και να σηκωθεί για ζέσταμα, προσωπικά εκτιμάω ότι η μη χρησιμοποίηση του ήταν επιλογή του προπονητή.

Καμία συνομωσία.

Τις προσωπικές επιθέσεις σε εμένα, επειδή απλά εκφράζω μια άποψη με την οποία διαφωνείτε, να τις χαίρεστε.

ΥΓ:
[εσείς] - Μα χρειάστηκε χειρουργείο άρα δεν ήταν υγιής για να παίξει άρα Gika λες βλακείες.
[εγώ] - Μα αν δεν ήταν υγιής και δεν μπορούσε να παίξει, τι δουλειά είχε να σηκωθεί για ζέσταμα;
[εσείς] - Μα δεν ήταν τόσο σοβαρός τραυματισμός και αν χρειαζόταν θα μπορούσε να παίξει.
[εγώ] - Άρα ο προπονητής αποφάσισε ότι δεν του κάνει και δεν τον έβαλε, και λίγες μέρες μετά τον στείλαμε δανεικό.
[εσείς] - Όχι δεν ήταν απόφαση του προπονητή, ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε. Δες κάνει χειρουργείο.
εγώ] - Μα αν δεν ήταν υγιής και δεν μπορούσε να παίξει, τι δουλειά είχε να σηκωθεί για ζέσταμα;
[εσείς] - Μα δεν ήταν τόσο σοβαρός τραυματισμός και αν χρειαζόταν θα μπορούσε να παίξει.
[εγώ] - Άρα ο προπονητής αποφάσισε ότι δεν του κάνει και δεν τον έβαλε, και λίγες μέρες μετά τον στείλαμε δανεικό.
[εσείς] - Όχι δεν ήταν απόφαση του προπονητή, ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε. Δες κάνει χειρουργείο.
εγώ] - Μα αν δεν ήταν υγιής και δεν μπορούσε να παίξει, τι δουλειά είχε να σηκωθεί για ζέσταμα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ δεν είπα για καμιά ΠΑΕ ότι λέει ψέμματα.
Εγώ εξέφρασα ένα ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης να υποφέρει από κοιλιακούς, να κάνει συντηρητική αγωγή και να μετέχει κανονικά των προπονήσεων και να μπαίνει σε αποστολές.
Η λογική μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνεται.
Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός περιμένω κάποιον γιατρό, αν μας διαβάζει, να μας πει.

Από και και πέρα θεωρώ κάποιες φράσεις του Οδυσσέα ιδιαίτερα άσχημες προς το πρόσωπό μου (και άλλοι το έκαναν, αλλά δεν έχουν την ιδιότητα του moderator):
1. Το ειρωνικό ότι γνωρίζω τα πάντα. Αυτό, επειδή δεν το εξέφρασα ποτέ, προφανώς είναι ερμηνεία του Οδυσσέα.
2. Το ότι γράφω παπαρολογίες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika έγραψε:......

.....

Ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα που απαιτούσε χειρουργείο και ο προπονητής τον έπαιρνε στην αποστολή και μάλιστα τον σήκωσε και για ζέσταμα.
τι ειναι αυτα τα πραγματα που λες ρε φιλε???

εσυ ρε φιλε με αυτα που λες στα ορια του ... επικινδυνου ...εισαι ...

ειναι δυνατον να εχεις τοσο κομπλεξ με τον προπονητη??

εχεις ιδες πως λειτουργει ο αθλητισμος?? τι μας λες τωρα οτι ο προπονητης ηθελε το κακο του παικτη??

και παρακατω γραφεις για προσωπικες επιθεσεις....

ποιες προσωπικες ρε φιλε...ποιος σε ξερει και ποιος νομιζεις οτι εισαι για να εχει καποιος αντιπαραθεση μαζι σου σε ..προσωπικο... επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή όλο εκείνο το διάστημα ο Τσιγγάρας ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, αλλά λάμβανε κανονικά μέρος στις προπονήσεις και έμπαινε στις αποστολές;
Τι είδους αγωγή ήταν αυτή;
αποστολη...

δεν ειναι ευκολη αποφαση μια τετοια επεμβαση...δεν υπαρχει εγγυηση πληρους αποκαταστασης..

ο μουσλιμοβιτς...αν δεν κανω λαθος.. εκει ειχε προβλημα και ισως ακομη να το εχει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παλικάρι μου δεν λέω ότι είναι εύκολη απόφαση. Ο Bradonjc για το δικό του πρόβλημα πέρυσι έκανε συντηρητική αγωγή και δεν μπήκε χειρουργείο, αλλά δεν έπαιζε καθόλου και έκανε ατομική προπόνηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”