Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
καλα μπορεί να το ήθελαν και όλοι αλλά δεν πειράζει. έτσι έχει πιο πολύ χουλιαμά και σασπένς το τόπικ 
Ρε σεις, πείτε και σε εμάς τους χαζούς, έστω έναν λόγο, που δώσανε στον Λουτσέσκου δυο επιλογές, η μια ο Φερνάντες και η άλλη ο Φάμπιο Μαρτινς και ο Λουτσέσκου είπε "θέλω τον Φερνάντες, κάντε all in".
Χάνετε μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Ούτε ο Ράζβαν, ούτε ο Μπότο, μπορούν να κλείσουν από μόνοι τους παίκτες.
Αν το μεγάλο αφεντικό δει από τη μια πλευρά: έναν 24χρονο, που το συνολικό κόστος συμβολαίου και απόκτησης είναι γύρω στο 1.2 εκατομμύρια, και από την άλλη πλευρά έναν 29χρονο, που μπορεί να έρθει ας πούμε με ακριβώς το ίδιο κόστος, τι πιστεύετε πως θα διάλεγε;
Εγώ κόβω το παπάρι μου πως θα διάλεγε τον πρώτο. Γιατί; Γιατί έχει σκαλώσει με ηλικίες και ανανεώσεις κλπ αλλά κυρίως γιατί συγνώμη που θα το πω, αλλά δεν φημίζεται για το ποδοσφαιρικό του μάτι ο Ιβάν. Το έχει αποδείξει άπειρες φορές.
Κάποτε ο Βρύζας είχε κλεισμένο τον Σάντος και ο Ιβάν διάλεξε να ακούσει τον χ-ψ φίλο του και να φέρει τον Άγγελο.
Ως πρώτο ΤΔ διάλεξε έναν άνθρωπο που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο, παρά μόνο με.. το μπάσκετ!
Μετά από 2-3 χρόνια αποφάσισε να φέρει όλη την Εθνική Ελλάδας στον ΠΑΟΚ και φάγαμε στη μάπα τους Σπυρόπουλους και τους Κατσουράνηδες.
Μου φαίνεται απόλυτα λογικό τη στιγμή που ανακατεύεται στις μεταγραφές, να γίνεται μπάχαλο η κατάσταση και στο τέλος να γίνονται άπειρα λάθη.
Τώρα με το νέο σκάλωμα των "νέων παικτών με μεταπωλητική αξία" εννοείται διάλεξε τον Φερνάντες.
Τι σημασία έχει αν ο ένας έχει καριέρα στην under 23 της Σίτι και στον Βόλο ενώ ο άλλος έχει φάει τη Πορτογαλία με το κουτάλι;
Όοοοχι. Εγώ θα πάρω τον 24 χρονών γιατί είναι 24.
Άρα άποψη μου πάντα, ΌΣΟ ανακατεύεται ο μεγάλος και δεν δίνει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, με απλές γενικές οδηγίες φιλοσοφίας και όχι τίποτα παραπάνω, σε ανθρώπους που εμπιστεύεται και δεν κάθεται στην άκρη, τόσο θα συμβαίνουν όλα τα παράλογα του κόσμου στην ομάδα μας.
Χάνετε μια πολύ βασική λεπτομέρεια. Ούτε ο Ράζβαν, ούτε ο Μπότο, μπορούν να κλείσουν από μόνοι τους παίκτες.
Αν το μεγάλο αφεντικό δει από τη μια πλευρά: έναν 24χρονο, που το συνολικό κόστος συμβολαίου και απόκτησης είναι γύρω στο 1.2 εκατομμύρια, και από την άλλη πλευρά έναν 29χρονο, που μπορεί να έρθει ας πούμε με ακριβώς το ίδιο κόστος, τι πιστεύετε πως θα διάλεγε;
Εγώ κόβω το παπάρι μου πως θα διάλεγε τον πρώτο. Γιατί; Γιατί έχει σκαλώσει με ηλικίες και ανανεώσεις κλπ αλλά κυρίως γιατί συγνώμη που θα το πω, αλλά δεν φημίζεται για το ποδοσφαιρικό του μάτι ο Ιβάν. Το έχει αποδείξει άπειρες φορές.
