Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Τι εννοειτε ρε παιδια τα θελω του.
2 δεκαρια εχει για πρωταθλημα και κυπελλο.
Ποσα θελει?
Δεν του κανουν?
Γιατι ειπε το ναι για κουλιατα?
Γιατι ανανεωσε τον μπισεσβαρ?

Και εγω μπορει να θελω τον μεσσι και τον μπαπε. Τι να κανουμε
Αυτος μπορει να θελει 35 δεκαρια λες και αυτος πληρωνει.
Και να σου πω, ο Κουαλιάτα και ο Μπίσεσβαρ είναι τα δεκάρια, ok; Τα αριστερά εξτρέμ ποια είναι;
Ο Ρικάρντο από τη β ομάδα της Φαμαλικάο;
Αλήθεια πιστεύεις πως ο Λουτσέσκου έδωσε το ok να έχει για βασικό αριστερό εξτρέμ ένα παιδάκι με λιγότερα από 30 ματς καριέρας στα πόδια του;
Βρωμάει από κάθε πλευρά πως του είχαν υποσχεθεί έναν ακόμα παίκτη αδερφέ. Θες στο δέκα; Θες αριστερά;
Δεν έχει σημασία. Είναι 100% δεδομένο πως θα έρχονταν ένας ακόμα και σίγουρα δεν θα ήταν συμπληρωματικός.
Δεν ξερω τι του ειχαν υποσχεθει.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι η ομαδα πληρωνει τρελα ποσα αυτη τη στιγμη για την μεσοεπιθετικη της γραμμη.
Πληρωνουμε τα συμβολαια των ζαμπα, μουργκ, μπισεσβαρ, ζιβκοβιτς, ναρευ, κουλιατα, ρικαρντο, λαμπρου. Δεν βαζω καντουρι.
Για να παρεις πρεπει να διωξεις πρωτα.
Δεν ειναι απλα τα πραγματα.
Τα συμβολαια των ζαμπα μουργκ λαμπρου που ειναι τελειως αχρηστα κανουν εναν παικταρα για εξτρεμ ή 10.
Προφανως πρεπει να απαλαχθεις για να μπορεσεις να παρεις.
Δεν γινεται να μοιραζεις χρημα με τη σεσουλα αλογιστα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Τι εννοειτε ρε παιδια τα θελω του.
2 δεκαρια εχει για πρωταθλημα και κυπελλο.
Ποσα θελει?
Δεν του κανουν?
Γιατι ειπε το ναι για κουλιατα?
Γιατι ανανεωσε τον μπισεσβαρ?

Και εγω μπορει να θελω τον μεσσι και τον μπαπε. Τι να κανουμε
Αυτος μπορει να θελει 35 δεκαρια λες και αυτος πληρωνει.
Και να σου πω, ο Κουαλιάτα και ο Μπίσεσβαρ είναι τα δεκάρια, ok; Τα αριστερά εξτρέμ ποια είναι;
Ο Ρικάρντο από τη β ομάδα της Φαμαλικάο;
Αλήθεια πιστεύεις πως ο Λουτσέσκου έδωσε το ok να έχει για βασικό αριστερό εξτρέμ ένα παιδάκι με λιγότερα από 30 ματς καριέρας στα πόδια του;
Βρωμάει από κάθε πλευρά πως του είχαν υποσχεθεί έναν ακόμα παίκτη αδερφέ. Θες στο δέκα; Θες αριστερά;
Δεν έχει σημασία. Είναι 100% δεδομένο πως θα έρχονταν ένας ακόμα και σίγουρα δεν θα ήταν συμπληρωματικός.
Δεν ξερω τι του ειχαν υποσχεθει.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι η ομαδα πληρωνει τρελα ποσα αυτη τη στιγμη για την μεσοεπιθετικη της γραμμη.
Πληρωνουμε τα συμβολαια των ζαμπα, μουργκ, μπισεσβαρ, ζιβκοβιτς, ναρευ, κουλιατα, ρικαρντο, λαμπρου. Δεν βαζω καντουρι.
Για να παρεις πρεπει να διωξεις πρωτα.
Δεν ειναι απλα τα πραγματα.
Τα συμβολαια των ζαμπα μουργκ λαμπρου που ειναι τελειως αχρηστα κανουν εναν παικταρα για εξτρεμ ή 10.
Προφανως πρεπει να απαλαχθεις για να μπορεσεις να παρεις.
Δεν γινεται να μοιραζεις χρημα με τη σεσουλα αλογιστα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Blackgr4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είχαν υποσχεθεί παίκτη μεν, αλλά προφανώς είχαν προϋπολογίσει τα έσοδα της Ευρώπης, τουλάχιστον των ομίλων.
Για βασικό παίκτη; Δηλαδή είναι δυνατόν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να θεωρεί σωστό πλάνο το να ξοδέψεις ένα σωρό φράγκα για τις δευτεροτρίτες επιλογές του ρόστερ και να φέρεις βασικούς μόνο αν περάσεις στην Ευρώπη;
Αυτό δεν έκαναν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ κι εγώ φώναζα ότι είναι το χειρότερο Management που υπάρχει; Πρώτα επενδύεις και μετά καρπούσαι το κέρδος, έτσι πάει.
Εμείς το κάνουμε ανάποδα, γι αυτό και τρώμε τα μούτρα μας.
Στην παρούσα περίπτωση πάντως δεν χρειαζόντουσαν ΟΛΕΣ οι μεταγραφές για να περάσουμε τη Λέφσκυ. Και με τους παίκτες που είχαμε μπορούσαμε άνετα να την περάσουμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

K_geo έγραψε:εγω γιατι νομιζω οτι σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο το μοναδικο που υπαρχει ειναι ποδοσφαιρικη λογικη; :roll: και τεχνοκρατικη παραλληλα.. :ugeek:
Ισως να εχεις και δικιο. Αλλα η λογικη αυτη ισως να πηγαινει ως εξης: βαζω 10 νεους παικτες στην ομαδα, περιμενω να δω ποιοι θα μου βγουνε, και μετα κνω τις προσθηκες που χρειαζομαι και τις παραλληλες αποδεσμευσεις/πωλησεις κλπ. Κρατω το μπατζετ στα πλαισια που θελω και δουλευω με τους νεους καλους παικτες που ηρθαν. Σταδιακα σε βαθος χρονου επιλεγω με ηρεμια και με ανεση χρονου αυτουσνπου θα αντικαταστησουν τους Ολιβειρα, Καντουρι, Μπισε, Κουρτιτς, Αουγκουστο, Σβαμπ, Βιερινια, ισως Ζιφκο και οποιους απο τους μικρους δεν μιυ βγουνε.

Ετσι σε δυο-τρια χρονια θα κανω την ομαδαρα που θελω.
Απλα στο μεσοδιαστημα οι απαιτησεις μου ειναι μικρες σε οτι αφορα στοχους τιτλους ευρωπες κλπ. Ο στοχος μου ειναι σε 3μχρονια να εχω ομαδαρα και να μπω και στον χαρτη των μεταγραφικο των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων.

Κατι τετοιο ζουμε. Ισως δεν πρεπει να αγχωνομαστε κιολας. Ας περιμενουμε τα αποτελεσματα.

Εγω παντως θεωρω οτι εαν ειχαμε τους 2-3 παικτες που η ομαδα χρειαζεται θα καναμε και κατι καλυτερο στο διαστημα αυτο. Ετσι οπως ειμαστε κινδυνευει ολο το πλανο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@giliopoulos.

Φιλε δεν καταλαβαινω την λογικη στο να μετραμε τι παιρνουν τα βαρυδια του ροστερ για να δεις τι θα παρεις. Στο κατω κατω τα συμβολαια που αναφερεις ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο των χρηματων που εχασες απο την Ευρωπη. Και τα εχασες γιατι δεν προστατευτηκες. Δεν προστάτευσες την επενδυση σου.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο Σοτελδο δεν ηρθε γιατι δεν ψηνοταν να παει σε μια ομαδα στο μπανανισταν που ΔΕΝ παιζει σε ευρωπαϊκη διοργανωση. Οχι γιατι το παγωσε ο Ιβαν ή το ζεστανε η Γκοντσαρεβα. Οχι επειδη αλλαξαν τα σχεδια μας απο τον αποκλεισμο αλλα επειδη αλλαξαν τα δικα του σχεδια.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αυριο βραδυ θα βγει το ονομα του παικτη για το 10
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

στο ειπε καποιος;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gergeo4 έγραψε:στο ειπε καποιος;
Ναι, ο ιδιος που ειπε οτι παγωσαν οι μεταγραφες λογω του αποκλεισμου και γι αυτο δεν ηρθε ο Σοτελδο σε αυτους που το αναπαραγουν ως δεδομενο.
Στο εξης ετσι θα γραφω κι εγω οτι κατεβαζει η κουτρα μου, ως δεδομενο, αφου αυτο κανουν ολοι.

edit: περα απ' αυτο παντως, αυτη μου φανταζει ως η πιο λογικοφανης εξηγηση για το ναυαγιο αυτης της μεταγραφης. Το οτι χαλασε λογω του αποκλεισμου δεν προκυπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μονο απο υποθεσεις, σεναρια, υποθετικες "διαρροες" και αορατες "πηγες".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τετ 24 Αύγ 2022, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυτο με τον σοτελντο δεν ισχυει .η μεταγραφή χαλασε απο τους μεξικανους 100%
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Για ποιον λογο χαλασε απο τους Μεξικανους και απο που το γνωριζεις;
Και αυτο το σεναριο παντως αναιρει το "χαλασε λογω του αποκλεισμου".
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

απο μεξικο.ολα σχεδόν συμφωνημενα και ξαφνικά εκαναν πισω.αγνωστο γιατι
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αρα αφου το γιατι ειναι αγνωστο, πως μπορεις να λες με βεβαιοτητα οτι δεν ισχυει αυτο που υποθετω; Ισα ισα, ενισχυει την υποθεση μου αυτο που λες. "Ξαφνικα" εκαναν πισω... Ισως "ξαφνικα" ο Σοτελδο να ειπε μετα τον αποκλεισμο μας "τι να παω να κανω εκει αν δεν παιζω Ευρωπη, δεν παω, στειλτε με αλλου". Αν οντως ειναι ετσι, δεν θα το ελεγαν φορα παρτιδα, εξ ου και το "αγνωστο γιατι"
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

sic-4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:στο ειπε καποιος;
Ναι, ο ιδιος που ειπε οτι παγωσαν οι μεταγραφες λογω του αποκλεισμου και γι αυτο δεν ηρθε ο Σοτελδο σε αυτους που το αναπαραγουν ως δεδομενο.
Στο εξης ετσι θα γραφω κι εγω οτι κατεβαζει η κουτρα μου, ως δεδομενο, αφου αυτο κανουν ολοι.

edit: περα απ' αυτο παντως, αυτη μου φανταζει ως η πιο λογικοφανης εξηγηση για το ναυαγιο αυτης της μεταγραφης. Το οτι χαλασε λογω του αποκλεισμου δεν προκυπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μονο απο υποθεσεις, σεναρια, υποθετικες "διαρροες" και αορατες "πηγες".
η πλακα ειναι οτι η ερωτηση ηταν για τον iasiako.τσαμπα αρπαχτηκες φιλε μου
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

:lol:
ρε δεν αρπαχτηκα, κουβεντα κανουμε

edit: αν αρπαχτηκα με κατι ειναι η βεβαιοτητα με την οποια αναπαραγεται η αποψη οτι του Σοτελδο το χαλασαμε εμεις λογω του αποκλεισμου, οχι με την ερωτηση σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τετ 24 Αύγ 2022, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”