tolis14 έγραψε:Εγώ θα συνεχίσω να είμαι ρομαντικός και θα πω ότι δε χρειάζεται να τρελλαινόμαστς επειδή το πρώτο παιχνίδι της σεζόν ήταν κακό. Και να υπενθυμίσω πόσο μικρή είναι η απόσταση μεταξύ του θριάμβου και της καταστροφής. Και εξηγούμαι. Ο γαύρος χθες ήταν να φύγει με μια 4αρα στην πλάτη και έφυγε με το Χ. Οι άλλοι έχασαν τα αχαστα και εμείς φάγαμε 2 γκολ σε δύο φασεις. Οι εμφανίσεις των δύο ομάδων δεν ήταν και πολύ διαφορετικές. Ο γαύρος όμως είναι φαβορί και εμείς με την πλάτη στον τοιχο. Όσο για τον αρούλη της καρδιάς μας, κέρδισε μια ομάδα επιπέδου Θεσπρωτού με 5-1 κάνοντας 2 φάσεις για γκολ. Τα υπόλοιπα ήταν 2 απευθείας φάουλ, ένα πέναλτι και μια πάσα του αμυντικού στον επιθετικό του αρη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στιγμές. Κακή εμφάνιση, καμία αντίρρηση, αλλά επαναλαμβάνω, είναι πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Και άποψη μου είναι, ακόμη και έτσι που ήρθαν τα πράγματα, εμείς έχουμε πάλι περισσότερες πιθανότητες να μπούμε ομίλους από ολους. Εδώ είμαστε και θα δούμε πως θα πάει
και γω ρομαντικος ειμαι ρε φιλε,αλλα πρεπει να βοηθαει και η γκομενα...αμα ειναι ξενερωτη και μου καθεται σαν την περσεφονη τι ρομαντισμο να αποκτησεις και τι να κανεις?