Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- V-olakiotis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ωραίοςgergeo4 έγραψε:Soteldo
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μικρό καλάθι.
Αν προσαρμοστεί και παίξει θα μιλάμε για πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Άντε να δούμε.
Αν προσαρμοστεί και παίξει θα μιλάμε για πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Άντε να δούμε.
- Kabamaru11
Δεν ειμαι και πολυ θετικος για αυτον,δεν ενθουσιαστηκα απο τα βιντεακια του.Με απασχολει κυριως η εξωγηπεδικη του ζωη,αν ειναι ενταξει θα δουμε ωραια πραγματα,αν οχι ελπιζω να μην εχουμε βαλει υποχρεωτικη ρητρα και απλα να τον φαμε ενα χρονο.
- Shivaspace
θα πάει πολύ να παίζουμε με ολιβέιρα λιβάγια..πολύ ντεκαβλέ περίπτωση, καλύτερα να πάρουμε κανα παίχτη να μην τον ξερει η μάνα του..πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει απ το να βλέπουμε ποδοσφαιριστές που τους προπονούσε ο μανόλο χιμένες
σοτέλδο με 1000, μέχρι και ο Λουτσέσκου είπε οτι γίνεται πιο τρελός όσο μεγαλώνει, μπορεί να κόψει το ποτό ο παίκτης και να τ αρχισει ο Ράζβαν..να δείς μετά κοουτσάρισμα!
σοτέλδο με 1000, μέχρι και ο Λουτσέσκου είπε οτι γίνεται πιο τρελός όσο μεγαλώνει, μπορεί να κόψει το ποτό ο παίκτης και να τ αρχισει ο Ράζβαν..να δείς μετά κοουτσάρισμα!
-
ΜπερδεύτηκαKabamaru11 έγραψε: 1..Δεν ειμαι και πολυ θετικος για αυτον,
2. δεν ενθουσιαστηκα απο τα βιντεακια του
3..Με απασχολει κυριως η εξωγηπεδικη του ζωη
4.,αν ειναι ενταξει θα δουμε ωραια πραγματα
,αν οχι ελπιζω να μην εχουμε βαλει υποχρεωτικη ρητρα και απλα να τον φαμε ενα χρονο.
- soflodoras
- Kabamaru11
Γιατι μπερδευτηκες καρδαση μου;Ειπα πως δεν με ενθουσιασαν τα βιντεακια του,δεν τρελαινομαι γενικα απο τα βιντεο με τα highlights,γιατι δειχνουν αυτο ακριβως,highlighτs.Δεν ειπα πως δεν ειναι καλος παικτης,με απασχολουν κυριως τα εξωαγωνιστικα του,αν ειναι επαγγελματιας,θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον,εχει καλα στοιχεια.Αν οχι.....ε δεν βαριεσαι,τοσα χρονια ειχαμε βαριδια στην ομαδα,ας ειναι ενα ακομα.
Αυτό για τον Λιβάγια να μου το φέρνετε σιγά-σιγά όμως έτσι. Διακαής πόθος - πολλά κιλά μπάλα. Κωλοχαρακτήρας αλλά απίστευτη τεχνική κατάρτιση και σωματοδομή για τη θέση. Κράξτε ελέυθερα τώρα. 

- soflodoras
Και εγω τον θεωρω τρομερο παικτη. Ισως ο μονος που θα ηθελα απο αεχ διαχρονικα (αντε κ τον Λιβαι των πρωτων εμφανισεων του). Μακαρι να ισχυειcellophan έγραψε:Αυτό για τον Λιβάγια να μου το φέρνετε σιγά-σιγά όμως έτσι. Διακαής πόθος - πολλά κιλά μπάλα. Κωλοχαρακτήρας αλλά απίστευτη τεχνική κατάρτιση και σωματοδομή για τη θέση. Κράξτε ελέυθερα τώρα.
Καθήστε ρε μάγκες Γτ είναι αργά και χάθηκα. Ο Σοτελδο δεν είπαμε ότι έκλεισε; Ο μάρκο που κολλάει;
Δεν υπάρχει περίπτωση για ενδιαφέρον, δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε και μετά να αρχίζει η γκρίνια για Λιβάδια.alejio4 έγραψε:Διαβάζω σε άκυρα site για Λιβαγια και ΠΑΟΚ. 1.5 μυριο η ρήτρα του, όσο και το συμβόλαιο του. (Φιλολογικά πάντα)Ξερουμε αν έχει ρήτρα και το χαρτί για Ελλάδα;
Aυτό που κανείς δεν ήθελε τον Μπάρκα γιατί έπαιζε στη ξαδέρφη αλλά για τον Λιβάδια δεν τρέχει τίποτα μπορείτε να μου το εξηγήσετε ρε αλάνια!!!