Ξέρεις γιατί τρελενομαι ρε συ?aivas19 έγραψε:Ρενε υπαρχει και ο αντιλογος οτι ετσι ημασταν αλλα πλεον δεν ειμαστε.renegade έγραψε:Φτάνει μας αρρώστησαν .
Ο ΠΑΟΚτσης που έφαγε όλη του τη ζωή με διοικήσεις πρωτοδικείου και με μπατιριδες ιδιοκτήτες ακούει ΚΑΙ σήμερα για αυτάρκεια και τρίχες κατσαρες.
ΥΓ: καντε καμια μεταγραφη nonetheless
Γιατί κανένας δεν έχει τα κακαλα να επικοινωνήσει στον κόσμο την αλήθεια με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται ολοένα και χειρότερα.
Μη με αφήνεις τε πουστη μου με την ελπίδα. Πες μου στα ίσα και παντελονατα το και το.
Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές... και όχι στόχος αυτή τη στιγμή του ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη θέση ( ούτε καν η δεύτερη λέω εγώ,αλλά με λουτσέσκου ποτέ δεν ξέρεις ακόμα και με αυτό το ρόστερ) .
Μπορεί να θεωρώ τραγική μια τέτοια αποφάσεις για το μέγεθος του Ιβάν αλλά τουλάχιστον θα παραδεχτώ την ειλικρίνεια του,θα είμαι συνειδητοποιημένος για το μέλλον της ομάδας και δεν θα βράζω κάθε μέρα στο ζουμί μου.
Δυστυχώς κάποιοι μέσα σε αυτούς και ο Ιβάν έχουν μπερδέψει λίγο τι είναι ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ.
Η ασέβεια που δείχνουν στο πρόσωπο των φιλάθλων ( και λέγοντας ασέβεια φυσικά δεν εννοώ το αν θα γίνει μία ή δύο ή καμιά τα μεταγραφές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνουν με τον κόσμο) προσωπικά μου δείχνει το πώς αντιλαμβάνονται αυτό το οποίο πραγματικά είναι ό ΠΑΟΚ... δηλαδή ο κόσμος του.