Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

15_50 έγραψε: Μιλάς για την Ευρώπη, ποια ΕΥΡΩΠΗ; Τότε που κατ' ομολογία του, κατέβαζε την ομάδα απλά για να δηλωσει παρουσία γιατί ακόμα και με εκείνο το ρόστερ δεν μπορούσε με δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη με αποτέλεσμα να στερήσει από την ομαδα ένα σωρό πολύτιμους βαθμους;
ΠΑΟΚ - Τσέλσι 0-1
Μπάτε - ΠΑΟΚ 1-4
ΠΑΟΚ - Βίντι 0-2
Βίντι - ΠΑΟΚ 1-0
Τσέλσι - ΠΑΟΚ 4-1 (με σύστημα 4-6-0)
ΠΑΟΚ - Μπάτε 1-3

Τέλος η αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ εκείνη την χρονιά ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών (κοντά στα 90 εκ.) και του Γαύρου απο τις χαμηλότερε; όλων τον εποχών (κοντά στα 65) το θυμάμαι πολύ καλά.
Όχι δεν μιλάω εγώ για Ευρώπη. Εσύ μίλησες και είπες πως παίζαμε ένα ματς τη βδομάδα.
Εγώ σου απέδειξα πως παίζαμε Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, έχοντας μάλιστα περάσει 2 στα 3 προκριματικά.
Και όχι δεν τα θυμάσαι καθόλου καλά. Η αξία του γαύρου ήταν 95 εκατομμύρια και ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μας. Αν δεν με πιστεύεις μπες και μόνος σου να το τσεκάρεις.
Σόρυ που σε απογοητεύω αλλά μπες να το δεις και μόνος σου αν δεν με πιστεύεις.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Δεν ξέρω αλλά δεν πιστεύω ότι τώρα μπορεί να έρθει - χωρίς προσαρμογή - ένας play maker και μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα μας.

Ίσως ο επιθετικός να είναι διαφορετική περίπτωση. Το γκολ ή το έχεις ή δεν το έχεις. Την "σεντερφορίσια" κίνηση ή την έχεις ή δεν την έχεις.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ακόμη και ο Πρίγιοβιτς (καθαρός φουνταριστός) έπρεπε να προσαρμοστεί στα θέλω του Προπονητή πριν γίνει βασικότατος. Έπρεπε να αλωνίζει και να πιέζει.

Δυστυχώς η γνώμη μου είναι ότι είναι αργά για μεταγραφές, που πραγματικά, θα μας αλλάξουν επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν είχε έρθει ο Βιερινια ,πόσους είχαμε ανακοινώσει τελευταία μέρα των μεταγραφών;
Βιερινια,Μαουριτσιο και Ζαμπρανο,θυμάμαι καλά;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Βέβαια έχεις δίκαιο.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

obanebane έγραψε:Όταν είχε έρθει ο Βιερινια ,πόσους είχαμε ανακοινώσει τελευταία μέρα των μεταγραφών;

Noμίζω και Καντουρί
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γέρος έγραψε:Θα μπορούσαμε βέβαια και να βρούμε λύσεις εκ των έσω.

Ο Κουλιεράκης αποτελεί λαμπρό παράδειγμα.

Ίσως αν και ο Προπονητής μας εμπιστευόταν λίγο περισσότερο τους Ποδοσφαιριστές που έχουμε ήδη, να βρίσκαμε μια λύση νωρίτερα από τον Γενάρη.

Φυσικά δεν ξέρω, αλλά ο Qualiata δεν θα έπρεπε λίγο πιο νωρίς να δοκιμαστεί (να αρχίσει να παίρνει χρόνο) ?

Εγώ πιστεύω ότι ο Κουαλιατα όπως και ο Κάργας πληρώνουν τον αποκλεισμό από τους Βουλγάρους και την κάκιστη εικόνα τους.
Δεν εννοώ ότι τους τιμωρεί , απλά θεωρεί ότι αυτη τη στιγμή δεν μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς ούτε λεπτό.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οποιος δεν βλεπει τι κανει ο Λουτσε με τους παικτες που εχει, ας ασχοληθει με το μπαμπινγκτον η κανα αλλο ολυμπιακο αθλημα.

