Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από evans4 »

απο την 4 που την εβλεπαμου φαινοταν τουλαχιστον καταπληκτικες! πριν το ματς ομως που την ειδα στην μπουτικ ειναι αστα να πανε!
(νομιζω) 70Ε
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Aπό μακριά ωραίες είναι! Από κοντά ας τα λέμε καλα :)
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

οντως καταπληκτικη....πολυ ωραια φανελα...αν και ειμαι λατρης της ολομαυρης εμφανισης,αυτη η ριγε μ αρεσε πολυ....ευτυχως το αποτελεσμα απομακρυνε τους φοβους μας........
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ωραια την εγκαινιασαμε σημερα............ :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αν και γουσταρα τρελα να φοραμε ασπρομαυρη,προτιμω να μαυρη ή την ασπρη :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ γιατί πάλι νομίζω ότι είναι περίπου ίδια σε σχέδιο με της Παρτιζάν και η μόνη αλλαγή έγγυται μόνο στον χορηγό μπροστά???
Αν εξαιρέσουμε το γιακά που λανσάρει η Puma σε εμάς και την κλασική γραμμή που έχει η Kappa.

Εικόνα

Εικόνα

Αντε, οι Παρτιζάνοι στην ίδια μπλούζα εκτός από λευκά, έχουν και μαύρα μανίκια, για αλλαγή!
gate4mitsos

Παρολες αυτες τις διαφορες περιπου ιδιες ε free??? :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εννοώ σε σχεδιασμό με τις 2 λευκές και τη μία μαύρη χοντρή γραμμή.
Ο γιακάς είναι κάτι που φέτος λανσάρει η puma καθώς ήταν κάτι που μόνο η adidas έκανε. Τώρα για τα υπόλοιπα, λεπτομέρειες.

Βάλτες και τις δύο και παρακολούθησε τες από την 4 να δεις αν φαίνονται πολλές διαφορές!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 07 Αύγ 2009, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gate4mitsos

Ενταξει εχεις δικιο,στα μανικια μοναχα φαινεται η διαφορα :wink:
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Καμμία σχέση με το σχέδιο που έβγαλαν στο σάιτ.Αυτός που το σχεδίασε αντί για μία χοντρή ρίγα έβαλε 3 και υπάρχουν κι άλλες διαφορές.Ωραίος γιακάς.Πρωτότυπο σχέδιο της puma δε το έχει άλλη ομάδα.Ευτυχώς τα δικεφαλάκια δε φαίνονται σχεδόν καθόλου και στις 3 φανέλες.Απλά στη πλάτη θα έπρεπε να συνεχίζει η ρίγα γιατί αν την αφήσεις χωρίς νουμερο θα φαίνεται άσχημο το κενό.
Θα τη πάρω αλλά 70 ευρώ...Νομίζω πως θα μπορούσαν να τις έχουν 50-55 ευρώ και να πουλήσουν περισσότερες και να μην νιώθουμε μόνο σαν πελάτες.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Πολυ καλη λεμε

Εικόνα
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Μπορεί να θέλαμε κάτι πιο κλασικό ή να έχει περισότερο μαύρο αλλά είναι κάτι διαφορετικό και θυμίζει κάπως τη φανέλα του '95 στη πρώτη χρονιά του Χάαν.Από κοντά ίσως να χάνει λίγο αλλά από μακριά σκίζει.
Μίλησα με κάποιους γνωστούς μου αεκτσήδες και γαύρους και πάθαν πλάκα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Τελικά σήμερα με την έκπτωση ή το διαρκείας έχει 65 ευρώ με όνομα κ αριθμό.
j.d.

Δημοσίευση από j.d. »

πέρασα χθες πριν τον αγώνα από την μπουτικ ( που γινόταν χαμός από κόσμο και από την ζέστη ).Εντάξει ωραίες είναι οι καινούριες φανέλες,δεν μπορώ να πω, αλλά μου φάνηκαν ακριβές όπως και από άλλους που άκουσα.Τελικα πήραμε κάτι άλλα που ήταν πιο φθηνά.

Υ.Γ.Θα μπορούσε να έχει γύρω στα 50Ε και να πάρει πολυ περισσότερος κόσμος νομίζω.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

αδερφια δεν ξερω τι νομιζετε εσεις,αλλα πιστευω οτι στην ΠΑΕ σαν να μας κοροιδευουν λιγακι,μας βλεπουν σαν πελατες,ξερουν θα αγορασουμε οσο ακριβες και να ειναι.....εκμεταλλευονται την τρελα
μας....και σορρυ κιολας αλλα δν μου αρεσαν πολυ,αλλα ενταξει τωρα δεν θα αλλαξει τπτ αν γκρινιαξω,γιατι δεν θα αλλαξει και τπτ,πειτε πως σας φαινονται οι τιμες.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ContrerasPablo έγραψε:αδερφια δεν ξερω τι νομιζετε εσεις,αλλα πιστευω οτι στην ΠΑΕ σαν να μας κοροιδευουν λιγακι,μας βλεπουν σαν πελατες,ξερουν θα αγορασουμε οσο ακριβες και να ειναι.....εκμεταλλευονται την τρελα
μας....και σορρυ κιολας αλλα δν μου αρεσαν πολυ,αλλα ενταξει τωρα δεν θα αλλαξει τπτ αν γκρινιαξω,γιατι δεν θα αλλαξει και τπτ,πειτε πως σας φαινονται οι τιμες.
Αδερφε καλοκαιρι ειναι,δες τα θετικα για λιγο,ολο αρνητικα θεματα σε απασχολουν...Ας απολαυσουμε το ταξιδι που μολις αρχισε,ας ασχοληθουμε με την εκδρομη στην Ολλανδια...με τη μαζωξη που εγινε παλι αναμεσα σε ΠΑΟΚτσηδες απο ολα τα πλατη της ΕΥρωπης προχθες...ας χαρουμε λιγακι φιλε μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”