ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Ράφα Σοάρες
11
11%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάσμπεργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
7
7%
Σάστρε
1
1%
Σβαμπ
34
34%
Ντάντας
3
3%
Ελ Καντουρί
13
13%
Φιλίπε Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Α. Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
21
21%
Μπίσεσβαρ
7
7%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον Τόμας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μολις γυρισα απο το γηπεδο...

με την βροχη να μας ...την πεφτει...οριακα

ο σβαμπ παικταρα ειναι

δυστυχως σημερα κερδισαμε και...ανετα... μαλιστα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ευχαριστουμε και για το πρωτο χαρουμενο
αλλα παραλληλα και ανετοτατο βραδυ της
φετινης σεζον με τα 2 γκολ διαφορα εξ αρχης!
boogeyman77 έγραψε:Πολύ καλό μισάωρο στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες σκόρπιες στιγμές στο δεύτερο. Μεγάλο κέρδος πέρα από τους 3 βαθμούς οι 3 παραγκωνισμένοι μέχρι σήμερα παίκτες μας Rafa( επιτέλους κανονικό αριστερό μπακ που ξέρει να συνδυάζεται και να σεντραρει)-Κωνσταντέλιας( κανονικός μεσοεπιθετικός με πάσα και τριπλα) και Schwab( ήρεμη δύναμη) που ήταν και οι κορυφαίοι. Από εκεί και πέρα ο Kotarski αν εξαιρέσουμε μια κακή εκτίμηση σε έξοδο ήταν άψογος με αποκορύφωμα την πολύ δύσκολη επέμβαση που έκανε στην γωνία του. Inganson αρχηγική εμφάνιση, βράχος κανονικός. Κατεύθυνε και καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του συνεχώς. Ο Κουλιεράκης έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Πρέπει να τιθασευσει λίγο την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση του που σχεδόν σε κάθε αγώνα τον οδηγήσουν σε ένα εύκολο λάθος. Ευτυχώς σήμερα δεν στοίχισε όπως με την χάρτινη.Ο Sastre θετικός μετά από καιρό. Σιγά-σιγά ν'αποκτησει ψυχολογία και να μας ξανασυστήσει τον παίκτη που πρωτογνωρίσαμε.Ο Dantas πανταχού παρών όπως και ο El Kaddouri που είχε 2-3 μαγικές κάθετες που δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκαν.Ο Zivkovic κινήθηκε πάλι στην μετριότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίστηκε ο παικταράς που βλέπαμε με Abel & Garcia.Ο Oliveira ακόμα μια μέτρια εμφάνιση.Απο τις αλλαγές,ο Philippe έδωσε πραγματάκια όπως και ο Brandon με την πίεση και τα τρεξίματα του.Ακατανοητη η είσοδος Biseswar που πλέον μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Με το που μπήκε ακυρώθηκε όλη η αριστερή μεριά μας που μέχρι τότε έκανε όλο το παιχνίδι.Ο Nasberg επίσης λίγα πράγματα και έκανε ένα απαράδεκτο αγκάλιασμα στην περιοχή μας που κάλλιστα θα μπορούσε να δοθεί ως παράβαση. Συνεχίζουμε ως την διακοπή να πάρουμε ότι μπορούμε και βλέπουμε.....
Συμφωνω απολυτα διχως να αλλαξω ουτε λεξη.-
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:NOVA HIGHLIGHTS https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... a-2-0-hls/
Ωραίος ευχαριστούμε.

Καλά βρε στο πρώτο ημίχρονο επειδή αυτοί δεν έκαναν καμία φάση, έπρεπε να βάλουν το οφσάιντ τους ?

Δεν λέμε ως μη γενόμενη ?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Αυτή, Αποστόλη, είναι αποδεκτή δήλωση για ΠΑΟΚτσή;
Αυτός είναι ένα απλό μέλος. Εσύ είσαι Mod.
τι λες τωρα ρε αποστολε....

