Κατώτερος παίκτης από τον Κουρτιτς που περπατάει? Τι ακριβώς σου προσφέρει? Να βαράει τα πέναλτι?Shao4 έγραψε:Και γιατί δηλαδή να έπαιρνε παιχνίδια εδώ? Χαριστικώς? Είναι σαφώς κατώτερος παίκτης από αυτούς.BlackFriday έγραψε:Ουτε για δανεικός!! Και ποιος μας λέει ότι εκεί θα πάρει παιχνίδια? Εδώ φυσικά και θα έπαιρνε αν δεν είχαμε φάει σκάλωμα με Κουρτιτς Αουγκούστο
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ρε τον Μινο περιμενατε? Σας το ειπα 2-3 σελιδες πριν. Εκλεισε ο Φερναντεςomerta76 έγραψε:O Μίνος είπε για τον Φερνάντες ότι είναι κοντά με 1,3 εκ ευρώ...σύνολο, δεν κατάλαβα!
-
Το να βάρα το πέναλτι εν τω μεταξύ που το λένε πολλοι, σαν κατο που ειναι απλο, είναι φοβερό συν. Πλέον με βαρ τα πέναλτι είναι πολύ πιο συχνα
Το οτι ο τυπος μετα απο ολο το φορουμ, προσβαλλε και τον Γερο δειχνει πραγματικα με τι εχουμε να κανουμε. Δε θα βρισω για να μη σας βαλω παλι σε δυσκολη θεση.sourmenetes έγραψε:Ένα θα πω δεν ξέρω πως τα μπλεξατε και ποιος σε στεναχώρησε!Γέρος έγραψε:ΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Αν δεν γράψει ο γέρος δεν έσταξε και η ουρά του γαϊδάρου. Μην σώσει και γράψει στον αιώνα τον άπαντα. Και το όνομα μου έχω γράψει.
Και το επίθετο μου έχω γράψει προς τον barlow στο κοινωνία ώρα μηδέν.
Και πως με αποκαλούσαν οι συμπαίκτες μου έχω γράψει, νονός ο Ανέστης Αφεντουλίδης.
Και σε τελική ανάλυση ήμουν η τελευταία τρύπα της φλογέρας, τι φαντάζεστε ότι ήμουν.
Γέρος έγραψε :
ΚΩΣΤΑΣ2019 είσαι παράξενο είδος ενήλικα, το ξέρεις ε?![]()
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε :
Γερε, εσύ καθόλου.
Το ξέρω.
Έχω μια απέχθεια στο λαϊκισμό
Ε όχι και λαϊκιστής. Από που και ως που. Αυτό με εκνεύρισε πολύ.
Ένα πράγμα είμαι και το έγραψα από την αρχή. Έχω παθολογική ταύτιση με τον Π.Α.Ο.Κ. Η πορεία της ζωής μου έχει τόσα κοινά με τον Π.Α.Ο.Κ. που καμιά δύναμη δεν μπορεί να την αποταύτιση από τον υποσυνείδητο νου μου. Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεριζώθηκε, του έγινε χείριστη υποδοχή στην και καλά μητέρα πατρίδα. Αδικήθηκε και αδικείται. Τον τσαλαπατήσαν και τον τσαλαπατούν. Τον είπαν τούρκο, τώρα Ρώσο.
Κάποιοι με είπαν συναισθηματικό χωρίς τεκμηριωμένη άποψη όπως ο giapas, o άλλος τώρα λαϊκιστή.
Ποτέ δεν έγραψα κάτι για να πικράνω κάποιον. Ποτέ δεν έβγαλα κάτι από τον νου μου. Είχα την εντύπωση ότι είμαστε Αδελφότητα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. Προσχώρησα στο Forum αποκαλώντας Αδελφέ Όλους. Και άρχισαν οι φάπες παπ πάρε αυτή, παπ πάρε την άλλη. Προσγειώθηκα.
Εξηγείστε μου ποιο είναι το σφάλμα μου. Είμαι σαχλός ? Είμαι σαλιάρης ?
Εγώ θα έλεγα ότι απλά έχουμε διαφορετικά βιώματα.
Βρε παιδιά ήταν ο Γιώργος Παπαχριστούδης ή ο Στεργιάδης φυσικοί ?
