Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο που πεφτει η ομαδα απο τα συνεφα καθε φορα που μια αλλη ομαδα δεν θελει να αφησει ελευθερο παικτη με συμβολαιο με ξεπερναει. Λες και εμεις τους αφηνουμε.
Και το παρουσιαζουν και σαν εμποδιο...
Χαιρεται. Αν ηταν ελευθερος θα τον διεκδικουσαν αλλοι 10 λεω εγω.
Αυτο σημαινει οτι εχω φερει την μεταγραφη στα μετρα μου. Οτι εχω συμφωνησει με παικτη και ομαδα και απομενει το οκ του Ιβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 10:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

50-50 να γινει η μεταγραφη.

Ο ΠΑΟΚ εχει συμφωνησει με Μαρτινς για το ποσο του συμβολαιου.

Το προβλημα ειναι οι αραβες που θελουν αποζημιωση για να τον αφησουν. Το σκεφτονται ακομα για ανανεωση και δανεισμο.

Δυστυχως ο χρονος ειναι πλεον πολυ λιγος και μπορει να αποδειχτει απαγορευτικος για να προχωρησει η μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ξερω μαλλον εχει αποτυπωθει στο υποσεινηδητο μας η φιγουρα του Βουτσα με την κελεμπια και νομιζουμε οτι οι Αραβες ειναι μαλακες.
Τα ιδια και με Τζιοβινγκο περυσι
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

MikeStr4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Ιβάν ξεκρέμαστη την ομάδα. Θα δώσει στον Λουτσέσκου αυτό που θέλει.
Το θέμα είναι ότι δεν αφήνει ο Ιβαν ξεκρέμαστη την ομάδα, το θέμα είναι ότι έχει δώσει 6Μ για να βρεθεί ΔΕΚΑΡΙ και του φέρνουν Σοαρες κ Κουλιατες……θα πει και αυτός κάπου ώπα (άμα τελικά δεν γίνει κίνηση)

Με αυτά τα λεφτά ερχόταν ΔΕΚΑΡΙ κοχονατο που σε έπαιρνε από το χέρι για να πάρεις πρωτάθλημα.
Και αυτό το ώπα το είπε χθες; Προχθές που συμφωνούσε ο ίδιος με τον Μπέο για τον Φερνάντεζ δεν είχε πει το ώπα;
Ξαναλέω, σχεδιασμός για γέλια και για κλάματα. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΆ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Logistis έγραψε:ο Τζατζαρας μολις τωρα αναφερθηκε στην μια μεταγραφη που περιμενουμε ολοι, λεγοντας οτι υπαρχουν καποια εμποδια τα οποια δεν ειναι ευκολο να ξεπεραστουν. Γινονται ομως προσπαθειες....
Αν υπάρχουν δύσκολα εμπόδια στο παρά ένα των μεταγραφών γιατί δεν πάμε σε άλλη εναλλακτική; Η δεν υπήρχε εξ αρχής, όπερ απαράδεκτο για έναν επαγγελματία του είδους.
Αν όντως δεν υπάρχει εναλλακτική τότε κατά 99% δεν θα γίνει μεταγραφή, όπερ ακόμη χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Τζατζαρας (που συνηθως ειναι ηρεμος και ψυχραιμος) κραζει τωρα αγρια την ιδιοκτησια του ΠΑΟΚ που αφησε παλι μια τοσο συνθετη μεταγραφικη υποθεση να φτασει στην τελευταια μερα των μεταγραφων, με διαφαινομενο και πιο πιθανο αλλο ενα ηχηρο φιασκο λογω ελλειψης χρονου.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.

Το θέμα δεν είναι αν θα ερχόντουσαν με άλλο ΤΔ. Το θέμα είναι ότι ο άλλος ΤΔ ούτε καν θα τους ήξερε. Είδαμε με τον Ρέμπε που ότι μεταγραφή έκανε ήταν προτάσεις μάνατζερ.

Επίσης όταν ξέρεις ότι έχεις να καλύψεις ένα σκασμό κενά στην ομάδα και έχεις ένα Α budget δεν μπορείς να φέρεις φτασμένους παίκτες.
Για να το κάνω λιανά αν θες 10 μεταγραφές και έχεις 10 εκ. τότε max 1 ανά μεταγραφή μπορείς να δώσεις. Έλα όμως που δεν γίνεται να φέρεις 10 ελεύθερους...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Χάμες Ροντρίγκες: Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Ολυμπιακός είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Χάμες Ροντρίγκες και την Αλ Ραγιάν για να ενεργοποιήσει την δεύτερη τεράστια «βόμβα» μετά από αυτή του Μαρσέλο.

https://www.gazzetta.gr/football/superl ... -olympiako
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πάμε μια ξανά καθότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.

"Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινιζει".

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μπραβο στον Κόλκα που ενώ εδώ και μέρες είναι γνωστό που γαύρος μιλάει με τον Χάμες, εκείνος από το πουθενά έβαλε στο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ. Εύγε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πόσους θα μαζέψουν αυτοί, ένα καράβι παίχτες έχουν,αυτό το παιδάκι που έχουν στον πάγκο, θα βάλει τα κλάματα μέσα στα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως να φέρνει Χάμες ο γαύρος και εμείς να μένουμε με Μπισε , ενώ για 10η φορά ζήτησε ο προπονητής μας παίχτη, το λες και παράνοια
renegade

Δημοσίευση από renegade »

MikeStr4 έγραψε: Το θέμα είναι ότι δεν αφήνει ο Ιβαν ξεκρέμαστη την ομάδα, το θέμα είναι ότι έχει δώσει 6Μ για να βρεθεί ΔΕΚΑΡΙ και του φέρνουν Σοαρες κ Κουλιατες……θα πει και αυτός κάπου ώπα (άμα τελικά δεν γίνει κίνηση)

Με αυτά τα λεφτά ερχόταν ΔΕΚΑΡΙ κοχονατο που σε έπαιρνε από το χέρι για να πάρεις πρωτάθλημα.
Τις μαλακίες που γράφει ο Γκιόζης ο ψυχρας που από πέρσι εξυπηρετει μόνο την εσωτερική φαγωμαρα ( δεν μπορεί να ξεχαστεί το περσινό με την δήθεν κόντρα σκάουτερ και ράσβαν) μόνο που τις διαβάζω ξερναω από τα μάτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 14 Σεπ 2022, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

NikLiverpool έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.

Το θέμα δεν είναι αν θα ερχόντουσαν με άλλο ΤΔ. Το θέμα είναι ότι ο άλλος ΤΔ ούτε καν θα τους ήξερε. Είδαμε με τον Ρέμπε που ότι μεταγραφή έκανε ήταν προτάσεις μάνατζερ.

Επίσης όταν ξέρεις ότι έχεις να καλύψεις ένα σκασμό κενά στην ομάδα και έχεις ένα Α budget δεν μπορείς να φέρεις φτασμένους παίκτες.
Για να το κάνω λιανά αν θες 10 μεταγραφές και έχεις 10 εκ. τότε max 1 ανά μεταγραφή μπορείς να δώσεις. Έλα όμως που δεν γίνεται να φέρεις 10 ελεύθερους...
Με το χέρι στη καρδιά και παντελονάτα, πες μου ποιον δεν θα ήξερε ο άλλος ΤΔ;
Τον αρχηγό όλων των μικρών εθνικών της Πορτογαλίας (Ντάντας) ας πούμε;
Και το ότι ενδεχομένως δεν θα ήξερε τον Νάσμπεργκ από τη Βαλερέγκα της Νορβηγίας το λες και μείον δηλαδή;
Αν σου βγουν παικταράδες όλοι οι άγνωστοι, θα έχεις 100% δίκιο. Τη στιγμή όμως που μέχρι στιγμής δεν σου βγήκε κανένας παικταράς (με το λίγο που τους έχουμε δει ξαναλέω), δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο.
Εγώ αναφέρομαι στο γεγονός πως δεν ήρθε κάποιος που αμέσως θα καταλαβαίναμε πως ήρθε μόνο λόγω ΤΔ.
Για να στο πω και πιο απλά θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Η Γαλατά τερμάτισε 12η; Δεν παίζει καν Ευρώπη. Κάποιος πούστης εκεί μέσα, κατάφερε να φέρει δανεικό, τον Ικάρντι της Παρί, πληρώνοντας μόνο τα 750.000 από τα 6.750.000 που αμείβεται ετησίως.
Επίσης κάποιος έπεισε τον Χουάν Μάτα την ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΆΡΑ αυτή, αντί να υπογράψει οπουδήποτε αλλού, να πάει στη Γαλατά (που ξαναλέω δεν παίζει καν Ευρώπη) με τα λεφτά που δαπάνησες εσύ για τον Κουαλιάτα.
Δεν το λες έργο ΤΔ αυτό; Αυτό εννοώ. Δεν έχουμε δει ούτε μισή κίνηση από τον Μπότο που με το καλημέρα να καταλάβουμε πως βασίζεται στις γνωριμίες και στο όνομα του και δεν θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε άλλο τεχνικό διευθυντή.
Οι ελεύθεροι Ρικάρντο, Νάσμπεργκ κλπ, ουρά θα κάνουν κάθε χρόνο να έρθουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε:Χάμες Ροντρίγκες: Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Ολυμπιακός είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Χάμες Ροντρίγκες και την Αλ Ραγιάν για να ενεργοποιήσει την δεύτερη τεράστια «βόμβα» μετά από αυτή του Μαρσέλο.

https://www.gazzetta.gr/football/superl ... -olympiako
Αποκλείεται. Αφού κάποιος έγραψε ότι ο Χαμες παίρνει 5Μ και ότι τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται στην Ελλάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”