Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Πέμ 22 Σεπ 2022, 19:57

Σύμφωνα με τον Τζαντζαρά και πηγές του, ο Ιβάν δεν είχε κανένα νταλκά για την Αλεξανδρούπολη και ήθελε εξ αρχής την Ηγουμενίτσα
--------------------------------------------------------------
Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι.
Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
---------------------------------------------------------------

Ιβάν Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7715
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό trouman » Πέμ 22 Σεπ 2022, 21:20

Αυτό με έστειλαν:

Δύο προσφορές υποβλήθηκαν τελικά για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης με την ΟΛΘ του Ιβάν Σαββίδη και την κοινοπραξία συμφερόντων Κοπελούζου, να κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή και να μην καταθέτουν προσφορά. Ετσι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όποια κι αν είναι τελικά η έκβαση του διαγωνισμού θα καταλήξει σε «αμερικανικά χέρια».

Οπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, δύο (2) προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α. Α.Ε.).


Προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

Η κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL GROUP - EUROPORTS-EFAGROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Η LIBERTY PORT HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΑ.Ε. (θυγατρική QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT).
Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η κοινοπραξία της International Port Investments Alexandroupolis στην οποία συμμετέχει η επενδυτική εταιρεία Black Summit των ομογενών αδελφών Χαραλαμπάκη είχε κινηθεί δραστήρια για την εξαγορά του λιμανιού εδώ και αρκετό καιρό και είχε την ανοικτή υποστήριξη του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιτ.

Θετικά έβλεπε η αμερικανική πλευρά και την Qintana Infrastructure & Development που αντιπροσωπεύει μία ομάδα Τεξανών επενδυτών από τον χώρο του πετρελαίου.
Αντίθετα με επιφυλάξεις αντιμετωπιζόταν από την πρώτη στιγμή η παρουσία στο διαγωνισμό του ΟΛΘ όπου κυρίαρχος είναι ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και η προσφορά της δεύτερης κοινοπραξίας υπό την Cameron, στην οποία συμμετέχει η πλευρά Κοπελούζου. Παρά το γεγονός ότι ο γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της ενέργειας -και σε πολλούς ακόμη- έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια κανάλια συνεργασίας με τους Αμερικανούς, η μακρόχρονη επιχειρηματική σχέση του με την Gazprom εξακολουθούσε να προκαλεί προβληματισμό.


https://www.makthes.gr/limani-alexandro ... ani-604992
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Γέρος » Πέμ 22 Σεπ 2022, 22:32

Εγώ βέβαια είμαι παντελώς άσχετος από οικονομική γεωγραφία και γεωπολιτικές στρατηγικές, αλλά εκείνο που ξέρω πολύ καλά είναι ο πρωθ’ άχρηστος είναι ο πιο εύκολό πήδηχτος πρώτος πισινός των τελευταίων δεκαετιών. Για την ακρίβεια ο προηγούμενος ήταν ο πατέρας του.

Ξεπούλησε όλη την χώρα χωρίς το παραμικρό ουσιαστικό όφελος, παρά μόνον για να εξασφαλίσει το Αμερικάνικο νταβατζηλίκι.

Έχω σχεδόν την βεβαιότητα, ότι με οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα, ο Πρόεδρος δεν θα προέβαινε σε εσχάτη προδοσία της πατρίδος του. Ο Πρόεδρος είναι ασυγκρίτως πιο Έλληνας από τους δωσίλογους.

Πιστεύω ότι υποτιμάμε πολύ – μα πάρα πολύ – το επιχειρηματικό δαιμόνιο και την διορατικότητα του Προέδρου. Λέγοντας ο ένας ή ο άλλος αηδίες στην κυριολεξία, τον υποβιβάσαμε, σε όσα χωρά το μυαλουδάκι μας. Ξεχάσαμε το μέγεθος του ανδρός, διεθνούς κλίμακας και τον εξομοιώσαμε με εγκληματίες της τρούμπας, ή με μικρό βιοτέχνες παραγωγής προϊόντων ακατέργαστου φθηνού ξύλου, του Νομού Ημαθίας.