Εδώ θα είσαι και αν μπορέσουμε θα κάνουμε. Και επικοινωνία εφόσον ισχύει το mail σου.
Καλό βράδυ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Δεν το είδα Dimg4 είναι ανακατεμένα τα σχόλια και γινόταν χαμός. Θα μιλήσουμε με το Γέρος και θα δω και το άλλο θέμα. Το τι παίχτηκε.
- Caballo Viejo
Θα δώσουμε τον Τσιγγάρα στην Τουλούζ για να δώσουμε ένα εκατομμύριο συμβόλαιο στον Ντάγκλας και ο Κουαλιάτα με 1,8 μύρια θα μας βλέπει από την κερκίδα. Αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ. Πουθενά αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Δευ 29 Αύγ 2022, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ρε φιλε τι σχέση έχουν ο Αγκουστο με τον Τσιγγαρα. Όχι στο αν είναι καλοί παικτες η' οχι. Κ οι δύο καλοί είναι. Μπορεί να κάνει ο Τσιγγαρας αυτά που κανει ο Αγκουστο στο γήπεδο; Αν για τον Κουαλιατα δώσαμε 1.8 για το Αγκουστο δώσαμε 3. Να τον αφήσουμε να φύγει τσαμπα δηλαδη;
Ακομα και να διαφωνω σε καποια που γραφεις , μου αρεσει ο τροπος που γραφεις, γι αυτο τα δεχομαι ολα.Ωστοσο υπαρχει κατι που δεν συμφωνω καθολου. Στο οτι ο Χαρης εχει συγκεκριμενο ταβανι.Πως μπορουμε να το λεμε αυτο για ενα παιδι 22 χρονων?Σκεψου πως ηταν πριν απο 2 χρονια. Επισης στη θεση που παιζει μπορει να βελτιωσει τοσα πολλα.Πρωτα απολα δυναμη, το μονο σιγουρο,σε 2 χρονια θα ειναι πιο δυνατος...αυτο ειναι δεδομενο νομιζω.Μετα εχουμε τρεξιματα, πιεση, τακτικη, να παταει πιο πολυ περιοχη , να σουταρει.Νομιζω πως μπορει να βελτιωσει πολλα απο τα παραπανω.δεν ειναι εξτρεμ η επιθετικος που πιο πολυ η το εχεις η οχι...WeWillRockYou έγραψε:Ο Κούρτιτς ακόμα και στα 34 είναι ένας παίκτης που μπορεί να τραβήξει την ομάδα στις πλάτες του, όπως έδειξε και πέρσι. Για τον χαρακτήρα του, έχω ξαναπεί πως δεν μου αρέσει καθόλου και θα προτιμούσα να αποχωρήσει. Αγωνιστικά όμως αν καταφέρει το προπονητικό τιμ να τον έχει συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας, μπορεί να πάρει πολλά από αυτόν.proedros έγραψε:Ο Κούρτιτς του χρόνου φεύγει, είναι ήδη στα 35..Ποιος ο λόγος να δώσεις έναν παίκτη, που το θεωρώ ως δεδομένο πως αν πάρει παιχνίδια και αποκτήσει ξεκάθαρο ρόλο στην ομάδα , θα τον δούμε πολύ πολύ βελτιωμένο μόλις στα 22 του;WeWillRockYou έγραψε:Με δεδομένο ότι ο Χάρης αυτή τη στιγμή είναι 4ος στην ιεραρχία, αν η πρόταση είναι πάνω από 3 εκατομμύρια, θα τον έδινα προσωπικά.
Αν η πρόταση είναι για δανεισμό, με επέκταση συμβολαίου και υψηλή ρήτρα, επίσης θα ήταν θετική κίνηση για την εξέλιξη του ίδιου.
Αυτή τη στιγμή, αγωνιστικά η ομάδα μοιάζει να έχει δέσει με την τριάδα Κούρτιτς-Νταντάς-Αουγκούστο.
Ενδεχόμενη πώληση του Χάρη αν φέρει τα απαραίτητα έσοδα, μπορεί να δώσει λύση και αγωνιστικά ( με μετατόπιση Αουγκούστο πιο πίσω) και οικονομικά (για καλύτερη κίνηση από Φερνάντες στην επίθεση).
