Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό mbison » Κυρ 14 Αύγ 2022, 12:20

Odi έγραψε:Εδώ διαβάζουμε σε forum οπαδών του ΠΑΟΚ , ότι η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν «άκρως ανταγωνιστική».

Πως ήταν η «άκρως ανταγωνιστική» ομάδα; Στην καλύτερη περίπτωση 4η θέση, με 6 τίτλους σε 86 χρόνια.

Πως είναι η «σιγουρα χειρότερη» τωρινή ομάδα ; Στην χειρότερη 2η θέση, με 5 τίτλους (6 στο γήπεδο) σε 10 χρόνια.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC
Για να μην τρελαθούμε, 2007_2012 ανέλαβαν το 2008 βγήκαμε 2οι
Άβαταρ μέλους
mbison
 
Δημοσιεύσεις: 5174
Εγγραφή: Παρ 07 Μαρ 2014, 09:22

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό proedros » Κυρ 14 Αύγ 2022, 12:21

kosths BXL έγραψε:
nunies4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ρε παιδια τι 2,4 ο βαζελος τα ακουτε αυτα που λετε ? δεν μας φτανει οι κινησεις που δεν γινονται οι δικες μας εχουμε και τους μαλακες στο sdna που πληρωνει ο ιβαν να κανοιυν επικοινωνιακες υπερβολες για να φουσκωσουν τον βαζελο....αραξτε λιγο...εγιναν ομαδες μεσα απο 5 αρθρα και μολις παιξαν ηταν για κλαματα...καθε χρονο δεν εχετε βαρεθει αυτη τη μαλακια με τους πρωταθλητες των μεταγραφων ρουλη κουλα και βαζελο ?...

Υπάρχει μια διαφορά. Τον βαζελο του Αιτορ, του Κότσιρα και του Ιωαννίδη οσο και να μου τον παραφουσκωναν παρέμενε μια μετριοτατη ομάδα.
Ο βαζελος του Χουανκαρ, του Μαγκνουσον, του Παλασιος, του Βερμπιτς, του Σποραρ, του Μπέρναρντ (αν γίνει) και ακόμα ενός εξτρέμ ίδιου επιπέδου με Βερμπιτς όπως λένε δεν χρειάζεται προμοταρισμα και φούσκωμα.
Εν δυνάμει έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό. Γιατί να μην το παραδεχτούμε;



γτ δε εχει πολυ απλα...τον χουανκαρ ποτε τον καναμε παικταρα και δεν το θυμαμαι ? ο μαγκνουσον με τον αχιλειο που οποιαδηποτε στιγμη καλυνηχτα...και οι παλασιος βερμπιτς τι ακριβως ειναι ? στον γαυρο και σε εμας μετα απο τρια ματς θα τους εκραζαν μεχρι και τα πλακακια της τουμπας...μιλαμε τωρα για μια ομαδα με 0 αναπτυξη ο βαζελος που περυσι πριν τα πλει οφ ηταν 15 βαθμους πισω και που σε εναν τελικο δεν εκανε ουτε μια ευκαιρια και επαιζε 90 λετπα πισω απο την σεντρα ?...ο σποραρ ειναι μια χαρα κινηση και αν κανουν και του μπερναρ και αυτος θα ειναι καλη αλλα μεχρι εκει..αμα ξεκινησω να γραφω τι παικτες εχουν σε καθε θεση θα γελαμε...δεν παν για πρωταθλημα δεν παν για 2η θεση απλα παλι θα βγουν ευρωπη ....


Αυτή είναι η άποψη σου..Σεβαστή…Εγώ λέω πως θα κάνει πρωταθλητισμό…Καταρχήν έχει ίσως τον καλύτερο προπονητή από όλους τους μεγάλους…Εγώ θα πω μακάρι να είχαμε τον Χουάνκαρ, δεν βλέπω άλλο μπακ καλύτερο στην λίγκα..Με την Σλάβια που είναι 100 φορές πάνω από την Λέφσκι τους έκανε γιογιό ο συγκεκριμένος στο 1ο ημίχρονο…Ο Μαγκνουνσον είναι στοίχημα , είναι καλός παίκτης αλλά είναι αργός…Για Σποράρ Μπέρναρντ και Βερμπιτς τι να πω!!!Απλά παικταράδες…Δηλ. σε ποια θέση υπερέχουμε εμείς;
proedros
 
Δημοσιεύσεις: 4513
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 14 Αύγ 2022, 23:09

-Περιμέναμε τα χρήματα από το Στοίχημα, αυτά που δικαιούμασταν, αλλά δεν τα πήραμε και ήταν περίπου 300.000 ευρώ, αλλά τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Εάν παίρναμε τα χρήματα που έπρεπε να πάρουμε δεν θα είχαμε πρόβλημα, τώρα όμως, έχουμε! Εάν δεν παραδώσουμε φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έως τις 22 Αυγούστου, δεν θα πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ, δεν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε έως τότε 130.000 ευρώ και όπως βλέπω, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πήγε όπως περιμέναμε. Έχουν μπει περίπου 60.000 ευρώ από την αύξηση, προφανώς οι συνοπαδοί μου δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Ο Ιούλιος ήταν ο πρώτος μήνας που δεν πληρώσαμε τις ρυθμίσεις μας και κάποιες έχουν και προσαυξήσεις, δεν ξέρω τι θα κάνω, ψάχνουμε λεφτά από ΠΑΟΚτσήδες, κάποιοι υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν, κάποιοι άλλοι όχι, θα βάλω κι εγώ κάποια χρήματα πάλι, να δω τι θα κάνουμε…


-Διαβάζω διάφορα σχόλια συνοπαδών μου γιατί δεν πήραμε τον τάδε παίκτη ή γιατί αποκτήσαμε τον άλλο, αλλά δεν κατάλαβαν ότι δημιουργούμε κάτι καινούργιο και όταν δεν υπάρχουν χρήματα, είναι περιορισμένες οι επιλογές παικτών. Καιγόμαστε για έσοδα, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή τους στην αύξηση κεφαλαίου και οι μεταγραφές θα γίνουν ανάλογα με τα λεφτά που έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβά συμβόλαια, θέλουμε να χαμηλώσουμε το μπάτζετ, γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, ψάχνουμε και για χορηγό φανέλας, θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά. Εγώ τα λέω, τα φωνάζω, παλεύουμε όσο μπορούμε και πρέπει να βάλουν πλάτη οι συνοπαδοί μου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, θα κλείσω τον διακόπτη, θα πληρώσω τις υποχρεώσεις της δικής μας θητείας και θα αποχωρήσω, θα παραιτηθώ.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 47046
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 15 Αύγ 2022, 08:46

Υποθέσεις:
Το τελευταίο 20ήμερο, αν κάποιος έβαζε στην άκρη 0.5€ την ημέρα, σήμερα θα μπορούσε να πάρει 2 μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνολικής αξίας δέκα ευρώ, μέσα από την άνεση του σπιτιού του.

Αν το έκαναν αυτό 50.000 ΠΑΟΚτσήδες, θα τελειώναμε με την ΑΜΚ σε 20 μέρες.

Γεγονός:
60.000€ μάζεψε μέχρι σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ΑΜΚ της.
Δεν ζητά ελεημοσύνη, αγοράζουμε δικαίωμα ψήφου και λόγου στις ΓΣ της ομάδας. Έλα στις συνελεύσεις να ρωτήσεις τη διοίκηση ό,τι θέλεις, να πεις παράπονα. Δεν κοστίζει η γνώμη σου δέκα ευρώ;

Δεν ζήτησε κανείς να πεινάσεις για να βάλεις 10€. Πέρσι έβαλαν 9500 ΠΑΟΚτσήδες 500.000€. Φέτος πρέπει να βάλουν περισσότεροι, να μοιραστεί το ποσό σε λιγότερα άτομα, να μη νιώθουμε μ@λ@κες κι εμείς που βάζουμε.
Απευθύνομαι σε εσένα που δεν χρωστάς παντού, που δεν είσαι άνεργος, που εργάζεσαι και έχεις ένα στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης και, γαμώ τη πουτάνα μου, δηλώνεις ΠΑΟΚ. Αν μπορείς να κάνεις δέκα ευρώ οικονομία σε 1, 2, 4, 10 μέρες, τότε οφείλεις να αγοράσεις μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Χατζόπουλος είναι έτοιμος να φύγει. Πράξε πριν να είναι αργά, γιατί μετά θα τρέχουμε.

“Μητσοτ@κη γαμιέσαι” φωνάζουμε σχεδόν όλοι. Μαντέψτε ποιος κρέμασε (και) τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της χρωστάει 300.000€.

Δεν ζήτησε κανείς να βάλεις 20, 50, 100 ευρώ. Βάλε δέκα ευρώ και πες το σε κάθε ΠΑΟΚτσή φίλο σου, σε κάθε ΠΑΟΚτσή που συναντάς έξω.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 47046
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό zoomgr » Τρί 16 Αύγ 2022, 06:18

η ομάδα θέλει 2-3 προσθήκες βασικές παικταράδων. Με δυνατούς ΠΑΟ - ΑΕΚ - οΑρηθ μας συμφέρει, για τον απλούστατο λόγο ότι το πρωτάθλημα θα κρίνετε από την συγκομιδή των βαθμών που κάνεις με τα χωριά και όχι με τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακόύ. Τώρα θα μου πεις ο άλλος δίνει χορηγίες και έχει δορυφόρους... θεωρητικά πάντα μιλώντας νομίζω ότι μας συμφέρει. ας ελπίζουμε ότι θα κάνουμε κάνουμε καλές 4 πρώτες αγωνιστικές, εκεί θα κριθούν πολλά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr
 
Δημοσιεύσεις: 2192
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό joshua » Τρί 16 Αύγ 2022, 09:26

Για να δουμε τι θα δουμε αν και τα μηνυματα δεν ειναι αισιοδοξα...Η μεταγραφικη περιοδος στην Ιταλια νομιζω τελειωνει τελος Αυγουστου για να δουμε τη καταληξη της υποθεσης Κουρτιτς.Ο χρονος παντως αρχιζει και πιεζει,ειδικα για τις αποχωρησεις...Aν το θεμα μας παντως ειναι η αδυναμια εισροης χρηματων ας παρουμε τον Τσερισεβ και τον Τζουμπα και τους πληρωνουμε σε ρουβλια στη Ρωσια... :mrgreen:

Υ.Γ Επειδη γκρινιαζουμε συνεχως για το φορουμ καπου εδω να πουμε οτι το επιπεδο του σε σχεση με οτι συμβαινει στα σοσιαλ ειναι εξαιρετικο.Στα υπολοιπα μεσα ειναι πραγματικα τραγικη η κατασταση και το λεω εγω που ως γνωστο δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με τη κριτικη.Αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο το ξεκατινιασμα...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24071
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό tzabi » Τρί 16 Αύγ 2022, 09:59

Μαγκες,

Η ομαδα χρειαζεται στοπερ σαν τον Ιγκανσον και καλυτερο ακομα, ανεξαρτητα απο τις αποχωρησεις.
Ολες οι αλλες θεσεις τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα ειναι κομπλε.
Ενα στοπερ να κλεισουν οι τρυπες, να δεχομαστε δυσκολα γκολ και μπροστα 1-2 γκολ θα βαζουμε σιγουρα τσουκου τσουκου.
Νασμπεργκ Καργας Μιχαιλιδης Κουλιερακης μονο για αλλαγες κανουν για ομαδα που παει για πρωταθλητισμο ως τα Χριστουγεννα τουλαχιστον.

Τωρα αν καταφερεις και τα βαριδια (Αγκουστο, Ζαμπα, Μουργκ), παιρνεις και ενα αριστερο εξτρεμ που να παιζει και στο 10. Αλλα στοπερ χτες.

Κουρτιτσς πιστευω θα μεινει και θα παιξει μια χαρα μολις καθαρισει το μυαλο του.
tzabi
 
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: Τετ 21 Οκτ 2020, 16:12
Τοποθεσία: Rotterdam

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 16 Αύγ 2022, 10:16

Χαρά στο κουράγιο σας που ελπίζετε για μεταγραφές. Ας απαλλαγούμε από Augusto, Curtic, Ninua, Λάμπρου, Murg και Jaba κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90047
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τρί 16 Αύγ 2022, 10:50

joshua έγραψε:Για να δουμε τι θα δουμε αν και τα μηνυματα δεν ειναι αισιοδοξα...Η μεταγραφικη περιοδος στην Ιταλια νομιζω τελειωνει τελος Αυγουστου για να δουμε τη καταληξη της υποθεσης Κουρτιτς.Ο χρονος παντως αρχιζει και πιεζει,ειδικα για τις αποχωρησεις...Aν το θεμα μας παντως ειναι η αδυναμια εισροης χρηματων ας παρουμε τον Τσερισεβ και τον Τζουμπα και τους πληρωνουμε σε ρουβλια στη Ρωσια... :mrgreen:

Υ.Γ Επειδη γκρινιαζουμε συνεχως για το φορουμ καπου εδω να πουμε οτι το επιπεδο του σε σχεση με οτι συμβαινει στα σοσιαλ ειναι εξαιρετικο.Στα υπολοιπα μεσα ειναι πραγματικα τραγικη η κατασταση και το λεω εγω που ως γνωστο δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με τη κριτικη.Αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο το ξεκατινιασμα...
Αυτό είναι το επίπεδο joshua

Το επίπεδο της κοινωνίας

Άσχετος ή σχετικός ο καθένας μας από μπάλα είναι ικανός να προσβάλλει, βρίζει επειδή έτσι νονιζει
Και επειδή κάποιοι παίρνουν καλά λεφτά

Λες και τα δίνουν από την τσέπη τουςς

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27849
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τρί 16 Αύγ 2022, 10:57

Απόστολε, αντιλαμβάνομαι το νόημα του σχόλιου σου αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι δεν ηχεί...δεν ερμηνεύεται απόλυτα ορθά.
Όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε από τα παραπάνω συμβόλαια.
Όλοι μας ομολογήσαμε ότι η ομάδα έχει τεράστια κενά, έκανε για άλλη μια μεταγραφική σαιζόν λάθη. Φυσικά το τελευταίο συμπέρασμα είναι αδιαμφισβήτητο μιας που η ομάδα δεν ενισχύθηκε με κάποιους παίκτες που θα έκαναν την διαφορά. Που θα βοηθούσαν την ομάδα τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστική. Αυτοί που θα τραβαγαν και τα νέα πρότζεκτ.

Φύγουν δεν φύγουν αυτοί που ανέφερες, η ομάδα ήθελε αποτελεσματική ενίσχυση, δεν συνέβη και το πληρώσαμε.
Ήδη καθυστερησαμε, πέρασαν 2 εβδομάδες, αρχίζει το πρωτάθλημα κι ακόμη ούτε μια νέα άφιξη.
Αν δεν τα αναφέρουμε, είναι σα να βάζουμε πλάτη, αποδεχόμενοι, να ξανά επαναλάβω, την νέο εμφανιζόμενη ρήση και μέθοδο του Σοκ και Δέος.
Οκ, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για άλλη μια φορά αλλά τουλαχιστον απαλλαγηκαμε από τα βαριά καιζημιογόνα συμβόλαια!!!
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1924
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό van rooy » Τρί 16 Αύγ 2022, 11:07

Η έλευση του Ιβαν Σαββίδη έλυσε ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε για δεκαετίες ο ΠΑΟΚ . ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΥΘΗΚΑΝ.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ ξεχρέωσε τους πάντες, επένδυσε στις υποδομές και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, ανακαίνισε την τούμπα, ΕΦΕΡΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Έχουμε έναν ιδιοκτήτη που είναι πλούσιος και νοικοκύρης, η ομάδα δεν χρωστάει και είναι οικονομικά υγιής.

Έχουμε σταθερή διοίκηση όπου όλοι νιώθουν ασφαλείς.

Αν επενδύει αρκετά στον ΠΑΟΚ ή όχι είναι καθαρά δικό του θέμα εφόσον αυτός είναι που τα βγάζει απο την τσέπη του.

Κούμαντο σε ξένη τσέπη δεν μπορεί να κάνει κανείς.

Όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ μίλησε για τίτλους, ευρωπαική καταξίωση και αυτάρκεια.


Θέλει να φτιάξει νέο γήπεδο με δικά του χρήματα .

Στην Βόρεια Ελλάδα δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον απο επιχειρηματία ανάλογου βεληνεκούς για την ομάδα μας.

Ίσως να είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που προσπαθεί να λειτουργήσει με το μοντέλο της οικονομικής αυτάρκειας.

Πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, βαδίζουμε σε κάτι άγνωστο και αυτό μας αγχώνει όλους.

Προτιμώ τον Ιβαν Σαββίδη με το μοντέλο της αυτάρκειας γνωρίζοντας ότι όταν η ομάδα χρειάστηκε κάτι έβγαλε λεφτά απο την τσέπη και τα έδωσε ώστε η ομάδα να πάει μπροστά.

Κανείς μας δεν χαίρεται με την ποδοσφαιρική εικόνα της ομάδας στους αγώνες με την Λέφσκι όσο και στα πλέι οφ.

Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε που θα πάμε.


Όλοι μας γνωρίζουμε τι χρειάζεται το ρόστερ και ποια είναι τα κενά του.


Ρεαλισμός ...Οικονομικός ρεαλισμός.

Μην κοιτάς τι κάνει ο απέναντι κοίτα τι μπορείς να κάνεις εσυ...

Επίλεξε τον Λουτσέσκου για προπονητή και τον Μπότο για τεχνικό δντη , αναμένουμε να δούμε που θα μας οδηγήσει φέτος το δίδυμο αυτό.

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι μεγάλη αμαρτία, όπως και η κοντή μνήμη.


υγ : Σε ένα υγιές πρωτάθλημα σχεδόν κάθε χρόνο αναδεικνύεται διαφορετική ομάδα πρωταθλήτρια ,ο κύκλος της ομάδας μας έκλεισε οπότε είναι αναμενόμενο η ομάδα να ψάχνεται και κάθε ανανέωση είναι μια πολύ δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία ( πρόσφατο παράδειγμα η μαν γιουν που με την συνταξιοδότηση του φέργκιουσον ακόμα ψάχνεται).
Άβαταρ μέλους
van rooy
 
Δημοσιεύσεις: 690
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό oliveira » Τρί 16 Αύγ 2022, 11:08

Γράφουν πολλοί ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό και χρειαζόμαστε τους τάδε παίκτες. Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό. Ολοι οι παίκτες που πηραμε ειναι στοιχήματα εκτος του Νάρει που τον θεωρω πιο ετοιμο παίκτη. Εγω πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα χαθεί πολύ νωρίς, νέοι παίκτες δεν θα έρθουν και θα βγούμε 4οι ή 5οι. Όλα φαίνονται να έχουν παγώσει μετά τον αποκλεισμό, ο Ιβάν έχει νευριάσει και για άλλη μια χρονιά αλλάζει τα οικονομικα δεδομένα ξαφνικα με τον Τ.Δ. γιατί είναι το αφεντικό, ο λουτσέσκου δεν έχει παίκτες και έχει πολύ καλη δικαιολογία να την κανει κατα τον Νοέμβρη και μετά ο μποτο θα φέρει έναν προπονητή που ο Ιβάν κ εμείς θα θέλουμε να κερδίσει το πρωτάθλημα με τη μία ενώ ο Γκαρσία θα ξαναθυμώσει που δεν προτιμήθηκε. Αυτά βλέπω για φέτος.
oliveira
 
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Δευτ 05 Απρ 2021, 19:25

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Τρί 16 Αύγ 2022, 11:11

Οι προσθήκες των νέων και ελπιδοφόρων, είναι μια απόλυτα σωστή κίνηση έτσι ώστε να κυνηγήσεις την υπεραξία και να φτάσεις πιο κοντά, στην οικονομική αυτάρκεια. Όχι σε απόλυτο βαθμό. Απλά να τη πλησιάσεις. Ο απόλυτος βαθμός αυτάρκειας απέχει πολύ ακόμα και χωρίς σταθερές και μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες, δεν μπορείς να τον πιάσεις.

Το μόνο λάθος στον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό, είναι οι αλλαγές που δεν έχουν γίνει στους παλιούς, με προσθήκες πιο ΆΜΕΣΑ αποδοτικών παικτών. Ούτε βόμβες, ούτε μπαμ και μπουμ. Αποδοτικοί και σχετικά έμπειροι να είναι.

Δεν μπορούμε να βασιστούμε ούτε στον Αντελίνο, ούτε στον Ντόουγκλας, ούτε στον Μπίσε, ούτε στον Καντουρί, υποθέτω ούτε και στον Κούρτιτς αν παίζει ξενερωμένος και ελπίζω μόνο στον Ολιβέιρα αν είναι καλά.

Οι μικροί θα έπρεπε να έρθουν για να πλαισιώσουν κάποιες καλές σταθερές και σταδιακά να μπουν στην ομάδα.
Όχι για να παίξουν άμεσα βασικοί.

Αν γινόταν αυτό την επόμενη του νταμπλ, θα πετούσαμε. Να έρχονταν δηλαδή ο Μπότο, να έβρισκε μια ομάδα που μόλις χτύπησε ταβάνι και να σχεδίαζε την επόμενη μέρα με ήσυχο το κεφάλι του, χωρίς να αγχώνεται να του βγει ο Κουαλιάτα ως βασικός από τη μια μέρα στην άλλη.
Τώρα, ήρθε σε μια ομάδα, που δεν τη λες και επιτυχημένη, με αρκετές σταθερές που μόνο αποδοτικές δεν είναι και το πρόβλημα μεγαλώνει όταν προσθέσεις σε αυτές, παίκτες που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν.

Ξέρω πως δεν θα γίνουν μεταγραφές, έχω πειστεί πλέον, αλλά το θεωρώ αγωνιστική αυτοκτονία αν δεν έρθουν τουλάχιστον 2 παίκτες, ένα στόπερ και ένα δεκάρι έτοιμα για την ενδεκάδα.
Ένας Κρέσπο για δίπλα στον Ίγκανσον και ένας Πέλκας για πίσω από τον Ολιβέιρα.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
 
Δημοσιεύσεις: 2030
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τρί 16 Αύγ 2022, 11:26

joshua έγραψε:Για να δουμε τι θα δουμε αν και τα μηνυματα δεν ειναι αισιοδοξα...Η μεταγραφικη περιοδος στην Ιταλια νομιζω τελειωνει τελος Αυγουστου για να δουμε τη καταληξη της υποθεσης Κουρτιτς.Ο χρονος παντως αρχιζει και πιεζει,ειδικα για τις αποχωρησεις...Aν το θεμα μας παντως ειναι η αδυναμια εισροης χρηματων ας παρουμε τον Τσερισεβ και τον Τζουμπα και τους πληρωνουμε σε ρουβλια στη Ρωσια... :mrgreen:

Υ.Γ Επειδη γκρινιαζουμε συνεχως για το φορουμ καπου εδω να πουμε οτι το επιπεδο του σε σχεση με οτι συμβαινει στα σοσιαλ ειναι εξαιρετικο.Στα υπολοιπα μεσα ειναι πραγματικα τραγικη η κατασταση και το λεω εγω που ως γνωστο δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με τη κριτικη.Αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο το ξεκατινιασμα...

Ισχύει 100%. Η πλειοψηφία των απόψεων καταγράφεται με ένα επίπεδο ακόμα και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Επίσης σε όλο το φάσμα των απόψεων υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Η ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη και εμπιστοσύνη στον Ιβάν.
Αν δείτε πχ σε αντίστοιχες σελίδες τι γράφεται για τον Μελισσανίδη η τον Μαρινάκη από τους οπαδούς τους ότι έχει γραφτεί εδώ μέσα είναι το ελάχιστο.
Όπως και να έχει πιστεύω ότι ότι ήταν να ειπωθεί στο θέμα μεταγραφών έχει ειπωθεί. 3-4 τοπ έμπειροι παίκτες θα υποστήριζαν θαυμάσια το πλάνο.
Τώρα απλά περιμένουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναλυθεί
Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και η μάχη. Συστράτευση και πίστη και πάμε να τους....
Άβαταρ μέλους
nunies4
 
Δημοσιεύσεις: 11986
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευσηαπό iasoiako » Τρί 16 Αύγ 2022, 11:35

Επειδή μιλάω και με πολλά παιδιά από το οπαδικό τα προβλήματα είναι:

1) κανείς δεν πιστεύει τους παίκτες που έφερε ο Μπότο. Άλλα αμα τους ρωτήσεις ούτε τις ηλικίες τους ξέρουν ούτε τι θέση παίζουν
2) δεν βρίζουν για τις επιλογές του Μπότο, αλλά τις επιλογές του Ιβάν που του έδωσε μόνο αυτό το μπάτζετ
3) όλοι θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ με ίδιο μπάτζετ με βαζελο-κουλες δεν θα τους περάσει

Αλλά το πιο σημαντικό...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
Δεν υπάρχει ούτε ένας δημοσιογράφους που να μπορεί να μπαίνει στις προπονήσεις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Μην τρώτε παπά από κανέναν ΑΡΔ που εκφέρει άποψη για το υλικό. ΜΟΝΟ Ραζβαν και Μπότο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako
 
Δημοσιεύσεις: 1406
Εγγραφή: Δευτ 23 Δεκ 2013, 15:42

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες