Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Τρια πουλακια καθονται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι αυτό που γράφω κουραστικά επαναλαμβανόμεναpsykoman έγραψε:Εχεις πληροφορια οτι δεν γινονται;joshua έγραψε:Eγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Αυτο το ''αδυνατω να πιστεψω'' ειναι σαν να σου ειπε καποιος ρητα οτι δεν εχει γινει καμια επικοινωνια,συναντηση ή συνενοηση...
Γλυκά γλυκά
Απαλά απαλά
Η δουλειά γίνεται.
Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτο που γραφεις δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εγραψα ε?psykoman έγραψε:Εχεις πληροφορια οτι δεν γινονται;joshua έγραψε:Eγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Αυτο το ''αδυνατω να πιστεψω'' ειναι σαν να σου ειπε καποιος ρητα οτι δεν εχει γινει καμια επικοινωνια,συναντηση ή συνενοηση...
Εχεις την διαθεση να μου εξηγησεις;joshua έγραψε:Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτο που γραφεις δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εγραψα ε?psykoman έγραψε:Εχεις πληροφορια οτι δεν γινονται;joshua έγραψε:Eγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Γιατι πραγματικα δεν καταλαβα τι εννοεις.
Blackgr4
Οι Καρυπήδιδες περιμένουν... άντε βοηθήσετε λίγο. Ο μεγάλος ευεργέτης θα χαρεί πολύ αν δει τον μεγακο αντίπαλο να αποχωρεί και το μόνο σίγουρο θα "βοηθήσει" να μην έχει ξανά απέναντι Σαββίδη...άιντε παόκια, πάμε, ευκαιρία είναι....
Οι Καρυπήδιδες περιμένουν... άντε βοηθήσετε λίγο. Ο μεγάλος ευεργέτης θα χαρεί πολύ αν δει τον μεγακο αντίπαλο να αποχωρεί και το μόνο σίγουρο θα "βοηθήσει" να μην έχει ξανά απέναντι Σαββίδη...άιντε παόκια, πάμε, ευκαιρία είναι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 29 Ιούλ 2022, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω αλλα και εδω μεσα που πιστευει και λεει οτι μεταγραφες τελος,οτι θα παμε ως εχειν,οτι δεν παιζει σαλιο,οτι ολοι κοιμουνται,οτι,οτι,οτι...Εγω λεω πως αδυνατω να το πιστεψω αυτο...Σας πειραζει οταν τους κραζω,σας πειραζει και οταν προσπαθω να βρω λογο να τους υπερασπιστω?
Δλδ ο Ολιβειρα θα παίξει σε όλα τα ματς. Κι αν λείψει? Πιστεύω περιμένουμε τις εκπτώσεις για να φέρουμε Ακπομ ή κάποιον άλλον. Κι ο Γκορντε μπορούσε χθες.
Ok. Άρα εφόσον όλα πηγαίνουν τόσο καλά, δεν έχουμε κανένα λόγο να στεναχωριόμαστε. Είναι και αυτή μια άποψη.skalon έγραψε:Πουθενά δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε μέσα στην τελευταία τριετία.Blackgr4 έγραψε:Δεν μπορώ να σου βρω εγώ εναλλακτική. Ούτε να τη προτείνω. Κανείς δεν ξέρει τι (και αν) θα προκύψει αν μπει πωλητήριο στην ομάδα.skalon έγραψε: Ποιά είναι η εναλλακτική σου?
Διοίκηση Πρωτοδικείου?
Ή σου κάνει ο Ιβάν με τα καλά του και τα κακά του, ή δε σου κάνει...
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θέλω-ελπίζω να μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ διαρκώς. Πράγμα που δεν συμβαίνει εδώ και χρόνια. Αν εσύ βλέπεις πως από το 2019 και μετά, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε έστω και κατά 1%, πάω πάσο.
Αν και 2 κύπελλα, σταθερή 2η θέση στην Ελλάδα και μία φορά στην 8άδα του Conference League (έστω), σε σχέση με τις δεκαετίες πριν το 2017, δεν τα λες και "χαμήλωμα"...
Αλήθεια όμως, δεν ξέρεις τι θα γίνει αν μπει πωλητήριο στην ομάδα?
Μάλλον είσαι ο μόνος σε όλη την Ελλάδα!
Την ειρωνεία δεν την καταλαβαίνω. Εγώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ λέω να πεθάνω.trouman έγραψε:Blackgr4
Δεν μπορώ να μην λέω αυτό που βλέπω, μη τυχόν και θιχτεί κάποιος, ή φοβούμενος τι ΘΑ μας φέρει το αύριο αν ο Ιβάν πιεστεί και φύγει.
Όποιος τα βλέπει όλα τέλεια, δικαίωμα του να μην ζητάει κάτι διαφορετικό.
Αφήστε όμως και κάποιους που δεν τα βλέπουν όλα τέλεια, να προβληματίζονται έστω, χωρίς ειρωνείες και εξυπνάδες.
Δεν έχω τη δύναμη εγώ να διώξω τον οποιονδήποτε Σαββίδη. Συζήτηση κάνουμε και για αυτό λέω ξεκάθαρα και όμορφα, πως από τον κάθε Σαββίδη που του ανήκει ο ΠΑΟΚ, περιμένω τα καλύτερα και τα πάντα προς το συμφέρον της ομάδας μας.
Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
Οκ το πιασα μαν.joshua έγραψε:Υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω αλλα και εδω μεσα που πιστευει και λεει οτι μεταγραφες τελος,οτι θα παμε ως εχειν,οτι δεν παιζει σαλιο,οτι ολοι κοιμουνται,οτι,οτι,οτι...Εγω λεω πως αδυνατω να το πιστεψω αυτο...Σας πειραζει οταν τους κραζω,σας πειραζει και οταν προσπαθω να βρω λογο να τους υπερασπιστω?
Να το πω και αλλιως...Εγω πιστευω η εστω ελπιζω οτι ο Σαββιδης θα απαντησει...Θα αναγκαστει να ματωσει για να ενισχυσει την ομαδα που κινδυνευει να οδευσει προς μια καταστροφικη χρονια...Αν δεν το κανει τοτε μοιραια τα ερωτηματικα θα πλυθηνουν...
- keep_paokizein
Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!!! Και αγωνιστικά με τους 5 τίτλους τα τελευταία 5 χρόνια και εξωαγωνιστικά με την πληρωμή των χρεών, τη συγκρουση με τα κέντρα εξουσίας, την απογαυροποίηση της ΕΠΟ, το VAR, τους ξένους διαιτητές. Ο ΠΑΟΚ ειναι σε διαδικασία να γιγαντωθεί με την κατασκευή νέου γηπέδου. Το μεγαλύτερο όμως αλλά και το δυσκολότερο επίτευγμα που απομένει και προσπαθεί να κάνει είναι η αυτάρκειά του. Να μην εχει ανάγκη κανέναν μεγιστάνα όταν θα έρθει η ωρα για τη διάδοχη κατάσταση. Αυτο δυστυχώς εχει αγωνιστικές συνέπειες γιατί χρειαζεται και σωστό timing στις κινήσεις και τις επιλογές προσώπων που θα το υπηρετήσουν. Αν όταν ήταν εδώ ο Φερέιρα, ερχόταν και ο Μπότο σήμερα ίσως ημασταν πολύ κοντά στην επίτευξη κι αυτού του στόχου. Τώρα θέλει περισσότερη προσπαθεια. Ελπίζω να βρεθούν οι ισορροπίες ή αλλιώς να αντικατασταθούν τα ακατάλληλα πρόσωπα... και δεν εννοώ τον Μπότο.Blackgr4 έγραψε:Την ειρωνεία δεν την καταλαβαίνω. Εγώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ λέω να πεθάνω.trouman έγραψε:Blackgr4
Δεν μπορώ να μην λέω αυτό που βλέπω, μη τυχόν και θιχτεί κάποιος, ή φοβούμενος τι ΘΑ μας φέρει το αύριο αν ο Ιβάν πιεστεί και φύγει.
Όποιος τα βλέπει όλα τέλεια, δικαίωμα του να μην ζητάει κάτι διαφορετικό.
Αφήστε όμως και κάποιους που δεν τα βλέπουν όλα τέλεια, να προβληματίζονται έστω, χωρίς ειρωνείες και εξυπνάδες.
Δεν έχω τη δύναμη εγώ να διώξω τον οποιονδήποτε Σαββίδη. Συζήτηση κάνουμε και για αυτό λέω ξεκάθαρα και όμορφα, πως από τον κάθε Σαββίδη που του ανήκει ο ΠΑΟΚ, περιμένω τα καλύτερα και τα πάντα προς το συμφέρον της ομάδας μας.
Αν διαφωνείς, είτε τα βλέπεις όλα άψογα, είτε πιστεύεις πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να μεγαλώνει. Τρίτο σενάριο δεν παίζει.
Τιποτα που δεν περιμενα...Αθλητικος,ταχύς,δυνατός,αλλα ατσουμπαλος και ατεχνος...psykoman έγραψε:Πως σου φαινετε τελικα ο Ναρευ;
Ας ελπίσουμε σε πρόταση της Παλμέιρας σε Λουτσέσκου και ανταλλαγή του με Φερέιρα.
Μιλάω σοβαρά.
Μιλάω σοβαρά.