Λειπουν 2 παικτες στην επιθεση. Αλλα αν το δει κανεις αλλιως λειπουν δυο μπακαρες και ενα φορ περιοχης. Η το ενα η το αλλο. Σημερα η ομαδα παρηγαγε 4 τετατετ. Δυστυχως τα 3 ουτε ευκαιρια γινανε. Και η φαση του Ναρευ εκει στο πεναλτυ απο την πασα αυτου του μικρου θαυματοποιου δεν ειναι σε αυτες.
Στην τελικη μηπως χρειαζομαστε μονο μια φορακλα?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Maezono Masakiyo έγραψε:
obanebane έγραψε:Όταν είχε έρθει ο Βιερινια ,πόσους είχαμε ανακοινώσει τελευταία μέρα των μεταγραφών;

Noμίζω και Καντουρί
Ο Καντουρι ηρθε και ανακοινωθηκε στο ημιχρονο εκεινου του φανταστικου αγωνα…..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Είναι ιδανική συγκυρία να έρθει άμεσα παιχταρας...όχι ημίμετρα..ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ,ημίμετρα έχουμε αρκετά..
Με το διπλό στον ΟΦΗ την άλλη Κυριακή και με την διακοπή του πρωταθλήματος,θα δώσεις την δυνατότητα στον παίχτη να προσαρμοστεί και να γαμησει τις βαζελες την μεθεπόμενη αγωνιστική στην Τούμπα και να πιάσουμε κορυφή από την 6η αγωνιστική..

Το ιδανικό θα ήταν και ένας επιθετικός και ένα δεξί Μπακ,αλλά ας έρθει πρώτα ο παίχτης που ζητάει επίμονα ο Λουτσεσκου..
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Totem_pk έγραψε:Οποιος δεν βλεπει τι κανει ο Λουτσε με τους παικτες που εχει, ας ασχοληθει με το μπαμπινγκτον η κανα αλλο ολυμπιακο αθλημα.

Λειπουν 2 παικτες στην επιθεση. Αλλα αν το δει κανεις αλλιως λειπουν δυο μπακαρες και ενα φορ περιοχης. Η το ενα η το αλλο. Σημερα η ομαδα παρηγαγε 4 τετατετ. Δυστυχως τα 3 ουτε ευκαιρια γινανε. Και η φαση του Ναρευ εκει στο πεναλτυ απο την πασα αυτου του μικρου θαυματοποιου δεν ειναι σε αυτες.
Στην τελικη μηπως χρειαζομαστε μονο μια φορακλα?
Συμφωνώ φίλε. ΠΑΟΚ χωρίς φορ.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, θέλω να κοψουμε παρτίδες με αυτόν τον χυδαίο τύπο απο το Βόλο..Ούτε δανεικούς ούτε ελεύθερους, ούτε μεταγραφές. Ας τον βγάλει αυριο το γνωστο σκουπιδοράδιο να κανει κριτική για την ομάδα μαζι με τους γνωστούς παλαίμαχους της μιζέριας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σήμερα σχεδόν ζήτησε και φορ...
Περα από τον επιτελικό που το επανέλαβε
Παρακαλάει ο άνθρωπος
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:Και πάλι ακρα ,και παλι στα μανταλακια οι 2 μοναδικοί ποδοσφαιρανθρωποι του συλλόγου.

Πρέπει ένας από τους 2 να είναι επικίνδυνος;αποκλείεται να είναι και οι 2 ικανοί αλλά να κάνουν και λαθη;

Εγω δλδ που πιστεύω ότι όντως ο λουτσεσκου είναι εγγύηση πρωταθλητισμού είναι παράλογο να πιστεύω ότι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστές που δεν στηρίζονται είναι ανώτεροι του φετινου μπισεσβαρ,του φετινου ολιβ ειρα και του φετινου αουγκουστο ; είναι παράλογο που θελω σε μια ομάδα με κορυφαίους τις επιλογές του τ.δ. να περιμένω στήριξη και στους υπόλοιπους και όχι ατελειωτες ευκαιρίες στον μπισε ;

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι το πάτε από το ένα άκρο στο άλλο,μου είναι ακατανόητο.
Κοίταξε να δεις. Αφήνεις υπονοούμενα για την μεταξύ τους συνεργασία. Αφήνεις υπονοούμενα για τον χρόνο συμμετοχής των επιλογών του μποτο.