εισαι ...εδω..???
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Είναι παντού και πάντα. :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
τι λες τωρα ρε αποστολε....

εισαι ...εδω..???
Όταν ένας mod βλέπει κάτι άσχημο από πλευράς μέλους, ρίχνει ποινή. Δεν ποστάρει ειρωνικό σχόλιο του τύπου περαστικά στους... το οποίο επίσης είναι επιλήψιμο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ΑποστόληςΑ έγραψε:......
.....
Όταν ένας mod βλέπει κάτι άσχημο από πλευράς μέλους, ρίχνει ποινή. Δεν ποστάρει ειρωνικό σχόλιο του τύπου περαστικά στους... το οποίο επίσης είναι επιλήψιμο.

γιατι ρε αποστολη ενας...μοντ..τι πιστευεις οτι ειναι....

ο δικαστης ντρεντ??

ατομα σαν και εμενα και εσενα ειναι...

οχι μονο λιγα λενε αλλα...για εμενα...και λιγα κανουν..

στο ..γκουλακ...χωρις δευτερη σκεψη...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Γιατί έχετε για κάθε μέλος του ρόστερ και του προπονητικού τιμ ανοικτό προς σχολιασμό τόπικ?
Απο τη στιγμή που το έχετε για να σχολιάζουμε, επόμενο είναι να κάνουμε κριτική. Είτε θα λέμε διθυράμβους είτε θα κράζουμε είτε θα είμαστε ουδέτεροι.
Για τον προπονητή Λουτσέσκου υπήρξε ενδιαφέρον από Ρουμανία, Ελλάδα από Ξάνθη κ ΠΑΟΚ και από Αραβία. Δεν μπορούν οι mods να αβαντάρουν έναν προπονητή με αυτό το βιογραφικό. Είμαστε το ταβάνι στην πολυετή καριέρα του.
Μην ξεχνάτε τι ονόματα έχουν περάσει από την ομάδα μας και σε ποιες μεγάλες ευρωπαικές ομάδες δούλεψαν.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Λυπηρο να πεφτουν κεφαλια επειδη δεν αρεσει η γνωμη τους. Μπορει να μη συμφωνω ή να συμφωνω, δεν παιζει καποιο ρολο, αλλα ειναι αδικο να φευγει καποιος ετσι. Ουτε εβρισε ουτε προσεβαλε καποιον. Πιστευω ξεφυγαν και οι δυο, αλλα την πληρωσε ο ενας. Καποιες φορες μπορει να ξεφυγουμε οπως ο φιλος που εγραψε πως σιχαινεται 2 παικτες που μας προσεφεραν τιτλους. Ειναι ευκολο να καταλαβουμε τι ειναι η υπερβολη και τι η προσβολη. Τουλαχιστον εκει εληξε το θεμα οταν ο ανθρωπος παραδεχτηκε πως ξεφυγε οταν τα ακουσε απο αλλο μελος (δεν θυμαμαι ονοματα και δεν μπορω να κανω back γιατι σερνεται η συνδεση. Αναρωτιεμαι αν δεν ειχε δει ο ανθρωπος την ηρεμη επιπληξη του αλλου που θα κατεληγε το πραγμα αν ανοιγε αυριο και διαβαζε τα μυρια οσα.
To cut the story short, λιγο μετρο απο ολους θα ηθελα στα μεταξυ μας γιατι ειναι κριμα. Ειχαμε τον εναν να λεει τον αλλο αλλοθρησκο πιο παλια, μην εχουμε τα ιδια και χειροτερα. Αλλος ειναι ο εχθρος.
Για τον αγωνα τα εγραψαν οι προηγουμενοι, ο Σβαμπ χρησιμοτατος, ο Κωνσταντελιας παρα πολυ καλος. Αρνητικα σταθεροι ο Μπισε και ο Ολιβεϊρα. Η ομαδα χτιζεται, οι εμμονες πονανε, αλλα χρειαζεται υπομονη με ΟΛΟΥΣ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η μόνιμη ειρωνεία έχει κουράσει όμως, ειδικά σε άτομα που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Άλλο η κριτική κ άλλο η ειρωνεία κ τα ηλίθια υπονοούμενα περί πριμ συμμετοχών κτλ. Σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά είναι το λιγότερο αχάριστο να λέγονται τέτοια κ ντροπή. Επίσης ναι ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα, ΠΑΟΚ είμαστε εμείς και οι παίκτες κ ο προπονητής. Πάμε για άλλα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ και αντί να χαρείτε την πέφτετε στον προπονητή και τον μπισεσβαρ. Ντροπή σας!!!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

mbison έγραψε:. Μάλλον εισαι 1 από αυτούς που χειραγωγούν το κοινό. Αλλά που θα πάει θα βγει κάποιο σάιτ να μην παίρνει διαταγές από τη διοίκηση.
Για εξήγησε το λίγο αυτό
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η πρώτη άνετη νίκη για φέτος. Ποιος να το έλεγε ότι θα περνούσε τόσος καιρός για να βλέπαμε.

Καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά επιεικώς αδιάφορο το δεύτερο.

Κανονικό τρολάρισμα η αλλαγή του Μπίσε.

Και κάτι τελευταίο. Είναι δύσκολο να φέρουμε ένα κανονικό φορ τον Ιανουάριο ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

15_50 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Πας πριονοκορδέλα τον προπονητή εδώ και μήνες και έχεις παράπονο;
Την πριονοκορδέλα, σύμφωνα με αυτά που βλέπω και ακούω από αυτόν, την έχει κερδίσει επάξια γιατί δεν βλέπω να εξελίσσει ούτε παίκτες ούτε ομαδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαρώ σε μια ήττα ή έναν διασυρμό της ομάδας, ούτε και πως θα χαρώ λιγότερο σε μια νίκη ή σε μια καλή εμφάνισή της.

Όσα γράφω, είναι σύμφωνα με όσα βλέπω και όχι με όσα βλέπεις εσύ ή θα ήθελες να βλέπω.

Έβαλε σήμερα 11 παίκτες να παίξουν στην θέση τους και ως εκ θαύματος η ομάδα παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο.
Διαφωνείς;
Έβαλε τον Κωνσταντέλια αριστερά, Σβάμπ και Καντουρί στον άξονα και η ομάδα ήταν σαν να απέκτησε ξαφνικά φαντασία εκεί που ήταν σε όλα τα προηγούμενα 100% προβλέψιμη.
Διαφωνείς;
Ο Κωνσταντέλιας δείχνει από την πρώτη του συμμετοχή ότι είναι μια κλάση πάνω από όλους τους εκατομμυριούχους του ρόστερ.
Διαφωνείς;
Τελικά ο Ράφα, μάλλον δεν είναι σαπάκι και δεν πρέπει να είναι 3η επιλογή.
Διαφωνείς;
Ο Σβάμπ βλέπει περισσότερο γήπεδο από τον Κούρτιτς και δεν γυρνάει την μπάλα σε κάθε επαφή πίσω στα μπακ.
Διαφωνείς;

Άμα διαφωνείς, βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο.

Ο Λουτσέσκου, όσο κορδέλα και να τον πηγαίνω εγώ, δεν βλέπω να ταράζεται (αγνοεί την ύπαρξη μου) εσύ γιατί ταράζεσαι μπορείς να μου πεις;

Αρχικά, δεν έχω δει τόσο φετινό ΠΑΟΚ όσο εσύ. Και τον σημερινό αγώνα τον έβλεπα λίγο, ήμουν καλεσμένος κάπου.

Θα προσπαθήσω, παρ'όλα αυτά, να απαντήσω γραμμή προς γραμμή..

δεν βλέπω να εξελίσσει ούτε παίκτες ούτε ομαδα

Πόση εξέλιξη θα περίμενες να δεις από Ιούλιο μέχρι αρχές Νοέμβρη;; Περίμενες ο Ντέλιας να πετάει φωτιές και ο Τσαούσης να γίνει Gareth Bale (όταν έπαιζε πλάγιο μπακ στη Tottenham);
Το ότι Τσαούσης και Λύρατζης έχουν γίνει βασικά μπακ, δεν πιστώνεται καθόλου στο Lucescu; Η καθιέρωση Κουλιεράκη στη βασική 11δα, δεν οφείλεται στον Lucescu καθόλου;
Ο Ντέλιας σιγά σιγά γίνεται βασικός...κι αυτός τυχαία βρίσκεται εκεί; Μόνος του μπαίνει;

όχι με όσα βλέπεις εσύ ή θα ήθελες να βλέπω.

Δεν "θέλω" να βλέπεις κάτι. Δεν μπορώ την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και αβάσιμη κριτική. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Και το λέω συνολικά, όχι ότι το κάνεις απαραίτητα εσύ.. Το τελευταίο 6μηνο είχα αραιώσει από το φόρουμ και δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος λέει τι.

Έβαλε σήμερα 11 παίκτες να παίξουν στην θέση τους και ως εκ θαύματος η ομάδα παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο.
Διαφωνείς;

Κανένα θαύμα. Αποτέλεσμα συνεχούς δουλειάς και προπόνησης είναι. Βρέθηκαν και αρκετοί παίκτες σε καλή μέρα και καληνύχτα ζωή (για τον ΠΑΣ).
Στους άλλους αγώνες δεν ήταν στη θέση των και οι 11;;

Τελικά ο Ράφα, μάλλον δεν είναι σαπάκι και δεν πρέπει να είναι 3η επιλογή.
Διαφωνείς;

Δεν θα διαφωνούσα και αν με ρωτούσες πριν έναν μήνα. Γιατί έχω την καλή διάθεση να πιστέψω ότι ο Boto δεν είναι τυχαίος και ότι συμφώνησε με τον Lucescu να φέρουν έναν παίκτη που θα βοηθήσει. Αν είχα άπλετο χρόνο, θα έβλεπα και καναδυό περσινούς αγώνες του. 34 αγώνες, 2 γκολ, 8 assists δεν γίνονται τυχαία, ΑΛΛΑ, μετράει πάρα πολύ το σύστημα που έπαιζε πέρσι και τι ζητούσε ο προπονητής του. Αποκλείεις να ήταν τακτικά ανέτοιμος και να τον προετοίμαζε ο Lucescu τόσο καιρό; Αν σε ζητάει μαύρο και κάνεις άσπρο, θα κάτσεις πάγκο και θα βλέπεις τον πιτσιρικά που μπορεί να μην είναι τόσο καλός τεχνικά ή σε προσόντα, αλλά τακτικά είναι άρτιος.
Ξαναλέω, ο Lucescu δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική..και το να χτίσεις τακτική θέλει ΧΡΟΝΟ. Μήνες.

Ο Λουτσέσκου, όσο κορδέλα και να τον πηγαίνω εγώ, δεν βλέπω να ταράζεται (αγνοεί την ύπαρξη μου) εσύ γιατί ταράζεσαι μπορείς να μου πεις;

Όπως είπα και πριν...θεωρώ ότι η κριτική που του γίνεται δεν έχει στιβαρά ποδοσφαιρικά αίτια. Η συχνότητα αυτής (συνολικά, όχι από εσένα μόνο) δείχνει εμπάθεια στο πρόσωπό του. Ειδικά όταν βλέπω να ξεχνάτε τι έκανε στην προηγούμενη θητεία του.

Τα άλλα που δεν απάντησα, δεν μπορώ να τα απαντήσω γιατί δεν έχω σαφή εικόνα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι δεν χρειάζεται καν να βλέπεις ΠΑΟΚ για να καταλάβεις ότι μια ομάδα με 10+ νέους παίκτες, δεν γίνεται να παίζει μπαλάρα από τον Οκτώβρη. Θέλει χρόνο για να δέσει. Αν οι οπαδοί περιμένουν θαύματα, είναι αιθεροβάμονες. Αν κράζουν κιόλας την ομάδα που δεν κάνει θαύματα, είναι εμπαθείς και άμπαλοι. Αν θέλουν και απομάκρυνση προπονητή (ειδικά του συγκεκριμένου), είναι κοντόφθαλμα χρυσόψαρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Και σαν mod οφείλω να καταδεικνύω τους μίρλες του φόρουμ. Γιατί η κριτική από τη μίρλα, την εμπάθεια και το κόμπλεξ έχουν μια απόσταση. Και μάλιστα, μεγάλη απόσταση από την αγάπη προς τον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να δεχθώ το "Μπαίνω φόρουμ και κράζω τον προπονητή κάθε μέρα επειδή αγαπώ τον ΠΑΟΚ και θέλω το καλό του."
Αυτός που κάνει τα κουμάντα στον ΠΑΟΚ, αν δεν γούσταρε τον Lucescu, θα τον έδιωχνε αμέσως. Για να μην τον διώχνει, ε κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, σημαίνει στηρίζω και κάνω υπομονή όταν χρειάζεται. Έχω πίστη σε αυτό που πάει να χτίσει η ομάδα.
Κι αν δεν βλέπω τι πάει να χτίσει η ομάδα...ε τουλάχιστον ας μην ακούω Ραπτόπουλο, γιατί δεν ξέρει μπάλα.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν ένας mod βλέπει κάτι άσχημο από πλευράς μέλους, ρίχνει ποινή. Δεν ποστάρει ειρωνικό σχόλιο του τύπου περαστικά στους... το οποίο επίσης είναι επιλήψιμο.

Α ναι; Μπορώ να μπανάρω την άποψη; Μάλιστα...

mbison έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Περαστικά στον mbison, nikpap1926, 15_50 κτλ..
Περαστικά σε σένα που βάζεις τον Λουτσέσκου πάνω απ τον ΠΑΟΚ. Μάλλον εισαι 1 από αυτούς που χειραγωγούν το κοινό. Αλλά που θα πάει θα βγει κάποιο σάιτ να μην παίρνει διαταγές από τη διοίκηση.
Και κάνε ένα καλό εκεί που σε βάλανε τουλάχιστον. Στείλε στην ΚΑΕ αυτό που έγραψα στην τελ. σελίδα του αγώνα μπάσκετ που παίξαμε σήμερα.
Όπως με κατηγορείς ότι βάζω τον Lucescu πάνω από τον ΠΑΟΚ, θα σε κατηγορίσω ότι βάζεις το εγώ σου και την αποψάρα σου πάνω από τον ΠΑΟΚ, το φόρουμ του Paokmania και την αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ.

Για πες τώρα και ποιοι είναι οι άλλοι που χειραγωγούν το κοινό; Διότι, αν εκείνοι παίρνουν λεφτά, τότε εγώ είμαι πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ς που δεν παίρνω φράγκο.
Η μόνη "χειραγώγηση" που έκανα στο κοινό εδώ μέσα, είναι να πρήξω μπάλες να πάρει μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ κανένα άτομο παραπάνω, για να υπάρχει ΚΑΕ και την άλλη εβδομάδα.

Απαιτώ αποδείξεις ότι το Paokmania παίρνει διαταγές από τη διοίκηση. Το συντομότερο.

Το άλλο που λες θα το δω μετά.

Αλλά, σε ζητάω κι εγώ δύο πράγματα. Μην τα ξεχάσεις.

mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
Πάντως μετά από αυτό έκανες μέρες να μπεις φόρουμ. Να ρωτήσω εγώ από πού παίρνεις εντολές και χαρτιζλίκι, ή θα είμαι μ@λ@κ@ς;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”