Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Xaxaxa... Έγραψες Kareena αδερφέ μου... Είσαι γίγαντας τελικά εσύ, δεν παίζεσαι... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
skewos

Δημοσίευση από skewos »

Καλησπερα σε ολα τα παιδια
Χρονια Πολλα
Εγω πηστευω οτι εχουμε εναν απο τους καλυτερους προπονητες τουλαχηστον στην Ελλαδα!Ας τον δουμε και φετος απο την αρχη της σαιζον με πληρη υπευθηνοτητα δικη του και τοτε ας τον κρινουμε σωστα και δικαια!!
Παντως εως τωρα με εδειξε οτι δεν ειναι του χρηματος αλλα θελει πραγματικα να κανει τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο οπως του αξιζει.Γιατι αν ηθελε θα ειχε φυγει απο την πρωτη στιγμη και δεν θα καθοτανε να ακουσει ολα αυτα μεχρι τωρα!!!!!!!!!!
:evil:
konstantin

Δημοσίευση από konstantin »

telos panton h xronia perase.8a se doume tou xronou santos.pantos an kaneis malakies kai tou xronou 8a pw ton nuafor na se souvlisei prosexe fernanto
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Ο Θόδωρας όταν έκανε την συμφωνία με τον Σάντος κοίταξε μακροπρόθεσμα...
Η λογική λέει οτί για να χτίσει ένας προπονητής μια ομάδα θέλει αρκετό καιρό.
Αλήθεια επίσης είναι οτί ο Σάντος με τα δείγματα του την φετινή χρονιά δεν έδειξε κάτι ελπιδοφόρο.
Βέβαια από την άλλη αρκετοί ποδοσφαιριστές σε συνεντέυξεις τους έπαιρναν το βάρος πάνω τους για την εικόνα της ομάδας, ή δήλωναν αδυναμία να κατανοήσουν τι τους ζήταγε.
Πολύ κουβέντα πάντως...

Ευχή μου είναι για το καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ να έρθει μια μέρα που να υμνούμε τον Σάντος (για το έργο που θα έχει κάνει και τα αποτελέσματα).
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

χεχεχε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DAFFY

Δημοσίευση από DAFFY »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ?? ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ ΜΑΡΑΓΚΟ Κ ΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ MANCHESTER 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ SER… ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!! :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

ενταξει έχει πιστωση χρονου και ο σαντος αλλα αν κι του χρονου παμε σκατά να πάρει δρόμο . ειπάμε καλος χρυσός αλλά μεχρι τώρα μονο αρνητίκα δειγματα γραφης έχει δωσει. μακάρι να μας βοηθήσει βεβαιά αλλα δεν το βλέπω
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

κατω τα χερια απο σαντος ρε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κοιτα του χρονου να παλεβουμε για σωτηρια κυριε σαντος και μετα θα σου πω εγω εκει δεν εχει μετα αυτους τους παιχτες εχω αυτα μπορω να κανω τον νουαφορ εσυ τον ηθελες παρτον και κανε ομαδα .....γιεεεεεε.

ποτε θα τρελαθουμε καμια μερα??? 8)
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

ΥΠΟΜΟΝΗ
Μεγαλο αγαθο μαγκεs.......................
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

oχι κιρο εχουμε παρει τοσα πρωταθληματα. δεν μπορουμε να χασουμε ενα πρεπει να το παρουμε και αυτο.
ουτε μια μερα υπομονη.

Σαντος γερα κανε δουλεια
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εντάξει ρε παιδιά εκεί που αλλάζουμε 3 προπονητές το χρόνο, πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να βλέπουμε τον άλλον που κάθησε 22 χρόνια;
Πιστεύω ότι οποιαδήποτε αναφορά στην περίπτωση της Μαν Γιουτουντού ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και είναι καθαρά ουτοπική.
Βέβαια ο καθένας μπορεί να ελπίζει, αλλά ας κρατήσουμε έναν προπονητή για 2 χρόνια και μετά βλέπουμε!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:
Σάντος: "Περιμένω μια μεγάλη σεζόν"

Για μένα το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι μία περίοδος διακοπών αλλά αυτοσυγκέντρωσης και σχεδιασμού, επαφών και συζητήσεων, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την επόμενη σεζόν".
Μάλιστα.

Δηλαδή εννοεί:

"Θα πάω στο κουρέα να μου κάνει extentions, θα αγοράσω ένα καινούργιο κουστούμι σε ροζ χρώμα, ένα ανεμιστηράκι του χεριού κι αν βρω το βιβλίο του Les Shannon "Modern couching" σε τιμή προσφοράς, θα το πάρω κι αυτό και θα την πέσω κάτω από μια ομπρελίτσα να καμαρώνω τα τεκνα στην παραλια της Αγίας Τριάδας, βοήθεια μου".
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

γιατι ρε φιλε τον σαντος της καρδιας μας :) :)

Μια χαρα ειναι μια χαρα ΠΑΟΚ εισαι και εχεις προπονιτι τελος.

Σε λιγο καιρο θα φοναζουμε παλι ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ωχ sorry Falegkos...δεν ήξερα ότι τα φτιάξατε... :wink: :wink:

Ζητω ταπεινά συγγνώμη και σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον... :lol: :lol:

Xaxaxa...γεια σου ρε αδερφέ!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Santos for ever!!!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

γιατι ρε φιλε τον σαντος της καρδιας μας
"Θα πάω στο κουρέα να μου κάνει extentions, θα αγοράσω ένα καινούργιο κουστούμι σε ροζ χρώμα, ένα ανεμιστηράκι του χεριού κι αν βρω το βιβλίο του Les Shannon "Modern couching" σε τιμή προσφοράς, θα το πάρω κι αυτό και θα την πέσω κάτω από μια ομπρελίτσα να καμαρώνω τα τεκνα στην παραλια της Αγίας Τριάδας, βοήθεια μου".
8a se doume tou xronou santos.pantos an kaneis malakies kai tou xronou 8a pw ton nuafor na se souvlisei prosexe fernanto
Με τέτοιες νοοτροπίες ποτέ δεν θα πάμε μπροστά…πέρυσι και τον Βενγκερ να έφερνες πάλι τα ίδια και τα γίδια θα έβλεπες..! Το να αλλάζεις 7 προπονητές και αυτό δεν είναι καλό…από τότε που αποκλείσαμε την Άρσεναλ (εκείνη την χρονιά πήραν και νταμπλ) μέχρι τώρα έχουν τον ίδιο προπονητή, λες εμείς να είμαστε πιο έξυπνοι που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα? Από την μια στιγμή στην άλλη δεν αλλάζει τίποτα, κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου γιατί κάποιος είπε ότι δεν έχει μαγικό ραβδί να αλλάξει κατευθείαν την ομάδα και χρειάζεται υπομονή!
Εγώ πάντως λέω εμείς να κοιτάξουμε το δικό μας μέρος να το φτιάξουμε κάθε Κυριακή καλύτερο (δηλαδή την κερκίδα) και ας αφήσουμε τον προπονητή να κάνει την δουλειά του..!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”