Δεν μπορεί να είναι εγγύηση πρωταθλητισμού ένας προπονητής που έχει καλύτερους του μπισε του Αουγκούστο και του Ολιβέιρα και δεν τους βάζει.

Η ικανότητα κάποιες φορές δεν είναι το ζητούμενο. Μπορεί δύο απόλυτα ικανοί άνθρωποι να μην μπορούν να συνεργαστούν. Όπως μπορεί και ο εγωισμός δύο ικανών ανθρώπων να βλάψουν τον στόχο. Την επιτυχία της ομάδας.

Για εμένα είσαι εντελώς παράλογος. Ή έχει φέρει παίκτες και δεν τους βάζει ή οι παίκτες που έφερε δεν είναι για να παίζουν. Διάλεξε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Toν λευκό Βραζιλιανο του βαζελου Bινταλ τον θελετε? Που ειναι τωρα?
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Blackgr4 έγραψε:
15_50 έγραψε: Μιλάς για την Ευρώπη, ποια ΕΥΡΩΠΗ; Τότε που κατ' ομολογία του, κατέβαζε την ομάδα απλά για να δηλωσει παρουσία γιατί ακόμα και με εκείνο το ρόστερ δεν μπορούσε με δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη με αποτέλεσμα να στερήσει από την ομαδα ένα σωρό πολύτιμους βαθμους;
ΠΑΟΚ - Τσέλσι 0-1
Μπάτε - ΠΑΟΚ 1-4
ΠΑΟΚ - Βίντι 0-2
Βίντι - ΠΑΟΚ 1-0
Τσέλσι - ΠΑΟΚ 4-1 (με σύστημα 4-6-0)
ΠΑΟΚ - Μπάτε 1-3

Τέλος η αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ εκείνη την χρονιά ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών (κοντά στα 90 εκ.) και του Γαύρου απο τις χαμηλότερε; όλων τον εποχών (κοντά στα 65) το θυμάμαι πολύ καλά.
Όχι δεν μιλάω εγώ για Ευρώπη. Εσύ μίλησες και είπες πως παίζαμε ένα ματς τη βδομάδα.
Εγώ σου απέδειξα πως παίζαμε Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, έχοντας μάλιστα περάσει 2 στα 3 προκριματικά.
Και όχι δεν τα θυμάσαι καθόλου καλά. Η αξία του γαύρου ήταν 95 εκατομμύρια και ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μας. Αν δεν με πιστεύεις μπες και μόνος σου να το τσεκάρεις.
Σόρυ που σε απογοητεύω αλλά μπες να το δεις και μόνος σου αν δεν με πιστεύεις.
Ένα ματς την βδομάδα παίζαμε αφού επί τις ουσίας την Ευρώπη την είχε παρατήσει από τον Αύγουστο.

Περί αξίας ρόστερ, ο Καμαρά πχ, σύμφωνα με το Τρανσφερμαρκτ, το καλοκαίρι του 2018 που ήρθε στον Γαύρο είχε αξία κοντά στα 4 εκατομμύρια

https://www.transfermarkt.com/mady-cama ... ler/481173

Αυτή που τον δείχνει με 8 εκατομμύρια, κατά πάσα πιθανότητα, είναι στο κλείσιμο της σεζόν κατά την διάρκεια της οποίας σταδιακά ανέβηκε

https://www.transfermarkt.com/olympiaco ... on_id=2018

Άρα αυτά που γράφεις, δεν προκύπτουν από τα στοιχεία που μπορώ εγώ να βρω στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Αν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να ανατρέξω στα στοιχεία που δεν γνωρίζω πες μου τον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”