Αυτό. Λίγο κουράζει αυτό το γαϊτανάκι, μία μέρα λέμε έρχεται μεταγραφή, μία μέρα θα δούμε και την επόμενη τέλος οι μεταγραφές. Εάν δεν γνωρίζει κάποιος κάτι με σιγουριά δεν υπάρχει καν λόγος να λέγεται οτιδήποτε. Κατά τα λοιπά ο gerge4 είναι συμπαθέστατος και άρρωστο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.sic-4 έγραψε:αυτα με τις διαρροες ειναι ιστοριες για ...υδραυλικους.
Ενας δημοσιογραφος οταν μεταφερει μια ειδηση ΟΦΕΙΛΕΙ να αναφερει την πηγη του. Μπορει να υπαρξει εξαιρεση σε αυτο ΜΟΝΟ οταν προκειται για καποιον δημοσιογραφο με πολυετη διαδρομη στην οποια εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την αξιοπιστια του. Τετοιος δεν υπαρχει ουτε μισος στα μερη μας. Ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις ομως, ο δημοσιογραφος θα αναφερει καποια στοιχεια για την πηγη του (πχ στελεχος της ΠΑΕ που επιθυμει να μεινει ανωνυμο), αν δεν μπορει να κανει ουτε αυτο απλα δεν γραφει την "ειδηση" γιατι αυτη εχει τοση αξια οση εχει οποιαδηποτε μπαρουφα μπορει να σκαρφιστει καποιος.
Ο συμπαθης συμφορουμιτης στην ερωτηση μου "απο ποιους" απαντησε "ΠΡΟΣ εσας". Τον ρωτησα για το "απο" και μου απαντησε για το "προς". Λιγο σαν να με κοροϊδευει δηλαδη. Οποτε μια αμφιβολια για την αξιοπιστια της... "ενημερωσης" την εχω.
Κατά τα λοιπά είμαστε βέβαιοι ότι ανανέωσε ο Κούτσιας μέχρι το 2026 και πάει στον Μπέο;
Ακόμα - ακόμα τι κόλπα είναι αυτά να λέγεται ότι ξεκινάει προπονήσεις σήμερα με τον Βόλο και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα; Εντάξει, μεταγραφές δεν κάνουμε. Μία ανακοίνωση ότι ανανέωσε ο Κούτσιας και τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο δεν χρειάζεται;
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων δύο μηνών είναι κομματάκι περίεργο αφού δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα ποιος είναι ο σκοπός. Πιστεύουμε ότι είμαστε πλήρεις ως ομάδα και δεν χρειαζόμαστε παίκτες; Πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε αλλά δεν μπορούμε να τους πάρουμε με τους όρους που εξαρχής έχουν τεθεί; Δεν καιγόμαστε και τόσο; Τι να πω.
Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα έχει κενά, παρά το γεγονός ότι η μέχρι τώρα πορεία μας (3 ματς στην Τούμπα όμως) είναι άκρως ικανοποιητική βαθμολογικά. Η πιθανότητα να υποστούμε ήττες στο άμεσο μέλλον δεν είναι απομακρυσμένη, όπως ίσως να πιστεύουν κάποιοι. Και δεν είναι γκρίνια αυτό. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά φέτος που γράφω στο συγκεκριμένο τόπικ.
Άποψη μου είναι ότι εάν δεν περπατήσει και φέτος πάνω στο νερό ο Ράσβαν, δεν υπάρχουν ελπίδες για πρωτάθλημα. Δεν θα αντέξουμε χωρίς ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις μεσοεπιθετικά. Ας ελπίσουμε να διαψευστούμε οι επιφυλακτικοί.