Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Είναι νωρίς να κρίνουμε τα μεταγραφικά αποκτήματα. Ούτε εμένα μαρεσει ο Ράφα μέχρι τώρα, αλλά ας του δώσουμε χρόνο.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Ναι και στα μπακ θα έχεις μια αλλαγή τον Καργα για 3 θέσεις, κι όταν κάποιος θα λείπει από κάρτες ή τραυματισμό δεν θα έχεις καθόλου αλλαγές.papwolf έγραψε:Κι όμως 3-5-2 θα μπορούσε...
Τριάδα στην άμυνα Ίγκι, Νασμεργκ, Κουλιεράκης
Φουλ μπακ, δεξιά Ναρευ κι αριστερά Αντρίγια
Κεντρικά χαφ Ντάντας, Κούρτιτς, Αουγκούστο
Επίθεση Τόμας κι Ολιβέιρα
Και στην επίθεση Τομας και Ολιβέιρα θα παίξουν 30 90λεπτα φέτος μιας και αλλαγή δεν υπάρχει.
Βασικά είναι ο μόνος από τους καινούργιους για τον οποίο έχω αρνητική άποψη εξαρχής. Όχι επειδή έτσι μου καπνισε προφανώς.Napoli4 έγραψε:Είναι νωρίς να κρίνουμε τα μεταγραφικά αποκτήματα. Ούτε εμένα μαρεσει ο Ράφα μέχρι τώρα, αλλά ας του δώσουμε χρόνο.
Τον μελέτησα ενδελεχώς όταν είχε ακουστεί το όνομα του.
Εννοείται ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος αλλά εγώ δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο από τον συγκεκριμένο.
Μακαρι, βεβαίως, να με διαψεύσει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχαηλίδης/Κουλιεράκης/Νάσμπεργκ/Ίνγκασον/Κάργας ακόμα και ο Βιειρίνιαgika έγραψε:Ναι και στα μπακ θα έχεις μια αλλαγή τον Καργα για 3 θέσεις, κι όταν κάποιος θα λείπει από κάρτες ή τραυματισμό δεν θα έχεις καθόλου αλλαγές.papwolf έγραψε:Κι όμως 3-5-2 θα μπορούσε...
Τριάδα στην άμυνα Ίγκι, Νασμεργκ, Κουλιεράκης
Φουλ μπακ, δεξιά Ναρευ κι αριστερά Αντρίγια
Κεντρικά χαφ Ντάντας, Κούρτιτς, Αουγκούστο
Επίθεση Τόμας κι Ολιβέιρα
Και στην επίθεση Τομας και Ολιβέιρα θα παίξουν 30 90λεπτα φέτος μιας και αλλαγή δεν υπάρχει.
Σοάρες/Τσαούσης ακόμα και Ζίφκοβιτς - Λύρατζης/Νάρευ/Σάστρε
3αδα χαφ
μπροστά μπορείς να επιλέξεις είτε ενα φορ μαζί με Ζίφκοβιτς (θυμίζω τις επιδόσεις του επί Φερέιρα), είτε 2 φόρ, και υπάρχουν Καντουρί, Μπίσεσβαρ επίσης.
έχεις επιλογές.
οκ, δεν έχεις το.. τέλειο, αλλά έχεις σαφή δυνατότητα.
Τα μπακ στο 3-5-2 πρέπει να είναι παικταράδες , με πνευμόνια και εμεις δεν εχουμε τέτοιους σε αυτές τις θέσεις αυτή την στιγμή.
Επίσης τα στόπερ πρέπει να ξέρουν μπάλα , να δημιουργούν και δεν νομίζω ότι είναι τέτοιος ο Ινγκασον.
Ή μήπως έχουμε χαφ που τρέχουν ακατάπαυστα....
Πως θα παίξουμε 3-5-2 ? Όπως με φερέιρα με τις γιομες ? Και οποιος προλάβει την μπάλα ?
Το ρόστερ μας είναι δομημένο με βάσει τα συστήματα που χρησιμοποιεί ο προπονητής μας.
Όπως ο ίδιος λέει του λείπει ένα 10αρι και ένα αριστερό εξτρέμ.
Επίσης τα στόπερ πρέπει να ξέρουν μπάλα , να δημιουργούν και δεν νομίζω ότι είναι τέτοιος ο Ινγκασον.
Ή μήπως έχουμε χαφ που τρέχουν ακατάπαυστα....
Πως θα παίξουμε 3-5-2 ? Όπως με φερέιρα με τις γιομες ? Και οποιος προλάβει την μπάλα ?
Το ρόστερ μας είναι δομημένο με βάσει τα συστήματα που χρησιμοποιεί ο προπονητής μας.
Όπως ο ίδιος λέει του λείπει ένα 10αρι και ένα αριστερό εξτρέμ.
Για 4-3-3 πάντως δεν θα έλειπε κανένας παίχτης.
Ένα 6 αρι 2 8αρια.
Νταντας/φιλιπε/Κουρτιτς
Αουγκουστο/Καντουρι/σβαμπ
Δεξιά Ζιβκοβιτς/ναρει
Αριστερά Κουαλιατα/κωνσταντελιας/μπισε
Μπροστά Ακπομ/τομας
Ένα 6 αρι 2 8αρια.
Νταντας/φιλιπε/Κουρτιτς
Αουγκουστο/Καντουρι/σβαμπ
Δεξιά Ζιβκοβιτς/ναρει
Αριστερά Κουαλιατα/κωνσταντελιας/μπισε
Μπροστά Ακπομ/τομας
Και εγω πιστευω οτι μπορουμε μια χαρα να παιξουμε 3-5-2 καθως και επιθετικογενη ακραια μπακ εχουμε (ασχετως αν ειναι τα εξτρεμ μας) και μια χαρα στοπερ καλα με τη μπαλα,οπως ειναι ο Μιχαιλιδης και θεωρητικα ο Νασμπεργκ και περιφερειακους επιθετικους (φουνταριστο δεν εχουμε) και χαφ οπως ο Νταντας και ο Σοαρες που θα ενιωθαν πολυ καλυτερα με την ασφαλεια της τριαδας πισω τους.Γιατι ομως ακριβως το συζηταμε ενω ξερουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε?
Το συζηταμε περιμενοντας την μεταγραφη οπως οι τυποι που πετανε τις ταπες στο βαρελι περιμενοντας το ουισκυ να ωριμασει... 
Πέρα του βιογραφικού του,σε τι είναι ανώτερος του Ναρευ σε αυτά τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν?joshua έγραψε:Aν ο Ναρει ειναι εξτρεμ ο Ζιφκοβιτς ειναι Νειμαρ...Δεν ξερω γιατι υπαρχει τετοιο κλιμα απαξιωσης προς το προσωπο του Ζιφκοβιτς.Ναι δεν ειναι ουτε αυτος εξτρεμ,δεν ειναι ακραιος επιθετικος,αλλα ειναι πολυ ανωτερος του Γερμανου.paokpantou έγραψε:Δεξί μπακ έχει εξαιρετικό και λέγεται Ζιφκοβιτς.. Ο Ναρει είναι εξτρεμjoshua έγραψε:Δεξι μπακ εξαιρετικο η ομαδα εχει και λεγεται Ναρει...
Ε δεν κρινω ρε ρενε ενα παικτη με βαση τρια παιχνιδια, γιατι ετσι και ο Μπερμπατοφ ηταν χειροτερος του Κλαους...
Ο ντεφορμέ Ζιβκοβιτς που στα 2 τελευταία είναι μια χαρά σ έβγαλε ασιστ στην μοναδική φάση που έκανες ενώ από την ώρα που βγήκε ο εμπακατα έκανε πάρτυ απο δεξιά .
Ο ναρει έπρεπε να σπάσει την μπάλα στον λυρατζη στο πρώτο είχε 3-4 παίχτες η περιοχή.
Ο ναρει ήταν mvp στα 2 προηγούμενα.
Όποτε έχουμε μια χαρά εξτρεμ!
Στα μπακ είναι το θέμα στον βασικό σου φορ γιατί ο Μπράντον είναι μια χαρά και στην θέση 10 (ντουγκλας)
Για να μην μαλώνετε το λέω
Ο ναρει έπρεπε να σπάσει την μπάλα στον λυρατζη στο πρώτο είχε 3-4 παίχτες η περιοχή.
Ο ναρει ήταν mvp στα 2 προηγούμενα.
Όποτε έχουμε μια χαρά εξτρεμ!
Στα μπακ είναι το θέμα στον βασικό σου φορ γιατί ο Μπράντον είναι μια χαρά και στην θέση 10 (ντουγκλας)
Για να μην μαλώνετε το λέω
Εξτρεμ δεν ειναι ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος. Κανουν και οι δυο καλα μια σειρα πραγματων αλλα οχι αυτα που εχει ως πρωταιρεοτητα ενα εξτρεμ.
Οκ. Τι έχεις δει από τον ζιφκο τον τελευταίο χρόνο?
Μπορεί ο Ναρευ να είναι ατεχνος αλλά έχει χαρακτηριστηκα που βοηθάνε.
Έχει ταχύτητα η οποία κάνει βτο αντίπαλο Μπακ προσεκτικο. Στην αντίπερα όχθη ο αντίπαλος του Σέρβου δεν νιώθει και τόση ανασφάλεια από την ταχύτητα του.
Ο Ναρευ θα πατήσει περιοχή σαν κρυφός επιθετικός,θα βγάλει τελικές ενέργειες έχει ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ ( η μια δεν μέτρησε για πέντε εκατοστά οφ Σαιντ του μπίσεσβαρ .
Πραγματικά είμαι εντελώς απογοητευμενος από τον ζιφκο τον τελευταίο χρόνο. Και είναι απογοητευμένος γιατί έχει ποιότητα,το γιατί δεν την βγάζει ας το ψάξουν στην ομάδα
Μπορεί ο Ναρευ να είναι ατεχνος αλλά έχει χαρακτηριστηκα που βοηθάνε.
Έχει ταχύτητα η οποία κάνει βτο αντίπαλο Μπακ προσεκτικο. Στην αντίπερα όχθη ο αντίπαλος του Σέρβου δεν νιώθει και τόση ανασφάλεια από την ταχύτητα του.
Ο Ναρευ θα πατήσει περιοχή σαν κρυφός επιθετικός,θα βγάλει τελικές ενέργειες έχει ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ ( η μια δεν μέτρησε για πέντε εκατοστά οφ Σαιντ του μπίσεσβαρ .
Πραγματικά είμαι εντελώς απογοητευμενος από τον ζιφκο τον τελευταίο χρόνο. Και είναι απογοητευμένος γιατί έχει ποιότητα,το γιατί δεν την βγάζει ας το ψάξουν στην ομάδα
- ΑποστόληςΑ
Του χρόνου θα έχει ΚΑΙ Taylor με εμπειρία ομίλων Ch.L.joshua έγραψε:Δεξι μπακ εξαιρετικο η ομαδα εχει και λεγεται Ναρει...
Νομιζω οτι μιλαει περισσοτερο η απογοητευση σου προς το προσωπο του Ζιφκοβιτς παρα η πραγματικη απεικονιση.Τον ισοπεδωνεις λιγο,ενω δεν νομιζω πως η πτωση της αποδοσης του ειναι κυριως δικη του ευθυνη.