Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
η κουλα διαψευδει για ενδιαφερον...αν ηταν να την κανουν δεν θα λεγαν κατι οπως με γκατσινοβιτς στον βαζελο....αλλα λετε να εκανε τοσο μεγαλη γκελα ο μανατζερ ? γτ ετσι μενει μ@λ@κ@ς τωρα κανονικα δεν πρεπει να τον παρουμε ακομα και να παρακαλαει
**στο SDNA το εγραψε ο αρδ των χαρτινων
**στο SDNA το εγραψε ο αρδ των χαρτινων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Δευ 12 Σεπ 2022, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρήσαμε δεδομένο οτι θα έρθει σε μας ο Φερνάντες. Μπορει να μη θέλαμε αυτον εξαρχής. Οι δημοσιογράφοι μας μεταφέρουν οτι τους λένε οι πηγες τους. Για μένα ειναι θετικό που πήγε εκει ο κουτσιας κ ανανεωσε. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε επίθεση σε όποιον μας υποδεικνύουν τα ΜΜΕ. Πχ απόσταση με τον κουτσια, «να πάνε να γ@αμηθουν το κωλοπαιδο κ η οικογένεια του που αντί να νιώθουν υποχρέωση μας καρφώνουν πισώπλατα». Ρε παιδιά δεν ειναι όλα ετσι. Κ ο μάνατζερ του παίκτη θέλει να πάρει οτι καλύτερο μπορει για τον πελάτη του. Κ τα ΜΜΕ προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο ανάλογα. Ειδικά για εμάς που ξερουμε οτι τα ΜΜΕ είμαι εχθρικά απέναντι μας πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.
nunies4 έγραψε: Ο Βασιλόπουλος στην εκπομπή του είπε ότι αν μέχρι το βράδυ δεν απαντήσει θετικά τότε ο Μπότο θα ενεργοποιήσει την δική του λύση με παίκτη δανεικό από το εξωτερικό.
Με Γιώργη εδώ δεν φοβάμαι. Θα πάρουμε παίκτη
Εδώ να σε δω ρε Μποτο, μακάρι να ισχύει,να δούμε τι στον πούτσο μπορεί να κάνει υπό πίεση.
Η σημερινή εντεκάδα δείχνει πόσο παράλογες ήτανε οι κινήσεις του καλοκαιριού.
Χρειαζόσουν δύο μεσοεπιθετικούς οι οποίοι θα έρθουν και θα πάρουν τη φανέλα στο σπίτι τους, οι οποίοι μαζί με τον ζίβκοβιτς στα δεξιά θα συντελούσαν τη βασική Τριάδα.
Αντί αυτού ήρθε μόνο ο Ναρευ ο όποιος εκτοπίζει τον σέρβο από τη φυσική του θέση.
Και το πιο τραγικό της όλης ιστορίας?
Τελευταίες μέρες των μεταγραφών πάμε να πάρουμε παίκτη ο οποίος και αυτός η βασική του θέση είναι δεξιά.
Ακόμα και για ΠΑΟΚ είναι του ματς
Χρειαζόσουν δύο μεσοεπιθετικούς οι οποίοι θα έρθουν και θα πάρουν τη φανέλα στο σπίτι τους, οι οποίοι μαζί με τον ζίβκοβιτς στα δεξιά θα συντελούσαν τη βασική Τριάδα.
Αντί αυτού ήρθε μόνο ο Ναρευ ο όποιος εκτοπίζει τον σέρβο από τη φυσική του θέση.
Και το πιο τραγικό της όλης ιστορίας?
Τελευταίες μέρες των μεταγραφών πάμε να πάρουμε παίκτη ο οποίος και αυτός η βασική του θέση είναι δεξιά.
Ακόμα και για ΠΑΟΚ είναι του ματς
Τον Κάργα τον έφερε ο λουτσεσκου και ας μην μιλήσουμε για την εικόνα του,κρίμα είναι,ελπίζω να βελτιωθεί αν και αυτή τη στιγμή ακόμα και η παρουσία του στις αποστολές δεν έχει λογική σύμφωνα με τις προπονήσεις. Όπως και η απουσία από την ομαδα 2 παικτών δεν έχει νοημα(ελπίζω να είναι πλάνο και να μπουν).renegade έγραψε:Σε παρακαλώ τώρα ρε συ Ζινολα.GINOLA έγραψε:renegade έγραψε:Αυτός ο σούπερ ντουπερ αρχισκαουτερ μόνο Ρικάρντους έχει στο μπλοκάκι του
Εντάξει φίλε,το ξεσκίσμα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και βρήκε ένα τμήμα με 2 ερασιτέχνες, 3 παλαίμαχους και 1 φίλο και γνωστο και εναν συγγενή, όλοι χωρίς καμία δουλειά αντίστοιχη πουθενα στο ποδοσφαιρο ειναι άδικο.
Λάθη ναι,σωστά ναι, το ρεζουμέ για τον μποτο και τις επιλογές παικτών δεν μπορει να βγει τώρα, το ποσοστό πετυχημενων επιλογων θα το μάθουμε αργότερα, ενώ σε αυτες ο καργας ας χρεωθεί εκεί που πρέπει τουλάχιστον.
Τουλάχιστον στο τμήμα προστέθηκαν 3 επαγγελματίες ήδη,2 ξένοι και ένας Έλληνας και αυτό είναι κίνηση προς τα μπρος ενώ με την ομαδα ταξιδεύουν μόνο οι απολύτως απαραίτητοι.
Μην κρεμάτε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που υπάρχουν στα μανταλακια τόσο εύκολα,γιατί στο τέλος θα μείνουν μόνο ερασιτέχνες.
Άποψη μου, η σκληρή επίθεση(οχι η κριτική) ειτε σε μποτο είτε σε λουτσεσκου είναι τραγικό λάθος.
Δηλαδή όταν τον Μάρτιο έλεγε ότι γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα είχε στο μυαλό του ότι θα βελτιώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή η οποία πέρσι ήταν τραγική φέρνοντας κάποιον κουαλιατα ( ο οποίος όσο καλός παίκτης και αν είναι και όσο ταλαντούχος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ) π κάποιον ricardo με 50 λεπτά ανδρικού ποδοσφαίρου και τον Ναρευ?
Και είναι και κωλόφαρδος που ο κουλιερακης μπήκε και παίζει σαν 30χρονος , αλλιώς θα έπαιζες με τον μεγάλο κάργα.
Συγνώμη αλλά για μένα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι θα έπρεπε να διδάσκονται σε σχολές τεχνικών διευθυντών για το τι δεν πρέπει να κάνεις σε μία ομάδα αν θέλεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο.
Φτάσαμε 12 Σεπτεμβρίου Και παρακαλάμε κάποιον Φερνάντες του Βόλου για να γλυκάνουμε το χάπι για να μη μας λιντσάρουν
Τώρα, αυτή την στιγμή τον all in στον φερναντες το ζήτησε και πάλι ο ραζβαν αλλά προσωπικά αμφιβάλω αν αυτό θα αλλάξει την επιλογή αουγκουστο στο 10.
Επίσης, όλες οι επιλογές μποτο εκτός από αυτούς που παίζουν αναγκαστικά δεν λες ότι παίρνουν και σοβαρές ευκαιρίες. Οπότε καλό θα ήταν να κριθούν και στο γήπεδο.
Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί δεν έχει και νόημα αλλά οι ευθύνες είναι στην μέση και το ανάθεμα λάθος.
Η δικιά μου εικόνα αυτή είναι και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα,τουλάχιστον τοσο νωρίς. Στο ότι τελείωσαν οι μεταγραφές παίζει ρόλο το φιάσκο λεφσκι που για εκεί εγώ προσωπικά θεωρώ (δέκτες όλες οι απόψεις) ότι η ευθύνη είναι 90 % στον προπονητή
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είχε γράψει κάποια στιγμή η forza πως ενδιαφέρθηκαμε για Willian!
Αλλά είχε μεγάλες απαιτήσεις
Λέτε να έχουμε καμία τέτοια βόμβα;
Αλλά είχε μεγάλες απαιτήσεις
Λέτε να έχουμε καμία τέτοια βόμβα;
- pirate_salonica
Καλώς ή κακώς αυτός είναι, αλλά το να υπάρχει κάποιος από την οικογένεια ενεργός και στο γήπεδο είναι σημαντικό και επιθυμητό,μη σου πω απαραίτητο.Moz έγραψε:Προκόψαμε...nunies4 έγραψε: Με Γιώργη εδώ δεν φοβάμαι. Θα πάρουμε παίκτη
- NikLiverpool
Ginola αν αυτό που αναφέρεις είναι αλήθεια και έχουμε μεταγραφές απο δύο κέντρα τότε υπάρχει θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουμε μεταγραφές ελέω Μπότο και πως ελέω Λουτσέσκου.
Επίσης για το θέμα Φερνάντες. Ο προπονητής αν δεν κάνω λάθος ζήτησε 10αρι. Ο Φερνάντες ΔΕΝ είναι δεκάρι. Οπότε και να ερχόταν η θέση ακάλυπτη θα ήταν.
Επίσης για το θέμα Φερνάντες. Ο προπονητής αν δεν κάνω λάθος ζήτησε 10αρι. Ο Φερνάντες ΔΕΝ είναι δεκάρι. Οπότε και να ερχόταν η θέση ακάλυπτη θα ήταν.
Αν θέλουμε να απαντήσουμε με κρότο δύο ονόματα υπάρχουν.
Τααράμπτ η Χάμες
Αν και λογικά η λύση Μποτο θα είναι πιο γήινη
Τααράμπτ η Χάμες
Αν και λογικά η λύση Μποτο θα είναι πιο γήινη
Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα.GINOLA έγραψε: Τον Κάργα τον έφερε ο λουτσεσκου και ας μην μιλήσουμε για την εικόνα του,κρίμα είναι,ελπίζω να βελτιωθεί αν και αυτή τη στιγμή ακόμα και η παρουσία του στις αποστολές δεν έχει λογική σύμφωνα με τις προπονήσεις. Όπως και η απουσία από την ομαδα 2 παικτών δεν έχει νοημα(ελπίζω να είναι πλάνο και να μπουν).
Τώρα, αυτή την στιγμή τον all in στον φερναντες το ζήτησε και πάλι ο ραζβαν αλλά προσωπικά αμφιβάλω αν αυτό θα αλλάξει την επιλογή αουγκουστο στο 10.
Επίσης, όλες οι επιλογές μποτο εκτός από αυτούς που παίζουν αναγκαστικά δεν λες ότι παίρνουν και σοβαρές ευκαιρίες. Οπότε καλό θα ήταν να κριθούν και στο γήπεδο.
Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί δεν έχει και νόημα αλλά οι ευθύνες είναι στην μέση και το ανάθεμα λάθος.
Η δικιά μου εικόνα αυτή είναι και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα,τουλάχιστον τοσο νωρίς. Στο ότι τελείωσαν οι μεταγραφές παίζει ρόλο το φιάσκο λεφσκι που για εκεί εγώ προσωπικά θεωρώ (δέκτες όλες οι απόψεις) ότι η ευθύνη είναι 90 % στον προπονητή

Τι έγινε παλικάρια, σας χαλάει ο Γιώργης;
Φάτε αυτάρκεια και βουλώστε το,για να μην πω τίποτα βαρύτερο και θέλω να δω τον αγώνα ήρεμος.
Φάτε αυτάρκεια και βουλώστε το,για να μην πω τίποτα βαρύτερο και θέλω να δω τον αγώνα ήρεμος.
Δεν είναι παράλογο να κάνει μεταγραφές ο τ.δ. ,δεν είναι παράλογο να δείχνει κάποιους με όνομα και ο προπονητής. Το πρόβλημα ειναι αν αυτό επηρεάζει τις επιλογές μέσα στην χρόνια,αυτό δεν το ξέρουμε θα φανεί.NikLiverpool έγραψε:Ginola αν αυτό που αναφέρεις είναι αλήθεια και έχουμε μεταγραφές απο δύο κέντρα τότε υπάρχει θέμα.
Το που θα χρησιμοποιηθεί αν έρθει ο φερναντες είναι υπόθεση, εγώ έχω καταλάβει ότι ο προπονητής δεν θέλει να κουνήσει από το 10 τον αουγκουστο,θέλει να βάλει κάποιον αριστερά,αλλά αυτό είναι προσωπική αντίληψη και εκτίμηση και μπορεί να είναι λαθος
Ginola ,αν ισχύουν όσα γράφεις και μετά τις δηλώσεις Ιβάν,ο Μποτο αν δεν έχει φύγει ήδη,τότε θα φύγει οσονούπω.
- ΑποστόληςΑ