Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπότο μέχρι στιγμής είναι μηδέν από μηδέν
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Totem_pk έγραψε:Εγω νομιζω οτι ο Τσιγγαρας δεν ειχε υπομονη. Επισης πιστευω οτι η καλοκαιρινη του παρουσια στην ομαδα ειχε αμεση σχεση με αυτο που συμβαινει τωρα. Ηθελε να φυγει το παιδι να βρει το ονειρο του. ΕΑΝ ειναι ετσι ακομη ενα παιδι δικο μας δεν καθεται να βοηθησει την πρωτη ομαδα. Οπως ο Τζολης. Δεν τους κακιζω σε κατι. Φτωχα παιδια ειναι που θελουν να εξασφαλιστουν το δυνατον γρηγοροτερο.

Οπως δεν κακιζω και σε τιποτα τον Λουτσε. Ο προπονητης θελει παικταρα στο κεντρο και στο δεκα. Δεν του φερνουν (ουτε και στους προηγουμενους απο αυτον) με αμεση συνεπεια να φτιαχνουμε εμεις σεναρια για το εαν θελει η οχι τους μικρους εαν μπορει να τους εξελιξει κλπ κλπ. Και ξεχναμε τον Λημνιο, τον Νταντας που με το που ηρθε μπηκε, τον Κουλιερακη και τον Λυρατζη και τον Τσαουση τωρα. Οπως εχει πει ο ιδιος κατεπαναληψη θα ερθει η ωρα που θα ειναι ετοιμοι και θα παιξουν.

Με βαση τα παραπανω δεν στεναχωριεμαι καθολου για τον Τσιγγαρα και (οπως πιστευω εγω) για την αποφαση του να παει σε αλλη ξενη ομαδα. Αμα δεν θελει να μεινει ας φυγει.
Κραταω τα 3 μυρια που εφεραν οι ακαδημιες μας στην ομαδα.
Ο Ντάντας είναι το πιο τρανό παράδειγμα όλων αδερφέ. Ο τυπάκος αυτός που δεν είναι ούτε 70 κιλά και όλοι απορούσαν αν μπορεί να σταθεί, έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του, ενώ είναι 21 χρονών. Μούσια δεν έχει βγάλει ακόμα.
Όποιος αξίζει παίζει. Αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες και ιστορίες να'χαμε να λέγαμε.
Τα ίδια έκανε και με τον Ζαμπά στα καλά του ενώ ήταν 18 χρονών, τα ίδια και με Λημνιό, Άκπομ, Σβιντέρσκι, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Τσαούση κλπ.
Απλά άργησε πέρσι να βάλει Λύρατζη στη θέση του Τέιλορ και Τσιγγάρα στη θέση του Σβαμπ και άρχισαν όλοι τις εξυπνάδες πως ο Λουτσέσκου δεν βάζει νέους.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παιδιά, ο προπονητής συζητάει με τον Μποτο σε καθημερινή βάση.

Ξέρει καλά ο Μποτο τι άποψη έχει για το ρόστερ ο Λουτσεσκου και φυσικά και το αντίθετο. Και προφανώς θα ξέρει ο Μποτο τι χαρακτηριστικά θέλει ο Λουτσεσκου να προστεθούν με τον παίκτη που θεωρητικά θα πάρουμε.

Ο προπονητής στο μοντέλο που έχουμε αυτή την στιγμή, σπάνια θα ζητήσει σύγκριμενα ονόματα ή όνομα. Ζητάει χαρακτηριστικά και θέσεις. Ο τεχνικός διευθυντής μέσω του τμήματος σκαουτινγκ βλέπει τι υπάρχει διαθέσιμο με τα στοιχεία που ζήτησε ο κοουτς και δημιουργεί όσο πιο μικρή λίστα μπορεί. Βλέπει που υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποκτηθεί όπως αποκτηθεί ο παίκτης, και προφανώς ο κοουτς ενημερώνεται παράλληλα βλέποντας τον παίκτη με βίντεο με στατιστικά κτλ.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίρρηση από κανέναν και μπορούμε οικονομικά να τον αποκτήσουμε, θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις.

Ξέρω ότι φαίνονται αυτά κάπως ουτοπικά κτλ αλλά έτσι συμβαίνει στο μοντέλο που έχουμε αυτή την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Τσιγγάρας είναι ένας καλός και φιλότιμος παίκτης.
Στη θέση του βέβαια, όλοι "φιλότιμοι" δείχνουν, αφού η βασική δουλειά τους είναι τρεξίματα, μαρκαρίσματα, κοψίματα. Εδώ σε πολλούς φαινόταν "φιλότιμος" ο Εσίτι (που ήταν και προσπαθούσε αλλά δε μπορούσε παραπάνω).
Σε μια άλλη εποχή, που τα αμυντικά χαφ ήταν μόνο αμυντικά/κόφτες, θα έκανε καλύτερη καριέρα. Αν δεν βελτιωθεί, δε θα γίνει ούτε Σιώπης.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

DimitrisS έγραψε:Παιδιά, ο προπονητής συζητάει με τον Μποτο σε καθημερινή βάση.

Ξέρει καλά ο Μποτο τι άποψη έχει για το ρόστερ ο Λουτσεσκου και φυσικά και το αντίθετο. Και προφανώς θα ξέρει ο Μποτο τι χαρακτηριστικά θέλει ο Λουτσεσκου να προστεθούν με τον παίκτη που θεωρητικά θα πάρουμε.

Ο προπονητής στο μοντέλο που έχουμε αυτή την στιγμή, σπάνια θα ζητήσει σύγκριμενα ονόματα ή όνομα. Ζητάει χαρακτηριστικά και θέσεις. Ο τεχνικός διευθυντής μέσω του τμήματος σκαουτινγκ βλέπει τι υπάρχει διαθέσιμο με τα στοιχεία που ζήτησε ο κοουτς και δημιουργεί όσο πιο μικρή λίστα μπορεί. Βλέπει που υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποκτηθεί όπως αποκτηθεί ο παίκτης, και προφανώς ο κοουτς ενημερώνεται παράλληλα βλέποντας τον παίκτη με βίντεο με στατιστικά κτλ.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίρρηση από κανέναν και μπορούμε οικονομικά να τον αποκτήσουμε, θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις.

Ξέρω ότι φαίνονται αυτά κάπως ουτοπικά κτλ αλλά έτσι συμβαίνει στο μοντέλο που έχουμε αυτή την στιγμή.

Ποιος σου το έχει πει?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Shao4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.
Η τελευταία δήλωση του Ιβάν άφησε να εννοηθεί το αντίθετο.
Ότι όλοι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δουλεύουν για τον προπονητή.
Αλλο οι δηλωσεις και αλλο οι πράξεις. Αν δουλευαν ολοι για τον προπονητη τοτε θα ειχαμε εδω και τουλαχιστον 1 μηνα το δεκαρι π θελει. Και φυσικα θα ειχαν ανανεωσει ολοι οσοι ηθελε. Πλεον θεωρω πως το πλανο του Ιβαν μπαινει πανω απο ολους. Νεοι παιχτες με προοπτικες και μεταπωλητικη αξια. Αν δεν μπορει ή δεν θελει να το υποστηριξει ο κοουτς τοτε θα αποχωρησει. Σ αυτο το πλανο δεν βλεπω να χωραει δεκαρι πανωραφισιο ανω των 26-27...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sn0ufel4 έγραψε:

Επειδη ο Λουτσεσκου δεν βαζει τους παιχτες του ή επειδη τους ειδαμε ολους να παιρνουν ματς και αποδειχθηκε στο χορταρι οτι δεν κανουν? Μεχρι στιγμης μονο ο Σαστρε εχει παρει ικανο αριθμο αγωνων και φανηκε λιγος. Ο Σοαρες εχει παιξει ελαχιστα ματς βασικος και σε διαφορετικες θεσεις. Ο Καργας δεν ειναι επιλογη Μποτο κοβω το κεφαλι μου. Δεν σ αρεσει ο Ναρει? Ο Νταντας? Ο Κοταρσκι? Ο Τομας? Μαλλον δεν τον χωνευεις

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

van rooy έγραψε:
Ποιος σου το έχει πει?
Κανένας δεν μου το έχει πει. Λέω γενικά τι συμβαίνει στις ομάδες που έχουν ένα τέτοιο πλάνο και μια τέτοια δομή όπως ο ΠΑΟΚ φέτος.

Και το ανέφερα κυρίως ως απάντηση στο αν ο προπονητής έχει λόγο στις επιλογές του Μποτο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε:

Αυτο το συμπερασμα εξαγεται απο εναν αποκλεισμο?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως ειναι αρρωστια να ακους τους αρδ της ομαδας. Ο μιζερογλου ειδε αρνητικο τον Τομας και ο κολκας κραζει αισχρα τον Σοαρες π μπηκε σε φαση π αλλαξε ολο το κεντρο, και φταιει αυτος και οχι ο σβαμπ ας πουμε...
Τεσπα.
Στο μονο π εχει δικιο ειναι οτι το να πονταρεις στον Αουγκούστο ειναι ρισκαδορικο γιατι εχει εντονες μεταπτωσεις διαθεσης.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:

Επειδη ο Λουτσεσκου δεν βαζει τους παιχτες του ή επειδη τους ειδαμε ολους να παιρνουν ματς και αποδειχθηκε στο χορταρι οτι δεν κανουν? Μεχρι στιγμης μονο ο Σαστρε εχει παρει ικανο αριθμο αγωνων και φανηκε λιγος. Ο Σοαρες εχει παιξει ελαχιστα ματς βασικος και σε διαφορετικες θεσεις. Ο Καργας δεν ειναι επιλογη Μποτο κοβω το κεφαλι μου. Δεν σ αρεσει ο Ναρει? Ο Νταντας? Ο Κοταρσκι? Ο Τομας? Μαλλον δεν τον χωνευεις

Ας πούμε 3,5 εκ και να βλέπεις τον Φελίπε να παραπατάει δεν το λες καλο.

1,8 εκ για κουαλιατα που δεν μπορεί προς το παρόν.

ΡΑΦΑ σοαρες ακόμα δεν τραβάει.

Αυτά του χρεώνω γιατί ήξερε ότι θέλουμε έτοιμους παίκτες.

Μπορεί σε 3 μήνες να είναι βασικοί οι 2 πρώτοι. Αλλά εδώ και 4 μήνες δεν μπορούν να βρεθούν ούτε σαν αναπληρωματικοι

Θα γίνουν λάθη είναι σίγουρο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για να απαντήσω κ στους δύο σας (Gospi και dimitrisou) το συμπέρασμα μου εξάγεται από τις εμφανίσεις των Σάστρε και Σοάρες που και για τους δύο μαζί δόθηκαν περίπου 3.5 εκατομμύρια και δε μπορούν καν να σταθούν στο επίπεδο της ομάδας

Επίσης από το ότι η ομάδα στα προκριματικά κατάφερε να κατέβει λόγω του κακού προγραμματισμού χωρίς επιθετικό και χωρίς δεκάρι ( τη μόνη θέση που ο προπονητής ζητάει παίκτη εδώ και 3 μεταγραφικές περιόδους και ακόμα δεν τον έχει δει)

Επίσης δεν έχει καταφέρει να φέρει στην ομάδα βασικό αριστερό μπακ (μακάρι να βγω λάθος αλλά ο Σοάρες είναι χειρότερος από το Τσαουση και αυτό είναι κατόρθωμα) ενώ και στο κέντρο της άμυνας έχει γίνει εντελώς λάθος οργάνωση
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

sn0ufel4 έγραψε:Για να απαντήσω κ στους δύο σας (Gospi και dimitrisou) το συμπέρασμα μου εξάγεται από τις εμφανίσεις των Σάστρε και Σοάρες που και για τους δύο μαζί δόθηκαν περίπου 3.5 εκατομμύρια και δε μπορούν καν να σταθούν στο επίπεδο της ομάδας

Επίσης από το ότι η ομάδα στα προκριματικά κατάφερε να κατέβει λόγω του κακού προγραμματισμού χωρίς επιθετικό και χωρίς δεκάρι ( τη μόνη θέση που ο προπονητής ζητάει παίκτη εδώ και 3 μεταγραφικές περιόδους και ακόμα δεν τον έχει δει)

Επίσης δεν έχει καταφέρει να φέρει στην ομάδα βασικό αριστερό μπακ (μακάρι να βγω λάθος αλλά ο Σοάρες είναι χειρότερος από το Τσαουση και αυτό είναι κατόρθωμα) ενώ και στο κέντρο της άμυνας έχει γίνει εντελώς λάθος οργάνωση
Για τον σαστρε θα συμφωνησω βασει εικονας αλλα για τον φελιπε δεν θα κρινω παιχτη που παιζει δεκαλεπτα..τωρα ολοι οι υπολοιποι δεν θα κριθουν απο τωρα καλα καλα δεν παιξανε 2 ματς..μπορει να μην βγει κανενας μπορει και ολοι..αν ομως κρινουμε απο τωρα θα σου πω οτι νταντας δεν ειχες ποτε ,ναρει τομας και κοταρσκι ειναι κανονικοι παιχτες που παιζουν ανετα βασικοι στον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Κόλκας όσον αφορά τον Τσιγγάρα.
Τσιγγάρας είναι μπακ απ του Ντάντας και καθαρό 6αρι. Το θέμα που ξεχνάει είναι ότι ο Αγκούστο θα πάει στο 6, και μετά έχεις στο 8 Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εφόσον θες ομάδα για χρόνια ο τσιγγαρας πρέπει να πάρει ματς φέτος και να έρθει του χρόνου.

ΣΒΑΜΠ ΚΟΥΡΤΙΤΣ δε θα εινα εδώ λογικα

Άρα θες κάποια σταθερά για αρχή.

Εκτός αν βάλεις καμία ρητρα στα 4 εκ και τα δώσουν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”