Από την άλλη ο Αγκούστο έχει δείξει τόσες φορές πως δεν γουστάρει να μείνει και ζητάει και ένα συμβόλαιο πολύ πάνω από την αξία προσφοράς του..
Ο Χάρης έχει δείξει πως γουστάρει πολύ να μείνει και θέλει με τα χίλια να προσφέρει…
Ο Αουγκούστο είναι επίσης ένας αρκετά ασταθής χαρακτήρας, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένας χαφ που δίνει ευελιξία στην ομάδα παίζοντας είτε στο 6, είτε στο 8 είτε στο 10. Θα προτιμούσα να πωληθεί και να αντικατασταθεί από έναν παίκτη τύπου Μίσιτς; Φυσικά!
Οι δυο τους όμως μαζί με τον Νταντάς είναι οι καλύτεροι χαφ της ομάδας αυτή τη στιγμή και δίνουν μια σταθερότητα σε σχέση με τους ανταγωνιστές, ενώ υπάρχει το περιθώριο να βελτιωθούν οι συνεργασίες τους μέσα στη σεζόν.
Για τον Χάρη, προφανώς και να παραμείνει αν δεν είναι ευνοικοί οι όροι αποχώρησης του. Αλλά θεωρώ πως είναι παίκτης με προτερήματα και συγκεκριμένο ταβάνι, οπότε με ένα πόσο πάνω από τα 3 εκατ. + ποσοστό μεταπώλησης, θα έβλεπα θετικά την πώληση του.
- Caballo Viejo
Ο Τσιγγάρας πόσες φορές παίζει όποτε γουστάρει και πόσες φορές σε έχει αφήσει με 10 παίχτες σε κρίσιμα ματς; Όσο για τον Αουγκούστο είναι καλύτερος μόνο στα πλαίσια των εμμονών του Λουτσέσκου. Πουθενά αλλού.Luigi Vampa έγραψε:Ρε φιλε τι σχέση έχουν ο Αγκουστο με τον Τσιγγαρα. Όχι στο αν είναι καλοί παικτες η' οχι. Κ οι δύο καλοί είναι. Μπορεί να κάνει ο Τσιγγαρας αυτά που κανει ο Αγκουστο στο γήπεδο; Αν για τον Κουαλιατα δώσαμε 1.8 για το Αγκουστο δώσαμε 3. Να τον αφήσουμε να φύγει τσαμπα δηλαδη;
-
Τώρα τι να σου πω, Λουτσεσκου έχουμε προπονητή. Μια ζωή παιζει με μέσους που έχουν χαρακτηριστικά 8αριου κ όχι 6αριου. Έτσι του αρέσει. Αυτόν τον προπονητή έχουμε κ παίρνει τίτλους, κανεί καλές χρονιές. Τι να κάνουμε να φέρουμε άλλον για να χωρέσει τον Τσιγγαρα;
Είναι σίγουρο;Πηγή;Dimg4 έγραψε:Ρε τον Μινο περιμενατε? Σας το ειπα 2-3 σελιδες πριν. Εκλεισε ο Φερναντεςomerta76 έγραψε:O Μίνος είπε για τον Φερνάντες ότι είναι κοντά με 1,3 εκ ευρώ...σύνολο, δεν κατάλαβα!
Kurtic/Dantas/augusto/schwab/filipeLuigi Vampa έγραψε:Τώρα τι να σου πω, Λουτσεσκου έχουμε προπονητή. Μια ζωή παιζει με μέσους που έχουν χαρακτηριστικά 8αριου κ όχι 6αριου. Έτσι του αρέσει. Αυτόν τον προπονητή έχουμε κ παίρνει τίτλους, κανεί καλές χρονιές. Τι να κάνουμε να φέρουμε άλλον για να χωρέσει τον Τσιγγαρα;
Ο τσιγγαρας περισσεύει απλά εγώ θεωρώ Ότι θα έπρεπε να είναι 5ος αντί του σβαμπ.
Λογικά θα πάρουμε 10 και ο αουγκουστο θα γυρίσει στο 8 αν ισχύει του Χάρη .
-
Ρε παιδια μιλαμε για τον ιδιο τσιγγαρα?ναι οκ δικο μας παιδι σκυλιαζει τρεχει αλλα μεχρι εκει προς το παρων...ουτε εγω θελω να φυγει αλλα μην το παμε στο αλλο ακρο ..