Είναι πραγματικά εξωφρενική η ευκολία, που κάθε κατακάθι βάζει στο στόμα του με το μικρό του όνομα μάλιστα, αυτόν τον άνθρωπο και το κολλά αυθόρμητα σε κάθε διεστραμμένη φαντασίωση ή σκέψη του.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Eortopol1, “είμαι με τον Πρόεδρο γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.”. Συμφωνώ απόλυτα με τον ΚΩΣΤΑΣ2019, “δεν είναι δυνατόν να τα ανακατεύουμε όλα σε έναν αχταρμά”, ειδικά τόσο σοβαρά ζητήματα.

Αν οποιοσδήποτε από τους αμόρφωτους, ή με αδρά πληρωμή ευτραφέστατους φτυχιούχους ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων βασικής εκπαίδευσης, ή διαφόρων ειδών παρασιτοζοούντων* ηγεμονίσκων ή διαφόρων ειδών και επαγγελμάτων ξεγάνωτων τενεκέδων, κομψευόμενων ή όχι, που με περισσή ευκολία προβαίνουν σε χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο, του απευθύνουν τον λόγο – φυσικά χωρίς τις πλάτες ή την εύνοια πολιτικών λακέδων – είναι βέβαιο ότι θα χάσουν την ομορφάδα τους.

Τα αυγά τα τηγανίζουν και τις επιχειρήσεις τις ΔΙΟΙΚΟΎΝ πιστεύω από τα, ειλικρινώς, ελάχιστα που γνωρίζω για το αντικείμενο.

Επίσης από τα ελάχιστα που γνωρίζω η ΘΡΑΚΗ μας δεν αποτελεί πλέον χώρο για τον οποίο αποφασίζει η Ελληνική κυβέρνηση. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.



*Παρασιτοζοούντων, παρακαλώ διορθώστε την ορθογραφία, αδυνατώ.

Η παρέα σας είναι καταπληκτική αλλά δυστυχώς ο χρόνος λίγος.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΛΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΤΙΤΆΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΡΆΦΗ.
_________________________________________________________
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών
Αγάπη δίχως όρους και δίχως όρια
Άβαταρ μέλους
Γέρος
 
Δημοσιεύσεις: 1319
Εγγραφή: Παρ 14 Φεβ 2020, 22:40

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Black_Hawk_Down » Πέμ 22 Σεπ 2022, 22:56

Καλησπέρα,

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους στην ΟΛΘ Α.Ε, όμως, πιστεύω, ό,τι την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη δεν την χρειαζόντουσαν ή πιο ορθά δεν είναι απαραίτητη για την δημιουργία ενός ισχυρού Hub. Αντίθετως, (εκτιμώ) Ηγουμενίτσα (κυρίως), αλλά και Βόλος (συμπληρωματικά), είναι "κλειδιά" ώστε μαζί με τα dry ports στα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Σερβία, ή όπου φτιάξουν στο μέλλον), η ΟΛΘ Α.Ε να γίνει η δύναμη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη στο τομέα των θαλάσσιων (αλλά και χερσαίων) μεταφορών. Γι' αυτό, θεωρώ, ό,τι σε δεύτερη φάση, όπως και με την ΟΛΘ Α.Ε το 2017, θα πάρουν την Ηγουμενίτσα απο τον Ναπολιτάνο πιτσαδόρο (Grimaldi). Αν έβρισκαν και κανέναν Τerminal στην Βόρεια Αφρική (ιδανικά π.χ Αλεξάνδρεια Αιγύπτου) τότε θα "έχτιζαν" ισχυρό Hub.

Να γνωρίζετε 2+1 πράγματα:

1) Αυτοί που αποφασίζουν στην ΕΕ, δηλαδή οι Γερμανοί, θέλουν τα Δυτικά Βαλκάνια εντός ΕΕ, για γεωπολιτικούς, αλλά και οικονομικούς λόγους. Η Άνγκελα Μέρκελ, αποφάσισε στο τελευταίο της ταξίδι (9/2021) ως Καγκελάριος, να επισκεφτεί τα Δυτικά Βαλκάνια, και η δήλωση της ήταν: «Αισθανόμαστε δεσμευμένοι να δώσουμε στις έξι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων την προοπτική να ενταχθούν στην ΕΕ». Συνεπώς, να περιμένετε σημαντική ανάπτυξη στα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά και στα Βαλκάνια ευρύτερα (εκτός Ελλάδας - όσο κυβερνάνε αυτοί που κυβερνάνε* :P). Οι Γερμανοί αγαπάνε τα Βαλκάνια, τα έχουν καλά και με τους Σέρβους.

2) Η ΕΕ (δηλαδή οι Γερμανοί), στηρίζουν την σιδηροδρομική σύνδεση των χωρών της Ευρώπης, αλλά και των (κεντρικών) πόλεων μεταξύ τους. Απο το Ταμείο Ανάκαμψης, θα πέσει χρήμα στο σιδηροδρομικό project: "Κεντρικό Δίκτυο Διευρωπαϊκών Μεταφορών". Για παράδειγμα, έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για την νέα σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα. Το έργο (σύμφωνα με τα πλάνα) περιλαμβάνει την κατασκευή μονής γραμμής η οποία θα ξεκινά από την Καλαμπάκα, θα φτάνει στα Ιωάννινα και θα τερματίζει στο νέο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Η νέα γραμμή μήκους περίπου 154 χιλιομέτρων, θα συνδέει απευθείας την Αθήνα με τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της Ηπείρου. Η ταχύτητα μελέτης είναι 160χλμ/ώρα. Το κόστος των έργων εκτιμάται (καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μελέτες) μεταξύ 1-1,5 δισ. ευρώ. Ουσιαστικά μιλάμε για την αρχή μίας πολυετούς διαδικασίας η οποία θα μας οδηγήσει τελικά στην υλοποίηση αυτών των νέων για τη χώρα σιδηροδρομικών γραμμών που αποτελούν το μεγαλύτερο τμήμα της Δυτικής Σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Εν Κατακλείδι, (πιστεύω), μελλοντικά, η ΟΛΘ Α.Ε θα μπορεί να "χτυπήσει" κομμάτι και της Τεργέστης, είναι σημαντικό λίμανι της Βόρειας Ιταλίας στην περιφέρεια Φρίουλι-Βενέτσια Τζούλια (για να βοηθήσω, 75 χιλιόμετρα απο το γήπεδο της Ουντινέζε). Αλλά ακόμα, και απο την Μαύρη Θάλασσα, αν συνεργαστεί με λιμάνια της Βουλγαρίας (π.χ Βάρνα).

3) Η Ρωσία του Πούτιν (που καταρρέει σύμφωνα με τα Μέσα :lol: :lol: ), κατασκευάζει μια ενναλακτική (θαλάσσια) διαδρομή, απο την Ασία μέσω Αρκτικής, την επονομαζόμενη: "Northern Sea Route". Δείτε το παρακάτω video για να καταλάβετε. Πιθανολλογο, πως μελλοντικά η ΟΛΘ Α.Ε μπορεί να γίνει η πύλη όχι μόνο εισόδο (εμπορευμάτων, χύδην κλπ) εντός Ευρώπης, αλλά και για εξαγωγές απο Βορρά προς Νότο, π.χ προς Αφρική, που όλες οι μελέτες δείχνουν ραγδαία αύξηση πληθυσμού (συνεπώς τρόφιμα, αγαθά, κλπ.). Με τα νέα σιδηροδρομικά δίκτυα, ένα τρένο απο το Αμβούργο θα είναι Θεσσαλονικη σε λιγότερο απο 20 ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=pvy9usF7ohE

Η ΟΛΘ Α.Ε μπορεί να γίνει το λιμάνι των Βαλκανίων και η πύλη εξόδου της Ευρώπης προς την Αφρική και την Μέση Ανατολή, και όχι μόνο.


- Το ΝΑΤΟ δεν πληρώνει για τις μεταφορές τους οργανισμούς λιμανιών που κάτι μεταφορές.
- Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την Θράκη.
- Στις νέες γερανογέφυρες, να βάλουν ηχεία, και να παίζουν Ποντιακά! :lol: :lol:

--------------------------------

Κλείνοντας, κάτι πολύ σημαντικό: Είμαστε Ιταλόφιλοι, αγαπάμε Ιταλία, παρά το γεγονός ό,τι μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν (Μίλαν, Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Νάπολι). Αλλά αγαπάμε μόνο Βόρειο Ιταλούς, βασικά απο Tuscany, Umbria, Marche και πάνω. Δεν Αγαπάμε Νότιο Ιταλούς, μοιάζουν με εμάς τους Έλληνες, και σου πουλάνε για πίτσα κάτι που ΔΕΝ είναι πίτσα. Εξαιρείται η Σαρδηνία. Θα ξεκινήσω να μαθαίνω Ιταλικά απο το νέο έτος. :D :D :D

--------------------------------

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις - Δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζουν στην Σαλλονίκη.

