Να είσαι καλά αδελφέ. Την αγκάλιαζα επί 10+ μέρες, μαζί με την γυναίκα μου και τον γιο μου. Φεύγει αύριο.tad έγραψε:Περαστικά αδερφέ ... και προλαβαίνεις να αγκαλιάσεις το παιδί ... κάνε υπομονή ...![]()
όλα καλά ... αυτό που ασχολούνται κάποιοι με αυτή την τραγική ομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα ... ούτε σάλιο ... ούτε γραμμή ... πάμε παοκάρα μου ...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Έχεις δίκιο Αποστόλη, εκεί στην Τήνο που είσαι άναψε και μια λαμπάδα για να τα καταφέρουμε στα πλέι άουτ [WINKING FACE][FACE WITH TEARS OF JOY]ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βλέπω ότι η Αρειανάρα θα φτιάξει σπουδαία ομάδα φέτος. Οι παίκτες που παίρνει είναι φτασμένοι, καμία σχέση με τα σχολιαρόπαιδα που παίρνουμε εμείς (μήπως και εξελιχθούν κάποτε σε παίκτες).
Δείτε το χθεσινό φιλικό του Άρη: άνετα κέρδισε τον γαύρο. Εμείς μόνο στα όνειρά μας τους κερδίζουμε και τους δύο. '
ΥΓ: Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ομάδα και να γίνω ο.α.ρ.η.σ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Προφανώς και τρολάρει ο Αποστόλης. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που δεν το καταλαβαίνει
- abc_o_ karpouzas
αν σου πω ...ρε κολογερε...οτι με τις 2 πρωτες σειρες που διαβασα ...ψαρωσα...δεν υπαρχει περιπτωση να με πιστεψεις ε??ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βλέπω ότι η Αρειανάρα θα φτιάξει σπουδαία ομάδα φέτος. Οι παίκτες που παίρνει είναι φτασμένοι, καμία σχέση με τα σχολιαρόπαιδα που παίρνουμε εμείς (μήπως και εξελιχθούν κάποτε σε παίκτες).
Δείτε το χθεσινό φιλικό του Άρη: άνετα κέρδισε τον γαύρο. Εμείς μόνο στα όνειρά μας τους κερδίζουμε και τους δύο. '
- kataramenos5
Κι εγω απλα εκοψε τη βραδυνη εκπομπη και πεσαμε σε καταθλιψη. Το καλυτερο τρολ στα ερτζιαναPsaras έγραψε:
Δεν τον ακουω, γιατι ειμαι Ραγκατσοσκυλο.
- Mutasevic
Στο ράδιο λεγαν πάντως ότι οι πολλοί αφρικανοι που εμασε οαρηθ( ισπανοαουες πλεον) εχουν το συνηθειο ναναι λιγο φραγκοφονιαδες κ κατά τον 2ο μήνα απληρωτοι θα την κανουν χωρίς πολλά πολλά.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η φιλιπινεζα δηλωσε σημερα οτι η ΕΠΟ ελεγχεται απο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.. "αιωνιοι" του κωλου.
Μετα το κυπελλο που τους εδωσε τον μαη μπορει πλεον και ανοιχτα να ειναι η υποτακτικη π@υτανα του ζεμπορα]
Το shopflix κανει χορηγιουλες σε 10 ομαδες και ολως τυχαιως ψηφιζουν κλατεμπεργκ αυτες οι 10, και εγω ο ΠΑΟΚτσης αγχωνομαι αν θα ερθει ο σοτελδο και ο ναρει.. Ρε μονο Ευρωπη ρε..
Μετα το κυπελλο που τους εδωσε τον μαη μπορει πλεον και ανοιχτα να ειναι η υποτακτικη π@υτανα του ζεμπορα]
Το shopflix κανει χορηγιουλες σε 10 ομαδες και ολως τυχαιως ψηφιζουν κλατεμπεργκ αυτες οι 10, και εγω ο ΠΑΟΚτσης αγχωνομαι αν θα ερθει ο σοτελδο και ο ναρει.. Ρε μονο Ευρωπη ρε..
