Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από papwolf »

Doomlord4 έγραψε:Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να γίνει

Απαντάω σε όσους ρίχνουν το απόλυτο φταίξιμο των μεταγραφών στον Μπότο
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ρίξουμε το φταίξιμο σε κανέναν Μπότο όταν δεν έχουμε καν δει σε εντεκάδα τους περισσότερους από τους παίκτες που έφερε. Ας τους βάλει πρώτα ο Λουτσέσκου και μετά τους κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Θελε7ς να δεις το κουαλιατα σε 11 αδα για να βγάλεις άποψη δηλαδή???? Εδώ δε ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ β
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Doomlord4 έγραψε:Ο Ίδιος ο Ιβαν δήλωσε:

Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο.

Επειδή πολλά λέγονται για το ρόστερ που μας "φόρτωσε" ο Μπότο και για τις κινήσεις που ζήτησε ο Λουτσέσκου και δεν έγιναν

Ζήτησε δεκάρι ή αριστερό εξτρέμ όταν έδωσε απόλυτη έγκριση για το Κουαλιάτα που είναι και τα 2
Ήταν μέρος των διαφωνιών,αλλά τελικά έδωσε απόλυτη έγκριση;

Το ίδιο και για Σάστρε που τον ξέραμε ήδη,και για Μπράντον Τόμας και για όλους

Δεν ξέρω λεπτομέρειες πράγματα και καταστάσεις

Το μόνο δεδομένο που γνωρίζουμε όλοι είναι οι δηλώσεις του Ιβάν και του Λουτσέσκου

Που διαφώνησαν και που υπήρχε απόλυτη έγκριση,δεν το γνωρίζω
Εννοείται ότι έδωσε έγκριση για όλους. Τον κώλο του καλύπτει ο Ρουμάνος, με δικαιολογίες, για αυτό και ποτέ δεν θα πάει για παραπάνω σαν προπονητής. Νομίζει ότι επειδή παίρνει έναν σκασμό λεφτά θα κάνει τα δικά του και δεν τον κουνάει κανείς. Έως τώρα είναι πλήρως αποτυχημένος. Χαμένο κύπελλο, τελευταίος στα πλευ οφ με χειρότερες εμφανίσεις και ήττες, 30 βαθμούς από τον πρώτο. Καλή πορεία πέρσυ, και κάκιστη φέτος με αποκλεισμό από ημιεπαγγελματική ομάδα, έχοντας κάνει ένα μήνα προετοιμασία και με ρόστερ ίδιο με αυτό που έχει τώρα. Κακά αποτελέσματα με οΦΗ και σκολιξ και ήττα στην Τούμπα από λάθη τακτικής προσέγγισης. Δύσκολες και αγχώδης νίκες.

Παίρνει απλά τους βαθμούς που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ ούτως η άλλως. Δεν έχει δώσει τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

papwolf έγραψε:

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ρίξουμε το φταίξιμο σε κανέναν Μπότο όταν δεν έχουμε καν δει σε εντεκάδα τους περισσότερους από τους παίκτες που έφερε. Ας τους βάλει πρώτα ο Λουτσέσκου και μετά τους κρίνουμε.
Δεν είδαμε στην ενδεκάδα τον Κουαλιάτα με τη Λέφσκι; Δεν είδαμε τον Ράφα Σοάρες; Δεν έχουμε δει τον Φελίπε Σοάρες; Δεν είδαμε χθες τον Νάσμπεργκ; Δεν έχουμε δει τον Σάστρε; Δεν είδαμε τον Μπράντον;
Τον Ντάντας δεν τον βλέπουμε συνέχεια; Τον Κοτάρσκι; Τον Νάραι;
Έναν δεν είδαμε μόνο. Τον Ρικάρντο. Και τι θα γίνει ακριβώς αν παίξει ενδεκάδα ο Ρικάρντο των 30 επαγγελματικών αγώνων στη ζωή του; Θα μας προκύψει Μέσι;

