Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Ανανεωσες Καντουρι κ Μπισε δλδ 1,5 εκ το χρόνο και πας να διορθώσεις το λάθος σου, επιμένοντας να παίζουν για να δείξεις ότι δεν έχεις φορ.
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο Μπισε δεν μπορεί να παίξει φορ σε καθιστά τρομερά επικίνδυνο.
Εύχομαι να μη τραυματιστεί ο Κοταρσκι γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα το δούμε με γάντια.
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο Μπισε δεν μπορεί να παίξει φορ σε καθιστά τρομερά επικίνδυνο.
Εύχομαι να μη τραυματιστεί ο Κοταρσκι γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα το δούμε με γάντια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 02 Οκτ 2022, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- HARISPAOK83
Βασικα σε οποια θεση κι αν βαζει μπισε δεν εχει νοημα και λογικη. Ο ανθρωπος δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ. Απλα κλεβει θεση απο καποιον αλλο και βγαζει τα πιο ευκολα λεφτα της ζωης του.
Μπορω να δεχθω τα παντα για τους καινουριους, αλλα οτι παίζει να ειναι χειροτεροι απο ΑΥΤΟΝ τον Μπισε δεν το δεχομαι! Αχρωμος αοσμος και αδιαφορος.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορω να δεχθω τα παντα για τους καινουριους, αλλα οτι παίζει να ειναι χειροτεροι απο ΑΥΤΟΝ τον Μπισε δεν το δεχομαι! Αχρωμος αοσμος και αδιαφορος.
Αδιανόητη η επιλογή Μπισε, απλά αδιανοητη.
Δε θα άλλαζε απολύτως τίποτα οποιος και να έμπαινε, πάλι 1-2 θα τελείωνε αλλά τι σκατα λογική είχε να μπει ο Μπισε.
Ένας βαζελος χωρίς να παίξει μπάλα μας κέρδισε λόγω ποιότητας.
Πολύ φθηνά τα γκολ που φάγαμε, πολύ φθηνά.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα τους πάτησε αλλά τόσο μόνο μπορούν καποιοι, δεν πας έτσι πουθενά, θα την πατάμε σε όλα τα δευτερα ημίχρονα
Δε θα άλλαζε απολύτως τίποτα οποιος και να έμπαινε, πάλι 1-2 θα τελείωνε αλλά τι σκατα λογική είχε να μπει ο Μπισε.
Ένας βαζελος χωρίς να παίξει μπάλα μας κέρδισε λόγω ποιότητας.
Πολύ φθηνά τα γκολ που φάγαμε, πολύ φθηνά.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα τους πάτησε αλλά τόσο μόνο μπορούν καποιοι, δεν πας έτσι πουθενά, θα την πατάμε σε όλα τα δευτερα ημίχρονα
-
Οταν ξυπνήσει ο λουτσε πείτε το και σε εμένα. Σε κάθε αγώνα εκθέτει τον αρχηγό όλη την ώρα στην πλάτη του βγαίνουν έχουμε Σοαρες αριστερά δεν τον παίρνει καν στην αποστολή, λύρα το παιδί μια μπαλιά μπροστά σε δύσκολα ματς δεν μπορεί να αλλάξει. Απο εκει και πέρα παίχτες στατικοί 0 κίνηση η μπάλα πίσω στην άμυνα ολοι την ωρα . Άλλαξες καθυστερημένα καλα αυτο εχει καταντήσει κλασικό φαινόμενο. Ας πάμε στο κεφάλαιο Μπίσε ουτε γκομενα του να ήταν πραγματικά δεν έχει προσφέρει ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ σε όλους τους αγώνες οποτε μπαίνει η αρχίζει ειναι σαν να παίζουμε με 10 . Αναρωτιέμαι απο τον πρώτο αγώνα με λουτσε στον πάγκο μας πότε μα ποτέ δεν έχει παίξει ποτε στην κόντρα. ΓΙΑΤΙ γυρνάς την ομάδα πίσω γαμω την τρελα μου.
Αφού τον ανανέωσε, τι να τον κάνει; Τον Καργα να έβαζε φορ περισσότερα θα έκανε.HARISPAOK83 έγραψε:Βασικα σε οποια θεση κι αν βαζει μπισε δεν εχει νοημα και λογικη. Ο ανθρωπος δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ. Απλα κλεβει θεση απο καποιον αλλο και βγαζει τα πιο ευκολα λεφτα της ζωης του.
Δε θέλω να πω πολλά, άλλωστε τόσα χρόνια εδώ μέσα η παρουσία μου είναι -το λιγότερο- διακριτική. Ωστόσο, σήμερα μετά από χρόνια, έχει τελειώσει ένα ματς και εξακολουθώ να είμαι έξαλλος κι αυτό, όχι επειδή η ομάδα μου έφταιξε, οπότε κάπου θέλω να καταγράψω τις σκέψεις μου κι ας μην τις διαβάσει κανείς.
Δεν έχω κάνει κριτική σε προπονητή ΠΟΤΕ στην ζωή μου, όπως δε δέχομαι κριτική από άσχετους του χώρου, να κρίνουν τη δική μου δουλειά. Αλλά, όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να παίξεις χωρίς επιθετικό ενώ κυνηγάς σκορ κι ενώ έχεις επιθετικό στον πάγκο, δε πα' να είναι από την Β ομάδα, δε πα' να'ναι από τα τζούνιορ, δε 'πα να'ναι από τα LIDL, δεν έχει σημασία, τον πήρες αποστολή σε περίπτωση που χρειαστεί, και ξαναλέω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ συνειδητά να παίξεις από το 55' μέχρι το 85' χωρίς επιθετικό κι ενώ ταυτόχρονα έχεις βαρύνει την ομάδα με αργά κορμιά και μέσα σε όλα αυτά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να βάλεις τελικά τον επιθετικό στο 85', τι μήνυμα ακριβώς περνάς στην αντίπαλη ομάδα, στον αντίπαλο προπονητή, στην δική σου ομάδα και στους δικούς σου οπαδούς;
Στους πρώτους λες "Σας δίνω το ματσάκι καλή σας επιτυχία στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος", στην ομάδα σου λες "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει, αφού σήμερα καλείται ο υδραυλικός να περάσει τον ηλεκτρολογικό πίνακα κι ας έχω έναν ηλεκτρολόγο διαθέσιμο", στον άγουρο επιθετικό σου λες "Σε βάζω στο 85' και σε βαρύνω με την υποχρέωση να γυρίσεις ένα ματς που για μισή ώρα κανείς δεν μπόρεσε" και στους οπαδούς λες "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ".
Αυτά από μένα και συγνώμη για τη φρασεολογία.
Δεν έχω κάνει κριτική σε προπονητή ΠΟΤΕ στην ζωή μου, όπως δε δέχομαι κριτική από άσχετους του χώρου, να κρίνουν τη δική μου δουλειά. Αλλά, όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να παίξεις χωρίς επιθετικό ενώ κυνηγάς σκορ κι ενώ έχεις επιθετικό στον πάγκο, δε πα' να είναι από την Β ομάδα, δε πα' να'ναι από τα τζούνιορ, δε 'πα να'ναι από τα LIDL, δεν έχει σημασία, τον πήρες αποστολή σε περίπτωση που χρειαστεί, και ξαναλέω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ συνειδητά να παίξεις από το 55' μέχρι το 85' χωρίς επιθετικό κι ενώ ταυτόχρονα έχεις βαρύνει την ομάδα με αργά κορμιά και μέσα σε όλα αυτά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να βάλεις τελικά τον επιθετικό στο 85', τι μήνυμα ακριβώς περνάς στην αντίπαλη ομάδα, στον αντίπαλο προπονητή, στην δική σου ομάδα και στους δικούς σου οπαδούς;
Στους πρώτους λες "Σας δίνω το ματσάκι καλή σας επιτυχία στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος", στην ομάδα σου λες "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει, αφού σήμερα καλείται ο υδραυλικός να περάσει τον ηλεκτρολογικό πίνακα κι ας έχω έναν ηλεκτρολόγο διαθέσιμο", στον άγουρο επιθετικό σου λες "Σε βάζω στο 85' και σε βαρύνω με την υποχρέωση να γυρίσεις ένα ματς που για μισή ώρα κανείς δεν μπόρεσε" και στους οπαδούς λες "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _sleeper την Κυρ 02 Οκτ 2022, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι που νομίζετε κάποιοι ότι οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Ισπανοί ακόμα ακόμα και οι Σκωτσέζοι, οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί ή οι Σκοπιανοί είναι μαλακές.
Ούτε ένας από τους παραπάνω δεν του έκανε πρόταση.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
Και δεν θα του κάνει ΠΟΤΕ κανένας γιατί δεν έχει παρουσιάσει ΠΟΤΕ τίποτα που να αφορά στην ουσία του ποδοσφαίρου.
Ούτε ένας από τους παραπάνω δεν του έκανε πρόταση.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
Και δεν θα του κάνει ΠΟΤΕ κανένας γιατί δεν έχει παρουσιάσει ΠΟΤΕ τίποτα που να αφορά στην ουσία του ποδοσφαίρου.
Για να γίνουν αυτά μάλλον πρέπει να αλλάξουμε προπονητή.Napoli4 έγραψε:Κι εγώ βλέπω δουλεμένη ομάδα, με τα γνωστά ποιοτικά κενά.
Όμως πρέπει να ανοίξει το rotation. Ντέλιας δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση από την προετοιμασία, ο Φελίπε πρέπει να μπει για να αποκτήσουμε ταχύτητα, ο Ράφα πρέπει να δοκιμαστεί σε συνθήκες αγώνα γιατί αριστερά δεν δίνουν αρκετά πράγματα ούτε ο αρχηγός, ούτε ο Τσαούσης.
-
Oτι εχει εμμονη με τον μπισεσβαρ το ξερουμε.
Αλλα,υπαρχει ενας προπονητης σε αυτον κοσμο που θα εβαζε τον μπισεσβαρ σεντερ φορ;
ΙΒΑΝ,παρε εναν προπονητη που να μπορει να στηριξει το νεο PROJEKT.
Ηδη εχει απαξιωσει και τους δυο ΣΟΑΡΕΣ,τον ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ,τον ΚΟΥΤΣΙΑ,κλπ κλπ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τον ΤΩΡΑ.
Αλλα,υπαρχει ενας προπονητης σε αυτον κοσμο που θα εβαζε τον μπισεσβαρ σεντερ φορ;
ΙΒΑΝ,παρε εναν προπονητη που να μπορει να στηριξει το νεο PROJEKT.
Ηδη εχει απαξιωσει και τους δυο ΣΟΑΡΕΣ,τον ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ,τον ΚΟΥΤΣΙΑ,κλπ κλπ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τον ΤΩΡΑ.
- hasio_john
_sleeper έγραψε:Δε θέλω να πω πολλά, άλλωστε τόσα χρόνια εδώ μέσα η παρουσία μου είναι -το λιγότερο- διακριτική. Ωστόσο, σήμερα μετά από χρόνια, έχει τελειώσει ένα ματς και εξακολουθώ να είμαι έξαλλος κι αυτό, όχι επειδή η ομάδα μου έφταιξε, οπότε κάπου θέλω να καταγράψω τις σκέψεις μου κι ας μην τις διαβάσει κανείς.
Στους πρώτους λες "Σας δίνω το ματσάκι καλή σας επιτυχία στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος", στην ομάδα σου λες "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει, αφού σήμερα καλείται ο υδραυλικός να περάσει τον ηλεκτρολογικό πίνακα κι ας έχω έναν υδραυλικό διαθέσιμο", στον άγουρο επιθετικό σου λες "Σε βάζω στο 85' και σε βαρύνω με την υποχρέωση να γυρίσεις ένα ματς που για μισή ώρα κανείς δεν μπόρεσε" και στους οπαδούς λες "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ".
Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε αδερφέ!!!
Να γράφεις συχνότερα...
- HARISPAOK83
Σιγα μη φυγει. Δεν παραιτειται. Εξαλλου το ειπε οταν ηρθε, αν δεν πετυχω θα φυγω μονος μου! Σιγα μην τηρησει τον λογο του. Αν ειχε σκοπο να τον τηρησει θα χε φυγει το καλοκαιρι π απετυχε στην ευρωπη.
Πιστεύω στο Λουτσέσκου, αλλα ήμερα έκανε μλκία! Όταν βγαίνει ο φόρ πρέπει να μπεί φορ (με τέτοια ομάδα)! Ο Μπίσε είναι για να κρατάει τη μπάλα και όχι για να την καρφώνει! Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ξενέρωσα τόσο νωρίς το πρωτάθλημα... Μακάρι να πάρουμε το Δεκέμβριο φορ, αριστερό εξτρέμ και σίγουρα δεκάρι... Ως τότε τουλάχιστον ας πάρει χρόνο ο Ντέλιας...
- NikLiverpool
Εγώ θέλω να μείνουν όλοι μέχρι τέλος της χρονιάς.
Καμία παραίτηση.
Ή να φτιάξει η κατάσταση η να ξέρουμε ότι τα κάναν σκατα και όταν φύγουν να μην τους ξαναζηταμε ποτέ πίσω.
Σκηνικά όπως με Αγγελο δεν χρειάζεται να ξαναεχουμε.
Καμία παραίτηση.
Ή να φτιάξει η κατάσταση η να ξέρουμε ότι τα κάναν σκατα και όταν φύγουν να μην τους ξαναζηταμε ποτέ πίσω.
Σκηνικά όπως με Αγγελο δεν χρειάζεται να ξαναεχουμε.
-
Σήμερα γάμησες την λογική . Παραιτήσου για να σε θυμόμαστε για το άξιο παρελθόν σου. Γιατί μέλλον δεν έχεις ούτε έχει ο ΠΑΟΚ μαζί σου.
Έχασες από μια ερασιτεχνική ομάδα στην Ευρώπη.
Έχοντας την ομάδα ανέτοιμη. Και συνεχίζεις να την έχεις ανέτοιμη
Έχασες από μια ερασιτεχνική ομάδα στην Ευρώπη.
Έχοντας την ομάδα ανέτοιμη. Και συνεχίζεις να την έχεις ανέτοιμη