Παλευεις μωρη κουφαλιτσα να πετυχεις εναν παπα χρονια τωρα και δεν σου καθεται με τιποτα...pagotatzis έγραψε:Gonçalo Paciencia Φορ από Άιντραχτ
Έχει γραφτεί πουθενά αυτός ;

Παλευεις μωρη κουφαλιτσα να πετυχεις εναν παπα χρονια τωρα και δεν σου καθεται με τιποτα...pagotatzis έγραψε:Gonçalo Paciencia Φορ από Άιντραχτ
Εγώ ;;;joshua έγραψε:Παλευεις μωρη κουφαλιτσα να πετυχεις εναν παπα χρονια τωρα και δεν σου καθεται με τιποτα...pagotatzis έγραψε:Gonçalo Paciencia Φορ από Άιντραχτ
Σορρυ ρε gospi αλλά αυτός είναι κυνηγός φαντασμάτων ή η κουβέντα περί της 11αδας του πρώτου ματς της χρονιάς και γιατί δεν παίζει ο ένας και ο άλλος;Gospi έγραψε:καλως τον κυνηγο φαντασματων
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το βασικότερο δεν είπες. Είναι πέρα ως πέρα οφ τόπικ.sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε gospi αλλά αυτός είναι κυνηγός φαντασμάτων ή η κουβέντα περί της 11αδας του πρώτου ματς της χρονιάς και γιατί δεν παίζει ο ένας και ο άλλος;Gospi έγραψε:καλως τον κυνηγο φαντασματων
Με τα 3/5 αλλαγμένα της Άμυνας από πέρυσι δεν έχει λογική να βάλει έναν πιο έμπειρο παίκτη και έναν παίκτη που τεχνικά θα βγάλει την μπάλα πιο εύκολα;
Και μαλλιοτραβιομαστε από το πρωί;;
Ο Dani βλέπει φαντάσματα ;;;
Ειρωνείες ο ένας να τον βαλσαμωσουμε ο άλλος, γιατί φεραμε σαστρε...
Μιλαμε ότι μια θολούρα τρομερή.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα δεν σε αντιλαμβανομαι. Γινεται μια κουβεντα και ασκειται μια κριτικη σε πολυ κοσμια πλαισια, πανω στις πιθανες επιλογες του κοουτς για σημερα.sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε gospi αλλά αυτός είναι κυνηγός φαντασμάτων ή η κουβέντα περί της 11αδας του πρώτου ματς της χρονιάς και γιατί δεν παίζει ο ένας και ο άλλος;Gospi έγραψε:καλως τον κυνηγο φαντασματων
Με τα 3/5 αλλαγμένα της Άμυνας από πέρυσι δεν έχει λογική να βάλει έναν πιο έμπειρο παίκτη και έναν παίκτη που τεχνικά θα βγάλει την μπάλα πιο εύκολα;
Και μαλλιοτραβιομαστε από το πρωί;;
Ο Dani βλέπει φαντάσματα ;;;
Ειρωνείες ο ένας να τον βαλσαμωσουμε ο άλλος, γιατί φεραμε σαστρε...
Μιλαμε ότι μια θολούρα τρομερή.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί είναι καλός παίκτης όπου μέσα από την δουλειά με ένα προπονητικό επιτελείο σαν αυτό του λουτσέσκου θα γίνει ακόμα καλύτερος και επιπλέον ήταν πολύ φθηνος.Gospi έγραψε:Μπορεις να δωσεις μια εξηγηση τοτε για την αποκτηση του Σαστρε μετά απο τον δανεισμο του?
Ok ο Μπισε εκανε πολυ καλο ξεκινημα και κουβαλησε την ομαδα μεχρι ενα σημειο. Ο αρχηγος ομως που εκανε κατι αντιστοιχο; Επειδη εκανε ενα καλο ματς με τη Μιντιλαντ; Ας θυμηθουμε ποσα γκολ φαγαμε απο την πλευρα του λογω ολιγωριας του. Οκ ειναι ο Βιερινια και τον αγαπαμε ολοι, αλλα κατ' εμε η αγωνιστικη του παρουσια περυσι ειχε αρνητικο προσημο και καλο θα ηταν να σταματησει για να μην εκθετει την ομαδα αλλα και τον εαυτο του. Η προσωπικοτητα και το πεισμα αδιαμφισβητητα αλλα δεν αρκουν.renegade έγραψε:Ο σαστρε έχει πολλά θέματα αμυντικά που δεν καλύπτονται από την ομαδική λειτουργία σε αντίθεση με τον Ανδρε.joshua έγραψε:Πραγματικα δεν πιστεύω αυτα που διαβαζω...Καλυτερος αμυντικα ρε Ρενε ο Βιερινια απο τον Σαστρε ; Ματσαρες ο αρχηγος περσι που γινοταν προς το τελος αλλαγη στο ημιχρονο; Πριν λιγες μονο εβδομαδες γραφατε πως ανανεωνει για καποια 20λεπτα και τωρα ειναι λογικο να ξεκιναει βασικος μετα απο τραυματισμο μεχρι τα 40...
Δυστυχώς αυτό που γίνεται με τον βιερίνια κατά κύριο λόγο και έπειτα με τον μπίσεσβαρ δεν μπορώ να το καταλάβω.
Η ομάδα πέρσι κρέμασε όταν αυτοί οι δύο τραυματίστηκαν και δεν παίζανε, κανένας δεν κατάφερε να μπει στα παπούτσια τους... αλλά συνεχίζουμε ακόμα να τους θεωρούμε λίγους και παλαίμαχους.
Πλέον άρχισε να κουράζει πολύ το όλο θέμα.
Πρέπει να πλησιάζει...george89 έγραψε:Συγνωμη για το οφτοπικ,εχουμε καποιο νεο για τον βραχύσωμο σταρ με την ξανθια ντεκαπαζ;