Ή μήπως πρέπει να παίζουν μόνιμα αυτοί στην ενδεκάδα για κανένα εξάμηνο πχ μέχρι να καταλάβουμε αν κάνουν;
Ποιος και σε ποιανού τη θέση πιστεύεις πως πρέπει να παίζει στην ενδεκάδα; Ποιος να βγει και ποιος να μπει βασικός;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

WestBlock4 έγραψε:Θελε7ς να δεις το κουαλιατα σε 11 αδα για να βγάλεις άποψη δηλαδή???? Εδώ δε ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ β
Ναι θέλω να δω τον Κουαλιάτα σε 11άδα μαζί με Ρικάρντο και τους 2 Σοάρες από το να βλέπω τον τελειωμένο Μπίσε στο εννιά να διασύρεται και μαζί του όλη η ομάδα. Κι επειδή το ποτήρι ξεχείλισε θέλω να δω τον επικίνδυνο που έβαλε τον παλαίμαχο εκεί να απομακρύνεται, εσύ?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

iasoiako έγραψε:

Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο.

Επειδή πολλά λέγονται για το ρόστερ που μας "φόρτωσε" ο Μπότο και για τις κινήσεις που ζήτησε ο Λουτσέσκου και δεν έγιναν

Ζήτησε δεκάρι ή αριστερό εξτρέμ όταν έδωσε απόλυτη έγκριση για το Κουαλιάτα που είναι και τα 2

Το μόνο δεδομένο που γνωρίζουμε όλοι είναι οι δηλώσεις του Ιβάν και του Λουτσέσκου

Εννοείται ότι έδωσε έγκριση για όλους. Τον κώλο του καλύπτει ο Ρουμάνος, με δικαιολογίες, για αυτό και ποτέ δεν θα πάει για παραπάνω σαν προπονητής. Νομίζει ότι επειδή παίρνει έναν σκασμό λεφτά θα κάνει τα δικά του και δεν τον κουνάει κανείς. Έως τώρα είναι πλήρως αποτυχημένος. Χαμένο κύπελλο, τελευταίος στα πλευ οφ με χειρότερες εμφανίσεις και ήττες, 30 βαθμούς από τον πρώτο. Καλή πορεία πέρσυ, και κάκιστη φέτος με αποκλεισμό από ημιεπαγγελματική ομάδα, έχοντας κάνει ένα μήνα προετοιμασία και με ρόστερ ίδιο με αυτό που έχει τώρα. Κακά αποτελέσματα με οΦΗ και σκολιξ και ήττα στην Τούμπα από λάθη τακτικής προσέγγισης. Δύσκολες και αγχώδης νίκες.

Παίρνει απλά τους βαθμούς που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ ούτως η άλλως. Δεν έχει δώσει τίποτα παραπάνω
.

Ε ναί ο ΠΑΟΚ ήταν αυτονόητο ότι θα κάνει 2 ντάμπλ, αήττητο κ θα έφτανε στους 8
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Blackgr4 έγραψε:
papwolf έγραψε:

Δεν είδαμε στην ενδεκάδα τον Κουαλιάτα με τη Λέφσκι; Δεν είδαμε τον Ράφα Σοάρες; Δεν έχουμε δει τον Φελίπε Σοάρες; Δεν είδαμε χθες τον Νάσμπεργκ; Δεν έχουμε δει τον Σάστρε; Δεν είδαμε τον Μπράντον;
Έναν δεν είδαμε μόνο. Τον Ρικάρντο. Και τι θα γίνει ακριβώς αν παίξει ενδεκάδα ο Ρικάρντο των 30 επαγγελματικών αγώνων στη ζωή του; Θα μας προκύψει Μέσι;

Ή μήπως πρέπει να παίζουν μόνιμα αυτοί στην ενδεκάδα για κανένα εξάμηνο πχ μέχρι να καταλάβουμε αν κάνουν;
Ποιος και σε ποιανού τη θέση πιστεύεις πως πρέπει να παίζει στην ενδεκάδα; Ποιος να βγει και ποιος να μπει βασικός;
Ποιος φταίει για τις μεταγραφές αυτές; (αν είναι τελικό το συμπέρασμα πως δεν κάνουν)

Ας ρωτήσει καποιος δημοσιογράφος τον Λουτσέσκου αν ισχύουν οι δηλώσεις Σαββίδη

Έδωσε ή όχι απόλυτη έγκριση σε κάθε μεταγραφή;

Πρότεινε δηλαδή ο Μπότο τον Κουαλιάτα,δεν έδωσε έγκριση ή είχε αμφιβολίες ο Λου και ο Ιβάν προχώρησε στην τελική κίνηση γράφοντας τον κανονικά;

Ας τον ρωτήσει κανένας για να μάθουμε κι εμείς!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

HARISPAOK83 έγραψε:
renegade έγραψε:Χαλαστηκαμε όλοι από την ήττα αλλά ειλικρινά...έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον βαζελο?
Μα χθες δεν χασαμε επειδη ο βαζελος εχει καλυτερο ροστερ αλλα επειδη ο βαχελος εχει πιο εξυπνο, στην ροη των αγωνων, προπονητη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μόνος λόγος που δεν φάνηκε εχθές η διαφορά ποιότητας είναι η δουλειά στην προπόνηση και ότι οι Ναρευ, ζίφκο, Ντάγκλας,κουρτιτς είναι καλοί κυματοθραύστες.
Δυστυχώς όσο καλή ομαδική δουλειά και να γίνεται πάντα θα πληρώνεις τα ατομικά λάθη των χαμηλα ποιοτικά παικτών.
Όταν έχεις Μπακ που στα 20 μέτρα σπριντ μένει πίσω 10 από το αντίπαλο εξτρέμ...τι να σου κάνει και ο εκάστοτε προπονητής?
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Blackgr4 έγραψε:
papwolf έγραψε:

Καλα αυτο μς την λεφσκι κατανταει αστειο. Ειδαμε τον Κουαλιατα και τον Ρ. Σοαρες στο πρώτο ματς τους στον ΠΑΟΚ με την Λεφσκι και τους κριναμε αλλα δεν ειδαμε στο ιδιο ματς τον Αουγκουστο με τον Κουρτιτς τον Ινγκι τον Βιειρινια κλπ.
Ωραιο αυτο π για τον αποκλεισμο φταιξαν οι νεοι κι οχι οι παλιοι οι εμπειροι.
btw οι χειροτεροι δεν ηταν οι νεοι αλλα οι παλιοι, στα ματς με τους Βουλγαρους

Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

dragon έγραψε:
iasoiako έγραψε:

Παίρνει απλά τους βαθμούς που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ ούτως η άλλως. Δεν έχει δώσει τίποτα παραπάνω
.

Ε ναί ο ΠΑΟΚ ήταν αυτονόητο ότι θα κάνει 2 ντάμπλ, αήττητο κ θα έφτανε στους 8
Ποσα χρονια απυροβλητο δινει το νταμπλ στον Λουτσεσκου? Να ξερουμε για ποσα χρονια θα πρεπει να τον βλεπουμε να πελαγοδρομει μεχρι να μπορεσουμε να δουμε την πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγραφα μια σελιδα και εκραζα..αλλα τελικα την εσβησα..

αμα ρωτησεις την κορη μου που ειναι δωδεκα χρονων,εχουμε αυτους τους παικτες...εχουν αυτην την ηλικια,εχουν αυτο το τρεξιμο,αυτο τον σωματοτυπο ποιον κοριτσι μου θα εβαζες μπροστα να βαλει γκολ?????

εκεινον με το παραξενο το μαλλι σιγουρα οχι μπαμπα..

εσυ ρε λουτσε τι βλεπεις?τι ονειρο βλεπεις?πας σε χαρτοριχτρες?στην προπονηση δηλαδη σου φανηκε γκαρυ λινεκερ?σου φανηκε μπατιστουτα?

ρε στο γηπεδο ημουν και γελαγαμε ολοι....εσυ τι εκανες λουτσε θα μας πεις?
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια σορυ κιολας, αλλα αναμεσα σε εναν προπονητη που μου φερε 2 νταμπλ και εναν σκαουτερ που δουλευει πρωτη φορα στην ζωη του ως τεχνικος διευθυντης, νομιζω ειναι πολυ ευκολο ποιον απο τους δυο θα υποστηριξω αν τεθει ποτε τετοιο θεμα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Blackgr4 έγραψε:
papwolf έγραψε:

Τους είδες εσύ δλδ. σε ενάμιση δύο αγώνες και τους έβγαλες άχρηστους κι ακατάλληλους.
Ε...τι να πω τότε λοιπόν, κάτσε με Μπίσε, Καντουρί, Ολιβέιρα, Βιερίνια να κάνεις ανανεωση, να χτίσεις το νέο ΠΑΟΚ με βετεράνους. Καινούρια ομάδα είπαν στο προπονητή να φτιάξει όχι τον Ταλαιπωριακό ούτε τον Βραδυπορειακό.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

papwolf έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Θελε7ς να δεις το κουαλιατα σε 11 αδα για να βγάλεις άποψη δηλαδή???? Εδώ δε ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ β
Ναι θέλω να δω τον Κουαλιάτα σε 11άδα μαζί με Ρικάρντο και τους 2 Σοάρες από το να βλέπω τον τελειωμένο Μπίσε στο εννιά να διασύρεται και μαζί του όλη η ομάδα. Κι επειδή το ποτήρι ξεχείλισε θέλω να δω τον επικίνδυνο που έβαλε τον παλαίμαχο εκεί να απομακρύνεται, εσύ?
Εσυ μπορεί να θες κ τον ΠΑΟΚ εκτός πλει οφ.. τι πάει να πει τι θέλεις εσύ. Ξεχειλισε το ποτήρι για ποιον; Η διοικηση τον απελυσε; Εννοείται οτι δεν μπορεί να μην κερδίζει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ. Αν δεν κερδίζεις φεύγεις, κ ο Γκουαρδιολα να είσαι. Αλλά αφήστε λίγο τις κραυγές απελπισίας. Που διασύρθηκε η ομάδα χθες.. Έκανε λάθος κοουτσαρισμα στο δεύτερο ο Λουτσεσκου κ για το ματς με τον Οφη έχει σοβαρές ευθύνες. Αλλά μέχρι εκεί
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Δεν τα λέω γιατί θέλω να φύγει εδώ και τώρα ο Ραζβάν. Αλλά έλεος πρέπει να ακούσει, να μάθει και να εξεληχθεί και αυτός. Δεν μπορεί να λέει σε παίκτες που του προτείνει ο Μπότο, ναι, και μετά να δίνουμε 6εκ και να μην κάνουν ούτε για αποστολή.

Ραφα (ελεύθερος), Φελίπε (3εκ), Κουαλιάτα (1.8εκ), Κάργας (250κ), Σάστρε (400κ), Ρικάρντο (300κ). Αυτά τα παιδιά κόστισαν κοντά στα 6εκ και κάνα 2άρι τα συμβόλαιά τους.

Ε τί κάνουν κοροιδευόμαστε?? 8εκ στο μπάτζετ, 8 εκ επιλογών φετινών, είναι εκτός γηπέδου.

Άμα τους εγκρίνει ο Μπότο και ο Ραζβαν, πώς να μην τους εγκρίνει ο Ιβάν.
Δηλαδή κάνουμε 2 χρόνια αγώνα να απολλαχθούμε από κακιστες επιλογές με μεγάλα συμβόλαια και φέρανε άλλα τόσα. Μιλάμε μεταγραφική κοροιδία. Εγώ αμα ήμουν Ιβάν πρόστιμο θα τους έριχνα τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”