Ένα τραγούδι που άκουσα σήμερα και μου άρεσε:
https://www.youtube.com/watch?v=8B_Q9B9 ... &index=205

* Κούλη για σένα λέω.

Καλό Βράδυ,


Π*******
Black_Hawk_Down
 
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Τετ 21 Σεπ 2022, 10:13

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Rexaris » Παρ 23 Σεπ 2022, 00:04

Πρόσεξα οτι όλα σχεδόν τα ΜΜΕ τον αποκαλούν με το ρωσικό Ιβάν αντί για το ελληνικό Σαββίδης.

Βλέπω όλους τους άλλους προέδρους ομάδων να αναφέρονται με το επώνυμό τους, γιατί αποτελεί μόνο ο Ιβάν εξαίρεση;
"Οὐ φοβηθήσομαι ἀπὸ μυριάδων λαοῦ τῶν κύκλῳ συνεπιτιθεμένων μοι" (Ψαλ. 3,7).
Άβαταρ μέλους
Rexaris
 
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό george188 » Παρ 23 Σεπ 2022, 00:39

Γιατί όπως είπε το καλοαναθρεμενο αφεντικό τους είναι Ρώσος. Γιουσουφακια
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2692
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό kostas.doumpis » Παρ 23 Σεπ 2022, 08:49

Doomlord4 έγραψε:Σύμφωνα με τον Τζαντζαρά και πηγές του, ο Ιβάν δεν είχε κανένα νταλκά για την Αλεξανδρούπολη και ήθελε εξ αρχής την Ηγουμενίτσα


Αν η αλεξανδρουπολη ηταν αντιπερισπασμος για να χτυπησει την ηγουμενιτσα,τοτε ειναι πολυ μαγκας ο ποντιος!
ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ!
kostas.doumpis
 
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Παρ 05 Οκτ 2018, 10:19
Τοποθεσία: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 23 Σεπ 2022, 08:59

Όντως.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89945
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Παρ 23 Σεπ 2022, 16:12

Εαν ειναι αληθεια αυτο που λεγεται, οτι δηλ οι αμερικανοι κ ο κουλης-που ειναι το σκυλακι τους-εμποδισαν τον ιβαν να μπει στην αλεξ/λη, τοτε γιατι να μην τον "εμποδισουν" να μπει και στην ηγουμενιτσα;
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+
 
Δημοσιεύσεις: 999
Εγγραφή: Παρ 04 Μαρ 2022, 16:48

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Παρ 23 Σεπ 2022, 17:08

Γιατί δεν τους νοιάζει η Ηγουμενίτσα. Δεν ήταν εμπορικό/ οικονομικό το ζήτημα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
 
Δημοσιεύσεις: 2659
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό iremidynami 4+ » Παρ 23 Σεπ 2022, 17:30

Δεν νομιζω να τους ενδιαφερει μονο γεωπολιτικα, γενικα δεν γουσταρουν τον Σαββίδη, δεν θελουν την ακομα μεγαλυτερη ισχυροποίηση του, σε οποιοδηποτε τομεα.
Ελπιζω βεβαια ο ιβαν να τους γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+
 
Δημοσιεύσεις: 999
Εγγραφή: Παρ 04 Μαρ 2022, 16:48

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Patron » Παρ 23 Σεπ 2022, 17:39

Rexaris έγραψε:Πρόσεξα οτι όλα σχεδόν τα ΜΜΕ τον αποκαλούν με το ρωσικό Ιβάν αντί για το ελληνικό Σαββίδης.

Βλέπω όλους τους άλλους προέδρους ομάδων να αναφέρονται με το επώνυμό τους, γιατί αποτελεί μόνο ο Ιβάν εξαίρεση;


Γιατί είναι λαοφιλής σαν τον Ανδρέα
Patron
 
Δημοσιεύσεις: 3244
Εγγραφή: Δευτ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ2019 » Παρ 23 Σεπ 2022, 17:51

iremidynami 4+ έγραψε:Δεν νομιζω να τους ενδιαφερει μονο γεωπολιτικα, γενικα δεν γουσταρουν τον Σαββίδη, δεν θελουν την ακομα μεγαλυτερη ισχυροποίηση του, σε οποιοδηποτε τομεα.
Ελπιζω βεβαια ο ιβαν να τους γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.

Τους Αμερικανούς τους ενδιαφέρει μόνο γεωπολιτικα, έμμεσα ή άμεσα.
ΚΩΣΤΑΣ2019
 
Δημοσιεύσεις: 3111
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό Black_Hawk_Down » Παρ 23 Σεπ 2022, 18:58

Γειά σας παιδιά,

Ηρεμήστε λίγο με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το 2021 ο τζίρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης δεν ξεπέρασε το 1,5 εκ ευρώ. Επιπλέον, η επιχείρηση διαχείρισης του λιμένα, του οποίου εχθές δόθηκαν προσφορές για το 67%, είχε καθαρά κέρδη λίγο περισσότερο από 600.000 ευρώ. Το 2020, ο τζίρος του Ο.Λ.Α δεν ξεπερνούσε τις 600.000 ευρώ. Τα κέρδη ήταν ακόμη χαμηλότερα, στις 150.000 ευρώ. Η εταιρεία που παραχωρείται ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τον Πλωτό Σταθμό Αεριοποίησης Υγρού Φυσικού Αερίου (FSRU), που αναπτύσσουν ο Ομιλος Κοπελούζου και η εταιρεία Gastrade, είναι ανεξάρτητο project.

Τα όσα έχουν γραφτεί (εντός και εκτός Ελλάδος) για την συγκεκριμένη παραχώρηση ήταν και είναι δυσανάλογα μεγάλα με βάση τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης. Κατα την γνώμη μου, οφείλεται (κυρίως), στον πρώην πρέσβη των Η.Π.Α στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος ως διπλωμάτης καριέρας, ήθελε να "δείξει" νίκες, και έχει άσχημο ιστορικό με τους Ρώσους (δείτε βίντεο). Επίσης, η παρουσία Σαββίδη στους διεκδικητές, και το γεγονός ότι πολλοί, "φίλοι και εχθροί", δεν θέλουν να εξελιχθεί ως σημαντικός οικονομικός παράγοντας της χώρας, διότι προτιμούν τους γνωστούς ψιλικατζίδες.

* https://www.youtube.com/watch?v=L2XNN0Yt6D8
Αυτός, είχε βάλει στόχο να πάει σε καμία Κίνα ή Ινδία, είχε "χτίσει" δυνατό προφίλ, και η Ρωσία του κατέστρεψε την καριέρα με τις συνομιλίες που δημοσίευεσε. Ήταν Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία το 2014, όταν ο Βλαδίμηρος "επισκέφτηκε" την Κριμαία. Το 2016, όταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν υποβάθμιση.

---------

Για να καταλαβαινόμαστε:
Λιμάνι Θεσσαλονίκης ---> Cafu
Λιμάνι Ηγουμενίτσας ----> Μάτος
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης ----> Ταυλορ

---------

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Είδατε αυτό που ανέβασα στην άλλη συζήτηση με Μελισαννίδη και Λαπόρτα; :lol: :lol:

Ευχαριστώ,

Π*******
Black_Hawk_Down
 
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Τετ 21 Σεπ 2022, 10:13

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευσηαπό famagusta72 » Παρ 23 Σεπ 2022, 19:19

Λιμάνι που να τους εξυπηρετεί στρατ. θέλουν. Ζημιογόνο θα είναι για κανονικό επενδυτή.
Απλά θα βάλουν μια δικιά τους εταιρεία σαν τους 2 που θα παίρναν το OPEN και τελικά θα πάρουν ένα κανάλι στον Ασπρόπυργο οι εφοπλιστές του κ.. :D
Θα τους δίνουν κάποια φράγκα για να συντηροείται η φάση και μέχρι εκεί. Θα το εξοπλίσουν με ότι χρειάζονται να κάνουν αυτοί την δουλειά τους και τέλος.
Και να το σκέφτηκε σοβαρά κάποια στιγμή , θα το εγκατέλειψε.
Όπως είπε και ο φίλος το κόλπο είναι τα Βαλκάνια και η Αδριατική.
famagusta72
 
Δημοσιεύσεις: 299
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιαν 2021, 18:55

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες