Μετά
Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ
Κυριακή 08/11, 21:00εκτός
Super League
Θα οριστεί
Ώρα Ευρώπης! Πόλαρ Μπερς-ΠΑΟΚ Infotrust (30/10, 20:00)Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Τι έδειξε η μαγνητική του ΜιχαηλίδηΠοδόσφαιρο · πριν 2 ώρ.
Μπάνζα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη - Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pics)Κύπελλο · πριν 2 ώρ.
Η απίθανη ιστορία του Τζόλη ως… ball boy στη παρουσίαση του Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ (pic)Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Στροφή στον Αστέρα AktorΠροπόνηση · πριν 3 ώρ.
Μιχαηλίδης 2030!Μεταγραφές · πριν 3 ώρ.
Ορίστηκε ο προημιτελικός του League Cup «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον ΠαναθηναϊκόΚύπελλο · πριν 6 ώρ.
Η Μαριλίτα Παπαδάκη ενισχύει την Κολύμβηση του ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 6 ώρ.
Ο Σορετίρε που… αρπάζει τις ευκαιρίες απ’ τα μαλλιά!Κύπελλο · πριν 6 ώρ.
Γιάκιτς: «Πάμε ΠΑΟΚ!» (pic)Κύπελλο · πριν 6 ώρ.
Εντιαγέ: «Βραδιές σαν κι αυτή αξίζουν περισσότερο!» (vid)Κύπελλο · πριν 7 ώρ.
Κατάμεστο το Παλατάκι για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης – Sold out μέσα σε δύο ώρες το ΠΑΟΚ-Άρης!Πρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.vs40Το πρωτάθλημα έχει 26 αγωνιστικές μόνο φέτος και κάνετε σαν να το σήκωσε ήδη ο βάζελος; Αν δεν κάνω λάθος, έχει 36 αγώνες, 10 εκ των οποίων στα πλέι οφ. H βαθμολογική των 11 πόντων σε 5 αγώνες είναι συγκομοιδή πρωταθλητισμού, αν επαναληφθεί ως λούπα και στα δύσκολα ματς που έρχονται. Φέτος όλοι χάνουν βαθμούς, και φυσικά θα έρθει η ώρα του βάζελου, που έχει ντέρμπι μπροστά του. Μέχρι τις εκλογές θα κρατήσει η χαρά του βάζελου. Μετά πάλι ο φαταούλ θα το σηκώσει.
Το θέμα εμείς είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε τα ματς ως και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και ότι βγει. Υπάρχουν ποιοτικά κενά στο ρόστερ και ελπίζουμε να χτίσουμε μια ομάδα με μέταλλο. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη, εμψύχωση, όπως κάνει η Τούμπα μέχρι τώρα.

blackfoxΑυτην την εικονα θα εχει η ομαδα μεχρι να φύγει ο Κοριακος.
Και δυστυχώς θα τον φαμε στην μαπα για μια ακομα 4ετια.(εκτός και αν βαλει το χερι του ο ερντογαν)
Λεφτα σε καζανακι οπως εχει πει ο Ιβαν δεν του αρεσει να ρίχνει.
Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε να επενδύσει, αφου τα εμποδια για να πετύχει κατι αγωνιστικα θα ειναι ανυπέρβλητα.(Μητσοτάκη, δεν θα γινεις πρωθυπουργός ποτε)
Το δίπολο των καταστροφεων του ελληνικου αθλητισμου θα επανέλθει προς τέρψιν των προβάτων του λεκανοπεδιου.
Φετος λαγος λόγω εκλογών, του χρονου ξανα πρεζεμπορας.Για δευτερη
Για θεση γειτονιά η χαρτι.
