Κανένας σοβαρός επαγγελματίας, δεν γουστάρει συνεργασίες με τύπους όπως ο Λουτσέσκου.HARISPAOK83 έγραψε:Το προβλημα για μενα ειναι πως ισως ο Λουτσεσκου να αποτελει τον λογο της φημολογουμενης αποχωρησης Μποτο (ακουγεται εντονα οτι μαλλον την κανει και το συσχετιζουν με το γεγονος οτι ειναι εκτος πολης και δεν συμμετειχε και στην ανανεωση Αουγκουστο). Αν ισχυει αυτο, θα ειναι μεγα λαθος, γιατι παιζει να φταιει ο Λουτσε π οι μεταγραφες του Μποτο ειναι εξαφανισμενος και οχι τοσο οι ιδιες οι μεταγραφες
Εγω προσωπικα θα ηθελα αν φυγει, να δοθεί η επιλογη προπονητη στον Μποτο, και για πρώτη φορα να χουμε προπονητη π να δουλεύει αρμονικα με τον ΤΔ.
Αλλα στον ΠΑΟΚ αυτα δεν συμβαινουν. Το πιθανοτερο ειναι να φυγει πρωτα ο Μποτο και καπακια ο Λουτσεσκου,και προπονητη να διαλεξει η Γκοντσαρεβα ή κανας εξωτερικος συμβουλος του Ιβαν.
Εγγυημενο ναυαγιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος έχει σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του (δεν ειναι δα και δύσκολο) και έχει μια σχετική εμπειρία χρόνων στην ελεύθερη αγορά (και όχι μόνο) καταλαβαίνει τι θέλω να πω.