Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το επόμενο καλοκαίρι πάλι μαζί μας θα είναι ο Τσιγγάρας. Πιο έμπειρος και πιο ώριμος, ελπίζω.
adman

Δημοσίευση από adman »

Αντί να ασχοληθούμε με την ομάδα, ασχολούμαστε με το πόσο μέσα έχει μπει ο Σαββίδης. Θα έπρεπε εμένα να με νοιάζει αν ένας δισεκατομμυριούχος στη λίστα forbes με 1,5- 2 δις περιουσία έχασε λεφτά στον ΠΑΟΚ, ή αν η ομάδα μου αποδυναμώνεται, αν λειτουργεί σωστά κλπ κλπ. Δεν με νοιάζει πόσα λεφτά έχασε ο Σαββίδης, (που δεν τα έχασε, γιατί κάτι έχει αγοράσει με αυτά τα λεφτά) γιατί είναι σαν να έχασα 20ρικο εγώ στον δρόμο. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και υποσχόταν τοπ20 στην Ευρώπη, και τροπαιοθήκη τσάμπιονς λιγκ περίμενε ότι αυτά θα γίνουν χωρίς να ματώσει οικονομικά; Ή τα έλεγε χωρίς να τα πιστεύει; Κάθε φορά που λέμε για μεταγραφές, έχουμε και τα λογιστικά εδώ μέσα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Θέλαμε να φύγει και ο κουρτιτς και ο Αουγκούστο.
Για διάφορους λόγους δεν έφυγαν. Έφυγε αυτός που μπορούσε να φέρει πρόταση. Τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Γιατί κ εδώ μέσα κλεισμένος έβγαινε από αρκετούς....
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Metagrafakias έγραψε: εγω ειμαι απο αυτους με διαρκειας απο εποχες Ζαγορακη ΠΑΟΚμετρο αλλου οχι σε μενα...

εγω ειμαι ΠΑΟΚ πανω απο ολα και το μονο που με νοιαζει ειναι ο ΠΑΟΚ να γαμαει και να δερνει...
δεν με νοιαζει ουτε ο Ιβαν,ουτε ο Γκαρσια,ουτε ο Βιερινια ουτε το λιμανι ουτε το Οπεν τπτ...μονο ο ΠΑΟΚ...
ζηταει ο προπονητης σου 2 χρονια ενα γαμημενο δεκαρι και τον γραφει στα παπαρια του ο μεγαλος,αλλα μετα απο ηττες κανει skype για να δει τι πηγαινει λαθος...
Ψαξε τις ευθυνες αλλου φιλε.
Ο "μεγαλος" εδωσε μεσα στο 2022 με ανυπαρκτα εσοδα, 3 εκατομμυρια για 8αρι, 2 εκατομμυρια για 10αρι, 1,5 εκατομμυριο για εξτρεμ, 2 εκατομμυρια για τερματοφυλακα.
Μονο το κεντρο σου ειναι το πιο ακριβο ΟΛΟΥ του πρωταθληματος
Κουρτιτς 1,2 συμβολαιο
Σοαρες 3 αγορα
Αουγκουστο 3 αγορα
Σβαμπ 350 συμβολαιο
Νταντας 400 συμβολαιο
Καντουρι 800 συμβολαιο.

Και λες γραφει στα παπαρια του??
Ποσο αχαριστος μπορει να εισαι..
Για μια ομαδα που εχει αποκλειστει απο την Ευρωπη με μηδαμινα εσοδα και 10 ευρω εισητηριο και 130 ευρω διαρκειας.

Και την ιδια ωρα βλεπεις την απιστευτη και απροκαληπτη επιθεση του πρωθυπουργου εναντιων του. Ξεφτιλα...
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ, οι γνωστές μπαλαδόφατσες, φρόντισαν σιγά-σιγά να το κάψουν το παιδί για χατίρι του κομπλεξικού. Τα ίδια άτομα που όλο το καλοκαίρι τρελενόντουσαν να μας λένε πόσο καλός είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και τι παιχταράς είναι ο Ελ-Καντουρι... Ελεος με αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εντελώς τραγική η προσέγγιση ορισμένων.
Αλήθεια έχετε παθιαστεί τόσο πολύ με το να παριστάνετε τους λογιστές, αν όμως σηκώσετε λίγα εκατοστά πιο πάνω το βλέμμα σας, θα δείτε πως το forum ονομάζεται PAOKMANIA

Το Ευρώmania, είναι άλλο forum μάγκες. Στη πορεία κάπου χάσατε τη στροφή.

Δεν το χωράει το μυαλό μου να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας νοιάζει, το πως θα αποκτά καλύτερους από τους υπάρχοντες παίκτες η ομάδα μας, αλλά το πόσο κοστίζει ο ένας και τι συμβόλαιο έχει ο άλλος.

Ούτε σε ομάδες επιπέδου Λαμίας που ζούνε με μπάτζετ 500 χιλιάδων δεν γίνεται ΤΌΣΟΣ αγώνας να δικαιολογηθούν οι μη προσθήκες παικτών. Έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

famagusta72 έγραψε:Έχει βρει το κουμπί του Λούτσε ο Ιβάν. Όσο δεν του παίρνει αυτούς που θέλει, τόσο πιο σκυλίσια ομάδα φτιάχνει με τα σελοτέιπ και τα αυτοκόλλητα :lol:
χαχαχαχα ωραιος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Μήπως η Σπαρτάκ είναι ο λαγός για να δαγκώσει περισσότερα από τον Ιβάν λέω εγώ...
Αυτό ότι είναι εκεί ο Αμπασκαλ είναι λίγο ύποπτο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Μήπως η Σπαρτάκ είναι ο λαγός για να δαγκώσει περισσότερα από τον Ιβάν λέω εγώ...
Ουκ αν λάβοις πάρα του μη έχοντος :)

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 29 Αύγ 2022, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάτσε ρε Μπρο... Έκανε ο ΠΑΟΚ τον λαγό στον Μπεο επειδή κάποιοι εδώ μεσα, ΕΔΩ ΜΕΣΑ, τον είχανε κλεισμένο κι όχι κάτι ΑΡΔ που έλεγαν ΑΕΚ θα πάει, ΠΑΟΚ δεν πάει;

Δηλαδή ρε παιδιά κάπου ώπα, πόσους παρά φύση βιασμούς να αντέξει η φουκαριαρα η λογική;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

nunies4 έγραψε:
Θα τολμήσω να πω ότι μεταγραφές τέλος κ εγώ....Τώρα για αποχωρήσεις θα δείξει.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μην ειναι η Σπαρτακ ο λαγος φοβαμαι

Εδιτ Ρε νουνιες ειπαμε να κανονιζουμε τη σειρα ποιος θα ποσταρει πρωτος. Θα μας καταλαβουν
EyxaristogiorgoKOUDA

Δημοσίευση από EyxaristogiorgoKOUDA »

(Θεωρώ ότι είναι στρατηγική επιλογή του Σαββίδη. Δεν θέλει να προκαλέσει τους από κάτω. Ειδικότερα τώρα που οι σχέσεις EU Ρωσίας είναι πολύ κακές.

Προφανώς έχει τους λόγους του που πιστεύω ότι είναι και πολύ σοβαροί. Όσο και να μας θλίβει και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε προσωπικά νομίζω ότι είναι η αλήθεια.)
Δεν αμφισβητώ την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αλλά σοβαρά πιστεύετε ότι δεν παίρνει 1-2 παίχτες η ομάδα για να μην προκαλέσει όταν οι επενδύσεις του στην Ελλάδα προχωρούν κανονικά;Το λιγότερο αστείο νομίζω ότι είναι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

kos έγραψε:Θέλαμε να φύγει και ο κουρτιτς και ο Αουγκούστο.
Για διάφορους λόγους δεν έφυγαν. Έφυγε αυτός που μπορούσε να φέρει πρόταση. Τόσο απλό.
Για τον Αοιγκούστο όταν είχαμε τον Ιούνιο πρόταση παίξαμε το βαρύ πεπόνι, ο Κούρτιτς κατ' εμέ καλώς έμεινε, μπορεί να δώσει αρκετά όχι όμως για 40+ αγώνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”