Ενα και ενα κανουν δύο.
vs40Το πρωτάθλημα έχει 26 αγωνιστικές μόνο φέτος και κάνετε σαν να το σήκωσε ήδη ο βάζελος; Αν δεν κάνω λάθος, έχει 36 αγώνες, 10 εκ των οποίων στα πλέι οφ. H βαθμολογική των 11 πόντων σε 5 αγώνες είναι συγκομοιδή πρωταθλητισμού, αν επαναληφθεί ως λούπα και στα δύσκολα ματς που έρχονται. Φέτος όλοι χάνουν βαθμούς, και φυσικά θα έρθει η ώρα του βάζελου, που έχει ντέρμπι μπροστά του. Μέχρι τις εκλογές θα κρατήσει η χαρά του βάζελου. Μετά πάλι ο φαταούλ θα το σηκώσει.
Το θέμα εμείς είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε τα ματς ως και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και ότι βγει. Υπάρχουν ποιοτικά κενά στο ρόστερ και ελπίζουμε να χτίσουμε μια ομάδα με μέταλλο. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη, εμψύχωση, όπως κάνει η Τούμπα μέχρι τώρα.
Dimg4Μπραβο στην ομαδα που εδειξε βελτιωση και αρχισαν οι παικτες να βρισκονται. Εγω που δεν θελω να τον βλεπω τον Ρασβαν, σημερα τον συγχαιρω γιατι η ομαδα δημιουργησε και απλα εδειξε οτι η διοικηση δυστυχως βρισκεται αποσυνδεδεμενη απο το τι μεγαλη ευκαιρια εχει φετος η ομαδα με αποτελεσμα να χανονται βαθμοι.
Απλα κριμα γιατι με 2 προσθηκες θα ημασταν μεγαλο φαβορι
van rooyΈχω κουραστεί , κάθε μέρα σε κάθε ανάρτηση το ίδιο κλάμα , γκρίνια ατελείωτη.
Υπάρχει κάποιος που είναι στον ΠΑΟΚ και δεν φταίει , που δεν είναι άχρηστος?
Η ομάδα έπαιξε άλλο ένα εκτός έδρας ματς , με μια ομάδα που έψαχνε βαθμούς μέσα στην έδρα της.
Μας πήρε τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων , αυτό είναι το ποδόσφαιρο!
Η ομάδα μας άξιζε την νίκη , την διεκδίκησε σε όλο το ματς . Πρεσάραμε ψηλά, παίξαμε όπως έπρεπε αλλά η μπάλα δεν μπήκε στο πλεχτό. Τι να κάνουμε έτσι γίνεται , η μπάλα τιμωρεί τα χάνεις και δεν τα βάζεις θα το φας.
Είμαστε 2οι ,η άμυνα μας τα πάει μια χαρά 2 γκολ έχουμε δεχτεί όλα και όλα .
Τα προβλήματα μας είναι γνωστά όμως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να τα προσπεράσει μέσα απο τις προπονήσεις και τους αγώνες να βρει αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσει νέες σταθερές.
Παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο , με αντίπαλο που δεν κλείστηκε και είδαμε νέες αρετές της ομάδας μας.
Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε φέτος όμως γουστάρω να κάθομαι να βλέπω την ομάδα μας, είναι λιγότερο κουραστική σε σύγκριση με πέρσι.
Η ομάδα μας έχει αρχή μέση και τέλος , έχει τακτική, έχει σύστημα και όταν δουλεύεις θα έρθει η ώρα που θα ανταμειφτείς.
Η ομάδα μας αυτή είναι , αυτούς τους παίκτες έχει και δεν θα έρθουν άλλοι αυτή την στιγμή, αυτόν τον προπονητή έχουμε, αυτόν τον τεχνικό δντη έχουμε με αυτούς θα πανηγυρίζουμε και με αυτούς θα χάνουμε.
Δεν ζω σε συννεφάκι , απλά έχω διαλέξει να πιστεύω στην ομάδα .
Το ταξίδι ξεκίνησε , θα το ζήσουμε έντονα και στο τέλος θα δούμε αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
υγ: Λένε ότι η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα.