Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
1.Πρωτάθλημα γιατί δεν παίρνεις;
2. Άλλοι στόχοι δεν υπάρχουν; Να βγεις πχ προκριματικά τσουλου η Γιουρόπα η να πάρεις κύπελλο;
3. Η πιτσιρικαρια δεν θα αναπτυχθεί καλύτερα δίπλα σε 2-3 παικταραδες;
Τι ματαιότητα είναι αυτή; Ε αφού όλα είναι μάταια τι κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα; Ας αποσυρθουμε
2. Άλλοι στόχοι δεν υπάρχουν; Να βγεις πχ προκριματικά τσουλου η Γιουρόπα η να πάρεις κύπελλο;
3. Η πιτσιρικαρια δεν θα αναπτυχθεί καλύτερα δίπλα σε 2-3 παικταραδες;
Τι ματαιότητα είναι αυτή; Ε αφού όλα είναι μάταια τι κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα; Ας αποσυρθουμε
Oι 3:
Σοτελδο
Πριγιο
Τερμας
ή
Φάμπιο Μαρτινς
Μπαλντε
Εννοειται θα πωληθουν καποιοι
Σοτελδο
Πριγιο
Τερμας
ή
Φάμπιο Μαρτινς
Μπαλντε
Εννοειται θα πωληθουν καποιοι
- black_star_ninja
Εάν γίνουν τρεις μεταγραφές "αεροδρομιου" θα ήθελα να είναι οι Τζουρισιτς(10) , Bazoer (εξαρι η κεντρικός αμυντικός) και Balde (φορ και εξτρέμ). Εγώ θα ειμουν σούπερ με αυτούς τους τρεις. Δεδομένου ότι φεύγει ο Κουρτιτς. Η γνώμη σας?
Το οτι πιστευετε τις μπαρουφες αεροδρομιου ειναι αποριας αξιο. Δηλαδη εχει δυνατοτητα να τους φερει αλλα περιμενει μετα το ματς με Λεφσκι 

- Metagrafakias
Κινησεις προς την σωστη κατευθυνση η αποκτηση ικανων σκαουτερς...στο συγχρονο ποδοσφαιρο και για ομαδες που θελουν να μην αγοραζουν υπεραξια αλλα να πουλανε πρεπει το τιμ των σκαουτς να ειναι στελεχομενο απο ικανα ατομα που το εχουν σπουδασει το αντικειμενο...μεχρι στιγμης ο ΠΑΟΚ λειτουργουσε εντελως ερασιτεχνικα και σε αυτο το ποστο...σκαουτερς γινοταν βετερανοι ποδοσφαιριστες απλα για να τους δωσεις ενα μεροκαματο...η θεση πλεον εχει εξελιχθει απιστευτα υπαρχουν ιδιωτικες σχολες που το σπουδαζεις το αντικειμενο!!!μπορουν να μου φερνουν καθε χρονο 6-7 ποδοσφαιριστες απο 20 μεχρι 26 μεσω σκαουτινγκ σχετικα φτηνα??κερδος θα ειναι!!ετσι πρεπει να λειτουργουμε,περιμενω περαιτερω στελεχωση απο τεχνοκρατες ,οι σοβαρες ευρωπαικες ομαδες εχουν 15 ατομα που αλωνιζουν ανα τον κοσμο,εμεις μεχρι στιγμης ειχαμε τον Κωστικο και τον Λαγωνιδη, αστεια πραγματα ,μπακαλιστικα εχει ματι ο Κωστκος και κουραφεξαλα συζητησεις καφενειακου επιπεδου!!!
Τι λεει ο Μινος και ο καθε Μινος κοιταμε αυριο να περασουμε μετα αν περασουμε θα ερθουν Παιχτες αν αποκλειστουμε δεν ερχεται κανενας βολευεσαι με τους υπαρχοντες αν και θελω να πιστευω πως θα περασουμε.
Αυτο το αν ηθελε να παρει θα τους επαιρνε πριν την Λεφσκι δεν ισχυει. 15/07 καμια ομαδα δεν εκλεισε ροστερ. Ειδικα προσθετοντας τοπ παικτες που δεν σε εχουν σαν πρωταθλημα σε προτεραιοτητα.
Ουτε καν τελος Ιουλιου δεν κλεινει ροστερ μια ομαδα για αυτο και αυτο το 3 μεταγραφες αεροδρομιου την Πεμπτη μου μοιαζει παπας.
Η γνωμη μου ειναι οτι το πλανο ηταν και ειναι οι παικτες αυτοι να προστεθουν προς το τελος Αυγουστου οταν τα οικονομικα δεδομενα θα εχουν αλλαξει και οταν πλεον θα αποτελεις επιλογη για τοπ παικτες που δεν βρηκαν κατι καλυτερο. Απλα δεν ειχαν μετρησει οσο επρεπε την Λεφσκι.
Σε ολα τα παραπανω υπαρχει βεβαια και το "αν". Αν σκασεις πχ 1,5-2εκ στον Τζουρισιτς ερχεται και αυριο (λογικα).
Ουτε καν τελος Ιουλιου δεν κλεινει ροστερ μια ομαδα για αυτο και αυτο το 3 μεταγραφες αεροδρομιου την Πεμπτη μου μοιαζει παπας.
Η γνωμη μου ειναι οτι το πλανο ηταν και ειναι οι παικτες αυτοι να προστεθουν προς το τελος Αυγουστου οταν τα οικονομικα δεδομενα θα εχουν αλλαξει και οταν πλεον θα αποτελεις επιλογη για τοπ παικτες που δεν βρηκαν κατι καλυτερο. Απλα δεν ειχαν μετρησει οσο επρεπε την Λεφσκι.
Σε ολα τα παραπανω υπαρχει βεβαια και το "αν". Αν σκασεις πχ 1,5-2εκ στον Τζουρισιτς ερχεται και αυριο (λογικα).
- black_star_ninja
Γράφει γιαυτον τον paok24 (αναδημοσιευση απο ιταλική σελίδα λεει) https://www.transfermarkt.com/lys-mouss ... ler/291422
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι την Παρασκευή.K_geo έγραψε:εγω θα έλεγα να το κλειδώνουμε το τόπικ σιγά σιγά..
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά.apple64 έγραψε:Η χειρότερη δουλειά αυτές τις ημέρες: Moderator στο ΠΑΟΚμάνια.
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση τους.
- ΑποστόληςΑ
Με Αεροφλοτ;Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;
- kataramenos5
Σιγα μωρε κακοπερνανε. Δε βλεπεις το Μπαρκαρουτσο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Πραγματικά.apple64 έγραψε:Η χειρότερη δουλειά αυτές τις ημέρες: Moderator στο ΠΑΟΚμάνια.
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση τους.
9 μηνες κρουαζιερα καθε χρονο εχει γυρισει ολες τις εξωτικες θαλασσες.