Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
- Επικοινωνία:
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Αφού σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, σας χαλάει ο Ιβάν, σας χαλάει ο Μπότο, σας χαλάει ο αέρας, σας χαλάει η υγρασία, σας χαλάει η ζέστη.....αλλάξτε ομάδα βρε...
Γίνετε γάβροι που κάνουν μεταγραφές του κώλου, και χανούμια.
Αλλά ΠΑΟΚ μην λέτε ότι είστε όσοι από το πρωι μέχρι το βράδυ δηλητηριάζετε με τη σεναριολογία και την δήθεν έξυπνη και ταχα ψαγμένη συνωμοσιολογία σας.
Αρκετά πια.
Αηδία σκέτη
Αλλά ΠΑΟΚ μην λέτε ότι είστε όσοι από το πρωι μέχρι το βράδυ δηλητηριάζετε με τη σεναριολογία και την δήθεν έξυπνη και ταχα ψαγμένη συνωμοσιολογία σας.
Αρκετά πια.
Αηδία σκέτη
Έχουμε ταβάνι στα συμβόλαια.nunies4 έγραψε:Μπα τι λες; Άρα έχουμε ταβάνι στα συμβόλαια; Γιατί κάποιοι υποστηρίζσν το μεσημέρι ότι φταίει ο Μποτο που με 500 ταβάνι συμβόλαιο δεν έφερε χαφαρα, φοραρα, εξτρεμαρα κλπ κλπMitsospaoki4 έγραψε:Πρόταση δανεισμού για 2 χρόνια με 1μυριο το χρόνοpapwolf έγραψε: Και ποια είναι αυτή η αλήθεια σύμφωνα με τον Τοσκιτσή, τι είπε...?
Αλλά δύσκολα θα πει το ναι ο Ιβάν
Και αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία, απεδείχθη ξεκάθαρα στην πράξη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να έχει κάνει 2-3 καλύτερες επιλογές ο Μποτο ακόμα και σε αυτά τα δεδομένα.
Όπως έγραψα και το πρωί η απόκτηση του Ραφα Σοαρες ακόμα στον λαιμό μου κάθεται.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς, αλλά και ο προπονητής πρέπει κάπως να καλύψει τον κωλο του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν εδώ και 1,5 μήνα;JohnDag έγραψε:Ο Λουτσεσκου έλεγε τι θέλει, όχι το τι θα γίνει.
Δεν είναι μακακας να τ' ακούει αυτός όλο τον χειμώνα ενώ δεν ευθύνεται αυτός.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πώς γίνεται ρε φίλε τα τελευταία 4 χρόνια , αυτό το topic να κλείνει πάντα με γκρίνια και με αν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέχασες τον Λουτσεσκου.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αφού σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, σας χαλάει ο Ιβάν, σας χαλάει ο Μπότο, σας χαλάει ο αέρας, σας χαλάει η υγρασία, σας χαλάει η ζέστη.....αλλάξτε ομάδα βρε...
Αρκετά πια.
Αηδία σκέτη
Κατα λάθος φαντάζομαι, σου ξέφυγε...
-
Εσύ τώρα είσαι σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα πάει καλά το χειμωνα και θα τα ακούει ο Λουτσέσκου ??JohnDag έγραψε:Δυστυχώς, αλλά και ο προπονητής πρέπει κάπως να καλύψει τον κωλο του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν εδώ και 1,5 μήνα;JohnDag έγραψε:Ο Λουτσεσκου έλεγε τι θέλει, όχι το τι θα γίνει.
Προφητεύεις ή προσδοκάς ??
-
Ελα κοροϊδια τωρα. 2 μηνες ερχεται το δεκαρι. Να ο Σοτελδο που κλεινει απο μερα σε μερα. Να ο Παολο Φερναντες που ειναι κλεισμενος και ερχεται. Και στο τελος παιξε με τον Αγκουστο στο 10 με την Λαμια μεσα στην Τουμπα. Κοροϊδια κανονικη.
Πολύ πιθανό να γίνει έτσι το πράγμα εδώ που φτάσαμε.JohnDag έγραψε:Δεν υπήρχε ποτέ πραγματική διάθεση για καμιά έξτρα κίνηση.joshua έγραψε:Πραγματικα ρε φιλε θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω,στα ορια μου ειμαι...Ο Σαββιδης και καλα ειχε πει μεταγραφες τελος...Προεκυψε στη συνεχεια η περιπτωση Φερναντες που ειχε μεταπωλωτικη αξια και για αυτο προχωρησε...Σκαλωσε αυτη και μετα θυμηθηκαμε τον Μαρτινς που ξεραμε απο τον Ιουνιο αλλα αυτος και τοτε ηταν ακριβος και φυσικα και τωρα ειναι και για αυτο δεν παιρνει το οκ του Ιβαν... Αναρωτιεμαι τωρα εγω ο χαζος...Αφου απο τον Ιουνιο ξεραμε λιγο πολυ το κοστος του Μαρτινς,γιατι στο διαολο 2 μερες πριν το τελος ΜΟΝΟΣ του ο Μποτο ασχοληθηκε ξανα? Ξανα αναρωτιεμαι...Μεταξυ του Φερναντες του βολου και του γνωστου Μαρτινς ο Μποτο δεν βρηκε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ παικτη που να ταιριαζει στα θελω του προπονητη και τα μπορω του Ιβαν? Αι στο διαολο ρε...
Οι μεταγραφές τελείωσαν και επίσημα την μέρα που ανακοινώθηκε ο Νασμπεργκ.
Όλα τα άλλα είναι αλλά λογια να αγαπιόμαστε και εδώ που φτάσαμε πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Αλλά αν ήταν έτσι το πλάνο γιατί δεν το είπαν από τον Αύγουστο , να πέσει μια γκρίνια μια βδομάδα και μετά να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά.
Το τρεναρισμα δεν έχει λογική ακόμα και αν δεν υπήρχε διάθεση για μεταγραφή.
-
Θα νικήσουμε τον ΟΦΗ ?JohnDag έγραψε:Ξέχασες τον Λουτσεσκου.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αφού σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, σας χαλάει ο Ιβάν, σας χαλάει ο Μπότο, σας χαλάει ο αέρας, σας χαλάει η υγρασία, σας χαλάει η ζέστη.....αλλάξτε ομάδα βρε...
Αρκετά πια.
Αηδία σκέτη
Κατα λάθος φαντάζομαι, σου ξέφυγε...
ΤΙ λές ?
Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι αν η ομάδα δεν ενισχυθεί τότε η φετινή χρονιά πρέπει να χαρακτηριστεί ΑΜΕΣΑ μεταβατική.
Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνουν ενεργά μέλη του ρόστερ ο Κουαλιατα, ο Ρικάρντο ο Ντελιας κλπ κλπ.
Δεν νοείται χρησιμοποίηση άλλο Μπισε, Αντρέ, Ομαρ ακόμα ακόμα και Ντάγκλας αν δεν υπογράψει ανανέωση.
Θα είναι εγκληματικό να μην χρησιμοποιηθεί αυτή η χρονιά σαν "ετοιμασία" των νέων ώστε η ομάδα να είναι με εμπειρίες και δυνατή του χρόνου. Τι κακο μπορεί να συμβεί; Ευρώπη θα βγούμε όπως και να έχει.
Αλλά κακά τα ψέματα θα είναι δύσκολο να διεκδικήσεις 1 από τις 2 θέσεις χωρίς ενίσχυση. Μακάρι ο Ραζβαν να κάνει το θαύμα του αλλά όταν τα περισσότερα ματς είναι οριακά νομοτελειακά κάποια θα στραβωσουν.
Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνουν ενεργά μέλη του ρόστερ ο Κουαλιατα, ο Ρικάρντο ο Ντελιας κλπ κλπ.
Δεν νοείται χρησιμοποίηση άλλο Μπισε, Αντρέ, Ομαρ ακόμα ακόμα και Ντάγκλας αν δεν υπογράψει ανανέωση.
Θα είναι εγκληματικό να μην χρησιμοποιηθεί αυτή η χρονιά σαν "ετοιμασία" των νέων ώστε η ομάδα να είναι με εμπειρίες και δυνατή του χρόνου. Τι κακο μπορεί να συμβεί; Ευρώπη θα βγούμε όπως και να έχει.
Αλλά κακά τα ψέματα θα είναι δύσκολο να διεκδικήσεις 1 από τις 2 θέσεις χωρίς ενίσχυση. Μακάρι ο Ραζβαν να κάνει το θαύμα του αλλά όταν τα περισσότερα ματς είναι οριακά νομοτελειακά κάποια θα στραβωσουν.
Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα. Κυρίως λόγω Λουτσεσκου. Με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα θα είναι αξιοπρεπεστατη όλη την χρονιά.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εσύ τώρα είσαι σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα πάει καλά το χειμωνα και θα τα ακούει ο Λουτσέσκου ??JohnDag έγραψε:Δυστυχώς, αλλά και ο προπονητής πρέπει κάπως να καλύψει τον κωλο του.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν εδώ και 1,5 μήνα;
Προφητεύεις ή προσδοκάς ??
Όμως τα δεδομένα ποιοτικά κενά που υπάρχουν στο ροστερ θα φανούν στην πορεία του χρόνου.
Εδώ θα είμαστε.
Κοιταξτε αν λήξει η περίοδος με φερναντες που χειρίστηκε ο ιβαν στην αεκ και κόψιμο της υπόθεσης Μάρτινς απο τον ιβαν ενω ο προπονητής λεει δημοσια για τετοιο ποδοσφαιριστη, να με συμπαθάτε και με όλο το σεβασμό, η φετινή λευκή πετσέτα έχει ονοματεπώνυμο.
Η ηγεσία θα έχει αποφασίσει ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει πρωταθλητισμο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε,τουλάχιστον ο κόσμος μπορεί να θέλει μια εξήγηση,ετσι;
Μην ακούσω για λάθος επιλογές,όλοι λάθος επιλογές κάνουν και μέχρι 15 Σεπτέμβρη υπογράψουν ότι μπορούν για να τις διορθώσουν.
Η ηγεσία θα έχει αποφασίσει ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει πρωταθλητισμο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε,τουλάχιστον ο κόσμος μπορεί να θέλει μια εξήγηση,ετσι;
Μην ακούσω για λάθος επιλογές,όλοι λάθος επιλογές κάνουν και μέχρι 15 Σεπτέμβρη υπογράψουν ότι μπορούν για να τις διορθώσουν.
Πώς το έγραψε κάποιος πιο πριν...?
"Μπότο ο σκάουτερ του Ιβάν" και συμπληρώνω εγώ: Μπότο ο σκάουτερ του Ιβάν, Ιβάν ο ΤΔ. του ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου αυτός που θα φάει το ξύλο...
"Μπότο ο σκάουτερ του Ιβάν" και συμπληρώνω εγώ: Μπότο ο σκάουτερ του Ιβάν, Ιβάν ο ΤΔ. του ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου αυτός που θα φάει το ξύλο...
- ΑποστόληςΑ
σφίνα
Το “σίριαλ Πάολο Φερνάντες” πάει για ολοκλήρωση, με τν παίκτη του Βόλου να οδεύει προς την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη, αφού ο ατζέντης του που μπήκε μπροστά, έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι που του είπαν να κάνει με τον ΠΑΟΚ!
Γιατί, πώς είναι δυνατόν να ζητάει εξγωήινο ποσό αμοιβής ο ίδιος για τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες και φυσικά να μην του το δίνει ο ΠΑΟΚ και να πηγαίνει τον παίκτη στην ΑΕΚ; Μήπως ο Μελισσανίδης δίνει παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε;
Πώς τα βρίσκει με την ΑΕΚ και δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ; Μήπως λοιπόν όλη αυτή η ιστορία με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μπροστά για να πάρει τον παίκτη, ήταν ένα “παιχνίδι” για να πάρει ο Μπέος δανεικό τον Κούτσια και στη συνέχεια να χαλάσει τη μεταγραφή του Φερνάντες δήθεν ο μάνατζερ και ο δήμαρχος να βγει απέξω, ενώ θα πάρει τα λεφτά από τον Μελισσανίδη;
Το “σίριαλ Πάολο Φερνάντες” πάει για ολοκλήρωση, με τν παίκτη του Βόλου να οδεύει προς την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη, αφού ο ατζέντης του που μπήκε μπροστά, έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι που του είπαν να κάνει με τον ΠΑΟΚ!
Γιατί, πώς είναι δυνατόν να ζητάει εξγωήινο ποσό αμοιβής ο ίδιος για τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες και φυσικά να μην του το δίνει ο ΠΑΟΚ και να πηγαίνει τον παίκτη στην ΑΕΚ; Μήπως ο Μελισσανίδης δίνει παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε;
Πώς τα βρίσκει με την ΑΕΚ και δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ; Μήπως λοιπόν όλη αυτή η ιστορία με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μπροστά για να πάρει τον παίκτη, ήταν ένα “παιχνίδι” για να πάρει ο Μπέος δανεικό τον Κούτσια και στη συνέχεια να χαλάσει τη μεταγραφή του Φερνάντες δήθεν ο μάνατζερ και ο δήμαρχος να βγει απέξω, ενώ θα πάρει τα λεφτά από τον Μελισσανίδη;