5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Ωραία πάει και αυτός ο παπάς.
Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος να βγάλουμε πάλι γούστα.
Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος να βγάλουμε πάλι γούστα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Καλά αυτό που γράφει η εξέδρα είναι εντελώς άκυρο και το βρίσκω και προπαγανδιστικό. Δε παίζει με την καμία να μας έκανε τέτοια μπινιά ο Γκαρσία. Πολλοί θα περάσετε για αφελές το ποστ μου αλλά ο Πάμπλο τέτοια μαλακία δε θα έκανε κι ας μην είναι Έλληνας (τι λέω τώρα), κι ας μην ήταν ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.
- paok_athens_g4
τι γραφει ρε φιλε η εξεδρα?το εχεις γραψει κ στις μεταγραφες,αλλα δε μας λες τι ακριβως λεει.....αν θες γραψ το να καταλαβουμε κ εμεις που δεν διαβαζουμε κωλοφυλλαδες τι μπινια θα μας κανει ο παμπλο...
υ.γ.να δω που στο διαολο θα χωσουνε τα μουτρα τους ολοι αυτοι που σηκωσαν κεφαλι τις τελευταιες μερες.........
υ.γ.να δω που στο διαολο θα χωσουνε τα μουτρα τους ολοι αυτοι που σηκωσαν κεφαλι τις τελευταιες μερες.........
MANIAKOS έγραψε:plato6 εχει δικιο ο danirifle, θα αναγκαστει εκ των πραγματων σε τετοιο μπαλωμα με Ιβιτς αλλος δεν υπαρχει δυνατος στον αερα....
Γιατί ρε παλικάρια είπα εγώ το αντίθετο από αυτό που λέτε και εσείς????
ΕΓΩ απλά είπα ότι δεν έχουμε άλλο αμυντικό χαφ..έτσι και αλλιώς είμαι αντίθετος στην πώληση Garcia...μην μπερδεύεται τα πράγματα.

Έλεος κούρασε ο παπάς με τον Γκαρσία. Όσο πουλήθηκε ο Μουσλιμοβιτς και ο Κοντρέρας άλλο τόσο θα πουληθεί και ο Γκαρσία.
Όταν η ΠΑΕ βλέπει να παίρνουν διαστάσεις κάποιοι παπάδες πρέπει να διαψεύδει με την μία ώστε να μην αφήνει τον κάθε καραγκιόζη να λέει ότι μ@λ@κία του κατεβαίνει στο κεφάλι. Γιατί μετά περνάνε οι μέρες και σιγά σιγά ο παπάς γίνετε πιστευτός από μεγάλη μερίδα του κόσμου και τζάμπα τσιτωνόμαστε. Δεν μπορεί κάποια καρναβάλια να κονωμάνε λέγοντας ανακρίβιες και φημολογίες στην πλάτη του ΠΑΟΚ και του λαού του.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ
Όταν η ΠΑΕ βλέπει να παίρνουν διαστάσεις κάποιοι παπάδες πρέπει να διαψεύδει με την μία ώστε να μην αφήνει τον κάθε καραγκιόζη να λέει ότι μ@λ@κία του κατεβαίνει στο κεφάλι. Γιατί μετά περνάνε οι μέρες και σιγά σιγά ο παπάς γίνετε πιστευτός από μεγάλη μερίδα του κόσμου και τζάμπα τσιτωνόμαστε. Δεν μπορεί κάποια καρναβάλια να κονωμάνε λέγοντας ανακρίβιες και φημολογίες στην πλάτη του ΠΑΟΚ και του λαού του.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ
- khaledfreepaok
Τι εγινε τελικα μαγκες???? Παει ο Παμπλο??? Φορεσε φερετζε???
Τωρα μπηκα και δεν γνωριζω τις νεοτερες εξελιξεις...
Τωρα μπηκα και δεν γνωριζω τις νεοτερες εξελιξεις...
Απο ποιο εξωτερικο και 500 χιλιαρικα τι??? Κεφτεδες πολιτικους ή φυστικι αραπικο????khaledfreepaok έγραψε:εχουμε προταση 500 χιλιαρικα για κουτζαβασιλη απο εξωτερικο

- khaledfreepaok
δεν το περιμενα απο σεενα πλατωναPlaton έγραψε:Απο ποιο εξωτερικο και 500 χιλιαρικα τι??? Κεφτεδες πολιτικους ή φυστικι αραπικο????khaledfreepaok έγραψε:εχουμε προταση 500 χιλιαρικα για κουτζαβασιλη απο εξωτερικο
- khaledfreepaok
Τωρα που το ξαναβλεπω τρομαξα κι εγω!!!!!
Λοιπον ο Παμπλο μενει τελικα, ετσι δεν ειναι????
Λοιπον ο Παμπλο μενει τελικα, ετσι δεν ειναι????