Κάποτε ο Βρύζας είχε κλεισμένο τον Σάντος και ο Ιβάν διάλεξε να ακούσει τον χ-ψ φίλο του και να φέρει τον Άγγελο.
Ως πρώτο ΤΔ διάλεξε έναν άνθρωπο που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο, παρά μόνο με.. το μπάσκετ!
Μετά από 2-3 χρόνια αποφάσισε να φέρει όλη την Εθνική Ελλάδας στον ΠΑΟΚ και φάγαμε στη μάπα τους Σπυρόπουλους και τους Κατσουράνηδες.
Μου φαίνεται απόλυτα λογικό τη στιγμή που ανακατεύεται στις μεταγραφές, να γίνεται μπάχαλο η κατάσταση και στο τέλος να γίνονται άπειρα λάθη.
Τώρα με το νέο σκάλωμα των "νέων παικτών με μεταπωλητική αξία" εννοείται διάλεξε τον Φερνάντες.
Τι σημασία έχει αν ο ένας έχει καριέρα στην under 23 της Σίτι και στον Βόλο ενώ ο άλλος έχει φάει τη Πορτογαλία με το κουτάλι;
Όοοοχι. Εγώ θα πάρω τον 24 χρονών γιατί είναι 24.
Άρα άποψη μου πάντα, ΌΣΟ ανακατεύεται ο μεγάλος και δεν δίνει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, με απλές γενικές οδηγίες φιλοσοφίας και όχι τίποτα παραπάνω, σε ανθρώπους που εμπιστεύεται και δεν κάθεται στην άκρη, τόσο θα συμβαίνουν όλα τα παράλογα του κόσμου στην ομάδα μας.
α τελικά επιλογή ιβαν ήταν; 
υπάρχει πιθανότητα να είχαμε 2-3-4 στόχους, να 'παίζαμε" με όλους και μια μια να προχωρούσαμε τις περιπτώσεις ανάλογα τα "νουμερα" και την πρόθεση να έρθουν;
υπάρχει πιθανότητα να είχαμε 2-3-4 στόχους, να 'παίζαμε" με όλους και μια μια να προχωρούσαμε τις περιπτώσεις ανάλογα τα "νουμερα" και την πρόθεση να έρθουν;
-
kosths BXL
μπορει να μην ειναι καπελωμα γτ αν σου λενε οτι τα οικονομικα δεδομενα για τον μαρτινς δεν ηταν καλα στην αρχη του καλοκαιριου αυτο λεει οτι καναμε κινηση για αυτον που ηθελε ο μποτο στην αρχη...αλλα στο σημειο που ειμασταν τωρα μπορει ο λουτσεσκου να ηθελε all ιν για τον φερναντες γτ να πιστευε οτι ηταν πιο εφικτο και οτι δεν θα μεινει χωρις παικτη ετσι...λεω τωρα σεναριο δεν ξερω τι εγινε.... αλλα δεν μου φενεται οτι ο μποτο θα παει πουθενα...ας δουμε λιγο τις μεταγραφικες τα τελευταια χρονια και ας δουμε τη φετινη...αν ερθει και ο μαρτινς η καποιος μαρτινς τελος παντων το μονο που δεν εγινε ειναι του φορ...αν ερθει και φορ απο την αλλη τι αλλο να θελαμε...εγιναν και λαθη αλλα τι να συγκρινω τωρα τον μποτο με κατι κλοουν που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια και το σκαουτινγκ που γινεται τωρα με τους παλαιμαχους και τους παρατρεχαμενους που ηταν και καλα σκαουτερ της ομαδας τα προηγουμενα χρονια ? καμια συγκριση για μεναpirate_salonica έγραψε:Δηλαδή με απλά λόγια, επί 1 μήνα ο Λουτσέσκου καπέλωσε τον Μπότο! Δεν τον βλέπω να κάθεται και πολύ... πολύ απλά γιατί τον καπέλωσε άλλος και όχι ο Λουτσέσκου - ούτε ο Ιβάν για να μην παρεξηγηθώ!