Κι εκεί τα ίδια σκ@τ@ είναι φίλε. Αν σε χρειάζονται σ' αφήνουν να προχωρήσεις, αλλιώς σε περνάει πριονοκορδέλα ο υιός...
- ΑποστόληςΑ
abc_o_ karpouzas έγραψε:αν σου πω ...ρε κολογερε...οτι με τις 2 πρωτες σειρες που διαβασα ...ψαρωσα...δεν υπαρχει περιπτωση να με πιστεψεις ε??ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βλέπω ότι η Αρειανάρα θα φτιάξει σπουδαία ομάδα φέτος. Οι παίκτες που παίρνει είναι φτασμένοι, καμία σχέση με τα σχολιαρόπαιδα που παίρνουμε εμείς (μήπως και εξελιχθούν κάποτε σε παίκτες).

Είπα να το γράψω όλο σε σοβαρό ύφος, αλλά μετά λέω κρίμα είναι να ψαρώσουν κάποιοι και να αρχίσουμε χωρίς λόγο αντιπαραθέσεις. Γι αυτό και στο ΥΓ έγραψα τη λέξη ο.α.ρ.η.σ. για να μην υπάρχει αμφιβολία.
ΥΓ: Εδώ στην Τήνο θα ανάψω ένα κεράκι για ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ.
- Σουριναμέζος
Μερικοί έχετε μια τάση για κάθε παίκτη που φέρνει το σκουλήκι να τον βγάζετε αυτόματα άχρηστο που σε εμάς δεν θα περνούσε ούτε απ'έξω. Αν είχαμε φέρει πάντως τον Γκρέι αντί για τον Μπράντον Τόμας και τον Καμάτσο αντί για τον Κουαλιάτα θα τους είχαμε δεχθεί με μεγαλύτερο ενθουσιασμό εδώ μέσα κρίνοντας από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους. Φυσικά μένει να φανεί στο γήπεδο το ποιός έκανε τις καλύτερες επιλογές.
Για τον Νταμπό πέρσι έγραφα στο τοπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2021 πριν κλείσουμε τον Κουρτιτς "Πάτε να φέρεται τον Νταμπό box to box με τίμια καριέρα στην Ιταλία και προσιτός" φέτος δηλαδή που τον πήρε το σκουλήκι πρέπει να γράψω "τι ταγάρι είναι αυτό που φέρανε"?
Τα ερπετά θέλουν προσοχή ακόμα και όταν έχουν ρόστερ Β εθνικής γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ζεμπορα και τρέφονται απλά και μόνο από κάποια καλά αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ε όταν έχουν και μερικούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα θέλουν ακόμα περισσότερη προσοχή.
Προτιμώ να γράφω τώρα ότι έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι και πρέπει να τους προσέξουμε παρά να γράφω ότι έχουν φτιάξει αστεία ομάδα και μετά να έχω πάλι αρνητικά αποτελέσματα στα μεταξύ μας.
Για τον Νταμπό πέρσι έγραφα στο τοπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2021 πριν κλείσουμε τον Κουρτιτς "Πάτε να φέρεται τον Νταμπό box to box με τίμια καριέρα στην Ιταλία και προσιτός" φέτος δηλαδή που τον πήρε το σκουλήκι πρέπει να γράψω "τι ταγάρι είναι αυτό που φέρανε"?
Τα ερπετά θέλουν προσοχή ακόμα και όταν έχουν ρόστερ Β εθνικής γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ζεμπορα και τρέφονται απλά και μόνο από κάποια καλά αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ε όταν έχουν και μερικούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα θέλουν ακόμα περισσότερη προσοχή.
Προτιμώ να γράφω τώρα ότι έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι και πρέπει να τους προσέξουμε παρά να γράφω ότι έχουν φτιάξει αστεία ομάδα και μετά να έχω πάλι αρνητικά αποτελέσματα στα μεταξύ μας.
Aστεία είναι η γενικότερη ύπαρξη τους, η ξεφτιλισμένη εκδούλευση και μηδενική τους αξιοπρέπεια.
Τα υπόλοιπα όντως θα φανούν στο γήπεδο. Oποτε ούτε να αποθεώνουμε τον Gray που δεν μπορεί να περάσει τον Kίτσο, Oύτε να μηδενίζουμε τον Kαμάτσο που φαίνεται καλο παικτάκι.
Τα υπόλοιπα όντως θα φανούν στο γήπεδο. Oποτε ούτε να αποθεώνουμε τον Gray που δεν μπορεί να περάσει τον Kίτσο, Oύτε να μηδενίζουμε τον Kαμάτσο που φαίνεται καλο παικτάκι.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Σουριναμεζε τι θα λεγαμε αν καναμε με 18 παικτες προετοιμασια θα ηθελα να δω. Κρινουμε την ομαδα αυστηρα (και καλα κανουμε) για τις μεταγραφες και για τους χειρισμους αλλα ξεχναμε σε τι λιγκα παιζουμε. Αν ειχε δωσει ο Ιβαν χορηγια σε 10 ομαδες και ψηφιζαν με τον ΠΑΟΚ τα ιδια στην λιγκα, θα ειχε κοπει η χωρα στα δυο απο τον ζεμπορα. Δεν θα αρρωστησω εγω επειδη οι διπλανοι ειναι υπαλληλοι (edited). Να κανουν ομαδα να με νικανε στο γηπεδο να χαιρεται το αφεντικο τους αν ειναι μαγκες. Οσο εγω ειμαι καλα δεν με ενδιαφερουν. Αν δεν ειμαστε εμεις καλα παλι δεν ειναι η γειτονια η πρωτη ανυσηχια μου
ισα ισα ζηλευουμε πολλοι εδω καθε χρονο της μεταγραφες του ρουλη.....οταν εισαι φιλιπινεζα οτι και να φερεις η ρετσινια δεν φευγει.....εγω τους λεω .... ρε δοκιμαστηριο παικτων ειστε για να παιρνει ο γαβρος οποιον βγει καλος και να κανετε καμμια νικη με μας ......δεν υπαρχει ποιο ντροπιαστικη κατασταση απο αυτη.....Σουριναμέζος έγραψε:Μερικοί έχετε μια τάση για κάθε παίκτη που φέρνει το σκουλήκι να τον βγάζετε αυτόματα άχρηστο που σε εμάς δεν θα περνούσε ούτε απ'έξω. Αν είχαμε φέρει πάντως τον Γκρέι αντί για τον Μπράντον Τόμας και τον Καμάτσο αντί για τον Κουαλιάτα θα τους είχαμε δεχθεί με μεγαλύτερο ενθουσιασμό εδώ μέσα κρίνοντας από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους. Φυσικά μένει να φανεί στο γήπεδο το ποιός έκανε τις καλύτερες επιλογές.
- Σουριναμέζος
Λακέδες και ξεφτυλισμένοι είναι και ήταν πάντα, στο σήμερα έχουν γίνει σφουγγοκωλάριοι του ζέμπορα και το χαίρονται κιόλας. Αυτό έχει να κάνει με το σύλλογο όμως εγώ μιλάω για το αγωνιστικό, δεν αλλάζει το ότι είναι λακέδες αν ο Χ Καμάτσο είναι παικταράς.
Πλέον στην Ελλάδα έχουμε το πιο βρώμικο πρωτάθλημα παγκοσμίως. Το πρωτάθλημα της σοπφλιξ με 4 μόνο ομάδες, ΠΑΟΚ, Βόλο, αεχ και οσφιπι+δουλικά.
Λερναία Ύδρα αυτός ο γαύρος με δέκα κεφάλια + τη Λαμία (?)...
Λερναία Ύδρα αυτός ο γαύρος με δέκα κεφάλια + τη Λαμία (?)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Τρί 12 Ιούλ 2022, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.