γιατι ρε φιλε τον σαντος της καρδιας μας
"Θα πάω στο κουρέα να μου κάνει extentions, θα αγοράσω ένα καινούργιο κουστούμι σε ροζ χρώμα, ένα ανεμιστηράκι του χεριού κι αν βρω το βιβλίο του Les Shannon "Modern couching" σε τιμή προσφοράς, θα το πάρω κι αυτό και θα την πέσω κάτω από μια ομπρελίτσα να καμαρώνω τα τεκνα στην παραλια της Αγίας Τριάδας, βοήθεια μου".
8a se doume tou xronou santos.pantos an kaneis malakies kai tou xronou 8a pw ton nuafor na se souvlisei prosexe fernanto
Με τέτοιες νοοτροπίες ποτέ δεν θα πάμε μπροστά…πέρυσι και τον Βενγκερ να έφερνες πάλι τα ίδια και τα γίδια θα έβλεπες..! Το να αλλάζεις 7 προπονητές και αυτό δεν είναι καλό…από τότε που αποκλείσαμε την Άρσεναλ (εκείνη την χρονιά πήραν και νταμπλ) μέχρι τώρα έχουν τον ίδιο προπονητή, λες εμείς να είμαστε πιο έξυπνοι που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα? Από την μια στιγμή στην άλλη δεν αλλάζει τίποτα, κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου γιατί κάποιος είπε ότι δεν έχει μαγικό ραβδί να αλλάξει κατευθείαν την ομάδα και χρειάζεται υπομονή!
Εγώ πάντως λέω εμείς να κοιτάξουμε το δικό μας μέρος να το φτιάξουμε κάθε Κυριακή καλύτερο (δηλαδή την κερκίδα) και ας αφήσουμε τον προπονητή να κάνει την δουλειά του..!