Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
DamoN

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από DamoN »

gika έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Υπάρχει μια περίπτωση να μην είναι αυτή η νέα φανέλα. Υπόθεση κάνω πιο πυ παίρνω ως αφορμή το στορι της ΠΑΕ στο ινστα πριν λίγο λεπτά.

Με μια φωτό του παίκτη και αναφέρει "Όταν πας πρώτη μέρα στη δουλειά και φοράς λάθος φανέλα..."
Νομίζω «λάθος» γιατί έβαλε τη νέα, αντί της προπόνησης.
Εσκεμμένη διαρροή φαίνεται να είναι, marketing trick.

Φανελαρα.

Τώρα ας φέρουν και ένα παίκτη που να μας ψήσει να βάλουμε το όνομα του πάνω. Άντε να τους χαρώ :mrgreen:
Όσο την βλέπω τόσο με ψήνει! Φανταστική είναι…
N.Qualgiata 30
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αν ισχύει αυτό που έγραψε ένας φίλος παραπάνω, ότι θα παρουσιαστούν επίσημα οι φανέλες δηλαδή την Τρίτη (2 μέρες πριν τον επίσημο αγώνα) τότε το πιθανότερο είναι να μιλάμε για τέχνασμα marketing σήμερα με την leaked ασπρόμαυρη.

Μου θυμίζει μια που είχε ο ΟΦΗ πέρσι ή πρόπερσι. Ωραία είναι όσο την βλέπω μου γράφει καλύτερα, περιμένουμε και τις υπόλοιπες.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σίγουρα ήταν τέχνασμα τζάμπα τον κράξαμε :D
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως νομίζω πως ο λόγος καθυστέρησης της παρουσίασης (γιατί δύο μέρες πριν το πρώτο επίσημο το λες και καθυστέρηση...) είναι συμφωνία με καινούργιο χορηγό φανέλας - βλέπε απουσία Στοίχιμαν από τη φανέλα που διέρρευσε.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Gazprom και τέζα ο κουλής :twisted:
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

ή σοπφλιξ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pirate_salonica έγραψε:Πάντως νομίζω πως ο λόγος καθυστέρησης της παρουσίασης (γιατί δύο μέρες πριν το πρώτο επίσημο το λες και καθυστέρηση...) είναι συμφωνία με καινούργιο χορηγό φανέλας - βλέπε απουσία Στοίχιμαν από τη φανέλα που διέρρευσε.
Υπομονή και θα έρθει η κιτρινιασμένη στάμπα της στοιχιμαν
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

pirate_salonica έγραψε:Πάντως νομίζω πως ο λόγος καθυστέρησης της παρουσίασης (γιατί δύο μέρες πριν το πρώτο επίσημο το λες και καθυστέρηση...) είναι συμφωνία με καινούργιο χορηγό φανέλας - βλέπε απουσία Στοίχιμαν από τη φανέλα που διέρρευσε.
Στην προπόνηση φοράνε κανονικά με στοίχημαν
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

john4serres έγραψε:
Υπομονή και θα έρθει η κιτρινιασμένη στάμπα της στοιχιμαν
Δυστυχώς ρε φίλε! Όπως τα λες είναι. Κιτρινιασμένη αηδία η στάμπα. Τεράστια παραφωνία σε τόσο ωραίες φανέλες.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τη έγινε λέει;;;
Κίτρινη στάμπα ; Στην δικιά μας ;;;
Αποκλείεται
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Γενικώς εγώ δε βλέπω με καλό μάτι να είναι χορηγός φανέλας στοιχηματική, αλλά τι να κάνεις που αυτοί βάζουν λεφτά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Να βάλω καμιά ευειδή φίλη να ψαρέψει τον Τόμας στο ινστα, να μας στείλει καμιά φώτο και τις άλλες φανέλες; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

pirate_salonica έγραψε:Γενικώς εγώ δε βλέπω με καλό μάτι να είναι χορηγός φανέλας στοιχηματική, αλλά τι να κάνεις που αυτοί βάζουν λεφτά...

έτσι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Γιατί κιτρινιασμενη? Άλλαξε logo η stoiximan? Εγώ το ίδιο βλέπω στο site τους.

Πάντως πέρσι που είχαμε και εμείς και ο γαύρος την stoiximan στην φανέλα, στην δικιά μας το logo ήταν ασπρόμαυρο ενώ σε αυτούς ερυθρόλευκο. Έτσι πρέπει να γίνετε, θες να διαφημιστείς στην φανέλα μας? Ε θα βάλεις μια ασπρόμαυρη εκδοχή του logo σου.

Γενικά ένα κακό logo χορηγού μπορεί να καταστρέψει και τις ομορφότερες φανέλες. Το καλό με την stoiximan τα τελευταία χρόνια είναι ότι έχουν ασπρόμαυρο και αρκετά minimal logo που δεν χτυπάει άσχημα στο μάτι. Τα πρώτα χρόνια της macron είχαμε κάποιες ωραίες φανέλες που τις χαλούσε πολύ το κόκκινο-μπλε χάλι της sportingbet.
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Τα ιερογλυφικά θα είναι υπογραφές ιδιοκτητών μίνι και μεγαλύτερων καταστημάτων επί της Εθνικής οδού διαφόρων εθνών που είχαν συναπάντημα μαζί μας και μ τους πιεστικούς χρόνους αναχώρησης των πούλμαν που δεν άφηναν περιθώριο για συναλλαγή... :mrgreen: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”