Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από boogeyman77 »

giliopoulos έγραψε:Ναι δεν τον δινουμε με 2 μυρια τωρα που απ οτι φαινεται δεν υπαρχει μια, και περιμενουμε να τον δωσουμε 6.
Ποιον?? Τον απιθανο πουθενα αουγκουστο. 3 χρονια τωρα τι θυμαστε απο αυτον??
Εγω μια ατελιωτη αδιαφορια, ενα πραμα τελειως αδιαφορο.
Και θα δωσει ομαδα 5 και 6 μυρια για τον τιποτα..
ΟΚΚΚΚΚΚ
Εδώ ομάδα έδωσε 3 για τον.....Mitaj!!! Θα μου πεις εμείς ως συνήθως χαρίζουμε παίκτες ( Πέλκας,Warda,Esiti,Mihaj κτλ) την ώρα που οι άλλοι τα "βαρίδια" τα μοσχοπουλάνε.Ειναι ένα θέμα αυτό αλλά θέλω να πιστεύω πως μια πρόταση 3-4 χαρτιά μπορούμε να βρούμε. Γι'αυτό (και γι'αυτό) άλλωστε κάποιοι (χρυσό)πληρώνονται
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

boogeyman77 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Ναι δεν τον δινουμε με 2 μυρια τωρα που απ οτι φαινεται δεν υπαρχει μια, και περιμενουμε να τον δωσουμε 6.
ΟΚΚΚΚΚΚ
Εδώ ομάδα έδωσε 3 για τον.....Mitaj!!! Θα μου πεις εμείς ως συνήθως χαρίζουμε παίκτες ( Πέλκας,Warda,Esiti,Mihaj κτλ) την ώρα που οι άλλοι τα "βαρίδια" τα μοσχοπουλάνε.Ειναι ένα θέμα αυτό αλλά θέλω να πιστεύω πως μια πρόταση 3-4 χαρτιά μπορούμε να βρούμε. Γι'αυτό (και γι'αυτό) άλλωστε κάποιοι (χρυσό)πληρώνονται
Καλά η κουλά με τον βαζελο έχουν να μοσχοπουλησουν καμία δεκαετία και βάλε μην λέμε οτι θελουμε ..τώρα για τον μιται ας μην ήταν ο πόλεμος στη Ρωσία και το πολύ κάνα εκατομμύριο θα έδιναν ..τώρα που δεν θέλει να πάει κανείς εκεί αναγκαστικά πληρώνουν …
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

boogeyman77 έγραψε:
ΟΚΚΚΚΚΚ
Αυτοί οι 4 που "χαρίσαμε" τι έχουν καταφέρει μετά τον ΠΑΟΚ και πού?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εφ' όσον δεν υπάρχει πρόταση για τον Αγκούστο, η ανανέωσή του είναι μάλλον μονόδρομος.

Πρώτο επειδή αμφιβάλλω να μπορούμε να φέρουμε καλύτερο.

Και δεύτερον επειδή του χρόνου πιθανότατα χαιρετάνε οι Κούρτιτς, Νταντάς, Καντουρί και Σβαμπ. Σχεδόν όλη η μεσοαμυντκή γραμμή δηλαδή. Η ομάδα πρέπει να έχει συνέχεια και να υπάρχει ένας βαθμός ομοιογένειας με την διατήρηση του Αγκούστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 20 Αύγ 2022, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DamoN έγραψε:Αυτό με τον Κουαλιατα καταντάει γραφικό! Που τον είδατε ρε μάγκες και ξέρετε ποσο κοστίζει; Εκτός και αν θεωρείτε ότι είναι κανόνας να έρχεται κάποιος από άλλη ήπειρο σε αυτή την ηλικία και να κάνει παπαδες από την πρώτη μέρα.
Μπορεί να κλέψαμε εκκλησία μπορεί να είναι μια vfm Μεταγραφη μπορεί να τα κλαίμε και να βγει παλτό!
Αλλά παιχτη που έχετε δει 2 45 λεπτά και κάτι φιλικά προετοιμασίας πως τον κρίνετε έτσι ελαφρά την καρδια
Αυτό πάει σε εμένα που είπα αν ο Κουαλιατα κοστίζει 2, ο Αουγκουστο κοστίζει τουλάχιστον 6;

Δεν έκρινα την ικανότητα του Κουαλιατα πουθενά!

Πρόκειται όμως για έναν παίκτη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στους Γουοντερερς της Ουρουγουάης. Το μπατζετ της ομάδας αυτής είναι μικρότερο του Λεβαδειακού, το market value των παικτών τους αντίστοιχο του Λεβαδειακού και η πορεία τους στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης που δεν το λες καλύτερο από το ελληνικό είναι αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

Ο Κουαλιατα έδειξε κάποια καλά στοιχεία σε αυτή την ομάδα και μας έπεισε να τον πάρουμε. Παρ’ολα τα καλά του στοιχεία πρόκειται για τεράστιο ρίσκο μιας και οποιοσδήποτε παίκτης έρχεται από Λατινική Αμερική στην Ευρώπη χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και πολύ δουλειά στην τακτική. Περαν από αυτό ο παίκτης δεν έχει ποτε δοκιμαστεί σε μια ομάδα του επιπέδου μας ή σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Σημαίνουν αυτά ότι δεν πρόκειται για καλό παίκτη; Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι όμως τα 2Μ πολλά για μια τέτοια κίνηση; Στα δικά μου τα μάτια ναι. Πόσους άλλους παίκτες έχει πουλήσει η Γουοντερερς ή αλλες παραπλησιες ομαδες σε αυτά τα χρήματα; Που πήγαν και τι έκαναν; Να το πω αλλιώς. Ένας παίκτης που κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ θα πουληθεί με 10 χαρτιά. Ένας παίκτης που κάνει παπάδες στον Βόλο μαξ με 2Μ. Έτσι πάει η αγορά.

Όποτε, αυτό που ειπα είναι ότι αν ένας παίκτης με τις περγαμηνές του Κουαλιατα στα 22 του αξίζει 2Μ, ένας παίκτης με συμμετοχή στην εθνική Βραζιλίας, προσαρμοσμένος στο ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου, βασικός τρία χρόνια συνεχόμενα στον ΠΑΟΚ με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κοκ στα 24-25 του αξίζει σίγουρα τα τριπλάσια.

Οτιδήποτε κάτω από 6 για Αουγκουστο (ή λιγοτερα με κάποιο ποσοστό συνιδιοκτησίας) θα είναι αποτυχία.

Η ανανέωση εκεί σκοπεύει και πολύ καλώς έγινε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giliopoulos έγραψε:
Tolaros έγραψε:Στα ματς που μας κρέμασε ο Αουγκουστο βάζεις τη Λεφσκι? Γιατί εκεί είχαμε κρεμαστεί πολύ νωρίτερα από άλλον παίχτη.
Ούτε εμένα με αρέσει παικτικα αλλά έχει αξία στο χρηματιστήριο , τι να κάνουμε.
Αφου εχει αξια γιατι δεν βρισκεται ομαδα να δωσει εστω και 2 μυρια να τον παρει??
Αυτη ειναι η τρομερη αξια του??
Γιιβτε παλικάρι μου ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον χάσει για 2 εκατομμύρια, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Όπως δεν ήθελε να χάσει και τον Τζολη για Μισό-ενα εκατομμύριο...τότε που παρακαλούσατε να τον δώσει η ομάδα..
Όπως δίνατε με κορδελιτσες τον σβιντερσκι με δύο εκατομμύρια.

Από κει και πέρα σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Αουγκούστο με όλα του τα στραβά αυτή τη στιγμή είναι στους 3-4 καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος
boogeyman77
Επικοινωνία:

Tolaros έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
ΟΚΚΚΚΚΚ
Πέλκας μεταγραφή στην Χάλ,Warda mvp του κυπριακού πρωταθλήματος και Esiti πρωταθλητής Ουγγαρίας.Ο Mihaj τώρα έφυγε οπότε δεν πρόλαβε κάτι ακόμα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

boogeyman77 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Ναι δεν τον δινουμε με 2 μυρια τωρα που απ οτι φαινεται δεν υπαρχει μια, και περιμενουμε να τον δωσουμε 6.
ΟΚΚΚΚΚΚ
Πέλκας μεταγραφή στην Χάλ,Warda mvp του κυπριακού πρωταθλήματος και Esiti πρωταθλητής Ουγγαρίας.Ο Mihaj τώρα έφυγε οπότε δεν πρόλαβε κάτι ακόμα[/quote]
Όλα αυτά που έγραψες θεωρούνται σοβαρά επιτεύγματα;αν ναι πάω πάσο…
boogeyman77
Επικοινωνία:

Dimitrisou έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
ΟΚΚΚΚΚΚ
Καλά η κουλά με τον βαζελο έχουν να μοσχοπουλησουν καμία δεκαετία και βάλε μην λέμε οτι θελουμε ..τώρα για τον μιται ας μην ήταν ο πόλεμος στη Ρωσία και το πολύ κάνα εκατομμύριο θα έδιναν ..τώρα που δεν θέλει να πάει κανείς εκεί αναγκαστικά πληρώνουν …
Θα συμφωνήσω για κούλα και βάζελο αλλά οι απόγονοι έχουν δώσει ότι τους βαραίνει παίρνοντας πάντα από 1 χαρτί και πάνω. Τώρα που ανέφερες Ρωσία-Ουκρανία και τα σχετικά, εμείς που υποτίθεται πως έχουμε και καλές σχέσεις εκεί γιατί δεν μπορούμε να σπρώξουμε Taylor-Murg-Jaba-Λάμπρου-Ninua ρε γ@μωτο; ποιός Mitaj τώρα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μεταγραφή στη Χαλ εννοείς το δεν τον υπολογιζω, τον δινω οπου ναι ναι, δε βρίσκω ομάδα να τον δώσω και τον πήρε ο κουμπάρος του στη δική του?
Τον Εσιτι που έπαιζε και αλλάζαμε κανάλι?
Και τον παιχταρα τον Αιγύπτιο που τον κρατούσε πίσω ο ΠΑΟΚ και είναι για μεγάλα πράγματα όπως να παίζει στην Κύπρο.
Απορώ γιατί άφησες έξω τον άλλο υπερπαιχτη των 5 ηπείρων τον Λάμπρου
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

η φορτσα τι λεει για μεταγραφες?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Απάντησα που τους δώσαμε και το τι έκαναν. Πουθενά δεν είπα ότι πήγαν στην Real Madrid και ότι πήραν χρυσή μπάλα. Τέσπα δεν θα μπω σε αντεγκλήσεις ούτε το συνεχίζω άλλο γιατί πάλι εγώ θα φάω ban επιλεκτικά. Έχετε δίκιο σε όλα .Καλή καρδιά λοιπόν και πάμε να τους σκίσουμε όλους ξεκινώντας από σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 20 Αύγ 2022, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Η ερώτηση για το θέμα Ντόουγκλας είναι μία. Ποιο από τα δυο σενάρια θα σου κάνει το μεγαλύτερο κακό;
Να χάσεις τον οποιονδήποτε με λιγότερα(;;) χρήματα από αυτά που θεωρείς πως θα έπαιρνες αν είχε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας ή να βασιστείς πάνω του και να σε ξανακρεμάσει σε οποιοδήποτε σημαντικό παιχνίδι;

Εγώ θεωρώ το δεύτερο σενάριο πολύ χειρότερο.
Άλλωστε πόσα να χάσουμε; Να πάρουμε 2 αντί για 4; Και τι έγινε;
Αν όμως πάμε μέσα στο Χαριλάου και φάει καμιά κόκκινη στο 5;
Αν παίξουμε με γαύρο και μας κρεμάσει όπως πάντα;
Αν πάμε κανένα τελικό και είναι ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, όπως ήταν πριν λίγους μήνες με τον βάζελο;

Πόσοι από εσάς θα σκεφτείτε τα 2 εκατομμύρια λιγότερα που θα παίρναμε αν τον πουλούσαμε τώρα;
Εγώ λέω κανείς.

Οπότε να η απάντηση. Πώληση τώρα, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο επειδή επιτέλους φεύγει το καβαλημένο παιδάκι και την επόμενη φορά φρόντισε, να ανανεώνεις εγκαίρως όποιους θες και να πουλάς ακόμα νωρίτερα αυτούς που δεν θες.
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Λες και είναι στραγάλια τα εκατομμύρια,που απλές γίναμε
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Όποιος βρήκε τα 2εκ, να τηλεφωνήσει στην ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”