Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Το επόμενο καλοκαίρι πάλι μαζί μας θα είναι ο Τσιγγάρας. Πιο έμπειρος και πιο ώριμος, ελπίζω.
Αντί να ασχοληθούμε με την ομάδα, ασχολούμαστε με το πόσο μέσα έχει μπει ο Σαββίδης. Θα έπρεπε εμένα να με νοιάζει αν ένας δισεκατομμυριούχος στη λίστα forbes με 1,5- 2 δις περιουσία έχασε λεφτά στον ΠΑΟΚ, ή αν η ομάδα μου αποδυναμώνεται, αν λειτουργεί σωστά κλπ κλπ. Δεν με νοιάζει πόσα λεφτά έχασε ο Σαββίδης, (που δεν τα έχασε, γιατί κάτι έχει αγοράσει με αυτά τα λεφτά) γιατί είναι σαν να έχασα 20ρικο εγώ στον δρόμο. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και υποσχόταν τοπ20 στην Ευρώπη, και τροπαιοθήκη τσάμπιονς λιγκ περίμενε ότι αυτά θα γίνουν χωρίς να ματώσει οικονομικά; Ή τα έλεγε χωρίς να τα πιστεύει; Κάθε φορά που λέμε για μεταγραφές, έχουμε και τα λογιστικά εδώ μέσα.
Θέλαμε να φύγει και ο κουρτιτς και ο Αουγκούστο.
Για διάφορους λόγους δεν έφυγαν. Έφυγε αυτός που μπορούσε να φέρει πρόταση. Τόσο απλό.
Για διάφορους λόγους δεν έφυγαν. Έφυγε αυτός που μπορούσε να φέρει πρόταση. Τόσο απλό.
- PaokPatraG4
Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Γιατί κ εδώ μέσα κλεισμένος έβγαινε από αρκετούς....
-
Ψαξε τις ευθυνες αλλου φιλε.Metagrafakias έγραψε: εγω ειμαι απο αυτους με διαρκειας απο εποχες Ζαγορακη ΠΑΟΚμετρο αλλου οχι σε μενα...
εγω ειμαι ΠΑΟΚ πανω απο ολα και το μονο που με νοιαζει ειναι ο ΠΑΟΚ να γαμαει και να δερνει...
δεν με νοιαζει ουτε ο Ιβαν,ουτε ο Γκαρσια,ουτε ο Βιερινια ουτε το λιμανι ουτε το Οπεν τπτ...μονο ο ΠΑΟΚ...
ζηταει ο προπονητης σου 2 χρονια ενα γαμημενο δεκαρι και τον γραφει στα παπαρια του ο μεγαλος,αλλα μετα απο ηττες κανει skype για να δει τι πηγαινει λαθος...
Ο "μεγαλος" εδωσε μεσα στο 2022 με ανυπαρκτα εσοδα, 3 εκατομμυρια για 8αρι, 2 εκατομμυρια για 10αρι, 1,5 εκατομμυριο για εξτρεμ, 2 εκατομμυρια για τερματοφυλακα.
Μονο το κεντρο σου ειναι το πιο ακριβο ΟΛΟΥ του πρωταθληματος
Κουρτιτς 1,2 συμβολαιο
Σοαρες 3 αγορα
Αουγκουστο 3 αγορα
Σβαμπ 350 συμβολαιο
Νταντας 400 συμβολαιο
Καντουρι 800 συμβολαιο.
Και λες γραφει στα παπαρια του??
Ποσο αχαριστος μπορει να εισαι..
Για μια ομαδα που εχει αποκλειστει απο την Ευρωπη με μηδαμινα εσοδα και 10 ευρω εισητηριο και 130 ευρω διαρκειας.
Και την ιδια ωρα βλεπεις την απιστευτη και απροκαληπτη επιθεση του πρωθυπουργου εναντιων του. Ξεφτιλα...
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ, οι γνωστές μπαλαδόφατσες, φρόντισαν σιγά-σιγά να το κάψουν το παιδί για χατίρι του κομπλεξικού. Τα ίδια άτομα που όλο το καλοκαίρι τρελενόντουσαν να μας λένε πόσο καλός είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και τι παιχταράς είναι ο Ελ-Καντουρι... Ελεος με αυτούς.
Εντελώς τραγική η προσέγγιση ορισμένων.
Αλήθεια έχετε παθιαστεί τόσο πολύ με το να παριστάνετε τους λογιστές, αν όμως σηκώσετε λίγα εκατοστά πιο πάνω το βλέμμα σας, θα δείτε πως το forum ονομάζεται PAOKMANIA
Το Ευρώmania, είναι άλλο forum μάγκες. Στη πορεία κάπου χάσατε τη στροφή.
Δεν το χωράει το μυαλό μου να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας νοιάζει, το πως θα αποκτά καλύτερους από τους υπάρχοντες παίκτες η ομάδα μας, αλλά το πόσο κοστίζει ο ένας και τι συμβόλαιο έχει ο άλλος.
Ούτε σε ομάδες επιπέδου Λαμίας που ζούνε με μπάτζετ 500 χιλιάδων δεν γίνεται ΤΌΣΟΣ αγώνας να δικαιολογηθούν οι μη προσθήκες παικτών. Έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ.
Αλήθεια έχετε παθιαστεί τόσο πολύ με το να παριστάνετε τους λογιστές, αν όμως σηκώσετε λίγα εκατοστά πιο πάνω το βλέμμα σας, θα δείτε πως το forum ονομάζεται PAOKMANIA
Το Ευρώmania, είναι άλλο forum μάγκες. Στη πορεία κάπου χάσατε τη στροφή.
Δεν το χωράει το μυαλό μου να μην είναι το πρώτο πράγμα που σας νοιάζει, το πως θα αποκτά καλύτερους από τους υπάρχοντες παίκτες η ομάδα μας, αλλά το πόσο κοστίζει ο ένας και τι συμβόλαιο έχει ο άλλος.
Ούτε σε ομάδες επιπέδου Λαμίας που ζούνε με μπάτζετ 500 χιλιάδων δεν γίνεται ΤΌΣΟΣ αγώνας να δικαιολογηθούν οι μη προσθήκες παικτών. Έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ.
- kataramenos5
χαχαχαχα ωραιοςfamagusta72 έγραψε:Έχει βρει το κουμπί του Λούτσε ο Ιβάν. Όσο δεν του παίρνει αυτούς που θέλει, τόσο πιο σκυλίσια ομάδα φτιάχνει με τα σελοτέιπ και τα αυτοκόλλητα
Μήπως η Σπαρτάκ είναι ο λαγός για να δαγκώσει περισσότερα από τον Ιβάν λέω εγώ...PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Αυτό ότι είναι εκεί ο Αμπασκαλ είναι λίγο ύποπτο
Ουκ αν λάβοις πάρα του μη έχοντοςnunies4 έγραψε:Μήπως η Σπαρτάκ είναι ο λαγός για να δαγκώσει περισσότερα από τον Ιβάν λέω εγώ...PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 29 Αύγ 2022, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτσε ρε Μπρο... Έκανε ο ΠΑΟΚ τον λαγό στον Μπεο επειδή κάποιοι εδώ μεσα, ΕΔΩ ΜΕΣΑ, τον είχανε κλεισμένο κι όχι κάτι ΑΡΔ που έλεγαν ΑΕΚ θα πάει, ΠΑΟΚ δεν πάει;PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Δηλαδή ρε παιδιά κάπου ώπα, πόσους παρά φύση βιασμούς να αντέξει η φουκαριαρα η λογική;
- PaokPatraG4
Θα τολμήσω να πω ότι μεταγραφές τέλος κ εγώ....Τώρα για αποχωρήσεις θα δείξει.....nunies4 έγραψε:Μήπως η Σπαρτάκ είναι ο λαγός για να δαγκώσει περισσότερα από τον Ιβάν λέω εγώ...PaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
- kataramenos5
Μην ειναι η Σπαρτακ ο λαγος φοβαμαιPaokPatraG4 έγραψε:Τώρα θα είναι καχυποψία εάν πω ότι εάν κλείσει ο Φερνάντες στην Σπαρτάκ ότι κάναμε τον λαγό στον Μπεο;;;
Εδιτ Ρε νουνιες ειπαμε να κανονιζουμε τη σειρα ποιος θα ποσταρει πρωτος. Θα μας καταλαβουν
-
(Θεωρώ ότι είναι στρατηγική επιλογή του Σαββίδη. Δεν θέλει να προκαλέσει τους από κάτω. Ειδικότερα τώρα που οι σχέσεις EU Ρωσίας είναι πολύ κακές.
Προφανώς έχει τους λόγους του που πιστεύω ότι είναι και πολύ σοβαροί. Όσο και να μας θλίβει και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε προσωπικά νομίζω ότι είναι η αλήθεια.)
Δεν αμφισβητώ την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αλλά σοβαρά πιστεύετε ότι δεν παίρνει 1-2 παίχτες η ομάδα για να μην προκαλέσει όταν οι επενδύσεις του στην Ελλάδα προχωρούν κανονικά;Το λιγότερο αστείο νομίζω ότι είναι.
Προφανώς έχει τους λόγους του που πιστεύω ότι είναι και πολύ σοβαροί. Όσο και να μας θλίβει και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε προσωπικά νομίζω ότι είναι η αλήθεια.)
Δεν αμφισβητώ την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αλλά σοβαρά πιστεύετε ότι δεν παίρνει 1-2 παίχτες η ομάδα για να μην προκαλέσει όταν οι επενδύσεις του στην Ελλάδα προχωρούν κανονικά;Το λιγότερο αστείο νομίζω ότι είναι.
Για τον Αοιγκούστο όταν είχαμε τον Ιούνιο πρόταση παίξαμε το βαρύ πεπόνι, ο Κούρτιτς κατ' εμέ καλώς έμεινε, μπορεί να δώσει αρκετά όχι όμως για 40+ αγώνες.kos έγραψε:Θέλαμε να φύγει και ο κουρτιτς και ο Αουγκούστο.