Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Aspromavros aetos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ο μόνος λόγος που δεν θέλω να έρθει ο Φάμπιο είναι μπας και δει κανέναν παίκτη ο φίλος μου ο Τζόσουα με τριπλα
Δεν εχει τριπλα ο Φαμπιο η σου εφυγε το δεν;renegade έγραψε:Ο μόνος λόγος που δεν θέλω να έρθει ο Φάμπιο είναι μπας και δει κανέναν παίκτη ο φίλος μου ο Τζόσουα με τριπλα
Εντάξει δεν είναι από τους πλάγιους που μαγεύουν με τις τριπλές τους.
Ένας μπίσεσβαρ του 18-19 μοιάζει πιο πολύ απλά τα σουτ του είναι φωτιά
Ένας μπίσεσβαρ του 18-19 μοιάζει πιο πολύ απλά τα σουτ του είναι φωτιά
Δεν θα αντεξω παντως να διαβασω παλι ''παλεψε για την υπερβαση με τον ταδε αλλα δεν προλαβε''...
Ο γιαπας είναι πάντως πολύ κοντά στο να εξαργυρώσει το στοίχημα και δεν πάει για κας αουτ
Ο Κόλκας πάντως πριν λίγο στην εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης με τον Μποτο έχει συμφωνήσει. Είναι καθαρά θέμα Ιβάν. Αν πει το ναι αύριο γίνεται μεταγραφή
Σορυ αλλα αυτα ειναι λαλακιες...Μονος του ξυπνησε μια μερα και συγκεκριμενα 2 μερες πριν το τελος της διοριας,ο Μποτο και ειπε θα παω να συμφωνησω με εναν παικτη που κανει τοσο και μετα θα ρωτησω τον Ιβαν αν τα δινει?
-
Asimos
Κάπως έτσι. Αν εξαιρέσεις το ειρωνικό/χλευαστικά κομμάτι που έβαλες κάπως έτσι λειτουργεί.joshua έγραψε:Σορυ αλλα αυτα ειναι λαλακιες...Μονος του ξυπνησε μια μερα και συγκεκριμενα 2 μερες πριν το τελος της διοριας,ο Μποτο και ειπε θα παω να συμφωνησω με εναν παικτη που κανει τοσο και μετα θα ρωτησω τον Ιβαν αν τα δινει?
Τον έχεις plan b στο μυαλό σου, στραβωνει το plan a και ρίχνεις τηλέφωνο.
τα πραγματα ειναι απλα...ο Μποτο ξερει ποσα λεφτα δινει ο Ιβαν και κανει αναλογα την προταση...τα αλλα ειναι παπαριες
Πραγματικα ανεξηγητο ή μαλλον εξηγησιμο με πολυ παραλογισμο [FACE WITH TEARS OF JOY]joshua έγραψε:Σορυ αλλα αυτα ειναι λαλακιες...Μονος του ξυπνησε μια μερα και συγκεκριμενα 2 μερες πριν το τελος της διοριας,ο Μποτο και ειπε θα παω να συμφωνησω με εναν παικτη που κανει τοσο και μετα θα ρωτησω τον Ιβαν αν τα δινει?
Όπως περίμενε 1 μήνα το Νάρεϊ να συγκλίνει σε αποδεκτά δεδομένα, έτσι περίμενε και το Μαρτινς 3 μήνες, νομίζω άξιζε η αναμονή.
-
mbison
Θέλω τον Φερναντες ελεύθερο το καλοκαίρι για τη θέση δεξιά. Για να μπορώ να πουλήσω πχ Ζιφκοβιτς λόγω μουντιάλ. Ας τα βρουν με τον μάνατζερ για μετά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μπότο έχει ένα budget στα χέρια του και βάσει αυτού κλείνει την συμφωνία. Τι θα πει να δώσει το ΟΚ ο Ιβάν; Ο Ιβάν από πριν πρέπει να του έχει δώσει το ΟΚ να διαχειριστεί τα χρήματα (πχ 1 ή 1,5Μ) για τον παίκτη.nunies4 έγραψε:Ο Κόλκας πάντως πριν λίγο στην εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης με τον Μποτο έχει συμφωνήσει. Είναι καθαρά θέμα Ιβάν. Αν πει το ναι αύριο γίνεται μεταγραφή
- kataramenos5