Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
Εχω την εντυπωση οτι ο Σποραρ του ταιριαζει του Ινγκι και θεωρω οτι θα τον σβησει σχετικα ευκολα.
Ο προβληματιμσος μου εχει να κανει προφανως με το διδυμο Παλασιος-Αντρε και εκει πρεπει να δινει πολλες βοηθειες ο Αντριγια αλλα και στην κατασταση που θα ειναι ο Λυρα. Αν ειναι ο Λυρα των τελευταιων εβδομαδων θα εχει προβλημα με τον Αιτορ.
Για καποιο περιεργο λογο παρολα αυτα ειναι το πρωτο ματς φετος που ειμαι αρκετα ηρεμος και πιστευω οτι με καποιο τροπο θα το παρουμε.
Ο προβληματιμσος μου εχει να κανει προφανως με το διδυμο Παλασιος-Αντρε και εκει πρεπει να δινει πολλες βοηθειες ο Αντριγια αλλα και στην κατασταση που θα ειναι ο Λυρα. Αν ειναι ο Λυρα των τελευταιων εβδομαδων θα εχει προβλημα με τον Αιτορ.
Για καποιο περιεργο λογο παρολα αυτα ειναι το πρωτο ματς φετος που ειμαι αρκετα ηρεμος και πιστευω οτι με καποιο τροπο θα το παρουμε.
-
Καλημέρα,
Νίκη σήμερα.
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, το ποστάρω εδώ γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα. Στο Μόναχο, έχουμε σύνδεσμο; Μαζεύονται και βλέπουν τους αγώνες; Θα με βόλευε αν είχαμε Νυρεμβέργη
Δεν ξέρω με σιγουριά αν θα μπορέσω να πάω, αλλα καλού κακού ας ξέρω. Γιατί θα με φιλοξενήσει μια γνωστή μου στην πόλη Ερλάγκεν, και δεν με βολευει να ανεβοκατεβαινω με τα τρενα.
Νίκη σήμερα.
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, το ποστάρω εδώ γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα. Στο Μόναχο, έχουμε σύνδεσμο; Μαζεύονται και βλέπουν τους αγώνες; Θα με βόλευε αν είχαμε Νυρεμβέργη

Δεν ξέρω με σιγουριά αν θα μπορέσω να πάω, αλλα καλού κακού ας ξέρω. Γιατί θα με φιλοξενήσει μια γνωστή μου στην πόλη Ερλάγκεν, και δεν με βολευει να ανεβοκατεβαινω με τα τρενα.
- PAOKevolution
Νικήστε για τους ζώντες και τους νεκρούς!
ΝΙΚΗΣΤΕ!
Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε!
ΝΙΚΗΣΤΕ!
Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε!
- kataramenos5
Πολλες φορες συμβαινει η ομαδα να κανει ευκαιριες και η μπαλα να μη μπαίνει στο πλεκτο. Ερχεται ομως μια στο τοσο ενα παιχνιδι που η τυχη σταματαει να σου γυρναει την πλατη.Που σου πανε ολα καλα. Μακαρι να ναι σ αυτο. Πολλες φορες τη γλιτωσαν δε θα συμβαινει παντα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
εχω την αισθηση οτι ο Κουαλιατα θα παρει χρονο συμμετοχης σημερα ...μονο απο τα στιγμιοτυπα της προπονησης φαινεται να εχει αποκτησει αλλο αερα
Ματς μεγάλης σημασίας το σημερινό, για το γόητρο αλλά και για την κατάταξη. Θα πρέπει κάποιοι παίκτες να δικαιλογήσουν τα υψηλά τους συμβόλαια ( ζιλε, ολιβειρα, αουγκουστο) και κάποιοι άλλοι να αποδείξουν ότι δικαίως επενδύθηκαν χρήματα και εμπιστοσύνη (κουλιάτα, κωνσταντέλιας). Το μαροκινό άτι χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν θα σταθώ μόνο στο αποτέλεσμα η ομάδα αυτή μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και ελπίζω να το δούμε σήμερα.
- HARISPAOK83
Οποιος κι αν παιξει σημερα, θελω νικη! Να παει η φουτσα συννεφο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι ειναι.Δικαιολογιες...ΤΕΛΟΣ!!!
Μπητε και ΦΑΤΕ τους!!!!!

Μπητε και ΦΑΤΕ τους!!!!!

-
Νασμπεργκ ντεμπούτο με γκολ στο πρώτο κόρνερ που θα κερδίσουμε.
Κάποιοι το έχουμε ήδη προβλέψειαπό nunies4 » Παρ 30 Σεπ 2022, 07:43
3-1 Νασμπεργκ 18'

Προσδοκούμε ανάσταση νεκρών λίγο πολύ βλέπω.
Άντε να δούμε
Άντε να δούμε
-
Ο Νασμπεργκ απο τα βίντεο καταλαβαινεις οτι είναι ενας στοπερ που σκοραρει σε στημένες φάσεις ,μονο νεκρος δεν είναι ... Παρτε τα πάνω σας ... Πόσο τυχεροί είσαστε που έχετε την επιλογή να βλέπεται τον ΠΑΟΚ από κοντά...
Μόνο Νίκη σήμερα για 1926 λόγους !!! Πρέπει να παίξει και ο Γκορτεζιάνι φόρ όταν κουραστεί ο Ολιβέιρα....

- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε δύο σημεία στην Τούμπα, τη μέρα του αγώνα, θα υπάρχουν σταντ όπου θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ!
Στη μπουτίκ από τις 12:00
στο εκδοτήριο της 4 από τις 16:00