Γράμμα στον Άη Βασίλη στέλναμε για να μας συμβούν αυτά που πλέον είναι η πραγματικότηταeorptol1 έγραψε:εχεις πλακα ξαφνικα βγαζουμε εναν σουσουδισμο ......τα τελευταια χρονια μεχρι και τωρα ζουμε τα καλλιτερα μας χρονια με οποια στραβα ,που μρποστασ στα απειρα θετικα ειναι παρανυχιδα......απολαυσε το τωρα και με τις ηττες και με δευτερες θεσεις ΝΑΙ αλλα και με πορειες στην ευρωπη και αητητα νταμπλ κυπελα και τον καραπαπαρα να ασχολειται μονο με σενα.....χαρειτε τι στιγμες μην τις αφηνετε να φευγουν ετσι ,μας ηρθε ο ανθρωπος απο το πυθενα και τους εκανε ανω κατω ,οπως ισως μονο το ονειρευομασταν......κριτικη ναι αλλα παντα καλοπροαιρετη και υποστηρικτικη απλα γιατι το αξιζει η οικογενεια βαζω και τον Γιωργη μεσα.....Geor1926 έγραψε:Ποια επιχειρηματα τους;Εγω βλεπω τη βαθμολογία. +2 από τις υπηρέτριες και -19 από το γαβρο.Τωρα τι ΘΑ μπορουσε να ηταν διαφορετικό ΑΝ,δεν το υπολογίζω.
Το οτι η ομαδα ειχε αποψιλωθει ριχνωντας κατακόρυφα την ποιοτητα,δεν μας φταίει ο γαβρος.Που κι αυτός με σβηστες μηχανες ηταν το τελευταιο 3μηνο.
Δεν με ενδιαφερουν οι υπηρετριες.Ουτε καν τους μισώ.Θεωρώ αυτοεξευτελισμό να εισαι αντιάρης.Ποτέ δεν γνωρισα πάνω από 5 άτομα στη ζωή μου.
Εγω κοιταζω ποιος ειναι από κατω στην 3η θεση και με πλησιάζει.Ειτε ειναι η Λιβαδεια ειτε οι υπηρετριες το ιδιο τους βλεπω.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
- Δημοσιεύσεις: 3397
- Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Δεν νομιζω ο Φορτουνης να καταδεχτει, αλλα ουτε και η Rogon. Ετσι πως τον κοβω, θα καθισει στο συμβολαιο ή θα απαιτησει να μεινει ελευθερος (με το αζημειωτο). 1.4εκ ΕΥΡΩ τον χρονο παιρνει. Δεν αφηνονται ετσι αυτα τα λεφτα.john4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζειjohn4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32811
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Μπορεί να το μοιραστούν 700-700Psaras έγραψε:Δεν νομιζω ο Φορτουνης να καταδεχτει, αλλα ουτε και η Rogon. Ετσι πως τον κοβω, θα καθισει στο συμβολαιο ή θα απαιτησει να μεινει ελευθερος (με το αζημειωτο). 1.4εκ ΕΥΡΩ τον χρονο παιρνει. Δεν αφηνονται ετσι αυτα τα λεφτα.john4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Μα δε θα χάσει λεφτά, απλά ένα ποσοστό θα πληρώσει κ ο ρουλης.Psaras έγραψε:Δεν νομιζω ο Φορτουνης να καταδεχτει, αλλα ουτε και η Rogon. Ετσι πως τον κοβω, θα καθισει στο συμβολαιο ή θα απαιτησει να μεινει ελευθερος (με το αζημειωτο). 1.4εκ ΕΥΡΩ τον χρονο παιρνει. Δεν αφηνονται ετσι αυτα τα λεφτα.john4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Όλοι αυτοί οι Μαρτινεζ κ λοιποί που πήγαν Χαρίλαου ήταν πιστεύεις τόσο χαζοί να αφήσουν συμβόλαια για να παίξουν στον αρη? Είχαν αφίσα του Γκάλη μικροί?
Κανονικά πληρώνονται αλλιώς θα ήταν ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
εννοεις οτι παλι θα το πληρωνει ολο ο γαβρος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Δεν ξέρω τα ονόματα τους σε γυμναστήρια τους έχω δει να φοράνε μπλουζάκια του οαρη .Patron έγραψε:
Ο ένας είναι ο Δημήτρης λογικά, ο άλλος ;
Ο ένας γύρω στα 50 ο άλλος στα 40
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Α στο καλό , δε το περίμενα...john4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εντάξει ο 40αρης είναι ο Δημήτρης στάνταρ, τσεκαρε τοDimpatra έγραψε:Δεν ξέρω τα ονόματα τους σε γυμναστήρια τους έχω δει να φοράνε μπλουζάκια του οαρη .Patron έγραψε:
Ο ένας είναι ο Δημήτρης λογικά, ο άλλος ;
Ο ένας γύρω στα 50 ο άλλος στα 40
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32811
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Η αεκ ενδιαφέρεται για τον 30χρονο Σέρβο στόπερ Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα.
Η ρήτρα του είναι 1,800,000€ αλλά δεν σκοπεύει να δώσει τόσο μεγάλο ποσό, ίσως κοντά στο 1,000,000€
Στον παίκτη προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 700.000 ευρώ.
Η ρήτρα του είναι 1,800,000€ αλλά δεν σκοπεύει να δώσει τόσο μεγάλο ποσό, ίσως κοντά στο 1,000,000€
Στον παίκτη προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 700.000 ευρώ.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο Φορτουνης ειναι ψιλομενος. Δεν ειναι Μαρτινεζ, Σιωπης, Σιαμπανης κτλ. Μου εχει καρφωθει οτι θα γουσταρε να παει ΑΕΚ,ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για να την πει στον γαυρο. Δεν του φερθηκαν σωστα φετος και θα θελει να τους βγαλει μ@...κες. Περισσοτερες πιθανοτητες δινω να παει στην ΑΕΚ ή στην Τουρκια παρα στον ΟΑΡΗΣ.Tolaros έγραψε:Μα δε θα χάσει λεφτά, απλά ένα ποσοστό θα πληρώσει κ ο ρουλης.Psaras έγραψε:Δεν νομιζω ο Φορτουνης να καταδεχτει, αλλα ουτε και η Rogon. Ετσι πως τον κοβω, θα καθισει στο συμβολαιο ή θα απαιτησει να μεινει ελευθερος (με το αζημειωτο). 1.4εκ ΕΥΡΩ τον χρονο παιρνει. Δεν αφηνονται ετσι αυτα τα λεφτα.john4serres έγραψε:Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Όλοι αυτοί οι Μαρτινεζ κ λοιποί που πήγαν Χαρίλαου ήταν πιστεύεις τόσο χαζοί να αφήσουν συμβόλαια για να παίξουν στον αρη? Είχαν αφίσα του Γκάλη μικροί?
Κανονικά πληρώνονται αλλιώς θα ήταν ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι αν γίνει διάρρηξη στο σπίτι του θα αναγκαστεί να πάει
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Και τον Δεκέμβρη με Άγγελο είμασταν πρώτοι, αλλά δεν μας έδωσαν το πρωτάθλημα. Επιλογή των άλλων να κοιτάνε τη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν και όχι σε κάποια arbitrary στιγμή στο ενδιάμεσο. Θυμάσαι τη χρονιά που ο γαύρος τερμάτισε 5ος στα play off? Θυμάσαι τι θέση είχαν μπει στα play off? Νοιάζει κανένα;astral έγραψε: Επιλογή σου είναι να κοιτάς το -19 και όχι το -9 και να αγνοείς τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο.
Επίσης, με δυο λόγια λες ΠΑΟΚ > Ολυμπιακός γιατί τους αποκλείσαμε στο κύπελο.
Με την ίδια λογική, και αν σταθείς μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια, πιστεύεις και ότι Αρης > ΠΑΟΚ;;
Γιατί για μένα αυτό είναι γελοίο. Η σεζόν κρίνεται στο τέλος.
Ο γαύρος πήρε το πρωτάθλημα με 19 βαθμούς διαφορά.
Ο βάζελος πήρε το κύπελο, όπως το πήρε.
Κι εμείς κρατάμε την 2η θέση στο πρωτάθλημα, τον τίτλο του φιναλίστ στο κύπελο, και τους προημιτελικούς στο κονφερενς.
Ο ρούλης κοιτάει τα @@ μας από κάτω κι ας μας κέρδισε στα μεταξύ μας.
Στα λόγια μας έρχεσαι. Η απόσταση είναι τόσο μεγάλη από το γαύρο, και το βάθος στο ρόστερ μας επίσης, που οι αντοχές μας είναι για να παίζουμε κανένα μήνα λιγότερο από αυτούς. Γιατί ρίξαμε την ποιότητα στο ρόστερ κατακόρυφα τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που έγινε λόγω της μείωσης μπάτζετ από την μία και λόγω λάθος επιλογών από την άλλη.astral έγραψε:Αυτά είναι γεγονότα , ούτε Αν ούτε ΘΑ. Τα playoff τα παρατήσαμε γιατί τόσο μπορούσαμε και μέχρι εκεί έφτανε το τεντωμένο roster.
Τον τελικό κυπέλλου τον χάσαμε γιατί δεν βάλαμε ούτε ένα γκολ. Ναι παίχτηκε ένα ημίχρονο μπάλα με τις μαλακίες που γίνονταν στην κερκίδα, αλλά αν δεν βάλεις γκολ στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να κερδίσεις. Τώρα το να μιλάμε για δυο ανάποδα σφυρίγματα και μια κίτρινη στα πρώτα λεπτά όταν απέναντι έχεις τον.. αφραγκούζο, συγγνώμη αλλά το θεωρώ λάθος.astral έγραψε:Επιλογή σου να ΜΗΝ ασχολείσαι και με το εξωαγωνιστικό που δυστυχώς διαμορφώνει και αυτό αποτελέσματα.
Τον τελικό κυπέλλου έτσι τον χάσαμε. Ούτε αυτό είναι ΑΝ ούτε ΘΑ.
Κι ο γαύρος δεν έπαιζε ευρώπη;astral έγραψε: Εμείς παίζαμε Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ οι άλλοι όχι. Eπίσης γεγονός. ούτε ΑΝ ούτε ΘΑ.
Σ' αυτό συμφωνούμε.astral έγραψε:Μακάρι να μην βρεθούμε ποτε στο +19 και να είμαστε σαν αυτό το γαύρο. Ποτε.
Όχι ότι δεν έχουμε κι εμείς ευθύνη ως ΠΑΟΚ του Ιβάν για το ότι ο γαύρος αλωνίζει εξωαγωνιστικά.
Δεν είμαστε το ΠΑΟΚάκι του Γούμενου. Όταν αποφασίσαμε να σταθούμε απέναντι τους σβήσαμε.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Που διάολο το λεω αυτό?gika έγραψε: Επίσης, με δυο λόγια λες ΠΑΟΚ > Ολυμπιακός γιατί τους αποκλείσαμε στο κύπελο.
Αυτό έγραψα στο πρηγουμενο ποστ. Δε γινεται πιο ξεκάθαρο και δεν ειναι αυτο που γραφεις παραπάνω. Φτάνει με τη διαστρεύλωση.
Στον τον τελικό κυπέλλου χάσαμε γιατί φάγαμε ένα μουφα γκολ και ο κλοουν δεν άφησε να παιχτει ποδοσφαιρο πραγμα που συμφερει οποιον εβαλε το μουφα γκολ. Αγωνιστικα ημασταν μετριοι αλλα πολυ καλυτεροι του βαζελου. Αν και οι 2 ομάδες ΔΕΝ βαλουν γκολ τοτε ΔΕΝ υπάρχει νικητής. Θα αρχίσουμε να αμφισβητούμε και τους κανόνες του αθλήματος ...Αγωνιστικά μετρηθήκαμε μαζί τους και δεν είμαστε τόσο πίσω, παρολο που μιλαμε για μια χρονια που ειχαμε το πιο ανισόρροπο ροστερ και ρεκορ παιχνιδιων μεσα στη χρονιά.
Ο γαυρος θα ηθελε πολυ να επαιζε ευρωπη οταν παιζαμε κι εμεις. Αν ξαναδεις τις ημερομηνίες θα δεις και την εξήγηση για τα πλεηοφ. Δε τα θυμασαι καλά. Το έγραψα και παραπάνω. Ειπα 100 φορες οτι ηταν η χρονια με το πιο ανισόρροπο ροστερ μας και μπηκαμε με 9 βαθμους διαφορα. Και τους αποκλεισαμε στα ισια. Με Μητσοτακη, Κλατενμπεργκ και σαλιακες.
Δε βλέπω "ετη φωτος" διαφορα ουτε για αστειο.
εδιτ: ο Γκρεη που παιρνει και πολλα λεφτα καλός? Δε βλεπω ενθουσιασμο στη γειτονια

- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- Δημοσιεύσεις: 2079
- Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 11:30
- Τοποθεσία: Κομοτηνή
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο καινούριος προπονητής της αεκ, στην πρώτη ενδεκάδα που κατεβάζει έχει τριάδα πίσω χωρίς να έχει κεντρικούς αμυντικούς και τον τσουμπερ αριστερό μπακ χαφ. Καλά θα πάει κι αυτό για τους χαρτινους.