-
Ksenitemenos4
1) τελικα τον καπελωσε ο λουτσεσκου η αλλος?pirate_salonica έγραψε:Δηλαδή με απλά λόγια, επί 1 μήνα ο Λουτσέσκου καπέλωσε τον Μπότο! Δεν τον βλέπω να κάθεται και πολύ... πολύ απλά γιατί τον καπέλωσε άλλος και όχι ο Λουτσέσκου - ούτε ο Ιβάν για να μην παρεξηγηθώ!
2) ψοφαμε για ιντριγκες, καπελωματα, μανουρες
Κ πως θα φταίει κάποιος;K_geo έγραψε:α τελικά επιλογή ιβαν ήταν;
Magpies4 έγραψε:Όπως λέγαμε μετά την ομιλία Ιβάν. Ψάξτε πού έχει άκρες ο Μπότο και θα τους βρείτε. Τσικίνιο πολυ πιθανή εναλλακτική.joshua έγραψε:Το δευτερο ειναι ο Τσικινιο...(στη τυχη το λεω) και συνεχιζω...Μαρτινς η Τσικινιο;
Απλά βάλαν τον Μπότο στο περίμενε γιατί κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ προτείναν τον ... Φερνάντες.
ρε φιλε εχεις γραψει κι εχεις ξαναγραψει για "καποιους στην ΠΑΕ", για δυο γκρουπ που κανουν μεταγραφες κλπ..
Ποιοι ειναι αυτοι οι "καποιοι"; Πες μας κι εμας να ξερουμε. Που το ξερεις οτι υπαρχουν δυο γκρουπ που κανουν μεταγραφες. Εχεις καποια στοιχεια για την λασπη που πετας; Σου ειπε καποιος κατι; Εμαθες με καποιον αλλον τροπο; Αν γνωριζεις κατι χειροπιαστο γραψτο αλλιως σταματα να πετας λασπη και οποιον παρει ο χαρος. Παρακαλω τους mods να δουν λιγο τι παιζει με αυτην τη λασπολογια.
Σορυ αλλα δεν νομιζω οτι μεσα στην ομαδα υπαρχουν χωριστα στρατοπεδα. Προφανως υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για μεταγραφικους στοχους και σιγουρα υπαρχουν ατομα ψηλα στην ιεραρχια που εχουν κατα περιπτωση κοινες προτιμησεις, σε σχεση με αλλα στελεχη που οι προτιμησεις τους διαφερουν. Την μεγαλυτερη βαρυτητα φυσικα στην έκφραση άποψης έχουν οι Μποτο και Λουτσε. Με το τελικο οκ να ειναι στα χερια του Ιβαν. Προφανως ολα συζητουνται συνεχως και απο την συνθεση των διαφορετικων αποψεων προκυπτουν και οι τελικες εισηγησεις, εγκρισεις και αποφασεις.
Χιλιοειπωμενα ολα τα παραπανω.
Συνεπως δεν ειναι το θεμα ποιανου επιλογη ειναι ο Φερναντες ή ο Μαρτινς.
