Φανέλα ΠΑΟΚ
- maikopoulos
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τσίμπησα την ασπρόμαυρη προχθές σκέτη (πάντα). Είναι πολύ καλύτερη από τη μαύρη και την άσπρη που μοιάζουν με τις περσινές. Η τιμή με την έκπτωση και χωρίς εκτύπωση είναι 59,5 ευρώ. ΔΕΠΑ μπροστά, Molto στα μανίκια και ΔΕΛΤΑ πίσω κάτω κάτω.
«Έφυγαν» 1.500 νέες φανέλες!
Με απίστευτους ρυθμούς... φεύγουν από τις μπουτίκ του ΠΑΟΚ οι νέες εμφανίσεις της ομάδας
Μόνο την Πέμπτη διατέθηκαν 1.500 φανέλες το 70% των οποίων αφορούσε τη ριγέ «ασπρόμαυρη» εμφάνιση και ακολουθούσε η μαύρη. Αντίθετα, η λευκή δεν προσέλκυσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Το νούμερο ήταν -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό και οι εισπράξεις για τη διοίκηση έφτασαν τις 100.000 ευρώ!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=103713

Με απίστευτους ρυθμούς... φεύγουν από τις μπουτίκ του ΠΑΟΚ οι νέες εμφανίσεις της ομάδας
Μόνο την Πέμπτη διατέθηκαν 1.500 φανέλες το 70% των οποίων αφορούσε τη ριγέ «ασπρόμαυρη» εμφάνιση και ακολουθούσε η μαύρη. Αντίθετα, η λευκή δεν προσέλκυσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Το νούμερο ήταν -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό και οι εισπράξεις για τη διοίκηση έφτασαν τις 100.000 ευρώ!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=103713

o κοσμος ψηφιζει αν τον αρεσουν οι φανελες η οχι .....και ψηφιζουν θετικα η ασπρομαυρη πολυ καλη......
Άντε να τις βάλουν και στο σάιτ της μπουτίκ για να πάρουμε και εμείς που δεν είμαστε στη Θεσσαλονίκη και να εκτοξευθούν οι πωλήσεις...
- ContrerasPablo
ρε εχεις κανενα προβλημα μαζι μου?Παντα διαφωνεις και το παιζεις πολυ ανωτερος.Ρε φιλε ηρεμησε δεν εχω κανενα παροπονο απο την παε.Τα τρια τεταρτα του παοκμανια εδιωχνε τη μιση ομαδα,και την διοικηση επειδη χασαμε απο την ρεγκα,και ουτε που μιλησα,εκανα ενα παραπονο γιατι ειναι πολυ ακριβες οι φανελες,γιατι δεν εχουμε και εκκατομυρια ο καθενας....δν ξερω τι εχεισ μαζι μου,αλλα ηρεμησε λιγο,Μια με τον μουσλι μια με τις φανελες,φιλε κουλ...Lakistuta έγραψε:Αδερφε καλοκαιρι ειναι,δες τα θετικα για λιγο,ολο αρνητικα θεματα σε απασχολουν...Ας απολαυσουμε το ταξιδι που μολις αρχισε,ας ασχοληθουμε με την εκδρομη στην Ολλανδια...με τη μαζωξη που εγινε παλι αναμεσα σε ΠΑΟΚτσηδες απο ολα τα πλατη της ΕΥρωπης προχθες...ας χαρουμε λιγακι φιλε μου...ContrerasPablo έγραψε:αδερφια δεν ξερω τι νομιζετε εσεις,αλλα πιστευω οτι στην ΠΑΕ σαν να μας κοροιδευουν λιγακι,μας βλεπουν σαν πελατες,ξερουν θα αγορασουμε οσο ακριβες και να ειναι.....εκμεταλλευονται την τρελα
μας....και σορρυ κιολας αλλα δν μου αρεσαν πολυ,αλλα ενταξει τωρα δεν θα αλλαξει τπτ αν γκρινιαξω,γιατι δεν θα αλλαξει και τπτ,πειτε πως σας φαινονται οι τιμες.
η παε με την καινουργια θα εχει τρελες πωλησεις την ασπρομαυρη εννοειται.ξερω ακομα 7 ατομα που θελουν να παρουν ενω ο μονος που ειχε παρει ηταν ο αδερφος μου.ελατε να κανουμε σολντ αουτ!
Λεπτομέρεια που πρώτη φορά προσέχω..
Στη λευκή και τη μαύρη, η αντιθέτου χρώμα ρίγες στα δεξιά της φανέλας..
Στη λευκή και τη μαύρη, η αντιθέτου χρώμα ρίγες στα δεξιά της φανέλας..
"Η λευκή και μαύρη εμφάνιση - όπως προαναφέραμε - προέρχονται από την σειρά King της PUMA, την οποία πολύ λίγες ομάδες παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να τη διαθέτουν στη συλλογή τους. Και μια από αυτές της ομάδες είναι από φέτος και ο Π.Α.Ο.Κ."
και το αεκακι την ιδια φανελα φοραει...
και τώρα ή ο γλου μας δουλευει ή στην ΠΑΕ δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ΜΠΑΑΑ... ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...
ΤΑ ΜΥΑΛΑ Σ ΠΩΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
ΜΠΑΑΑ... ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...
ΤΑ ΜΥΑΛΑ Σ ΠΩΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Φίλε έτσι είναι μπορεί να υπερβάλουν λίγο -και του γαύρου η άσπρη ίδια είναι- αλλά όντως φέτος η puma σχεδόν σ'ολες τις ομάδες της ευρώπης έχει τις φανέλες που φορούσαμε εμείς στα φιλικά.Επίσης και οι 3 φανέλες έχουν το υδατογράφημα που τις κάνουν μοναδικές και το σχέδιο της ριγέ που έχουμε δε το έχω ξαναδεί.eliask έγραψε:"Η λευκή και μαύρη εμφάνιση - όπως προαναφέραμε - προέρχονται από την σειρά King της PUMA, την οποία πολύ λίγες ομάδες παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να τη διαθέτουν στη συλλογή τους. Και μια από αυτές της ομάδες είναι από φέτος και ο Π.Α.Ο.Κ."
Πάντως στην ολόλευκη και ολόμαυρη δε μ'αρέσει η ρίγα στα δεξιά και
η τιμή τους είναι τσουχτερή-65 ευρώ με όνομα-