Η λυση του Φερναντες ως αρχικη επιλογη, παρολο που σε εμας φαινεται παράξενη λόγω της εμφανους διαφορας ποιοτητας με Μαρτινς, ειχε προκριθει προφανως για δυο σημαντικους λογους:
α) χαμηλοτερο συμβολαιο (περιπου 1/3 του Μαρτινς)
β) καλυτερη ηλικια και αρα καλυτερη προοπτικη για μελλοντικη πωληση
Η λυση του Φερναντες ως αρχικη επιλογη, παρολο που σε εμας φαινεται παράξενη λόγω της εμφανους διαφορας ποιοτητας με Μαρτινς, ειχε προκριθει προφανως για δυο σημαντικους λογους:
Μάλλον θα ακουστώ άσχετος αλλά ο Φάμπιο Μάρτινς έχει δείξει σημάδια ότι είναι κανονικός ποδοσφαιριστής;
Δηλαδή τα βασικά , κάνω κοντρολ , σουτάρω και τριμπλάρω αξιοπρεπώς , δεν έχω παραπανίσια κιλά και έχω φιλοδοξία μετά την Αραπιά να παίξω σοβαρή μπάλα....
Ισχύουν αυτά τουλάχιστον ;
Δηλαδή τα βασικά , κάνω κοντρολ , σουτάρω και τριμπλάρω αξιοπρεπώς , δεν έχω παραπανίσια κιλά και έχω φιλοδοξία μετά την Αραπιά να παίξω σοβαρή μπάλα....
Δηλαδή υπάρχει λογική στο να λέει ο λουτσέσκου χρειαζόμαστε παίκτη που να παίζει ή πίσω από τον επιθετικό ή αριστερά και να κάνεις κ να λέει μετά " κάντε all in στον Φερνάντες,αυτόν είχα στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν τι λείπει".K_geo έγραψε:α τελικά επιλογή ιβαν ήταν;
Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.
Σε διαφορετική περίπτωση πάνε πάλι να του φορτώσουν όλα τα στραβα
-
kosths BXL
δες καποιο βιντεο του παιχτη ...για να δεις αν κανει κοντρολ τριπλαρει σουταρει...giapas έγραψε:Μάλλον θα ακουστώ άσχετος αλλά ο Φάμπιο Μάρτινς έχει δείξει σημάδια ότι είναι κανονικός ποδοσφαιριστής;
Δεν θα έπρεπε να φαίνεται παράξενη μόνο σε εμάς η σύγκριση ανάμεσα στους δυο..Logistis έγραψε:Σορυ αλλα δεν νομιζω οτι μεσα στην ομαδα υπαρχουν χωριστα στρατοπεδα. Προφανως υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για μεταγραφικους στοχους και σιγουρα υπαρχουν ατομα ψηλα στην ιεραρχια που εχουν κατα περιπτωση κοινες προτιμησεις, σε σχεση με αλλα στελεχη που οι προτιμησεις τους διαφερουν. Την μεγαλυτερη βαρυτητα φυσικα στην έκφραση άποψης έχουν οι Μποτο και Λουτσε. Με το τελικο οκ να ειναι στα χερια του Ιβαν. Προφανως ολα συζητουνται συνεχως και απο την συνθεση των διαφορετικων αποψεων προκυπτουν και οι τελικες εισηγησεις, εγκρισεις και αποφασεις.
Ψάχνετε πάντα και παντού να βρείτε τα αγκάθια, τα προβλήματα, τα καπελωματα.
Αρρώστια.
Αρρώστια.
-
kosths BXL
ε μεχρι τωρα ειχαμε το οτι δεν θα γινει μεταγραφη και να το παρουμε αποφαση οτι η κανουλα εκλεισε...μετα το οτι δεν θα γινει ποιοτικου παικτη αλλα του φερναντες γτ η ομαδα εχει ταβανι τα 600 χιλιαρικα συμβολαιο....τωρα δεν υπαρχουν αυτα αρα πρεπει να βρουν κατι αλλο...κλασσικα
Ηρθε μωρε ο Μαρτινς και τωρα το θεμα μας ειναι ποιος ηταν η πρωτη επιλογη και ποιου; Περιμεντε να ερθει καποιος και λεμε οτι θελουμε μετα...